עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eldad27,

////

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. Started by yippe,

שלום חבר'ה, מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך, אשמח להמלצות. המחשב ישמש לstarcraft2 מבחינת גיימינג, וכד' סרטים וכו'. קשה לי עדיין להחליט כמה כסף אני רוצה לשים אבל אפשר להגיד בין 4-5.5. אין צורך למקסס את המחיר, אני לא יודע אם כדאי להוסיף את הכסף הזה וכד'. אם זה לא יותר מדי טרחה, אם תוכלו להסביר במפרט מה אני יכול לשפר או להוריד, איך זה ישפיע מבחינת מחיר וביצועים(נגיד להריץ משחק איקס על מדיום במקום אולטרה וכמה זמן יותר יהיה רלוונטי המחשב) והאם שווה את הכסף הזה וכד' כדי שבאמת אלך על משהו פיירי ושווה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום רב, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב בגודל פיזי קטן (SFF) לשימוש רב-תכליתי. התקציב עומד על כ-4500 ש"ח, ואין צורך בציוד היקפי (מסך [u2311H], מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש). המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. משחקים כרגע לא רלוונטיים, אך אם אפשר להכניס כרטיס מסך עד 700 ש"ח (בתוך התקציב הקיים) שייתן את האפשרות בעתיד להריץ משחקים בצורה סבירה, אעדיף זאת. השקט חשוב יחסית, 7-8 מתוך 10. לא מתכונן כלל אוברקלוק, במיוחד עקב האפשרויות הירודות לקירור מארזים בגודל הדרוש לי. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 באנגלית. המחשב ירכש מחנות באינטרנט קרוב לוודאי. מבחינת מה שכבר בדקתי: מבחינת מעבד, הייתי רוצה מעבד מודרני מסדרת Sandy Bridge, דגם 2500K למשל. קירור למעבד - האם הסטוק מספיק? או ש…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  5. אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by chenrp,

שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by kobicool,

שלום לכולם ! בעבר השתמשתי בשירותי החברים בפורום להרכבת מחשב נייח ועד היום אני מאוד מרוצה !! אז שוב תודה לחברי הפורום. לעניין החדש, התקציב של המחשב הנייד החדש שלי הוא עד 4000 ש"ח, הייעוד שלו הוא בעיקר לפוטושופ אוטוקאד 3D מקס ותוכנות עריכה שונות. מהי המלצתכם למחשב שיוכל "להחזיק" הרבה זמן (כשלוש שנים) ולעבודה מירבית. תודה מראש לעונים !! קובי.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. תגידו לי מה כדאי לשפר/לשנות, ומה חוות הדעת שלכם על המפר וההתאמה בין הרכיבים אני מביא את החלקים מKSP תודה מעבד: Intel - Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח-אם: GIGABYTE - P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון: DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston הארד דיסק: 2x Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך: ASUS - GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב: LG - UH10LS20 DVD±RW Read Blu-Ray Combo Black Sata מאוורר למעבד: Scythe - Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler מאוורר למארז: Scythe - Kaze Maru 140mm Case Fan 1700RPM יכול להיות שהמארז יגיע עם מאוורר, אז זה אופציונאלי ספק כח: Thermaltake - Toughpower XT Bronz…

• 53 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. קניתי את המיפרט הבא ב-2007, מאז התגייסתי ויצאתי לגמרי מכל עולם החומרה וגאדג'ט. אשמח לשמוע איפה אני עומד כיום מבחינת גיימיניג, ב-mid end או low end, כי בזמנו קניתי מחשב high end, והאם משתלם לשדרג ומה: מעבד - Q6600 2.4Ghz קירור למעבד - Thermalright Ultima 90i לוח אם - Gygabyte GA-P35C-DS3R Conroe support GP35CDS3R זכרון - G.skill 2GB 800Mhz כרטיס מסך - Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 ספק כוח - Corshair 520W Modular

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום רב המערכת כרגע מורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד C2D E6300 זכרון 2G כרטיס מסך AMD HD5770 לוח אם אסוס(לא רלבנתי הדגם, הוא בטוח יוחלף) ספק כח SEASONIC 600W חדיש התכנון כרגע להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם ואולי להוסיף גם דיסק קשיח יש לי העדפה למערכות מבוססות אינטל. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by oz18,

שלום, קניתי מחשב מיני נייד דיי סטנדרטי (מעבד N455 1GB זיכרון וכו') של ACER ASPIRE ONE. לפני שאני מתחבר איתו לאינטרנט אני רוצה לגבות אותו (גוסט או משו בסגנון). הבעיה שאין למחשב הזה כונן דיסקים. עכשיו השאלה שלי - האם אפשר לגבות דרך גוסט או איזהשהיא תוכנה אחרת ולטעון את האיימג' במקרה של קריסת המחשב מהUBS? או שחייבים להשתמש עם כונן דיסקים?!? ואיזה תוכנה הכי מומלצת ?? בנוגע לגיבוי של הוינדוס - האם גם הוא מומלץ? וגם פה, האם אפשר לטעון את האימייג' בלי כונן דיסקים? *שכחתי לציין שמדובר במחשב עם וינדוס 7 עברית. תודה מראש לעונים !!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  13. מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום לכולם... מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב שישרת אותי בלימודים ובשימוש כללי ביתי... חשוב שהמחשב יהיה מהיר ולא יקרטע בשימושים שאני אפרט בהמשך.. מעדיף שהמפרט יורכב מ http://www.pandas.co.il/ או מ http://www.skypc.co.il/ אלו חנויות בחיפה...- או מכל חנות אמינה אחרת שאתם מכירים באזור חיפה תודה רבה לכל העוזרים..........=) 1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה אפשרי אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים נניח 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר ללימודים, אינטרנט וסרטי HD, משחקים כגון Sims 3 א) יש לציין את התוכנות …

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by BarBee,

* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב שלי, לסרטים ומשחקים בFULL HD. אני לא מבין למה מסכי טלויזיה של LG 32 עולים חצי ממסך מחשב של DELL 27. מה ההבדל בינהם כאשר אני בשימוש יומיומי באינטרנט או טלויזיה? אם כבר יש לי מסך 32 ב1900 של LG למה לא לקחת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, אני מעונין לרכוש נייד לשימוש בסיסי כגון אינטרנט אופיס - והצגת תמונות של גינות ללקוחות פוטנציאלים בפגישה (אני גנן) אלה בגדול הדרישות: התקציב מקסימום 2000 למרות שהיה עדיף 1500. הגודל לא משנה - הוא לא חייב סופר נייד או דק במיוחד - מסך מקסימום 15 אינטש. לא רוצה מסך קטן מידי כי תצוגת התמונות ללקוחות שלי תהיה מוגבלת יותר. הייתי שמח לשמוע המלצות לדגמים מוצלחים / חברות מוצלחות / אחריות וכו. כמו גם המלצות על מקורות רכישהששווה לרכוש דרכם? האם מומלץ לקנות באינטרנט או דוקא עדיף בחנות מוכרת? אני ממוקם בירושלים. אבל אין לי בעיה להזמין מהמרכז במידה והדיל שווה יותר. יש כל כך הרבה דגמים וחברות שאני "טובע" במבחר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. http://www.ivory.co.il/PrintProduct.asp?productid=7227 MSI FX620 ולפי אתר יצרן כנראה זה המחשב http://www.msi.com/product/nb/FX620DX.html

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לעריכת גרפיקה חובבנית. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית, תכני HD (יחובר בנוסף גם לטלויזיה) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. · תוכנות עיקריות Photoshop, Proshow Producer, Pinacle Studio. · המחשב לא מיועד למשחקים, המחשב מיועד למסך Dell 2209WA. 3. אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב. 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יתווספו שני דיסקים קשי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הי, קניתי, בהמלצתכם, לפני 3 שנים: מעבד G2 AMD 5400+ מק"ט יצרן ADO5400DOBOX 65W 424 ש"ח מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ₪428 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ]האם כדאי לשדרג או לקנות חדש? דרישות: אופיס, אינטרט, סרטים, פוטושופ, משחקים לילדים קטנים. סכום התקציב נרשם רק כדי לעמוד בחוקי הפורום. אני מעוניין בזול ביותר האפשרי. אשמח גם לקבל המלצה על מחשב נייד. הסיבה לשדרוג: עברו 3 שנים. חשבתי להרחיב את הזיכרון ל 4GB למשל. שקט: המחשב הזה שקט מאוד. זו הייתה המלצתכם: מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים