עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כאן והפורום נראה מרשים עם דיונים מאוד מקצועים החלטתי שאני רוצה להחליף את המחשב שלי (באמת הגיע הזמן) והקצבתי לעניין בין 2K - 2.5K ש"ח. דרישות: מחשב ביתי לאינטרנט, הורדות, סרטים, משחקים כגון Need For Speed האחרון, GTA 4, וסביבות פיתוח Visual Studio 2003 , Matlab 7.1. בניתי איזשהו מפרט ראשוני ב- KSP (אני מודע לשירות שלהם, אבל הם רפרנס טוב למחירים נמוכים) שנראה בתמונה המצורפת. מה דעתכם? מה כדאי להשאיר, מה כדאי להחליף ובמה? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה

4. מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין להזמין נייד מהאאוטלט העסקי של DELL ומשיחות שניהלתי עם נציגי השירות של DELL (גם בארה"ב וגם בארץ) לא הצלחתי להבין אם הדגם שאני מעוניין בו יש לו אחריות בינלאומית שתקפה בארץ. למישהו יש ניסיון עם זה ויכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ReL_1,

שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הייי אני צריך די דחוף מפרט באזור ה2000 שקל... (חריגה למעלה ולא בהרבה משהו כמו 100-200 שקל זה חריגה סבירה) אני צריך רק מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD (לא ממש חובה) מארז וספק. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר מהר (אני גר בכפר סבא) נ.ב. 680 ש"ח זה מחיר סביר לקחת על הe4600?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by LiranUdi,

היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by FeedMe,

אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by j,

שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי בעזרתכם (המון תודה!!) לפני כמעט שנתיים ועכשיו ישנה אפשרות לרכישה של מחשב חדש אז רציתי לבדוק, אני ממש לא מעודכן! אז ככה: מה שיש לי היום זה AMD 3800X2, 2GB ram kingston, ,לוח אם ultra party, הארד דיסק 200MB של WD, כרטיס מסך של 6600 256MB (אפילו לא GT), מארז TT SOPRANO, סט של מקלדת+עכבר MX5000, ומסך 1780Q מה שאני צריך זה מחשב לצרכים הבאים: להחזיק VISTA כראוי, לראות סרטי HD, ולצרכי עבודה: פוטושופ בקבצים גדולים, 3DMAX, אוטוקאד. לא יהיה OC כלל!! לא מתפשר על מסך: מינימום דל 2007, HD גדול (שלי לא מספיק בשיט!) והיו גם כמה פעמים שלקבצים בפוטושופ היה צורך ביותר זיכרון! חשוב גם שיהיה שקט (אני לא מכבה את המחשב כמעט אף פעם) וכן, חשוב לי שיהיה יפה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחשב ראשון לבן 10 שאוהב גיימינג ויוטיוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים , משחקים כבדים , עריכת וידאו ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכה כמו " פריימר ואפטר אפקט" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, סליים ריינג'ר פלאנט קואוסטר 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

בוקר טוב, התחדשתי בלנובו S205 מסידרת ברייזורס של AMD ואני מרגיש שהוא לא עומד בקצב שלי עם סה"כ שתי גיגה זיכרון (רץ על וינדוס 7). אני מעוניין להוסיף עוד 4 גיג'ה בתדר 1333Mhz ולא 1066 כמו אצלי במחשב (הבדל מחירים גדול). האם עיניין זה יהווה בעיה? נ.ב אני לא טועה שהזיכרון אצלי הוא 1066 נכון? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2129392

15. Started by RedBull,

היי, בניתי מפרט למחשב שישמש בדרך כלל למשחקים, ובעתיד אני מתכנן לעשות OC. שימו לב שבגלל העובדה הזאת, הזכרונות הם VALUE בינתיים, ולא לקחתי משהו מכובד. מעבד : Intel Core 2 Dou E6420 מחיר - 1110 ש"ח זיכרון : Kingston DDR-2 667MHz 2G מחיר - 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus 8800GTS 640M מחיר - 2190 ש"ח מארז : Thermaltake Armor Jr. מחיר - 580 ש"ח ספק: Enermax Liberty 500W מחיר - 600 ש"ח צורב: Asus DRW x18 מחיר - 220 ש"ח קירור למעבד: Zalman 7700Cu מחיר - 235 ש"ח לוח אם: Asus P5NE32-SLI PLUS מחיר - 1100 ש"ח סה"כ יצא 6485 ש"ח זהו, רציתי לראות מה אתם חושבים על זה, אבל שוב, הקירור למעבד והזכרונות די חלשים בגלל שאין לי זמן כרגע להתעסק עם OC וברגע שאני אתחיל אני אקנה משהו יותר טוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yellow,

אני יודע שאני משגע אתכם אבל אני לא רוצה להתחרט על הקנייה שלי... הנה המפרט שאני רוצה לקנות: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm PowerColor X800GT 256MB 256BIT (מחשב די נחמד למשחקים וקצת OC פה ושם...) אפשר שיפורים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by stas12,

שלום. הרכבתי לי שתי מפרטים AMD ואינטל 64 ביט ואני לא מצליח לבחור ביניהם... ----------------------------------- מפרט ראשון - AMD ----------------------------------- AMD A64 3000+ VENICE BW-E6 TRAY ARCTIC COOLING FREEZER 7 DFI LANPARTY NF4 UT ULTRA-D A-DATA DDR 400MHZ 512MB * 2 ATI X600PRO 128MB PCI-E MAXTOR 80GB 8MB ATA133 ----------------------------------- מפרט שני - אינטל ----------------------------------- NTEL PENTIUM 4 3.0GHZ PRESCOTT 2M 64BIT LGA775 ASUS P5WD2 PREMIUM A-DATA DDR2 533MHZ 512MB * 2 ATI X600PRO 128MB PCI-E MAXTOR 80GB 8MB ATA133 אלו הם שני המפרטים שאני מאוד מאוד מאוד מתלבט ביניהם... הצרכים שלי הם בעיקר סרטים, מוזיקה, CAD, אינטרנט, עשיית סרטים וקצת מאוד…

19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by galol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by NEUROMA,

אז ככה , קיבלתי את המחשב נייד של אייסר 12.1 " דגם 2930 Z בעל תכונות : מעבד D.CORE 2 T3200 2.0 INTEL 4500GMA UP TO 1730MB H.D 250 5200 WIFI DRAFT N 10/100/1000 MEM - 4GB 667 צורב D.LAYER 8X בטריה 6 תאים VISTA PRIMUM SP1 ולביקורת : מלבד זה שהוא נראה באמת מדהים , מזכיר לי את ה 16 " שלהם בעל הפנל מגע בצד המקלדת למי שמכיר. הוא מ.ר.ש.י.ם ! הויסטה מתפקדת בצורה חלקה , המסך בהיר , צבעוני ויפיפה !. הוא אינו מתחמם מלבד במשחקים. האינטרנט האלחוטי מתפקד ממש טוב , הוא לוכד את הקליטה ולא מתנתק לי כמו המחשב נייד של אבי ( MSI WIND ) . המקלדת בנויה כראוי ולא כמו ב 10 " שהיא צפופה מידי לטעמי. אך את מקשי ה - F הקטינו בצורה מחרידה. את משטח העכבר לא כל כך אהבתי והוא לא ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EladBr,

אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ItayK,

אוקי כנראה שמתם לב שביקשתי אתמול הצעה לשדרוג, ולא רציתי לעבור את הסכום של ה1500 כי בנוסף אני קונה מחשב חדש. איך המפרט הבא: א. צריך ספק ומארז - יש המלצות? ב. ראיתי שיש שני סוגים של 6600GT ללידטק, ההפרש ביניהם הוא 20 ש"ח, מה ההבדל בביצועים? ג. הארות\הערות לגבי המפרט יתקבלו בברכה. ד. צריך המלצה לחנות באיזור הקריות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים