עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LiranUdi,

היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sting,

עם 2GB זכרון מחברה טובה. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shelomo-levi,

לפני שאני קונה אני רוצה חוות דעת אם אפשר.. התקציב הוא 6500 כול מסך עכבר מקלדת ובלי צורב כמו שאתם רואים...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dbx22,

איך הדגם של HP NX 9030? איזה בעיות יש לו? מה עדיף, הוא או טושיבה TECRA A3?

7. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שנמצא כרגע בסין, הוא רוצה לקנות שם מחשב נייד חזק ואין לו מושג על מה כדאי ללכת, הוא מחפש לקנות מחשב אולטרה דק וחזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, * מטרות המחשב: צפיה בסרטים, משחקים * גודל המסך: לא משנה כל כך * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן סוללה סביר - כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD של יותר מ100GB לפחות * כונן CD/DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, מחפש מחשב לבן של בן דוד שלי, זה יהיה המחשב הראשון שלו, הוא בן 10, אז לא מדובר במשחקים לגיימר אמיתי כמובן. (בלי מסך, את המסך אני מביא לו...) חשבתי אפילו לקנות לו משומש מצאתי הצעה כזו : "מארז יפה, מעבד ATHLON64 AM2 4200x2 גיגה זכרון, 160GB כ.מ 7300GT לוח אם הכי מתקדם של MSI תומך בSLI , צורב DVD שלLG מקלדת ועכבר כ.קול 7.1" - ב 1800 ש"ח - זה שווה את זה ? (לא כולל נסיעה מעכו לירושלים וחזרה לאיסוף המחשב) לי נראה שזה שווה את זה, כולל את הנסיעה, אבל תגידו אתם... אפשר להרכיב חדש, במפרט דומה, ובמחיר דומה ? אם אתם מכירים משומשים למכירה שעדיפים על ההצעה הזו, אז אני אשמח לשמוע על המפרט והמחיר שלהם - (ולינקים למכירות יד שניה בפרטי בבקשה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים, מעוניין לפנק את אמא שלי במחשב נייד חדש. אני מעוניין במחשב חזק עם מסך צבעוני וכיפי (ברור שלא באיכות הגבוהה ביותר). מצאתי 2 אופציות, מערכת ההפעלה (בין אם קיימת או לא) לא נמצאת בשיקולים שלי. הראשון - Dell Vostro 15 5000 5590-10210U8G25IL3OS https://ksp.co.il/?uin=74424&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= נקודה חשובה - מגיע עם 3 שנות אחריות. השני - Asus VivoBook 15 X512FA-EJ1396 https://ksp.co.il/?uin=80655&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= מגיע עם שנה אחריות, הרחבה לשלוש שנים עוד כ-300 ש"ח. יוצא שאם אני מסתכל על 3 שנות אחרי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אהלן , אני צריך מפרט מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט , אופיס , מוזיקה וקצת סרטים ) אבקש להרכיב מהחנויות KSP/ ivory , בגלל הקירבה למקום המגורים (קריות ) תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עפ"י מידת הצורך. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח. המחשב נייד שיש לי כרגע: אסוס X510U, מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה מחשב נייח שיש לי כרגע: MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות והתחברות לשולחן עבודה מרוחק(אשר גם בו נעשות עבודות משרדיות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.6 ככה, לא משנה אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בסביבות ה- 1.2, חשוב שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA, BT, WIFI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? החל מ- 250GB, אני לא משלה את עצמי שאפשר לקחת SSD בתקציב הזה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות 3…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. צריך מפרט ב3.5K למשחקים, המפרט מהמפרטים לא עוזר כי לא מצאתי בשום חנות את הלוח של ASROCK

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לכל מותג יש שני קווי ייצור אחד ל CONSUMER והשני הנו PROFESSIONAL ההבדל הבסיסי ביניהם הוא כדלקמן : כיון שהטכנולוגיה רצה מהר מאוד, עד שהיצרנים מצליחים לייצר דגם חדש - למעשה הוא כבר מיושן, ולכן, כל טכנולוגיה חדשה "נזרקת" בהתחלה לשוק הפרטי ומשם היא מקבלת את כל התקלות והפידבקים אשר מתוקנים מהרגע הראשון עד שהחלק התקול מיוצב - ורק אז הוא מיושם הקו המקצועי של החברה למעשה השוק הפרטי הוא ה"בטא סייט" של היצרנים ועליו הם מקדמים את המוצרים עד לייצוב סופי. לכן - כל טכנולוגיה חדשה שצתא לשוק תימצא רק בפרטי ולא במקצועי כמו למשל מסך 17" או מעבד חדיש שלא בטוח שלא ייצור חימום, כרטיסי מסך "חזקים" ועוד... מחשבי הפרטיים - בדרך כלל מקבלים רק שנה אחריות ולא תמיד בינ"ל וניתנים להרחבה לשלוש שנים (ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NEUROMA,

אז ככה , קיבלתי את המחשב נייד של אייסר 12.1 " דגם 2930 Z בעל תכונות : מעבד D.CORE 2 T3200 2.0 INTEL 4500GMA UP TO 1730MB H.D 250 5200 WIFI DRAFT N 10/100/1000 MEM - 4GB 667 צורב D.LAYER 8X בטריה 6 תאים VISTA PRIMUM SP1 ולביקורת : מלבד זה שהוא נראה באמת מדהים , מזכיר לי את ה 16 " שלהם בעל הפנל מגע בצד המקלדת למי שמכיר. הוא מ.ר.ש.י.ם ! הויסטה מתפקדת בצורה חלקה , המסך בהיר , צבעוני ויפיפה !. הוא אינו מתחמם מלבד במשחקים. האינטרנט האלחוטי מתפקד ממש טוב , הוא לוכד את הקליטה ולא מתנתק לי כמו המחשב נייד של אבי ( MSI WIND ) . המקלדת בנויה כראוי ולא כמו ב 10 " שהיא צפופה מידי לטעמי. אך את מקשי ה - F הקטינו בצורה מחרידה. את משטח העכבר לא כל כך אהבתי והוא לא ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by NeWMe,

שלום החלטתי לקנות מחשב מבוסס AMD כאשר הלוח אם הוא עם אפשרות SLI כרגע המפרט שבידי הוא: AMD 3000 ATHLON 64 BIT VANICE Gigabyte GA-K8NXP-SLI nForce 4 SLI CROSAIR 2*256 CAST 25 W.D. 160GB SATAII X600PRO כולל מארז בסכום של :4000 - אני מניח לפי מה שקראתי כאן בפורום שה X600PRO דיי חלש למה כדאי לי להחליף אותו? בעתיד אוסיף כרטיס מסך PCI-X נוסף בשביל לנצל את ה SLI

19. היי, דבר ראשון אני חדש באתר והמקום נראה פשוט מצויין! בכל מיקרה, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, אבל אני רוצה להרכיב את המפרט בעצמי, כי אני לא סומך ולא אוהב את כל חברות המחשבים האלה.. אני רוצה מחשב גיימרים, לא משהו מטורף ב 200,000 אלך שקל אבל משהו חזק ומכובד. בגדול התקציב שלי נע עד 10,000, אבל אני מוכל להתגמש עד 12 במידה וזה שווה את זה... הינה המפרט עד כה בניתי לאחר שינויים רבים שהיו (ובטח עוד יהיו) לוח אם Asus P6X58D Premium http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&content=overview לוח חזק של אסוס, מה שאהבתי בוא שיש לו תמיכה ב SATA3 וUSB3, וגם הוא תומך בדור הבא ש המעבדים, 32NN.. כרטיס מסך ??? אני עדיין מחכה לסדרה החדשה של NVIDIA ספק כח …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על מחשב שבניתי. המחשב יהיה מחשב HTPC וישמש גם למשחקים, לא מתוכנן OC. המחשב יתחבר לטלוויזית HD Ready (1366*768( הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט וקריר ככל הניתן. התקציב אומנם גדול יותר מהמחיר הסופי אבל אני לא רואה סיבה להשקיע במעבד או כרטיס מסך חזקים יותר. הנה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty ₪341 כמות:1 http://www.skypc…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by danielzy,

אני משתמש בשילוש הזה כבר יותר משלוש שנים, חמש שנים לספק כח. הכל עובד כהלכה ומעולם לא היו תקלות, לא בספק ולא בשילוש. AMD Phenom II X4 940BE + Mugen II + Original Cooler Gigabyte GMA-790MX GT3P G.Skill DDR2 4GB 800MHz Thermaltake ThoughPower 600W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. חברי פורום יקרים שלום, מכרה שלי, סטודנטית, מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך הלימודים וגלישה אקראית בשעות לאחר-מכן. הדרישות שלה הן בעיקרון כך: *שיהיה כמה שיותר קל! *שתהיה לו מצלמת אינטרנט מובנית! *שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט מהמיטה! כלומר, היא צריכה מחשב בסיסי למדי בדגש על משקל קל ובנייה עמידה. ממה שהבנתי זה קצת בעיה למצוא היום מחשב נייד בלי ויסטה והתקציב לא בדיוק יאפשר להריץ Aero על ההגדרות המלאות, כך שאם ניתן למצוא מחשב נייד עם Windows XP, אז עדיף בהחלט. החומרה הפנימית צריכה לעמוד רק במינימום, אין לה כוונה להריץ יישומים גראפיים או משחקים כלשהם על המחשב, רק לעבודה על טקסט וגלישה באינטרנט. תודה מראש על ההצעות, המלצות והארות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yaelle,

היי, היות והמליצו לרדת מעניין מחשב all in one רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב נייד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911598 כמו כן יש לציין שהייעוד הוא :בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים ומידי פעם עריכת סרטים ותמונות לכן חשוב שיחזיק מעמד בהעלאת התוכנות הגרפיות ואם אפשר שיכולל גם מסך מסתובב, אשמח לשמוע חוות דעת וגם המלצות לנייד מתאים התקציב הוא : 3,500-4,000 ש"ח תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gabriel6,

הי למחשב המזדקן שלי בעל מעבד i5-2500K נשרף הלוח אם - בותו זמן אני רוצה להתחדש עם ספק ומארז חדשים (אני רוצה שהמארז ייכנס בתוך נישה מאוד צרה - כי למעשה אין לי כמעט נגיעה בו כאשר הכל כבר מחובר אני מבקש לדעת האם המפרט הבא עושה sense או שאפשר לשפר באותה מסגרת תקציב לגבי מערכת הפעלה - אני הולך לרכוש בכל מקרה (תמיד רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה) תודה, גבריאל הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מארזי מחשב - מארז עם ספק P50-NE550M - Antec - P50 mATX case, With 550W Antec NE550M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים