ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, אני הולך לקנות מארצות הברית ככה שהמחירים בארץ לא לכ כך משנים לי . המחשב מיועד לעבודה יום יומית, לצפייה בסרטים וכמובן חשוב לי חיבור HDMI בשביל זה ודיסק קשיח גדול . בדקתי בכמה אתרים וכרגע המחשבים שהכי נראה לי הוא sony vaio VGN-Z690 . רציתי לדעת חוות דעת שלהם בכלל על הסידרה הזאת של מחשבים ?? המחיר יהיה בסביבות 1700$ , האם אתם מכירים מחשב שהוא יותר במחיר הזה ? בכלל איך המחשביםש לסוני ?? אמינים ?? ישנה אחריות בארץ ? מחכה לחוות דעת שלכם, תודה .
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, שיהיה עם מצלמה ומיקרופון אבל לדעתי זה כבר סטנדרט. שימושים משרדיים-אנטרנט, אופיס, סקייפ רצוי מאוד שהוא יתמוך בלינוקס. אבקש גם המלצה לחנות בה יהיה ניתן לרכוש אותו (קרוב משפחה טס לארה"ב עוד שבוע)
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי מפרט למחשב החדש שאני קונה. המחשב לשימוש במשחקים (חדשים, גרפיקה דיי גבוהה) ועיצוב (תלת מימד ודו מימד). תקציב: 5000 שקל. המפרט: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945PL-G P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E SATA2+L+A Super Talent DDR2 667MHZ 512 Mb CL5 64x64 *2 = 1G WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 400W 24PIN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB LG GSA-H10A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM הרכבה - 180 ש"ח סה"כ 3673ש"ח. את כרטיס המסך אני מתכוון להזמין בנפרד בחנות אחרת: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO (1250 ש"ח) וסה"כ הרכישה - 4923ש"ח אני צריך חוות דעת על המפרט + מקום …
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן דיסקטיים 1.44 שחור צורב -RETAIL SATA ASUS DVDX20 DL ספק כוח-EZCOOL 12 MF 500W REAL מארז-LED+25CM FAN BLABK SILVER כרטיס מסך - GBT8800GTS 512DDR3 PCIE דיסק קשיח - YS 250GB 16MB SATA2 WD זכרון- PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם-MSI P35 NEO COMBO 7.1 1G מעבד אינטל-Q6600 CORE2 QUAD שילמתי 5500 ש"ח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום כמו שכתבתי בכותרת אני צריך מפרט טוב לניגון סרטים באיכות HD ומוזיקה ברמה גבוהה וקצת משחקים בנוניים בקרוב אני קונה טלוויזה 37 HD FULL ואני רוצה לחבר אליה את המחשב צריך גם כרטיס קול טוב, רמקולים לא חייב כי המחשב יהיה מחובר למערכת סטריאו אם יש לכם המלצה גם על איזה טלווזיה טובה אז גם אפשר אבל היא לא חלק מהתקציב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי לא רכשתי את המחשב עם מספיק מחשבה וכנראה שהמעבד הזה חלש מיידי לשימושים שלי.. סביר שאאלץ לשדרג לi7 ועל כן ארצה למכור את ה i5 הנוכחי. הוא בןקצת יותר מחצי שנה נקנה באייבורי יחד עם המחשב, כמה אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
זה ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני מחפש מחשב שמתאים רק למשחקים... תודה משחקים :BATTLEFIELD ,FEAR,UT2007
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
8) שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שברשותי כרגע ,יש לי מעבד PRESSCOTT 2.8 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שינצל אותו עד הסוף השאלה שלי היא: מה הכרטיס החזק ביותר שיעבוד עם המעבד הזה בלי צוואר בקבוק ? כנל לגבי זכרון .. כרגע יש לי 512.. המטרה היא להפעיל משחקים כבדים יש לי לוח עם PCIE צטערת..
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף קונה מחשב חדש. אז בבקשה תעזרו לי עם המפרט. אז ככה: 1. תקציב: עד 4000 מקסימום (בלי מסך) ! 2. רכיבים לפי סדר עדיפויות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב) א. לוח אם. ב. כרטיס מסך. ג. מעבד. ד. מארז. ה. זיכרון. ו. הארד דיסק. ז. DVD. ח. כונן דיסקטים. : 3. חשוב לי שיהיה לוח אם טוב עם כרטיס קול onboard כי חבל לי להשקיע עוד 300 שקל על כרטיס קול. 4. במסגרת התקציב אני מעדיף INTEL. 5. אני צריך את המחשב ל- משחקים, מולטימדיה, אינטרנט, קצת תיכנות. 6. בלי מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. רק את המחשב עצמו. ודבר אחרון אני ישמח מאוד אם תבררו לי איפה אפשר להשיג (עדיין) Radeon 9500 Pro 128 DDR אבל שתהיה שחורה טובה, ולא פגומה או סחורה שחז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב מידעת להריץ משחקים קבדים במיוחד התקציב שלי זה 5500 מה דעתכם: מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX לוח אם nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty זיכרון פנימי A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition צורב LG 52X32X52 OEM כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy כרטיס מסך GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail רמקולים GENIUS SP-Q16 מארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original מקלדת+עכבר Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - D…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, חושב למכור את ה-3570k שעבר Lapping מקצועי עם קירור Scythe Mugen 3. כמה אוכל לקבל בעבורם?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT מארז ATX שחור עם הידיית וספק 300 וואט MSI K9N NEO ATX 550 NVIDIA 160GB SATA2 7200 RPM 8MB WD 512X2 DUAL DDR II 667MHz NEC X18 DVD Nvidia GeForce 7100GS UPTO 512M MSI מקלדת+עכבר+רמקולים הכל 1760 שקל מאייבורי הזמנתי היום בהתחלה רציתי לקחת את הASUS M2V עם ציפסט VIA K8T890 במחיר של 145 שקל פחות אבל המוכר הזה שיכנע אותי לא לקחת אותו....בכל מקרה הקשבתי לו האם זה היה כדאי? (עדיין אפשר לשנות) עכשיו לגבי הכרטיס מסך אני ממש לא משחק משחקים במחשב אני פשוט רוצה את חיבור ה DVI כדי לחבר למסך שלי היה אפשרות לקחת MSI או גיגבייט...אני בחרתי בגיגבייט אבל אז הוא אמר שבגיגבייט אין DVI והוא פחות מוצלח אני פשוט לא מבין למה אין DVI אין זה יכול להיות...אבל הקשבתי לו מ…
-
- 62 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא : למשחקים חזקים ,ללא מסך ,ללא דברים מסביב (עכבר מקלדת וכדו..) Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1355 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1005 זכרונות DDR II 800 Price Units Total 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 1345 X2 2690 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2550 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 645 צורבים Sony Price Units Total DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 180 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ) Thermaltake Price Units Total Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,939,AM2,775 195 …
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט שלהלן? הגיע הזמן שנחליף את המחשב שלנו הקשיש (בן כ- 5..). אנחנו משחקים עליו בעיקר משחקי רשת (WOW לדוגמא), שלא דורשים אמנם מנוע גרפי חזק במיוחד, אולם יש לנו חיבה גם למשחקים כאלו ואחרים כך שהוא צריך להיות מותאם למשחקים באופן כללי (גם כאלו שעתידים לבוא). מעבר לכך - צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. אין שימוש בתוכנות תלת מימד וכיו"ב. לא הרגשנו צורך לשדרג את כונן הדיסקים לטרה מכיוון ויש לנו בנוסף גם כונן דיסקים חיצוני של 500G. לוח האם הוא של אינטל מתוך התעקשות של בן הזוג שלי, אלא אם כן זה קריטי, אין צורך להעיר על כך האם יש משמעות לספק הכוח ? (בחרתי ממש כמו אנדנדינו..). האם כדאי להחליף משהו אחר? האם המחיר (5500) טוב? תודה! העניין דחוף (המחשב שלי לא סוחב כב…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים. יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול! אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים. בוא נגיד שהתקציב הוא.. 8 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול. עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך עזרה . המליצו לי על כרטיס GTX 980TI , ראיתי את המחיר והייתי קצת המום כי לא קניתי כרטיס כזה בחיים אבל אם אפשר לבנות איתו משהו בגדר הת…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
AMD athlon xp 2000 392ש"ח specktek 256 mb ddr 333 mhz 263ש"ח gigabyte ga-7va 414ש"ח geforce fx 5200 128mb 404 ש"ח סך הכל 1473 דמי משלוח 39 1512 מהחנות www.zenit.co.il שווה?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? Update ASPIRE X-Dreamer ATXB3KLW-BK Black Steel ATX Mid Tower Computer Case 350W Power Supply Model #: ATXB3KLW-BK/350W Remove Move To Cart Move To Wish List $48.00 $48.00 Digital Cameras Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update OLYMPUS Verve Silver Silver 4.0MP Digital Camera 2X Optical Zoom Model #: 225540 **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Remove Move To Cart Move To Wish List $289.95 $289.95 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update ZALMAN CNPS7700-ALCU 120mm 2 Ball Cooling Fan Model #: CNPS7700-ALCU Remove …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, לאחר הרכבת מפרט סופי, אני מתלבט בין שני מפרטים אפשריים..שניהם בתקציב 4400 ש"ח...רציתי לשמוע מה דעתכם איזה מהמפרטים עדיף: שני המפרטים הנ"ל הם ללא ספק מכיוון ואני מביא ספק כוח בנפרד המפרט הראשון: מערכת SLI יתרונות: שני כרטיסי 9600GT חסרונות: מעבד חלש יותר, 2048GB RAM מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤865 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-