ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
?הייתי בKSP לגבי מפרט שהמליצו לי עליו כאן אבל שם הוא הכניס לי למפרט את הכרטיס מסך(X1900XT) של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לדעת עליהם או שהם אמינים. עוד דבר שהייתי שם שאלתי לגבי ספקי HEC ואמרו לי שאין אז הוא שם לי במפרט Spire RockeTeer 500W EZ-Cable Silent PSU 24Pin רציתי לדעת אם הוא שווה משהו בכלל. תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייח לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה לא כל כך קשור לפה אבל לא מצאתי פורום הגיוני אחר אז כחה אני טס לאמריקה בעוד כחודש ואני רוצה לקנות שם כמה חלקי מחשב אז עם מישהו מכיר חנות טובה בניו יורק שיכתוב לי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב high-end, כולל מסך, רמקולים והכל. חשוב שיתמוך DX10, ושהמסך יהיה של DELL 20 אינץ' ומעלה, תלוי בכרטיס מסך. וכמובן מחירים של הארץ. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נייד בטווח מחירים 5-5.5K, שיהיה המחשב המרכזי לסטודנט אך גם מחשב מדיה לבית. צרכים: - פיתוח תוכנה ללא קשיים. - אופיס, אינטרנט וכו' - עבודה סטנדרטית במחשב. - כלי מרכזי לניגון סרטי HD בבית, גם על מסכי LCD סביב ה37''. - משחקי מחשב - מעונין לשחק על איכות ממוצעת, ממש לא מצפה לביצועים של נייח המיועד למשחקים .... דרישות: - משקל: סביב ה-3 קילו - זמן סוללה: לא קריטי שכן בד"כ לא לוקח אותו ללימודים. - מסך 15.6'' - לגבי סוג המסך אשמח אם תאירו את עיניי - מעבד i5 על סוגיו השונים - זיכרון: 4G לפחות (מהירות לא קריטית לדעתי) - יציאת HDMI שתאפשר 1080P - דיסק קשיח 320-500GB - כרטיס מסך חיצוני שיאפשר הרצת משחקים באיכות ממוצעת. - מעדיף להתרחק מ: acer, asus, g…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אשר השימוש העיקרי בו יהיה גלישה באינטרנט וצפיה סטרימינג של סרטונים וצפיה בסרטים בHD.סוללה לא כל כך חשובה לי(לרוב הוא יהיה מחובר לחשמל).גודל מסך אני משער שכל מה שיהיה יותר גדול מ12 אינץ' כולל יהיה בסדר.התקציב שלי הוא עד 2.5Kאני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים פלוס יכול צפיה בסרטים של 720\1080 למרוט שב99% מהזמן יהיה מדובר בסרטים של 720P.מאוד אשמח להמלצות. לנושא המכירה,יש לי 2 מחשבים ניידים אותם אני שוקל למכור ואני אשמח לשמוע כמה לדעתכם הם שווים.הראשון הוא אחד הנטבוקים הראשונים שנמכרו מדובר על ASUS EEE PC 4G והנה המפרט שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=69281...מדובר על מחשב במצב חדש שבקושי היה בשימוש...ועם 1GB זכרו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וקניתי בנפרד 2 סטיקים של זיכרון להרחיב בעצמי..השאלה היא, איך אני עושה את זה? איפו בידיוק המכסה אצלו שתחתיו הזיכרון? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה אתם אומרים על המחשב הזה https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16883230316 או המחשב הזה סליחה שזה ככה פשוט העתקתי את זה Intel Core i7-8700K Desktop Processor 6 Cores up to 4.7GHz Turbo Unlocked LGA1151 300 Series 95W $359.99 1 Cryorig H5 Ultimate CR-H5B Middle Range CPU Heatsink with XF140 Fan $46.99 1 Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards $479.00 1 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz (PC4 21300) C16…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק ועמיד לא חייבים להיות לו ביצועים מטורפים וחשוב שיהיה די שקט. אני לא יודע לגבי ליבה מרובעת ולכן אני שואל האם כדאי להשקיע בליבה מרובעת. המשחק יתבצע על גבי מסך 32 אינץ lcd של היטאצי. הצעות יתקבלו בברכה ותודה על העזרה שקיבלתי בשרשור הקודם פשוט אשמח להמלצות נוספות.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למחשב נייד LG LW20 Express, וכמה בערך (סדר גודל) זה אמור לעלות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 64 5000+ 2.6GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA5000CUBOX - BOX ¤ 1700 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2081 לוח אם : ASUS CROSSHAIR ¤ 1587 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL ¤ 2776 דיסקים קשיחים SATA SEAGATE : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 643 כרטיס קול : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC ¤ 790 מארז : THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW + 430W THERMALTAKE PSU ¤ 664 צורב דיוידי:215 ¤ LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BU…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-