עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by termister2000,

מחפש מחשב נייד עפי התקציב הנתון שיהיה מיועד לכל הדברים שיכולים להיות ללא עריכה ומשחקים. שיהיה בו דיסק נורמלי וצורב ווינדוס תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 2paco,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:רק משחקים תמידית * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך טלויזיה 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי כבדים לשנתים הקרובות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shirnewman,

שלום, ותודה לעוזרים. 1. מחפשת מחשב נייד עד 5500 שח. (ואולי גם רלוונטי מחירי אילת) 2. שימוש המחשב לתוכנות: פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור ואינדזיין (עריכה ועיצוב). 3. חשוב לי איכות התצוגה ולכן איכות מסך וכרטיס מסך טוב 4. יש עדיפות גדולה למחשב קל במשקל. 5. מתלבטת אם לעבור למק בתקציב הנוכחי האם זה רלוונטי (האם הגרסאות הזולות של מק מספיק טובות לצרכים שלי? וכמה זה בעייתי כשבבית יש מחשב נייח לא של מק?) 7. כלול עם מערכת הפעלה - לא יודעת אם יש צורך בספציפיות 8. מתל אביב אבל יכולה לקנות גם באילת לצורך מחיר נמוך יותר. 9. מתכננת קנייה בימים הקרובים 10. חשוב שהיו חיבורים ל usb + h…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, מצ"ב הפירוט של המפרט המבוקש: 1. מה התקציב המקסימלי? באזור 3000 ש"ח, אפשר לחרוג קלות (עד 500 ש"ח בערך). אם נדרשת חריגה נוספת אפשר לשקול. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) פיתוח תוכנות (visual studio 2010, 2008). המחשב מיועד לחברת פיתוח תוכנה כעמדת פיתוח לתוכניתנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 2 מסכי 22" רזולוציה מיני' 1680X1050 (אחד מהם עם ציר מסתובב 90 מעלות), מקלדת + עכבר, רמקולים, אוזניות+מיקרופון 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד - נדרש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. אז כמו שכתבתי בכותרת השימושיים של המחשב הם בעיקר לשחק STARCRAFT 2 בהגדרות גבוהות ככל האפשר עם זמני טעינה קצרים. אחרי כמה ימים של שיטוטים באיטנרנט הגעתי למפרט הזה: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.06GHz 540 - BOX ₪627 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪418 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ₪525 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪926 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 + 400W PSU ₪335 דיסק קשיח: WD BLUE 160GB SATA2 ₪197 מחיר סופי: ₪3028 מהמחשב הקיים אני מביא את הצורב של LG וכרטיס קול של קריאטיב-SB AUDIGY 2 ZS ומסך LG W2443T-גודל 24 אינץ בכוונה לשחק ברזולוציה מקסימלית אני צריך את הייעוץ שלכם לגבי המפרט לפני שאני מז…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח,לחרוג אם זה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ואינטרנט בעיקר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-עדיף לכמה שיותר שקט שאפשר בלי חריגה מיוחדת מהתקציב 6. לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. RSM 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי, אני צריך מפרט ללא ציוד היקפי עד 5K. אם אפשר, תבנו 2 מפרטים - האחד עם מוצרי ASUS (כ.מסך ולוח אם), והשני עם MIX של כל החברות. צריך גם מארז וספק (אני מעדיף שקט וקטן מאוד אם נכנס בתקציב). לא צריך הרכבה. גודל מסך - 24"(WIDE), או 2 (לא WIDE) של 22". משחקים - GTA4, לא יותר מזה. בלי OC תודה! ד.א. ראיתי שאתם שמים כאן HD עם 16MB, בעוד יש בשוק כאלה עם 32MB. למה זה?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Lenovo N200 3000 TY2E7IV HP דגם 530V4 אלו הדגמים במחירים של 2800-3000 , איזה מבין הדגמים עדיף? יש המלצות למפרט יותר בתקציב הזה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1426&CatCode=315

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arigo,

ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Oz Aviman,

מה אומרים על הדגם הזה? https://ksp.co.il/?uin=39987&select=.271..211..347. המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, צפיה בתמונות, אינטרנט, פייסבוק כל הדברים האלה. לא חייב SSD שיהיה 500 ג'יגה ו8 גי'גה זיכרון. עדיפות ל .I5 ושיהיה לו רמקולים סבבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by os444,

אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני קניייתה ואני כמעט סגור כבר רק חייב את הדעה שלכם: MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292 (דגש על מצלמה ואביזרים במתנה) או HP PAVILION DV6126EA http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 שניהם ממש אותם מאפיינים הקטע שנעצרתי על MSI כי מקבלים מצלמה מובנת 1.3M שזה מכובד ונחמד ומתנות כמו תיק לנייד ועכבר ועוד כמה... מה אתם אומרים MSI או HP עד הסוף? נ.ב המחשב הוא למולטימידיה:סרטים מוזיקה אינטרנט ומשחקונים לא כבדים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ronbubl,

מהם יתרונות גרסת ה PRO על פני הגרסא הרגילה שבאה עם הנייד? האם יש טעם לשדרג עבור נייד שכזה. מלבד עניין ה מדיה סנטר שאוכל להוריד חינם לאחר השידרוג לא חפרתי יותר מדי. אודה לכם על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אשמח לעזרתכם. מה חושבים על המחשב הזה מהמוכר הזה? האם מומלץ לקנות כך? מה הכוונה on site warranty? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283323705569

17. שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX10 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. ללא כרטיס מסך מובנה. 6 USB (לפחות), כניסת HDMI, בלי דרישות רעש, רשת אלחוטית... סטנדרטי... שימושים: משחקים לא כבדים במיוחד, אינטרנט, סרטים. מפרט 1+2 מזיגזג: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ כונן קשיח WD Caviar Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB 16MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14683 כמות: 1 מחיר: 469 ש"ח ( למזומן:460 ש"ח ) זיכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by vmaddog,

הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Shbd,

יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.

21. Started by Jenia24,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by k534d,

לאחר קריאה והתייעצות פה בפורום גיבשתי את המפרט הזה. דיסק קשיח אני אתקין wd black ויש לי ssd evo 850. מה שחשוב לי זה ביצועים גבוהים ושקט כמובן, ואני חושב שהמפרט הזה עונה לי על הדרישות. אשמח לקבל אישור\דעה לפני הזמנת המפרט שתתבצע היום או מחר. כרטיס מסך של פאליט בחרתי בגלל שקראתי עליו ביקורות טובות ושהוא מאוד שקט. מעבד: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Quad Core i7 7700K Kaby Lake 4.2Ghz S1151 לוח אם: 780 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z270X-UD3 Kaby Lake S1151 זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2050 ₪ - * מבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM באנדל (מארז + ספק): 719 ₪ - * מבצע * - Fra…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המשחקים החדשים aaa -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by blackcoma,

נתנו לי אופציה בחנות לקנות במקום TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 את ה - OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 המגיע עם גוף קירור , באותו מחיר ( בנועה מחשבים ), איזה מהם עדיף למפרט : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS המחשב לא יעשה OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rubiliani,

היי חברים, מישהו יודע מתי המחשב הזה אמור להגיע לישראל? וכמה הערכת המחיר שלו? כי בארה"ב הדגם החזק שלו עולה 2500 ש"ח (650 דולר).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.