ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי מפרט מוכן רציתי בבקשה שתבדקו אותו באופן סופי לפני שאני הולך לרכוש אותו ... אשמח לתגובות מפאת מועד הקנייה הקרוב. 1060 ש"ח - מעבד: E6300 581 ש"ח - לוח אם: GB GA-965P-S3 430 ש:ח - כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB 370 ש"ח -זיכרון : KINGSTON 1GB 667 180 ש"ח -כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N 435 ש"ח - כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV 240 ש"ח - מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC סה"כ - 3300 ש"ח שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,משחקים (לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב לא יעבור OC !! וצריכה להשאר האופציה לשדרוג עתידי של מעבד. תודה. הערה : אין צורך בציוד הקפי ומסך. עריכה: הוספתי את מחירי הרכ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i5 6600k box 3.5 ghz 6 mb cache asus z170 plus lga1151 intel z170 ddr4 2xPCI-E VGI DVI HDMI corsair vengeance LPX 2X8 GB 2666mhz westren digital caviar black 1 TB sata 3 kingston hyperX 3k SH103s3/120G 120GB ssd sata 3 המחשב לשימוש לימודים אמור לתפקד שלוש שנים קדימה לפחות. אשמח לעצות על מארז ומאווררים. אם מישהו חוש שהמפרט מוגזם ויש לו עצות פרקטיות אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שמח הזמנתי את החלקים של המשחב החדש והם יגיעו עוד שבוע(יש עד יום ראשון סיכוי התחרטות על חלקים) amd 3200 939 winchester\venice אותו מחיר עם הווניס רק אם זה לא יגיע אז ווינצ'סטר gigabye k8n 9 ultra רציתי לדעת אם יש בו סטה 2 ואם יש הבדל משמעותי בין האולטרה ללא אולטרה של הלוח הזה leadtek 6800gt hec 400 trt מארז אולי יהיה לי אחד בשם שנבו-chenbo או איך שלא כותבים ואם לא אז עדיין מארז טוב 1gb ddr400 a-data cl 2.5 מחשב למשחקים כבדים תגידו אם כל זה שווה את המחיר-5120 במזומן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! סבא שלי החליט שהוא מעוניין לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות מינימלי כמובן - כרטיס מסך OB, כונן קשיח קטן וכונן DVD (אין צורך בצורב). המחשב צריך לכלול מסך יחסית גדול - לכיוון ה 22". התקציב, כמו שמצוין בכותרת עומד על כ 2500 ש"ח. תודה רבה תום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב HP MINI 311c-1010EJ, אני די מבסוט עליו רק שקיימת בעיה שהוא מוגבל ל1gb ram. חשבתי על רעיון לקנות כרטיס זיכרון חיצוני( sd ) ולהשתמש בו כזיכרון וירטואלי, במקום שייגש להארד דיסק. אני צריך שתעזרו בנוגע לשני דברים, איזה גודל זיכרון כדאי לקחת( חשבתי על 8gb) ואיזה סוג זיכרון הכי מהיר( מכל הsd mmc וכו') תודה רבה לעוזרים אגב אני מריץ על המחשב xp pro sp3.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בסיסי של אינטרנט ואופיס... בנוסף משחקים בסיסיים, כשהרזולוציה לא קריטית (נניח הרצה סבירה על 1024*768) כאשר מדובר על משחקים בסיסיים (sims, fifa וכו') אבל במחשבה עתידית לעוד שנה שנתיים לפחות, נניח sims3 ו-fifa09... המחיר שלו תחרותי מאוד (2500 עם הויסטה ותוכנת אבטחה) ואין תוספת של מותג (הרכבתי אותו מחשב, למעט שינויים מינמליים כמו כונן אופטי וכו' ב-k.s.p וב-TMS ויצא לי לפחות אותו מחיר...), כך שאם הוא מספיק לשימוש בסיסי (טווח של שנתיים-שלוש), נראה לי ששווה לקנות אותו. למעשה אפילו כרטיסי 8500gt או ATI 3650 שעולים משהו כמו 350 שקל יותר חזקים מה-"היברידי" שיש פה? ולאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות את ביצועים של זה? (לפחות הלוח נראה לי סבבה, וגם המארז...) מישה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק. עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת: וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה: האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק? יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו.. מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר) ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה, הוחלט על רכישת LENOVO T440 בארה"ב, אני מתלבטת לגבי השנאי מה לבחור, 45W AC Adapter - US (2pin) או 65W AC Adapter - AG מה מתאים לארץ, האם תהיה לי בעיה עם השנאי ועלי לרכוש מטען אחר בארץ? מה המשמעות של AG? המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקבל מפרט למחשב רב שימושי ( שיענה לפחות לרוב המשפחה) השימוש העיקרי של המחשב הוא גלישה באנטרנט ומשחקים השימוש באינטרנט מצריך פתיחת כמה וכמה דפים, המשחקים אינם כבדים כמו hallo . וכמובן צפיה בסרטים והורדות..... התקציב: 4000 ש"ח. אין צורך בכונן דיסקטים, בצורב ובציוד הקפי . בבית בנינו את המפרט הבא אשמח לשמוע מה אתם אומרים. AMD athlon 64 bit (s939) 512k 3000 Gigabyte K8NF - 939 or MSI K8N NEO4-P WD/MAXTOR 160 GB SATA 8mb cashe nVIDIA GF PCX-6200 256 Mb turbo ובכן חברה הבמה שלכם! O0
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, ויש לי שתי הצעות מחיר לשני מחשבים השאלה מה מחשב יותר טוב ומה יותר משתלם. הראשון: מארז מארז תוצרת Thermaltake דגם Strike MX VI6001BNS הכולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12cm Fan מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-EP45-UD3L צ'יפסט P45 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 16MB Seagate זיכרון פנימי Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי/קורא כרטיסי זיכרון Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי בנפרד מלוח האם: Gigabyte ATI Radeon HD4650 1024MB DDR II PCIe ציוד היקפי כלול: מקלדת ועכבר אופטי Logitech + רמקולים ומיקרופון מחיר: 2870 ש"ח המפרט השני: מעבד: AMD PHE…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב המפרט אותו בניתי, אשמח לקבל חוות דעת. לגבי הזיכרון - נאמר לי ב-TMS כי כדאי לקחת את ה- בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 במקום את ה- DDR 3 8G (4Gx2) 1600 Kingston HyperX Black Kit, בו בחרתי קודם. האם כרטיס המסך שבחרתי מומלץ לשימוש שלי? והאם המארז מומלץ? לא שמעתי על החברה הזו מעולם. מה לגבי ספק כוח? יש צורך לקנות? [TABLE=width: 620] [TR] [TD=width: 100%]ע.מ. 513702191 תאריך: 15.02.2015 שעה: 17:39[/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א ופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ה מחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone, starcraft 2 אין צורך ultra .. -מהי הרזולוציה הטבעית ( מקסימאלית ) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209W A -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name ECS P4VXAD (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) 40 gb 7200 אז ככה אני רוצה להכניס את החלקים שלי למארז שאטל מה אני צריך לקנות להחליף או לעשות בשביל שאני יוכל לחבר את זה למארז שאטל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-