עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  2. שלום מעוניין בדעתכם על המפרט הבא לקולנוע בייתי Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box‎ ASUS M4A88TD-M/USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ ASUS DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata‎ SEASONIC 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 מארז שתי אפשרויות DH202 Digital Home Series Black HTPC + Remote & VFD (No PSU) THERMALTAKE או Antec Fusion Remote השימושים של המחשב הזה יהיו הקרנת סרטים רגילים וסרטים בהבחנה גבוהה צפייה בתמונות הקלטת תוכניות וסרטים מהממיר של יס (כרטיס יירכש בנפרד בשלב מאוחר יותר) לא למשחקים! חשוב שיהיה מאוד שקט כמו כן יש לי שאלה לגביי השלטים שב…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום, אני כרגע סטודנט ואני מחפש לפטופ שיתאים להרצה של משחקים עכשווים. לא צריך חיית ביצועים אבל גם לא מחשב חנוק. מבחינת הקריטריונים, מסך - אני מתלבט בין 13 ל15. העדיפות היא ל15.6, אבל אם יש מחשב שמצדיק את המחיר עם 13' אז לא תהיה בעיה. משקל - לא קריטי. חיי סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. אבל אני מדבר על מינימום שעתיים של עבודה ללא ספק.. מעבד,כרטיס מסך, זיכרון - בהתאם לדרישות המשחקים העכשווים.. הארדיסק - חצי טרה+ ויש לי שאלה נוספת, אני כרגע על Vaio vgn-nw250f . מתי שאתם מציינים דגם מסוים או לאו דווקא, האם יהיה הבדל משמעותי בין השניים? הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף אותו היא שהוא קצת עייף. לא סוחב כמו פעם ומשחקים כבר חנוקים אצלו ממש.(אני משתמש בו כבר שנתיים). מה שכן אני אוהב בו,…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by Masasa,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ilanb0,

אמור לקבל בימים הקרובים נייד שרכשתי מארה"ב. מערכת הפעלה חלונות 7. איך אני הופך את הממשק לעברית? או לפחות ש"יידע" להקליד בעברית?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מחשב נייד של לנובו X61 הטאבלט. הסוללה הפסיקה להטען, חקרתי קצת ובדקתי... בכל מקרה, הלכה לו הסוללה. נורת הLED של הסוללה מהבהבת בצבע כתום, קראתי קצת וכנראה היא הלכה לעולמה. אני מנתק את המחשב מהחשמל והוא נכבה מיד. בכל מקרה הסוללה הזאת הייתה מספיקה לי לשעה בערך... לא מספיק... אני רוצה לקנות לו סוללה חדשה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=8334&salenum=#topnews מה אתם אומרים? חנות אמינה? מחיר נורמאלי? האם אני אצטרך לקנות ספק כוח (חיבור לחשמל) חדש בכדי להטעין את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. אוקיי, אז לפני כמה חודשים פתחתי ת'רד לכך שאני זקוק למחשב לגראפיקאים, כאן הת'רד הקודם, בו תוכלו לראות את השימוש שלי והכל (אני לא ממשיך אותו כי הוא כבר ישן) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4278881#msg4278881 אוקיי, אז השתמשתי במפרט שהביא לי yz101, עם קצת שינויים. אז ככה, בסופו של דבר החלטתי לקחת את המארז Hec CompuCase 66RC black. לספק כוח לקחתי את ה seasonic 430W, 80plus לקירור למעבד החלטתי על הSILENT של THERMALTAKE בסופו של דבר לקחתי את הI7 2600 TRAY במקום את הI5 2500 ו... לא זוכר עוד שינויים, הינה המפרט Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪439 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  9. 1. התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 2500 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. יש לי כבר ציוד הקפי ומסך 22 אינץ. 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 5. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 6.האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות מנתניה או כפר סבא. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? המארז לא מעניין אותי. 8. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך ?יכול להיות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by proview,

אני מעוניין לרכוש מחשב לגימינג כבד והכנתי מפרט אני לא ממש מבין בחלקים אז אני ישמח לחוות דעת התקציב שלי הוא עד 4500 לא צריך שום ציוד חוץ מהמחשב(גם תגידו לי אם אני צריך יותר קירור) [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]940 [/td][td]1 [/td][td]940 [/td][/tr][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI [/td][td]405 [/td][td]1 [/td][td]405 [/td][/tr][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by gershia,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Motherboard: ASUS P6T CPU: intel i7 920 d0 stepping CPU cooler: Zalman 9900LED GPU: Gigabyte GTX 285 Case: Antec 1200 PSU (powersupply): Corsair TX750W RAM: OCZ 6GB DDR3 1333mhz Optical: LG 24x DVD R/W תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by refaelok,

שלום. אני מחפש מחשב TOUCHSMART לא חייב שיהיה של HP .. בסביבות ה 3300 שקל. המחשב לצרכי לימודי הנדסת תוכנה .. אני מתכוון להריץ בוא את התוכנה של מיקרוסופט Onenote לא צריך משהו מטורף... פשוט אני מחפש את הדגם הכי שווה במחיר הזה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yuval800,

(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן חבר'ה, אני יכול לקנות מחשב ב-KSP או אייבורי בלבד. עשיתי השוואת מחירים בין השניים והגעתי למסקנה שאייבורי זולים יותר, לכן אפרט לכם את המפרט שבניתי באייבורי. אציין שהצורה בה אייבורי עובדים היא שהם יוצרים הנחה די משמעותית אם קונים את המפרט כמו שהוא. על כל שידרוג צריך להוסיף כמות הרבה יותר משמעותית של כסף (למשל שידרוג לוח אם שלפי עלות המוצרים אמורה לעלות לי 100 שקל תעלה משהו כמו 350 שקל, ולכן אני רושם את המפרט כדי לדעת שאין פה טעות נוראית ואיומה, ולצורך שאלות נוספות). להלן המפרט: מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם : P8H61-M LE B3 זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך : Gigabyte NVIDIA GeForce 430GT 1024MB דיסק קשיח : Western Digital 1000GB BLUE צורב : LG SAT…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by 1nstall,

אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה אתם אומרים על זה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7072

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חזק לשימוש מקצועי בעיקר לתפירת פנורמות ענקיות (עשרות-מאות ג'יגה לפנורמה) מאלפי תמונות ועיבוד קבצים ענקיים הכוללים שכבות רבות בפוטושופ. כמו כן שימוש משני של עריכת וידאו בפרמייר / אפטר. מבקש את חוות דעתכם התקציב המקסימלי כולל שני מסכים 8000 ש"ח תוכנת תפירת הפנורמות העיקרית שלי היא PTGUI PRO אני זקוק למעבד החזק ביותר שאני יכול להשיג ומקסימום RAM וכן נפח גדול בדיסק קשיח לקבצים זמניים שנוצרים במהלך העיבוד דרישות המערכת: http://www.ptgui.com/support.html#2_31 http://www.ptgui.com/support.html#2_16 זה המפרט: מארז Coolermaster CM690 340 ספק כח Hec Win+ Power 700W Retail 440 קרור Scythe Mugen II Rev.b 190 לוח אם GIGABYTE P67A-UD3…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום! אני מעוניין בחוות דעת מקצועית על מחשב נייד שאני מעוניין לרכוש Lenovo G570 4334-34G 2.10GHz הייעוד העיקרי של המחשב זה בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, WORD, ומשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. א. אם אני נוסע במכונית וקונה שם. ב. אם אני טס לשם וקונה שם. והאם יש הבדל מבחינת אחריות ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים