עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מחשב נייד של לנובו X61 הטאבלט. הסוללה הפסיקה להטען, חקרתי קצת ובדקתי... בכל מקרה, הלכה לו הסוללה. נורת הLED של הסוללה מהבהבת בצבע כתום, קראתי קצת וכנראה היא הלכה לעולמה. אני מנתק את המחשב מהחשמל והוא נכבה מיד. בכל מקרה הסוללה הזאת הייתה מספיקה לי לשעה בערך... לא מספיק... אני רוצה לקנות לו סוללה חדשה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=8334&salenum=#topnews מה אתם אומרים? חנות אמינה? מחיר נורמאלי? האם אני אצטרך לקנות ספק כוח (חיבור לחשמל) חדש בכדי להטעין את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בתקציב 7500 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי. השימושים שלי הם גיימינג כבד. כמו שאמרתי בלי קשר לתקציב אני מתכנן לקנות את המסך DELL U2311 כך שאשחק ברזולוציה 1920X1080. אני יודע שרובכם יגידו לי שזה מיותר ברזולציה הנ"ל אבל נראה לי שאלך על מערך כרטיסים אלא אם כן אני אשתכנע שזה מיותר... בפורום כרטיסי מסך פה הרוב המליצו לי על 6950CF ואמרו שהם טובים יותר מ570SLI? למרות שראיתי בחלק מהמבדקים ש570SLI עולה על 6950CF. מה גם שעכשיו לא כל הגרסאות בשוק נפתחות ל6970? מה דעתכם על איזה כרטיס מסך / מערך כרטיסים בכל זאת ללכת? ואיזה מפרט בכלל? ד"א אני מעוניין במארז HAF32 וב8GB זכרון.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  4. א. אם אני נוסע במכונית וקונה שם. ב. אם אני טס לשם וקונה שם. והאם יש הבדל מבחינת אחריות ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by 1nstall,

אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, אני יכול לקנות מחשב ב-KSP או אייבורי בלבד. עשיתי השוואת מחירים בין השניים והגעתי למסקנה שאייבורי זולים יותר, לכן אפרט לכם את המפרט שבניתי באייבורי. אציין שהצורה בה אייבורי עובדים היא שהם יוצרים הנחה די משמעותית אם קונים את המפרט כמו שהוא. על כל שידרוג צריך להוסיף כמות הרבה יותר משמעותית של כסף (למשל שידרוג לוח אם שלפי עלות המוצרים אמורה לעלות לי 100 שקל תעלה משהו כמו 350 שקל, ולכן אני רושם את המפרט כדי לדעת שאין פה טעות נוראית ואיומה, ולצורך שאלות נוספות). להלן המפרט: מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם : P8H61-M LE B3 זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך : Gigabyte NVIDIA GeForce 430GT 1024MB דיסק קשיח : Western Digital 1000GB BLUE צורב : LG SAT…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. Started by proview,

אני מעוניין לרכוש מחשב לגימינג כבד והכנתי מפרט אני לא ממש מבין בחלקים אז אני ישמח לחוות דעת התקציב שלי הוא עד 4500 לא צריך שום ציוד חוץ מהמחשב(גם תגידו לי אם אני צריך יותר קירור) [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]940 [/td][td]1 [/td][td]940 [/td][/tr][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI [/td][td]405 [/td][td]1 [/td][td]405 [/td][/tr][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by eranratzon,

מה אתם יודעים על המעבד הזה? מניידים בגודל 13.3 יש מעבדים אחרים? אני מכיר 6100 , 6200 , 4500 וכמובן i3 i5 i7 למה מקביל ה SU410 ? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לא יודע אם אני בפורום המתאים. תרגישו חופשי להעביר אם צריך.. האם ניתן, ללא חשש, להשתמש בחומרה מעולם המיחשוב הבייתי/גיימינג בשרת לחברה המונה כ 100 משתמשים ? אם כן, באיזה חומרה הייתים משתמשים ? האם האמינות תהיה זהה (שיהיה ברור, לא מדובר באוברקלוקינג) באותו עניין - האם שימוש בדיסק מסוג VERTEX 3 למערכת ה WINDOWS SERVER 2008 64 יהיה נכון (מבחינת מהירות לעומת דיסקים ייעודיים לסרברים מסוג SAS ? ומבחינת אמינות ? ) האם חיבור ב RAID 10 של 4 דיסקים 2TB יהיה מהיר/איכותי/אמין לעומת דיסקים יעודיים של SAS ? תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, יצאתי קצת מהעניינים ואני ריך את עזרתכם: אני מחפש מחשב נייד עסקי, בגודל מסך 13.3". תקציב - עד 6.5K. דרישות - עמיד, אמין ולא כבד (לכן המסך הקטן). רצוי מרובע ליבות כי יש משימות תכנות על בסיסי נתונים גדולים (במאטלב). תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חזק לשימוש מקצועי בעיקר לתפירת פנורמות ענקיות (עשרות-מאות ג'יגה לפנורמה) מאלפי תמונות ועיבוד קבצים ענקיים הכוללים שכבות רבות בפוטושופ. כמו כן שימוש משני של עריכת וידאו בפרמייר / אפטר. מבקש את חוות דעתכם התקציב המקסימלי כולל שני מסכים 8000 ש"ח תוכנת תפירת הפנורמות העיקרית שלי היא PTGUI PRO אני זקוק למעבד החזק ביותר שאני יכול להשיג ומקסימום RAM וכן נפח גדול בדיסק קשיח לקבצים זמניים שנוצרים במהלך העיבוד דרישות המערכת: http://www.ptgui.com/support.html#2_31 http://www.ptgui.com/support.html#2_16 זה המפרט: מארז Coolermaster CM690 340 ספק כח Hec Win+ Power 700W Retail 440 קרור Scythe Mugen II Rev.b 190 לוח אם GIGABYTE P67A-UD3…

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד DELL Inspiron 1545 הוא כבר מחוץ לזמן האחריות. הבעיה שהסוללה כנראה דפוקה או תקולה. ברגע שהמטען לא מחובר אין אפשרות להפעיל את המחשב. ניסיתי להטעין אותו במשך 12 שעות רצוף, וגם אז זה לא הצליח להפעיל את המחשב ללא המטען. כמה עולה תיקון? האם מומלץ לקנות סוללה חדשה? אם כן כמה עולה הסוללה? בקיצור - צריך עזרה

• 8 תגובות
    • 9.6k צפיות
  14. Motherboard: ASUS P6T CPU: intel i7 920 d0 stepping CPU cooler: Zalman 9900LED GPU: Gigabyte GTX 285 Case: Antec 1200 PSU (powersupply): Corsair TX750W RAM: OCZ 6GB DDR3 1333mhz Optical: LG 24x DVD R/W תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. מה אתם אומרים על זה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7072

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  16. שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by refaelok,

שלום. אני מחפש מחשב TOUCHSMART לא חייב שיהיה של HP .. בסביבות ה 3300 שקל. המחשב לצרכי לימודי הנדסת תוכנה .. אני מתכוון להריץ בוא את התוכנה של מיקרוסופט Onenote לא צריך משהו מטורף... פשוט אני מחפש את הדגם הכי שווה במחיר הזה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום ותודה מראש לכל מי מיעזור לי. אני צריך מחשב לעצמי לשימוש ביתי (הורדות וכו) אין שימוש במשחקים וכו. הדברים שחשובים לי: 1) שהמחשב יהיה מהיר מאוד( בגלישה באינטרנט , בהרצת תוכנות סטנדרטיות וכו) 2) הכי חשוב - שקט 3) נפח איחסון גדול (אולי 2 דיסקים קשיחים -אחד למערכת הפעלה ותוכנות ואחד לאיחסון) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור - ובאמת הכי חשוב לי זה שקט -אני רוצה מחשב חרישי . אין לי בעיה לחרוג מהתקציב ולמעשה בשביל שקט התקציב בלתי מוגבל. את המחשב אני ירכוש בKSP סניף תלפיות ירושלים - אז עדיף דברים שקיימים אצלהם במלאי או לפחות במלאי בKSP בכללי. ממש ממש תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  20. טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מחפש מחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה משחקים ומעט בתור מדיה סנטר ביתי (יתחבר לטלויזיה 42") אין צורך במסך\מקלדת ועכבר וכד' - רק המארז. התקציב מעט גמיש וניתן למצוא 200-300שקלים נוספים במידת הצורך אם זה שווה את זה. יתכן אוברקלוק עתידי או שידרוג מעבד ולכן לא כדאי לחסום את האפשרות הזו. יש צורך בצורב וכונן פנימי של 1TB. כמו כן, יש צורך בכניסת USB3. אשמח לשמוע את המלצותיכם בנידון תודה מראש, ערן

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Or_s2006,

שלום! אני מעוניין בחוות דעת מקצועית על מחשב נייד שאני מעוניין לרכוש Lenovo G570 4334-34G 2.10GHz הייעוד העיקרי של המחשב זה בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, WORD, ומשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  23. מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by BarBee,

שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by bbbbarus,

מחפש מפרט מחשב מבוסס אינטל I7 לא מתכנן לעשות OC 5000-5500 מחיר . תוכנות שאני עובד איתם הם Maya zbrush Photoshop חשוב לי גם הזיכרון ומארז טוב ושקט . אין צורך בציוד הקפי . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים