עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי את המפרט הבא: מעבד- AMD XP 2600+ /300 זכרון- SAMSUNG DDR 256Mb 400Mhz PC3200 *2 כ. מסך- ABIT GEFORCE FX -5200 X8 128Mb + TV +DVI ד. קשיח- WD 80Gb 7200 8Mb Buffer צורב וסידירום של LITEON מקלדת ועכבר אל חוטיים של MICROSOFT רמקולים- CREATIVE SBS370 SUB + 2 מדפסת משולבת- OFFICEJET HP 1110 מצלמת אינטרנט של CREATIVE WEBCAM VISTA כונן דיסקטים ומארז SP MIDI ATX 400W- USB MS כל זה ב3900. עכשיו על איזה לוח אם אתם ממליצים עם המפרט הנ"ל? GIGABYTE 7N400L (Nforce2) + SB +LAN או ABIT NF7 (Nforce2) + SB(6 ch) +LAN תודה מראש, שגיא.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Liran_a,

מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idan17,

שלום לכולם, אני לא חדש פה אבל רציתי לקבל המלצות למחשב נייד לעבודה בתקציב של 8 אלף ומעלה.. הצרכים הם בעיקר: סביבות וירטואליזציה מה שיצריך הרבה כח עיבוד וזכרון, כמובן שהייתי שמח לכרטיס מסך נחמד בפנים אבל לא חובה זה לא מחשב למשחקים יציאות HD וכ'ו . כמו כן המשקל חשוב לי מאוד, המחשב צריך להיות קליל , וזמן הסוללה פחות חשוב כי גם ככה אני מתכוון לקנות סוללה גדולה. אני יודע שה T400 נחמד ביותר ואני חושב לקחת אותו . רציתי לדעת אם יש משהו חדיש יותר בשוק בתקציב שלי בין 8-10 אלף ... תודה עידן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-S3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=769 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 NZXT Apollo Black , יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=914 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט למחשב החדש. לפני פרסום ההודעה דפדפתי מס' שעות בהודעות הפורום ודי הלכתי לאבוד (אולי בגלל שעברתי את גיל 17 ... ) הפעם האחרונה שרכשתי מחשב היתה לפני כ- 5 שנים (העגלה כבר לא סוחבת ) והגיע הזמן להתחדש. ולענינינו: 1. תקציב - חשבתי שסביבות ה- 7 אלש"ח יספיקו ואולי פחות. אבל חשוב לי יותר מע' שתענה על צרכי, ותשמש אותי נאמנה עוד 5 שנים, ופחות חשוב המחיר. 2. מטרות המחשב - בהתאם לסדר השימושים העיקרי : עבודה משרדית (אופיס, וורד) , שרטוט אוטוקאד , אינטרנט (סרטים, מוזיקה, גלישה) , משחקים כגון אמריקס ארמי ומשחקי פעולה שונים (גם כבדים ככרייסיס ושאר ירקות) , עריכת וידאו ביתית , מעט פוטושופ , וכו'. 3. ציוד הקפי - דרוש! מסך 19" ומעלה (רח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן חברים , ברוכים הנמצאים . אני מתחיל ללמוד בשבוע הבא , ואני זקוק למחשב נייד לצורך הלימודים . המקצוע שאני הולך ללמוד הוא ניהול מערכות מידע, אז אני צריך מחשב שיחזיק את תוכנות התכנות , יריץ סרטים ומוזיקה בצורה חלקה , בטריה שתסחוב את ה3 שעות בלי טעינה . התקציב הוא 3000 ש"ח . יש לציין שאני קונה את המחשב מאילת אז התקציב גדל בעוד 400-500 שקל בגלל המע"מ . אפשר ורצוי לנצל את כל התקציב . אני מתלבט בין שני מחשבים . אשמח לחוות דעת והמלצות . 1) https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22863&iszap=1 14 Lenovo IdeaPad 320-14 80XK00WWIV i7-7500U 2)https://ksp.co.il/?uin=40232&select=.268..271..214..3765..2185..580..347 Lenovo IdeaPad 520S-14 80X20…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asafros,

היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EF,

אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד עד סכום של 2200 ש"ח (רצוי אפילו פחות). משקל - לא חשוב, כיוון שישמש כמחשב שולחני לכל דבר מסך מט מותג - עדיפות ל- Dell/ Lenovo הארד דיסק - 250 ג'יגה SSD אין צורך ב-win או ב-office המחשב ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט (לא צפיית סרטים או גיימינג), לכן חשוב שיהיה מסך איכותי שמאפשר עבודה ממושכת אשמח להמלצות נ.ב. פתוחה גם לקניית מחשב יד שנייה מחברה. אם מכירים חיה כזו - אשמח להמלצה/חיבור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tron666,

היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 533 לוחות אם Asus M2V Green ¤ 426 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 420 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 דיסק קשיח WD 250GB IDE WD2500JB ¤ 376 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 690 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 מסכים ‏T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ ¤ 1110 הרכבה ובדיקות ¤ 5 סה"כ 4233 או זה: המטרות הן משחקים (לא יותר מדי כבדים), הורדות, פוטושופ וגלישה בNET. תעזרו לי לבחור!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shayone,

אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Nahum2,

מעט ארוך אנא קיראו טוב אז ככה: יש לי 6800GS בתור כרטיס מסך ולכן אני צריך רק כרטיס מסך זול יחסית שיתן לאחי הקטן להנות מGTA:SA עד שיצא DX10 ואז אני אקנבה אותו ואביא את ה 6800 לאחי.(אני מאמין שצריך לקנות 7600GS?) זה משאיר אותי עם כ 4000 שח לשאר הרכיבים(אני לא מתכוון לעשות OC) התלבטות נוספת היא בין 1GB של זכרון מהיר(800) ל2 של יותר איטי(667) או אולי לקנות GB אחד של איטי בינתיים ולקנות GB נוסף אחר כך כשהמחיר ירד.. עזרו לי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Angel_One,

אשמח לחוות דעת בנוגע לחלקים שהוצעו. האם כדאי להתקדם ולהזמין או שעדיף לבצע שינויים, תודה מראש לכל העונים יעוד המחשב למשחקים פניתי בבקשה למפרט מחשב נייח למטרת גיימינג כבד, דוגמת: Cyber Punk 2077 בקשתי שיהיה אקטואלי ל 5 השנים הבאות התקציב נע בן 5000-6000 ש"ח כמו כן יעצו לי להחליף את המסך הנוכחי, בן 9 שנים, כדי שיסחוב את המשחקים החדשים והעתידיים Benq - ET-0026-N, G2222HDL להלן המפרט שהציעו לי: מעבד - 865 ש"ח AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 65W TDP - Box - With new PC Only לוח אם - 321 ש"ח אס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tsvika,

אממ אני לא יודע באיזה פורום לשים את זה אז זה נראה לי הכי מתאים אני רוצה לקנות מחשב נייד מאיפה אני יכול להסתכל על סוגי מכשירים ואולי להזמין מהאינטרנט כי אני לא מוצא אתרים טובים של זה יש אפשרות ליצור מפרט למחשב נייד? מה עדיף במחשב נייד אינטל או amd? אני מוכן להשקיע בסביבות ה7000 ש"ח (אני לא מבין כל כך בטווח המחירים של ניידים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yesof,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Guy950,

בנו לי פה מפרט מעולה שכולל HD4850 וQ9550 אך יש לי בעיה. החנות! בהתחלה רציתי לקנות בKSP אבל ירד לי שהבנתי שזה פשוט אייבורי בשם אחר. אז אני נודד מחנות לחנות ומצאתי את החנות הזאת בירושלים שהמליצו לי אך רציתי לשאול אותכם משהו שמציק לי. הזיכרונות של החנות הזאת מוזרים, אני רוצה לקנות 4GB ראם שזה 2 סטיקים של 2GB אבל לפי מה שהבנתי לפי המארז שבניתי שזה סטיק אחד של 4GB.. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ₪1550 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L בכמות 1 ₪502 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1101 זכרונות - A-DATA 4GB KIT DDR2 800MHz בכמות 1 ₪307 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1335 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4850 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים