עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by creative,

אשלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שינה שיהיה מחובר לטלויזיה (בתור מחשב שני לחדר). היעוד של המחשב הוא להריץ vista media center או תוכנה אחרת בסגנון. כמובן להיות מחובר לרשת הביתית ולהכיל את כל הסרטים והסדרות שלי כדי להציג אותם על הטלויזיה. כרטיס מסך כרגע שיהיה עם יציאת s-video (בעתיד אני אשדרג לכרטיס עם HDMI). דיסק קשיח עם 320 GB . לא צריך מארז HTPC, פשוט מארז רגיל. שיהיה המחשב הכי פשוט בעולם רק לצפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט . כלום מעבר לזה. אם אפשר במחיר הכי נמוך שאפשר לקבל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מתנה לבר מצווה לילד. התקציב המקסימלי הוא 4 אלף ואני יודע שמדובר בתקציב לחוץ ולכן מאד זקוק לפתרונות יצירתיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושי מולטימדיה בסיסיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים (גם FPS וגם RPG חדשים). -מהי הרז…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. נמאס לי לשבת דבוק מול המחשב בתנוחה אחת, בזמן שאני משחק ב-world of warcraft. אז חשבתי לעצמי לקנות מחשב נייד, שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל, ומשחקים אחרים בעתיד, בצורה חלקה, וגם יוכל להפעיל את VISTA הקרובה. תקציב בין 4000-8000 שקלים, אתם תחליטו. אם התקציב לא מספיק אז תגידו, ואני אשתדל להוסיף.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bennash,

שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by fp581,

המחשב למשחקים ולסרטים באיכות HD. יש עדיפות למסך led 15' ולזמן בטריה כמה שיותר ארוך, וכמובן מקלדת מלאה נוחה לשימוש. אני לא יכל כרגע להיכנס ללינקים כי אני בצבא השבוע ושבוע הבא אז אני ישמח אם תרשמו את המפרט פה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. * מטרות המחשב -- בעיקר ללימודים , תכנות באקליפס, ויז'ואל סטודיו ובהמשך כלים נוספים + צפייה בסרטים בחיבור למסך LCD. * גודל המסך - אני אני בונה על 13.3 או 14'' בעיקר בשל המשקל, מסך מט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג - עדיף כמה שפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא יזיק * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי כ"כ * כונן אופטי - לא חיוני, בעיקר כיום שאפשר להעזר בDOK לכל שימוש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (בד"כ גם ככה מגיע מותקן מראש) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-אין כעקרון כרגע אני די מכוון לדגם : Lenovo IdeaPad U430p 5943-3976 http://ksp.co.il/?uin=24798…

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by omri123,

שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. המחשב מיועד לשימוש ביתי +משחקים קלים (Empire total war, GTAIV) ברזולוציות לא גבוהות (לא קריטי לי, העיקר המשחק). מתוכננת קניית סמסונג 2030 מסך 20'. AMD Athlon™ II Dual Core 245 2.9GHz Gigabyte GA-M61PME-S2P Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer Radeon HD 5670 512MB GDDR5 Hec 500W Thermaltake V3 Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 סה"כ 1890 ש"ח. הבדל גדול לעומת אחרים. מי שמבין יודע מאיפה המערכת הזו... האם להשאר עם ה In Win Power Man 450W שהם מציעים? יש ביקורות לא רעות על החברה. תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  10. אשמח אם יש הצעות לשפר בלי שינויי תקציב גדולים או אם יש אפשרות להוזיל לדוג' האם כרטיס המסך מתוצרת POWERCOLOR תואם לכרטיס של CLUB3D שכנראה נגמר מהמלאי? האם המסך SAMSUNG 22" 2243EWX טוב יותר מאותו דגם עם סיומת BW (שמעתי טענה שהספק משופר?) האם הקירורים למעבד והמארז שקטים? האם עדיף זכרון אחר? האם הכונן הקשיח טוב או עדיף להחליף ל SEAGATE? וכו' מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב חזק למשחקים דוגמת witcher3 מצאתי כמה דגמים עם מפרט דיי דומה (אסוס ולנובו), כך שהשאלה למעשה היא על איזו חברה אתם ממליצים, ולמה מפרט לדוגמא: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6998&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=7482&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by VortexD,

Intel core 2 duo E6600 2.4 GHz 4mb Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS LG DVD 16x48 Black OEM LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aurora 3D Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led Enermax Liberty 400W Active PFC LG LCD 19 L1970HR CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 זהו בעקרון רק רציתי לשאול אם אני יהיה מוגבל באוברקלוק בגלל הלוח אם או רכיב אחר ואם שווה לי עכשיו לקנות את המפרט הזה או לחכות לירידת מחירים וכרטיס DX10 כי אין לי ממש בעיה לחכות והמפרט הזה פה מג…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרוג רציני הנה המפרט כיום - amd athlon 1800+ epox 8rda+ 512mb geil 9600xt והארדיסק אחד 40 גיגה IDE רק ווינדוס ועוד 200 גיגה סאטה 2 ועוד 80 גיגה IDE... בעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים וקידוד קיצר משהו מאוד חזק חשבתי לשדרג לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד אני צריך המלצות תקציב כרגע לא מוגדר אבל לא לעבור ת5000 אגב מארז יש לי כבר גדול וטוב רק צריך לשדרג גם ספק כוח אני צריך המלצה לספק כוח חזק תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אז ככה אני מוכן גם לעלות ל5000 שקל אם האיכות ממש עדיפה. אני יתחיל אם זה שיש לי מסך dell 2007wfp למחשב ומסך hitachi 32ld9000 כטלוויזיה, הייתי רוצה במיוחד להשקיע בכרטיס מסך שיביא תוצאות ראויות לשתי המסכים האלו, אם אפשר שיהיה בכרטיס מסך חיבור hdmi שאני יוכל לחבר את הטלוויזיה באיכות הטובה ביותר, ורציתי גם לשאול האם הhdmi יעביר לי בנוסף קול באיכות טובה ? או שכדאי להשקיע בכרטיס קול גם?. אם כל שאר הרכיבים אפשר לעשות כל מה שבא לכם. תודה לכל העוזרים,

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  15. רציתי לשאול איך אפשר לחבר מחשב נייד לטלויזיה עם חיבורים רגילים לא מיוחדים, אין לי פלזמה אלא טלויזיה רגילה. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים , סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן מארז SONATA …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by msx,

שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב 6000 שקל כולל מסך 19' אינץ' אם אופצייה לחריגה אני צריך מחשב חזק למשחקים כמו CRYSIS,UNREAL 3, BIOSHOCK,GEARS OF WAR שיפעיל על הגדרות גבוהות חלק חשוב לי שיהיה מעבד מרובע ליבה , כרטיס מסך חזק אם אפשר 8800 GTS , וקירור טוב וגם אם אפשר המלצה מאיפה לקנות את המחשב אני חשבתי K.S.P TMS SKYPC מה דעתכם עליהם על מי אתם ממליצים אפילו אם זה לא ברשימה ואיך השירות והאחריות? עוד דבר קטן האם כדי לחכות לזמן הקרוב לקנות מחשב או שכדי עכשיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים

19. Started by KF1R,

ללא עכבר מקלדת ורמקולים... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sinarty,

אהלן אנשים אני חדש בפורום. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוחות אם הבאים: ABIT Fatal1ty AN8 SLI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11124 ו ASUS A8N-SLI Premium http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=11057 ועוד דבר, האם יש לוח אם יותר טוב מבין השתיים? ואם יש אז מה. התקציב אצלי לא מהווה בעיה. ובין היתר, http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&slname=NVIDIA%20nForce4%20SLI תכלס, איזה לוח אם הכי טוב? ומתאים dual core, (ואם דואל כור בכלל שווה את זה) ובקשר למעבד, זה AMD, אבל אני עדיין לא סגור על המהירות אם זה amd 3800 או 4200 וגם אני מתכוון להוסיף הרבה זכרון פנימי. המח…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 זיכרון 8 גיגה לוח אם עדיפות לאסוס ספק מאוורר טוב למעבד ברשותי הארדיסק צורב ומארז טרמילטייק אקסייר 3 שאלות: יש לוח אם שאפשר לחבר עליו 8 מאווררים? כרטיס מסך אני השתמש כרגע בפשוט וישדרג בעתיד לא החלטתי מה עדיף CROSS FIRE או SLI מאמין שבעתיד יהפוך גם למשחקים מחשב עם אופציה למשחקים אבל ללא כרטיס מסך לא יעבור אוברקלוק .ברשותי מסך 22 אסוס שהומלץ בפורום בהשוואות עם כמה מסכים תודה

23. Started by דודי76,

ברצוני להרכיב מחשב עד 2500 שח כרגע אני בונה את המפרט האופטימי זקוק לעזרה השימושים במחשב הם הפעלת הרבה תוכנות יחד ,הורדות של סרטים ומוזיקה ,סקייפ מסנגר ,הפעלת 2 מסכים יחד (בורסה) מארז מארז CoolerMaster 370וו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5171&CatCode=409 מעבד Intel® Core™ i3 2120 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או ללוח ECS דגם H67H2-M3 צ'יפסט H67 כולל USB3.0 ו-SATA3 דיסק קשיח שדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני רוצה מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, Skype ודברים כאלו אם חיבור Firewire כדי לחבר מצלמת וידאו כי יהיה ממש קצת עריכה וזה אבל לא משהו על רמה.... קיצר התקציב 2000 ולא צריך מסך מקלדת וכו... תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by tsuriel,

שלום רציתי לבקש את הצעתכם, למפרט מחשב לאחי, על מנת להגיע לתוצאה השווה ביותר. במחיר 4000 ש"ח כולל מסך 19' . מכיוון שהוא עובד על גרפיקה ומעט תלת מימד חשוב לו שהמעבד יהיה חזק. ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) ולגבי המסך חשוב שהוא יהיה איכותי, לא משנה אם זה דק או לא. ובאמת תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.