עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה קורה חברה.. אז ככה, אני מחפש לקנות בחנות בארה"ב מחשב נייד בעיקר לגיימינג. מסך - 15.4-15.6 אינצ' HD. תקציב - 1000 דולר עדיף בלי חריגה. מעבד - חשבתי לכיוון הI-5 אשמח לכמה שיותר הצעות.. תודה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by THX,

ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Heya, מה דעתכם על המפרט הבא, שהרכבתי למחשב גיימינג בתקציב של עד 3K ללא אפשרויות חריגה וללא צורך בציוד היקפי (לא מתוכנן OC): Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston Hyper X Genesis 4GB DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪184 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2745 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^, יחידות 1 ₪463 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2350 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪729 http://www.rsm.co.il/prod…

4. התקציב שלי הוא מקסימום 4500 אבל רצוי מאוד שיעלה פחות השימוש שלו יהיה הורדות מאימיול, גלישה באינטרנט הדרישות מהמחשב הן: שיהיה צורב שיהיה הרדיסק מינימום 30G ורצוי שתהיה מערכת הפעלה חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486192 מה דעתכם עליו? תנו לי הצעות אחרות אם יש לכם יותר טובות. המחשב לא מיועד למשחקים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המשחקים החדשים aaa -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני משדרג מחשב קיים וכבר הזמנתי כמה חלקים ממבצע Gold box שהיה בשבוע שעבר באמאזון והם אמורים להגיע אליי תוך כמה ימים. מה שהזמנתי: AMD A10 7870K Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CMY16GX3M2A2400C11R Transcend Information 256GB SATA III SSD TS256GSSD370S עברתי על הדיונים פה וראיתי שבגדול לא מומלץ AMD (עשיתי את זה לפני שהזמנתי). הסיבה העיקרית שהזמנתי אותו היא שלדעתי הגיע הזמן להיפטר מכרטיס המסך והבנתי שזה פחות או יותר הכי טוב שניתן לקבל ללא כרטיס מסך נפרד. מעבר לזה יש לי: Asus Xonar DX 2 דיסקים רגילים Antec VP400 מה שחסר: לוח אם - חשבתי לקחת את ה-GA-F2A88XM-D3H (לא שיש הצע כל כך נרחב של לוחות אם מתאימים). יש דעות בעד\נגד? קירור - אשמח אם תמליצו על משהו שקט וטוב. מארז -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kibub,

היי הרבה זמן חיכיתי למעבד הזה והנה זה הגיע הכנתי מפרט לפי מפרטים שראיתי בפורומים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם, אני גר בחו"ל (קנדה) לכן המחירים בדולר קנדי (1$=4שח) לפי האתר הזה: http://www.canadacomputers.com/ core 2duo e6600-400$ asus pw5 dh deluxe conroe 975x ddr2 atx lga775-270$ 2GB (2x1GB) ddr2 800 (pc-26400)-270$ Gforce 7600GT 256MB HDTV-230$ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB-100$ ocz 520w power suply-130$ casse kingwin sk-523sw -70$ -------------------------------- 1380$ אשמח לקבל הצעות שיפור ואם יש משהו מיותר שסתם נסחפתי אודה אם תידעו אותי, את המפרט בניתי על דעת עצמי ואני לא מבין גדול במחשבים (אולי קטן) ועוד שאלה: יש לי צורב,וכרטיס פייר-ו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז כמו שכתוב בכותרת, המפרט הוא לסטודנט, ולכן אין ממש כסף לבזבז. כמו-כן נדרשים רכיבים שיוכלו לעמוד ב-OC עתידי ואיכשהו גם להפעיל משחקים. זה המפרט שאני הכנתי מלוג'יק: 0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 1 2886 Lite-On 52/32/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 248.71 2 1679 AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K Tray CPU 520.00 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 4 1049 Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard 49.99 ¤ 5 1904 ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 530.00 ¤ 6 2164 DDR-RAM 512MB 3200 Hynix Original Memory 515.06 ¤ 7 1045 Viewsonic "17 E71F Flat Monitor 716.08 ¤ 8 640…

10. רק למי שמבין בבקשה תקציב 2500$ בערך אני מזמין רק מהאתר www.tigerdirect.com שימוש המחשב יהיה סרטים ובעיקר משחקים כבדים פעולה ומרוצים בלבד על האפשרויות הכי גבוהות אך הרזולוציה לא חשובה !! רמת השקט לא ממש חשובה דרוש ציוד הקפי (מלבד ההגה שהוא פריט חובה ) רמקולים 5.1 מסך 22' ומקלדת + עכבר לא דורש כונן DVD /צורב או CDROM אני מעונין במארז יפה עדיפות לצבע שחור בכל חלקי המחשב אני מרכיב תמחשב ואין צורך במערכת הפעלה כלשהיא מתוכנן OC בהתאם לחומרה(חשבתי על מארז THERMALTAKE KANDALF שבא באתר הזה עם מערכת קירור נוזליTHERMALTAKE גם ) LOGITECH G25 הגה- 234$ LOGITECH G51 רמקולים -124$ LOGITECH MX3200 -70$ BFG GTX280 -380$ XFX NFORCE 780 SLI -250$ ULTRA X3 1000W- 200$ SEAGATE BARRACUDA …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. -------------------------המחשב החדש שלי--------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- AMD Athlon 64 3000 CPU Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin MICRON 512 PC 3200 Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Gigabyte GeForce FX 6800 128MB GV-N68128DH NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Mitsumi floppy 1.44 E-Box Vortex Silver&Black PC Case ATX 500 WATT POWER SUPPLY Mag 17 CRT 786 PF2 Silver -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ 6,500 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------- ה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…

15. לפי מספר ימים רציתי לפרמט את המחשב בסוף לא הצליח לי אז התייאשתי, עכשיו כשאני מדליק את המחשב מופיע יש בחירה של windows xp home windows xo pro setup איך אני מבטל את השורה השניה שלא תופיע? (הדיסק של הההתקנה לא בכונן)

16. שלום, מתעניין במחשב נייד עד כ2000 שח +- אני גר באילת והמחירים פה ללא מעמ כמובן 2 מחשבים שראיתי בנתיים הם http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12317 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12322 האם אחד מהם כדאי? עדיפות למחשב בצבע לבן... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by argaman_bergman,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!

18. Started by yoavbd123,

אהלן אני שוקל לקנות את המחשב הזה, ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://ksp.co.il/?uin=35519&select=.268..271..214 אציין פרמטרים שחשובים לי: כח עיבוד חזק, לעבודות תכנות באוניברסיטה וגם לעריכת תמונות ב LIGHTROOM + PHOTOSHOP שיעלה מהר ויעבוד בזריזות, ולכן עניין ה SSD מסך 14 אינצ' נראה לי איזון אידיאלי בין לא קטן מדי, ללא מסורבל. משקל פחות מ 2 קילו כדי שיהיה נח ונעים לסחיבה לאורך זמן חיי סוללה ארוכים יחסית על פניו לפי המפרט והפרמטרים המחשב הזה נראה לי אחלה, אני קצת חושש מכך שייתכן והוא מאוד עדין ושביר, וגם ממנגנון סיבוב המסך שאולי יכול להתפרק ולהתבלות במהרה. אשמח לשמוע את דעתכם, או חוות דעת מאנשים שיש להם יוגה. וא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by vadimp1,

Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray - 1456 Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI - 987 4x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 - 534 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 422 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 490 CoolerMaster V10 CPU Cooler - 350 נשאר לי לבחור כרטיס מסך GTX680 ספק לא ידוע מארז בשאלה גדולה Level 10 GT Full Tower Series Black Case ??? חלק מהחלקים קניתי באילת במזומן אני מחכה שיגיעו הכרטיסי מסך אם הקירור הטוב זה מחשב ל 6 שנים הבאות האחרון היה לפני 6 ... ספק מארז וכרטיס מסך ייעוץ.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים