עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני בונה מחשב למשחקים בעיקר ולעבודה ב2D\3D. ** קאטש: אני גר בניו זילנד כרגע אז אני מקונה מפה... אין פה יותר מידי מבחר בגלל שמחשבים ניידים הולכים פה הרבה יותר חזק. ** קאטש 2: אני לא קונה מארז... אני רוצה לנסות לבנות שולחן ואת המחשב בתוכו. כרגע ללא HDD, אני יעביר את ה-512GB SAMSUNG PRO מהמחשב הנייד ואשתמש בו, אני לא לחוץ על מקום כרגע. המפרט (כמו כל ישראלי טוב, אני רוצה את ההכי חזק בפחות כסף)! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: cart-item, width: 10%, align: center]GIGE9113[/TD] [TD=class: cart-item][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]GIGABYTE GV-N770OC-2GD GeForce GTX 770 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready Video Card [change] [/TD] [TD][/TD] [/TR] …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zancoil,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש אשמח להמלצות ועזרה : מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות(לא דברים כבדים יותר מידי רב הזמן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט לפי מה שהבנתי. אשמח להסבר בנושא. 15 אינץ' זה סבבה. * רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080 - אבל אפשר גם קטן יותר אם זה מוזיל משמעותית.(כשמחברים לטלויזיה אני רוצה אבל HD אם זה משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 -4 שעות זה סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מה השימוש של זה חוץ מלחבר את הטלפון? נראה לי שאין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב במסגרת התקציב …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by NTK1,

שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  6. ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofirhi,

שלום אני קונה מחשב חדש. כרטיס המסך שלי היום הוא: Nvidia GTX 560 Ti. האם הוא עדיין מספיק חזק ואפשר לשמור אותו או שמומלץ לרכוש כרטיס חדש ? אני מחפש כרטיס שיתאים למשחקים חדשים ובאיכות טובה אך אין צורך ב-"מפלצת", רק שירוץ נורמלי ובנוסף, אשמח להמלצה למארז טוב (הכי חשוב זה יכולות הקירור שלו) באזור ה-300 ש"ח תודה

8. מצורף תמונה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  9. אני מחפש שהיא יבואן רשמי ולא יבוא אישי, כלומר אחריות מלאה עד הבית, מחיר נוח יחסית והרבה דגמים שחלקם בתצוגה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

שלום לכל חברי הקהילה ובוקר טוב... לאחרונה (אתמול) החלטתי באקט של שעמום (תקופת מבחנים) להירשם לגרופון. היום ראיתי שמציעים שם כמה וכמה מחשבים במחירים לא רעים בכלל! האותיות הקטנות הן : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם" מאחר ולא ידעתי מה זה, כמו חנון טוב החלטתי לסרוק את האינטרנט אחר המילה מוחדש... ונתקלתי בזה: "[TABLE=class: ms-rteTable-2, width: 549] [TR=class: ms-rteTableHeaderRow-2, bgcolor: #4F81BD] [TD=class: ms-rteTableHeaderFirstCol-2, bgcolor: #DADDC8] מֻחְדָּשׁ (refurbished) [/TD] [/TR] [/TABLE] מוצר מוחדש הוא מוצר שנעשה בו שימוש כלשהו, כגון שימוש לתקופת ניסיון או שימוש באחד מרכיביו, והוא נארז מחדש…

• 6 תגובות
    • 21.7k צפיות
  11. Started by chilala,

קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by baruch28,

מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mazoz3,

היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bennash,

שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by assaf36,

שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Resized,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kopakabana,

[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI‎ זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz‎ כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by cfirzzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם!! מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ופוטושופ לפעמים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר ולכן לא ככ משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 G ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל רוצה אחריות של שנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן עשיתי מחקר קטן וראיתי מספר דגמים שעשויים להיות המושלמים עבורי: 1) http://ksp.co.il/?select=.268..2…

25. שלום, מחפש לפטופ 15.6~ לשימוש כללי, ללא משחקים, מה כן חשוב - - פרמטרים של "נוחות": משקל, התחממות, רעש, אורך חיי בטריה, אחריות של יבואן טוב. - אחרי הפרמטרים האלה אם נכנס בתקציב SSD שמשמש ל-cache אמיתי על ה-HD מה טוב - פרוססור לא חייב להיות הדבר הכי חם שיש, מילולית , אבל שלא יהיה משהו שלא יסחוב כלום שלוש שנים מעכשיו תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.