ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם נשרף לי חצי מסך בנייד LENOVO 3000 C200 איפה מתקינים חדש אני מחפש מעבדת חברה של LENOVO אגב אני גר בחיפה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אם כבר עד 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הקלטות, עריכה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קרייסיס 3, סקיירים, פר קריי 3, need for speed האחרון, AC4 וכדומה.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למחשב נייד למורה - גלישה, עיבוד תמלילים , מצגות הקרנת סרטים וזהו. חשוב! - * מימדים ומשקל צנועים (הולך ברגל או באופניים לבית הספר) * זריז ואמין * מחיר עד 3000 (עדיף קצת פחות) פחות חשוב - * חיי סוללה * גודל ואיכות מסך *גימיקים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתחיל קורס טכנאי pc+רשתות אני מעוניין במחשב נייד חזק וטוב לעבודה מסיבית ואנני יודע איזה דגם לבחור .. הבנתי שחברת dell טובה מאוד בתחום אבל... אשמח אם תוכלו לעזור סכומים ב2000-3500
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הזה למשל .. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 עונה לצרכים של לא מתחמם ? ויכול לעבוד 24/7 בהורדות? ושאלה נוספת מה ההבדל בין 2 הדגמים הללו ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז Silverstone PS03B ATX + מאוורר למארז CoolerMaster BLUE LED 14CM - 420ש"ח ספק כח CoolerMaster Extreame power plus 650W - 530ש"ח לוח אם INTEL DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 460ש"ח מעבד INTEL 1155 Core i5 Quad 2400, 3.1Ghz 6MB 855ש"ח זיכרון GeIL HS VALUE PLUS 4GB DDR3 1333Mhz 300ש"ח דיסק קשיח WB 1TERA SATA3 7200 32MB 380 ש"ח כ.מסך Nvidia EVGA GeForce 560GTX SuperOC 1024MB 1390 ש"ח צורב LG - DL 22X 40 ש"ח ללא מערכת הפעלה, כרטיס קול ורשת מובנים. סה"כ 4,340 ש"ח. משהו נראה לי קצת לא בסדר עם המחירים של הדברים ויש לי הרגשה שאני לא ממצא נכון את הסכום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ועזרה. תודה מראש, נתי. נ.ב : המפרט נבנה באתר Ivory
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם אני שובר ת'ראש עם כל ההיצע הזה, למרות שזה היה צריך להיות פשוט... חשוב לי (לפי סדר): 1. ביצועים - מעבד: החל מ-i5. זיכרון: החל מ-4GB, והחל מ-1000MHZ מהירות זיכרון (עדיף 1333). 2. רזולוציה גבוהה יחסית לגודל המסך (1300X700 לסביבות ה-12-13 אינץ', יותר אם המסך יותר גדול). רצוי גם מסך איכותי בכלל, מט אם אפשר. 3. זמן סוללה 3.5 שעות ומעלה, גם אם זה מצריך שדרוג סוללה. חשוב לציין - אם אתם מוצאים לי מסך 15 אינץ' ומעלה עם רזולוציה גבוהה במיוחד אז אפשר להתעלם מהדרישה לזמן סוללה ארוך. לא חשוב: 1. נפח דיסק קשיח. 2. כונן אופטי (אין צורך). 3. כרטיס גרפי (אבל כדאי שיהיה משהו קצת יותר משוכלל מהאינטגרייטד. לא למשחקים.) 4. ת'כלס, כל השאר. האם זה יותר מדי לבקש?! :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ערב טוב, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3K+- שיאפשר לי לתכנת בלי קרטועים. במסגרת עבודתי הקודמת קיבלנו מהחברה לפטופ HP EliteBook שהגיע עם 16GB RAM, 512SSD ומעבד i7 1165G7 ועבורי הוא היה מעולה. אלא שעבר זמן מאז, ואני רואה שנכנס דור מעבדים חדש לשוק, ואני כבר לא בטוח איך הi7 1165G7 מול סדרת הH אפילו של הi5, ולכן פתחתי את הדיון להתייעצות. מבחינת העדפות אישיות: -מעבד אינטל -ככל שמדובר בזיכרון, אני לא מתפשר על 8GB וצריך 16GB, -SSD, השאיפה למצוא דגם עם 1TB, אבל גם עם 512GB נסתדר -מערכת הפעלה Windows, ומסך 15.6 כמובן שאם יש מבצעים בקרוב באחת הרשתות אשמח לשמוע ולהשהות מעט את הרכישה תודה רבה לכולם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שמח הזמנתי את החלקים של המשחב החדש והם יגיעו עוד שבוע(יש עד יום ראשון סיכוי התחרטות על חלקים) amd 3200 939 winchester\venice אותו מחיר עם הווניס רק אם זה לא יגיע אז ווינצ'סטר gigabye k8n 9 ultra רציתי לדעת אם יש בו סטה 2 ואם יש הבדל משמעותי בין האולטרה ללא אולטרה של הלוח הזה leadtek 6800gt hec 400 trt מארז אולי יהיה לי אחד בשם שנבו-chenbo או איך שלא כותבים ואם לא אז עדיין מארז טוב 1gb ddr400 a-data cl 2.5 מחשב למשחקים כבדים תגידו אם כל זה שווה את המחיר-5120 במזומן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק קשיח: WD6400AAKS זיכרון פנימי: Skill 4GB DDR2-800 (2x2GB) CL5 כונן DVD צורב: LG GSA-H62 Lightscribe כרטיס מסך: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: E8400 ספק כח: PRO82+ 525W CrossFireX אם אפשר בבקשה רק להמליץ על חלקים במקום משהו ולא לתת רשימה מאיזו חנות עם מלא שינויים במפרט... תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב-באיזור ה2000 חייב חיבור hdmi . שהסרטים לא יקרטעו . אמינות ואחריות היא גם קריטריון חשוב . רוצה יותר מדי? תודה למשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם לחוות דעתכם על הצעה מKSP. המטרה: מחשב סביר שגם יריץ משחקים לוא דווקא לגיימרים. מסך שיכול לשמש גם טלוויזיה. האם ניתן לשפר ולהישאר באותו מחיר? האם ניתן להוזיל? האם הדרישה גם מחשב וגם טלויזיה הגיונית? להצעה תצורף גם מערכת הפעלה - XP - 465 ש"ח gneric cpu culler - למה צריך את זה? כרטיס רשת אלחוטי - 173 ש"ח מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 1 775 775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 470 470 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 142 142 כרטיסי מסך Zotac כמות מחיר סה"כ 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX1…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-