ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס והשנת שירות, ההורים קונים לי מתנת גיוס, מחשב נייד. הצרכים שלי הם גיימינג וגרפיקה. מה שאומר: *לפחות 4GB ראם *כרטיס גרפי איכותי *מעבד i5 או i7 *500 ג'יגה איחסון *מסך רחב, בהיר ולא מבריק עם צבעים מדוייקים וחדות(נוטה לכיוון HD ואם אפשר גם LED) *מסך 15' בערך *עדיפות לDELL, לא מקובע *מקלדת נוחה מאוד *זמן סוללה ארוך כמה שאפשר. *לא מתחמם *שקט *שיוכל להפעיל TF2, Portal 2 ומשחקים קלים-כבדים. *שיעבוד טוב עם פוטושופ ופלאש. *אחריות טובה *איכות בניה טובה, שתחזיק לכמה שנים טובות (חשוב) אני אשמח למחשב שעונה לרוב הציפיות, אני מודע לכך שאולי זה לא נכנס בתקציב. אני מוכן לחרוג ב500 ש"ח (4,500 ש"ח). תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעיקר אופיס, המון אופיס. אמא שלי מורה ולפעמים עובדת עם כמה תוכנות במקביל. מסך 14-15, צורב DVD. *אשמח גם אם זה יהיה מחשב שיוכל להריץ Visual Studio כדי שגם אני אוכל להשתמש בו מדי פעם.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בספקים אז אני די עובד עצות במקרה הזה הציעו לי huntkey max700 סרבתי כי טוב בחיים לא שמעיתי עליהם ויש שם enermax 700 שהוא ממש יקר 830 שח וזה מבזבז לי כסף שבו אני יכול להוסיף עוד 4 ג'יגה ram למחשב אז אני אודה אם תעזרו לי פה זה די נראה לי מה חושביםפ פה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15259 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15405
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב נייד ( המחשב הנייד הראשון שלי) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ניתן לגלוש +-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (תכנות ), סרטים , משחקים(לא דבר עקרי) 3. חשוב לי : מסך 15'' הארד דיסק החל מ500 תמיכה לפחות 4gb זיכרון 4. משקל לא עיקרי 5. אזור מגורים השרון ראיתי 2 מפרטים שלדעתי סבבה עבור שניהם: מעבד: Intel Core i5-2410M, 2.3GHz, 3MB Cacheמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB /////מחיר(4300) Asus K53sv : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10286&perur=2&t=1&c=331 ///…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת את דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב יהיה מיועד לעבוד עם תוכנת אנימציה, בעיקר מאיה, פוטושופ , ניוק , פריימיר. תודה! [table][tr][td]Qty.[/t]Product DescriptionSavingsTotal Price[table][tr][td]1[/t] Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115070 Return Policy: CPU Replacement Only Return Policy$314.99[table][tr][td]1[/t] MSI P67A-GD55 (B3) ATX Intel Motherboard Item #:N82E16813130573 Return Policy: Standard Return Policy$164.99[table][tr][td]1[/t] Patriot Signature 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM Server Memory Model PS316G13ER2KH-E Item #:N82E16820220554 Return Policy: Memory Standard Return Policy-$10.00 Instant …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברים! במפרט הנ"ל (הורכב בTMS) הכנסתי גם ציוד רשת. בנוסף הוא כולל סט מקלדת ועכבר. אשמח לעצותיכם בנוגע למוצרים טובים יותר / מתאימים יותר בטווח המחירים הנ"ל ובאותה החנות. בנוסף אשמח לדעתכם בנוגע לזיכרון והמארז, האם הזיכרון סביר , האם המארז שקט יחסית ? בתודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כלומר רק עם חיבור לחשמל ללא סוללה פיזית שמחוברת אליהם ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב נייד קל מאד (סביב 1.5) עם מסך לא פחות מ-13.3 שמספיק חזק לתוכנות גרפיקה. תקציב: סביב ה6,000 והאם הlenovo x300 טוב לתוכנות גרפיקה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לפטופ של טושיבה, דל או לנובו מארה"ב ואני מחפש אתרים טובים שאפשר לקנות שם (ולהביא לארץ כמובן). עד לפני כמה ימים היה לי את www.circuitcity.com אך האתר הפסיק לעבוד מאיזו שהיא סיבה. אשמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
השימושים הם :גלישה פטושופ מוסיקה סרטים ומשחקים (PES 11,BLACK OPS וSAN ANDRES) ההתלבטות בין : http://www.ivory.co.il/product.asp?p...03&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...37&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...35&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....OKNPR540JT01IL תודה לעוזרים ואם לישהו יש עוד מחשבים בסגנון (או יותר טובים אבל שיתאימו למחיר) שיציע
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אני לא רוצה שום משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל. ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה. ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי הצעת מחיר למפרט לעריכת וידאו ועבודה בAUTOCAD על סך 3650 שח. אשמח לשמוע דעות על תוכן המפרט והאם הוא מתאים \ תואם את המחיר?? המפרט הוא מארז IN WIN ספק כוח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד 2.8HZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ [b כפול 2 כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 500GB SATA 3 7200 16MB WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 DL כ. רשת אלחוטי עד TL-WN551G TP-LINK PCI 54MBPS כרטיס 3EXT+1 INT FIREWIRE PCI ללא מערכת הפעלה כר. רשת 1G LAN מובנה בלוח אם כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך את המלצתכם בנוגע לנייד חדש. מחפש משהו בגדלים של 13-14אינץ, עד 2 קילו. למימדים הפיזיים יש משמעות גדולה, השאיפה היא למחשב כמה שיותר קטן וקל במסגדת גדלי המסך האלו (גם על חשבון ביצועים). ישמש בעיקר למוזיקה, סרטים (חשוב שיריץ וידאו hd בצורה חלקה. כמו כן יציאת hdmi היא בגדר חובה), ושימושי אינטרנט סטנדרטיים. אם יהיה אפשרי להריץ משחקים ישנים בצורה סבירה זה יהיה בונוס מבורך. זמן סוללה הוא דם פקטור חשוב, אך ניתן להתפשר בעיניין הזה אם זה מייקר מאוד את המחשב.. יש לציין שזהו הנייד הראשון שאני רוכש כך שאין לי שום ידע או ניסיון בתחום. תודה רבה מראש :-)
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לייעוץ לגבי המפרט שבניתי, השימושים הם מקצועים לעבודה באפטר אפקטס, עריכה ותלת מימד כמו כן רינדורים ארוכים, ועבודה בפרומטים כבדים, HD ,2K וכו' אשמח להערות והארות. שבוע טוב Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8913 כמות: 1 מחיר: 1,357 ש"ח ( למזומן:1,316 ש"ח ) GIGABYTE GA-EX58A-UD7 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11921 כמות: 1 מחיר: 1,650 ש"ח ( למזומן:1,601 ש"ח ) PNY QUADRO 4000 2GB GDDR5 PCI Express - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13832 כמות: 1 מחיר: 3,936 ש"ח ( למזומן:3,818 ש"ח ) …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן של LG חיבורי ה USB אינם פועלים ברצוני לחבר למחשב USB Wireless Internet האם יש חיבור אחר במחשב שבאמצעותו על ידי מתאם אוכל לחבר אינטרנט אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך בנייד, כברירת מחדל windows experience index בודק את הכרטיס המובנה של הנייד, יש דרך לגררום לו לבדוק את הכרטיס השני?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקבוק פרו 13". אני מחפש אביזר הגבהה למחשב נייד כך שיהיה ניתן לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר חיצוניים ולהשתמש בו כמסך משני. האם יש יתרון לאביזר המספק קירור ? למישהו יש המלצות בנושא ? מה דעתכם על המשטח הזה -150 ש"ח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם ספק טוב כי יש לי כבר כרטיס מסך 1950 פרו שלפי מה שזכור לי צריך ספק חזק בשבילו
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-