עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם\מעבד\זכרונות. לסדרת הI5\I3 כרטיס המסך שלי מחזיק די יפה, הוא גם בOC די גדול אז כרגע אני לא רוצה לשדרג אותו. חשוב לי שהשלושה יהיו חזקים כמה שיותר לצרכי משחקים, אין צורך כמובן בכרטיס מסך OB. חשוב לי גם שיהיו 2 יציאות של PCIE. משום מה המפרט נמחק לי מהפרופיל, אז מהזכרון זה מה שיש לי כרגע: כיום יש לי E8200 עם OC ל3.2GHZ, וכרטיס מסך 8800GTS 512MB (עם OC, לא זוכר בע"פ לכמה, אעדכן מאוחר יותר). לוח אם .abit IP35p ספק כח ENERMAX 425W MODU. קירור למעבד freezer pro 7.(האם אוכל להעביר אותו לI5\I3?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by RUJI,

רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים האלו. השימושים שלי הם לצפיית סרטי HD (בינתיים ללא חיבור לטלויזיה, אלא ע"ג המסך של הנייד). משחקים לא יהיו על המחשב הזה. גם לא Photoshop וכל זה. אלא יותר עבודה משרדית. אבל עם דגש ענק על צפייה בסרטים וטלויזיה DVB-T. כמו כן, הנני חובב טכנולוגיה ודיי קשה לי להתפשר על איכות. אז אני אוהב תמיד לקחת את ה-כי טוב. מחשב ראשון: Lenovo G570 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 2G DDR3 הארדיסק: 320GB כרטיס מסך: ATI 6370m חיבורים: USB 2.0 / HDMI / VGA / E-SATA מערכת הפעלה: Free Dos אחריות: 1 שנים מחיר: 2850 ש"ח הוספה של אחריות ל 3 שנים - 350 ש"ח נוספים. סך הכל: 3200 ש"ח מחשב שני: Dell N5110 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 4G DDR3 הארדיסק 640GB כר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by Raanan30,

שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. משתמש בעיקר בIDE's כמו ויסואל סטודיו אכליפס וכדומה.. כמו כן משחקים לפעמים במשחקים כמו assassin creed באיכויות גבוהות. אין צורך ברמקולים מסך עכבר ומקלדת. המחשב צריך להיות שקט 8 בסולם של 10. אין צורך במערכת הפעלה. תכננתי לקנות מKSP אבל כל המלצה תתקבל. חשוב לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. אהלן. יש לי מחשב די ישן, בן 4 שנים לפחות. יש לו לוח אם P4M890 של MSI, ומעבד Dual Core 2.8 משו... בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את המעבד על הלוח האם, איך אני בודק (או אולי מישהו יוכל לבדוק בשבילי ופשוט לומר לי) איזה מעבד הכי מתקדם אפשרי לשים על הלוח אם הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שאני הבנתי אני ישתמש במחשב לשימוש פרטי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty balck ops \ carysis 2 \ assassin's creed brotherhood * לאילו הגדר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Murmur,

שלום, יצאתי קצת מהעניינים ואני ריך את עזרתכם: אני מחפש מחשב נייד עסקי, בגודל מסך 13.3". תקציב - עד 6.5K. דרישות - עמיד, אמין ולא כבד (לכן המסך הקטן). רצוי מרובע ליבות כי יש משימות תכנות על בסיסי נתונים גדולים (במאטלב). תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכם, אני עומד בפני רכישת לפטופ למטרת לימודים (ובכלל גם קשר עם הבית) יש לי 3 דגמים שונים וחברות שונות ואני צריך את עזרתכם במה לבחור התקציב כ3000 ש"ח המטרה: סטודנטיאלית ממוצעת + בקשות מיוחדות - אין יותר מדי כרגע, מלבד אחריות בינלאומית (שתתפוס באיטליה) הראשון: Lenovo Z370 לפני שאתם קוטלים את הלנובו - מדובר בדגם מסדרת Z ולא G - דגמים הרבה יותר אמינים ואיכותיים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12671 הוא עם i5 סנדי ברידג' ו4 ג'יגה זכרון אני יכול לקבל אותו ב3100 כולל שנתיים אחריות בינ"ל השני: Toshiba L635 133 מעבד עם i3 ו3 ג'יגה זכרון. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10485&perur=2&t=1&c=339 אחריות בינלאומית לשנתיים אני יכול לקבל אותו גם ב3…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מתכוון להזמין אותו בימים הקרובים - ומעוניין בחוות דעת לפני שאני עושה כן. השימושים העיקריים הם הורדות וצפייה. המכשיר יחובר לאודיו לרסיבר ולטלביזיה ישירות דרך HDMI. אמור להיות מסוגל להריץ 1080P לשבת בסלון ובתקווה שגם יהיה יפה ושותק...כלומר שקט. בנוסף גם מתכוון לחבר לו את המכשיר לקליטת שידורים דיגיטליים שנרכש ב-6$ מ-DX מארז ANTEC NSK1380 MicroATX Cube case 350Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21759 - 500 לוח אם GA-EG41MFT-US2H http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6404&CatCode=600 - 450 מעבד מעבד Intel Pentium Dual Core E5800 Tray http://kst.co.il/Product.asp?productid=718 - 280 קירור למעבד A…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by dorariel,

שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  17. שלום לכולם, הגיע גם תורי לבקש עזרה. אני מחפש לבנות מפרט מחשב עבור ההורים שלי. מכיוון שאני כבר לא מעורה בתחום כמו פעם אני פונה אליכם. המטרה: מחשב שולחני לשימוש ביתי ברמה טובה לכמה שנים טובות , ללא מסך. המחשב הוא לגלישה, צפיה בסרטים (גם HD), מוזיקה , אופיס וכו'. לא לגיימרים. התקציב : 2000 ש"ח פלוס מינוס. הדרישות : מעבד מהסדרה האחרונה של אינטל כלומר i3 או i5 מהדגמים עם ה4 ספרות, עם מאוורר של חברה מובילה (לא גנרי) לוח אם של ASUS ,אינטל או GIGABYTE עם כמה שיותר יציאות USB ,רצוי עם תמיכה ב USB3 ועם הכל ONBOARD כרטיס המסך צריך להיות ברמה טובה מכיוון שיש רצון לראות סרטי HD (על גבי מסך המחשב), רצוי גם עם יציאת HDMI. דיסק קשיח: 1TB ,רצוי SATA3 זכרון : 4 גיגה, לא צריך משהו …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by supersparkle,

היי, בינואר קניתי מחשב נייד של ASUS 10.1 אינץ בניו יורק, לאחר שנאמר לי כי יש לASUS אחריות בינלאומית לשנה כולל סניפים בישראל. אתמול כאשר פתחתי את המחשב ראיתי כי כשליש מהמסך הפך ללבן עם מעט פסים צבעוניים ולא ניתן לראות בו כלום. בנוסף, היום גיליתי שהסוללה כותבת "מחוברת, נטענת" אבל למעשה היא לא נטענת וכאשר אני מנתקת את המחשב מהחשמל הוא נכסה. המחשב בן 4 חודשים בלבד!!! התקשרתי לסניפים בישראל הכתובים באתר האינטרנט של ASUS אבל כל המספרים מנותקים מלבד אחד שמקשר לסניף FEDEX ובו לא הבינו מה אני רוצה ומה הם קשורים. לאחר אינסוף טלפונים עם ASUS ארה"ב אני מחכה לתשובה מהם לגבי מה עושים עם האחריות בישראל. מישהו יודע מה לעשות? האם אתם מכירים את הסניפים המורשים בישראל? האם יש לASUS נציגות ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by haimgu,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  21. האם ידוע למישהו על לוחות אם חדשים, עם כל הטכנולוגיות החדשות המשמעותיות שבאו עם ה-Z68? האם שווה לחכות זמן מה עם קנית מחשבים ניידים בגלל/בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. המשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490553.msg4198427#msg4198427 היות שהנושא נהיה יותר רלוונטי כרגע, ויש לי זמן להקדיש לכך... פתחתי את המחשב ואני רואה שישנם 2 אנטנות בלבד, האם ניתן לרכוש אנטנה נוספת ולחברה? או לרכוש ערכה חדשה של 3 אנטנות? לגבי כרטיס, מצאתי משהו שאמור להתאים (4965 INTEL) היות שHP חוסמת חלק מהכרטיסים בביוס, אז אני מניח שהאנטנה היא הבעיה כרגע.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by EvgenyVo,

•שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ומעבד כדי אחר כך לבחור ולקנות לוח המתאים למחשב ושאר הרכיבים, אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב המקסימלי עד 4000 שקלים , כולל כל הרכיבים (כרטיס מסך , מעבד , לוח וכו' ) . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה,)? - רמת השימוש בתוכנת SolidWorks עד 500 חלקים להרכבה . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab ב) …

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Liavbak,

אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים