ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אחרי מחשבה רבה ירדתי מהקטע של OC חחח ( מצטער בקשר לאנשים ששיגעתי להם תשכל על זה ) והחלטתי לקחת מחשב באותו מחיר שיהיה פצצתי למשחקי לפני זה אני רוצה להגיד שאני קונה בנועה מחשבים ולכן אני מבקש שכל הצעה שתתנו תהיה בנועה מחשבים ! הגעתי למפרט הבא: A64 3000+ Epox 8kda3j בקיצור יש לי כמה התלבטיות בחירת כרטיס מסך ובחירת זכרונות אני מתלבט בין ה ALBATRON 6800GT לבין ה LeadTek 6800GT לפי מה שהבנתי הALBATRON יותר טוב לOC בגלל שיש לו שני מולקסים ו 4 מופסטים שזה נותם יתרון בOC לעומת זאת לLeadTeK יש קירור יותר טוב ויש לו מהירות שעון יותר גבוהה במקצת אבל רק מולקס 1 ו2 מופסטים ! אני יותר נוטה לקחת את ALBATRON בגלל שהוא יותר זול ב250 שקל אבל עם ההבדל ממש רציני אני מוכן לשלם …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את אחד המפרטים המומלצים שיש באתר: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ghost/Desktop/%60/main.php.htm זה שעולה 3,565 ורציתי לשאול עד כמה אני זקוק לקירור אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב. אם אפשר להסתדר בלעדיו אז עדיף כי זה עוד 140 שקל שאני יכול להשקיע ברמקולים טובים יותר או משהו כזה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך חוודת דעת על המפרט הזה למשחקים(לשפר וכו') http://ksp.co.il/?uin=15940 התקציב עומד על 4K תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אוקי רציתי לקנות מחשב ועכשיו אני עומד לקנות אבל פתאום צצה במוחי התלבטות אני צריך את עזרתם בהחלטה אני בכיתה י , עכשיו המפרט שרציתי לקנות הוא: CPU: AMD ATHLON 64 3000+ BOX MOTHERBOARD: MSI K8N NEO PLATINIUM MEMORY: TWINMOS TWISTER 512MB 400MHZ C.L 2 X2 HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM S-ATA 8MB BUFFER VIDEO CARD: ALBATRON NVIDIA 6800GT 256MB 256BIT MONITOR: LG F700P (17") עכשיו זה מחשב מצויין שיכול להריץ את המשחקים הכי טובים והכי יפים אבל האם באמת אני צריך מחשב כזה כשעוד שנתיים שלוש במילא אני לא ישחק במשחקים כל כך הרבה וזה חשבתי לקנות אולי איזה מחשב נייד טוב אבל אני לא יודע האם לדוגמא המחשב הזה: http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבניית מפרט המחשב מיודע לבית אני לא מחשיב את עצמי כגיימר כבד אך פה ושם אני משחק (לא משהו רציני) אבל מעוניין שהמחשב יהיה די חזק!!! 250GB מסך LCD 19 ( אם תיהיה אופצייה ל WIDE , אשמח ) איך זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 ) ציוד הקפי (מקלדת עכבר ללא רמקולים) 2GB זכרון עכשיו ההתלבטות שלי היא AMD או INTEL אני לא יודע מה עדיףצריך פה תצטרכו לעזור לי! לא מתוכנן OC תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מתחנן אוורקלוק.. מחשב למשחקים.. לא צריך ציוד היקפי.. תודה.. תקציב - 3000-4000
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום שלום, חזרתי להתייעצות סופית. השאיפה הייתה לשדרג את המחשב הנ"ל (עם I5 3210M) בSSD MSATA. המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות. מהחנות (שניידר) ענו לי כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מייל שמחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה. IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מה אני עושה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט בתמונה המצורפת. המחשב הוא מחשב לכל דבר , כולל משחקים. שאלה: איך זה יוצא 6470 ? , אם מחברים את כל הרכיבים בנפרד זה יוצא פחות מ6000!... על מה ksp לוקחים עוד 500 ש"ח? תיקון מוזר: שיניתי מפרט מוכן באתר של KSP לאותו מפרט בדיוק (החלפתי רכיב באותו רכיב) , והמחיר קפץ ב200 ש"ח , מה נסגר עם האתר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 1000-1500 שקל ואני רוצה לשדרג אותו למשחקים אז יש לי 1GB RAM מהירות 667MHZ readon X1300 cpu Dual core 3700MHZ איך אני בודק את שאר הדברים שיש לי ??? חוץ ממנהל התקנים זה מה שמצאתי שמה
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב נייד חדש עם כונן SSD 128GB, אבל בכונן C (היחיד במחשב) יש קיבולת רק של 100GB. בדקתי את העניין וראיתי את התמונה הבאה בניהול דיסק: האם אפשר להחזיר לכונן חלק מהשטח הלא מנוצל מהכונן מבלי לפגוע בכלום? לדוגמא: השטח שמסומן בתמונה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך שני מחשבים שכל אחד יעלה בסביבות3000 שח ושהיו אותו דבר אני צריך אותם למשחקים ואינטרנט באופן כללי עם אפשר עזרה מהר כי אני ממש לחוץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה של 200 ש"ח מקסימום) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג+סטרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד ללימודים האקדמיים. אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב 'כלכלה ומנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות' ולזה מצטרפים גם מספר קורסי תכנות. כמו כן אני מניחה שנשתמש בכל מיני תוכנות חשבונאיות כאלו ואחרות. כנראה אצטרך להפעיל מספר רב של טאבים בדפדפן האינטרנט. אני לא יודעת לכמה נפח אחסון אני זקוקה, לכמה ראם. למעשה, אני לא יודעת כלום. התקציב שלי הוא עד 4000, 4500 ש"ח גג. אני מחפשת מחשב נייד טוב שישמש אותי לכל תקופת האוניברסיטה (4 שנים) ואפילו לאחריה וכן לאחסון תמונות ישנות שלי (בנפח של 40 GB; כן זה המון, וזה ישן. כיום אני משתמשת בגוגל תמונות אבל התמונות הישנות מתאחסנות כרגע על המחשב וזה קאדר עבורי להעביר אותן לגוגל ת…
-
- 38 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים בארצות הברית, עד 1400$ ולאחר סינון הגעתי לשני מחשבים מה לפי דעתכם יותר טוב? הטושיבה בעל כרטיס מסך יותר טוב,כונן יותר גדול השאלה היא האם הוא שווה את תוספת הכסף? http://us.toshiba.com/computers/lapt...70/X770-ST4N04 הDELL בעל מסך HD מלא לעומת HD+ בטושיבה,יש לו 3D שפחות מעניין אותי.והוא יותר זול ב 100$ ( $1,334.99 ) 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam &…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אז החלטתי לקנות דרך KSP את המפרט הזה : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX770 Gaming 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-