עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

2. Started by liordavid,

המחשב יקנה בעוד חודש חודשיים (מודע לירידת המחירים ! - יחושב מאוחר יותר)... כבר יש לי (מאתר פאנדאס): קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 - ש"ח 259 ספק: Enermax Liberty 500W Active PFC - ש"ח 699 הארדיסק נוסף (לא הראשי - בתקווה): Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II - ש"ח 499 צורב DVD: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk - ש"ח 239 צורב CD: LG CDRW 52X32X52 - ש"ח 115 עכבר: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL - ש"ח 410 פד לעכבר: Razer Mantis Professional Gaming Surface - ש"ח 250 מקלדת: Cordless Optical DesktopוLogitech - ש"ח 500 מארז: THERMALTAKE AGUILA BLACK + WINDOW VD1000BWS - ש"ח 805 * המארז עבר מוד קטנטן מאוררים (…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by biwi1212,

שלום, קיבלתי את המפרט הבא עבור מחשב גיימרים, לא מטורף אבל אחד שיכול להחזיק עבור משחקים שדורשים הרבה. התקציב הוא 4000 ש"ח והייתי שמח לקבל תגובות, אולי יש חלקים שהייתם מחליפים מורידים או מוסיפים. Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX 29958 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model 26765 GP55MUD2/950206 Hynix 2Gb DDR3 1333Mhz 29874 X 2 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 27142 HIS Radeon HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCI-E H575FN1GDV 27570 בגדול לפי מה שהבנתי מדובר באחלה של מפרט, הסתכלתי במפרטים המומלצים של הפורום. האם אני צריך קירור למעבד ? מה לגבי מארז ? הציעו לי את Compucase 6AR6 4USB FireWire 120mm Fan No Psu עם ספק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by oren99,

יש לי IBM R51 אני רוצה להוציא שמע 5.1 למערכת. בזאפ ראיתי רק אחד בסביבות 700 ש"ח. אין משהו יוצר זול שעושה את העבודה? (לא חיצוני)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by milky84,

שלום לכם, רציתי לשמוע חוות דעתכם על samsung NP350V5C הבאים: מפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9228 יש גם את 06IL אך לא מצאתי לו מפרט... מטרה: הורדות ושידור סרטים לטלוויזיה בנפח גבוה, HD, עבודה משרדית, משחקים לבינוניים, פוטושופ איך סמסונג כחברת לפטופים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maazg,

שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by koko0,

יותר מדויק, יש טעם לשדרג ל7 סטארטר בנטבוק אם לא ממש צריכים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arigo,

ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…

12. Started by Mr.B,

שלום :] אני זקוק למחשב לילדים בני 11-14 , התקציב הוא כ2500 ש"ח, פירטתי את הדרישות בהמשך, תודה מראש לכלל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בLOW-MED ועבודה משרדית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כרגע לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב אבל עדיף שיהיה כמה שיותר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by chook_rl,

האם הם בכלל באותה רמה? הבנתי שהשירות בארץ של LENOVO הרבה יותר טוב.. אבל עדין ה DELL נראה הרבה יותר כייף להחזיק אני ממש מתלבט יש פה מישהו שהתלבט לפני בשאלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by optimizeR,

שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by baruch88,

אני מחפש לפטופ לשימוש "חד פעמי". הוא ישמש אותי אך ורק לשבועיים בארה"ב כעת, ובנסיעות עתידיות לחו"ל. בארץ אני לא צריך נייד. אני זקוק בעיקר לגלישה סבירה באינטרנט, משלוח מיילים וצפייה בדיסקים צרובים. זה הכל. האם המחשב הבא יענה על דרישותי? (מצ"ב לינק) כי 1550 שקל נראה קצת חשוד, אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-2,000. יש באתר הזה מחשבים נוספים של אסוס במגוון מחירים עד 2,000 שקל. האם יש לאחד מהם יתרון משמעותי על הזול ביותר? האם יש דרישות ספציפיות לארה"ב? תודה מראש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1478

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ronbubl,

מהם יתרונות גרסת ה PRO על פני הגרסא הרגילה שבאה עם הנייד? האם יש טעם לשדרג עבור נייד שכזה. מלבד עניין ה מדיה סנטר שאוכל להוריד חינם לאחר השידרוג לא חפרתי יותר מדי. אודה לכם על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by יוני גורן,

שלום, מתלבט בין מספר דגמים (כולל מקבוק פרו, למרות שלא החלטתי אם לעבור עדיין) מתעסק בהנדסה אזרחית אשמח להמלצתכם (גם ה- XPS15 אופציה אולי, למרות שהוא מעל התקציב אז לא אידיאלי) תודה יוני מחשב נייד עם מסך מגע ‎Dell XPS 13 Plus 9320 XP RD33 143 (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU003HI (ksp.co.il) מחשב נייד Lenovo - ThinkPad X1 Carbon Gen 11 21HM005MIV (pc365.co.il) מחשב Apple MacBook Pro 14 Apple M2 Pro Chip 12 Core CPU (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע ‎Dell XPS 15 9530 XP RD33 14424/97 (ksp.co.il)

22. Started by ell100,

ביום רביעי אני הולך להזמין מלוג'יק את המפרט הבא: Simbadda 8088 Blue 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 313.77 ¤ 1 313.77 ¤ Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P Chipset Motherboard 976.83 ¤ 1 976.83 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade Value Memory 544.66 ¤ 2 1089.32 ¤ Gigabyte Radeon X700PRO 256 mb PCI EXPRESS VIVO bulk 1462.29 ¤ 1 1462.29 ¤ סה"כ 4960.21 ¤ אנא מכם חוו דעה על המפרט שאמור לשמש למשחקים, פוטושופ ותכנות. מספר בקשות 1. ההחלטה לקנות מפרט אינטל היא סופית לכן לא לשנות ל AMD 2. אם אפשר אחרי התיקונים לא לעבור את ה 5000 שקל (גם ככה אני כבר בחריגה) 3. אם ישנה הצעה לכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vmaddog,

הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by whitiger19,

איך המחשב הנ"ל? אני בעצם מחפש מחשב נייד שעולה בסביבות ה3K+- מחשב שיהיה בבית, אני לא הולך לנייד אותו ממקום למקום יותר מדי. זמן סוללה,משקל.. לא חשובים לי. מטרות המחשב הם בעיקר תכנות אתרים, ודברים בסיסיים לחלוטין, אופיס, מסנג'ר וכו'.. ומדי פעם מתכוון להריץ גם משחקים , לכן גם בחרתי במחשב הזה, שהכרטיס מסך שלו עדיף על פני מתחריו. אשמח לקבל, המלצות, הארות, הערות וכו' תודה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by משה1946,

הציעו לי לוח אם של Asrock אצל ספק אחד עם CHIPSET אינטל H61. הלכתי לספק אחר למען השוואה והוא אמר ש ASROCK יוצאים מהשוק, ישנים ונחותים. הציע לוח אם של Gigabyte GA-H87M-HD3 במקום. המטרה העיקרית - עריכת וידאו יכולים לעזור לי בסוגיה ולהאיר את עיני בנושא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.