עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ראשית, אני מודה לכולם על העזרה אני צריך להרכיב מחשב גיימינג למשפחה ואני נמצא כרגע בצומת דרכים. את ההזמנה אני צריך לבצע לכל המאוחר בתחילת חודש אוקטובר, אולי אוכל קצת אחרי, הוקצב לי 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300 ש"ח. אני מתלבט מאוד מה לעשות, מכיוון שהבנתי שבקרוב הולכים לצאת כרטיסי מסך חדשים של נבידיה, אבל אני לא בטוח עד כמה זה הולך להשפיע על הקנייה שלי, שכן אני מאמין שבהתחלה המחירים שלהם יהיו מטורפים, קל וחומר כשמדובר בישראל. להלן האפשרויות העומדות לפניי: 1. קניית מערכת מחשב שכוללת gtx 1070 בעלות של 4500 ש"ח, לקיחת 16gb ram 2400 ממחשב אחר בבית שמבצעים בו שימוש משרדי בלבד + הזמנת זיכרון זול מאמזון או אתר אחר למחשב ממנו יילקח הזיכרון, מה שייסתכם ב-4800 ש…

4. Started by guynu,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by דפנה כרמל,

שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. מפרט נוכחי: יש לי בדיוק 1000 שקל כדי לקנות חלקים חדשים. אני יודע שזה מעט, אבל ממש אין לי אפילו שקל להוסיף לתקציב, אז בבקשה תציעו לי איזה חלקים חדשים לקנות. ד"א: אחד החלקים חייב להיות מארז. כי המארז הנוכחי כולו שבור ומפורק לגמרי, זה נראה ממש על הפנים. והספק שאיתו הוא ג'נרי, אז אני רוצה להחליף אותו גם. על השידרוג הזה חשבתי בנתיים: ?512Mb 400MHz AData /VT? -240 NIS מ-KSP. אני יודע שהאחריות רק שנה וגם לא ממש איכפת לי. כשאין תקציב אז צריכים להתפשר. ? GIGABYTE ATI RADEON 9550 128MB- 360 NIS או ? Sapphir RADEON 9550 TV,DVI 128MB- 405 NIS ומארז וספק טוב, אתם תבחרו משהו שיכנס לתקציב אבל באמת שאני לא יכול לעבור את תקציב ה-1000. דרך אגב, מקווה שאתם שמים לב שכרטיס מס…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yoni27cohen,

מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*

8. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. נתחיל בזה שאני קונה את המחשב ב TMS ולכן כל שינוי צריך להיות בחנות ההיא (אם כי חבל מאוד שהמחירים שם לא מתעדכנים במשך שבועות וגם קצת יקרים מחנויות דומות אחרות). לא צריך משהו מעבר למה שרשום במפרט הבא (חוץ מאולי כונן אופטי אם יש משהו טוב וזול ב SATA). השימושים הם מגוונים, גלישה להרבה אתרים בו זמנית, משחקי מחשב חדשים, תכנות, הרצת חלונות ולינוקס בו זמנית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤696 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2…

12. Started by 0rki,

היי, אני מחפש מחשב לאח שלי שיהיה אמין וטוב. הוא לא צריך להיות חזק מבחינת המפרט אבל שיחזיק לאורך זמן. בנוסף הייתי שמח לקנות אותו מחנות פיזית עם שירות טוב אם יש לכם המלצות בנושא * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס ואקסל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by bogdant,

http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shnord,

שלום, אני צריך מפרט למחשב, לא משנה איזה מעבד, ועם מסך lcd 15 אינצ'. אני ישתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, ואינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Manufacturer Model Description Price Quantity AMD XP2500+BOX AMD XP 2500+ RETAIL BOX (BARTON CORE) 333MHZ FSB $130.00 Thermaltake Volcano 12 ThermalTake Extreme Volcano 12 $60.00 Epox 8RDA3+ Epox 8RDA3+ Crush18D,Soc-A,3DDR400,FSB400, AGP8,6CH,SATA,6USB2,2LAN,1394 $155.00 OCZ Technology MMOCZ400512R2 OCZ PC3200 512MB R2 PERFORMANCE CL2 $199.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 Sony FDD144SONYBLK Sony 1.44 Floppy drive Black color $25.00 MSI MS8216 MSI 16X48 DVDROM Retail box $49.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 ASUS CRW-5232AS ASUS CRW-5232AS (52X/32X/52X CD-ReWr…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by thomasron115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Mushesh,

אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

19. Started by yuvaliat,

מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]

20. מה קורה חברה.. אז ככה, אני מחפש לקנות בחנות בארה"ב מחשב נייד בעיקר לגיימינג. מסך - 15.4-15.6 אינצ' HD. תקציב - 1000 דולר עדיף בלי חריגה. מעבד - חשבתי לכיוון הI-5 אשמח לכמה שיותר הצעות.. תודה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dbx22,

איך הדגם של HP NX 9030? איזה בעיות יש לו? מה עדיף, הוא או טושיבה TECRA A3?

22. Started by Dolev Dahan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת ק…

23. Heya, מה דעתכם על המפרט הבא, שהרכבתי למחשב גיימינג בתקציב של עד 3K ללא אפשרויות חריגה וללא צורך בציוד היקפי (לא מתוכנן OC): Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston Hyper X Genesis 4GB DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪184 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2745 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^, יחידות 1 ₪463 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2350 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪729 http://www.rsm.co.il/prod…

24. Started by MD,

1. מה התקציב? בין 5000 ל 5500 שקל בלי חריגה... 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך lcd אני חשבתי על 730B וכל השאר חוץ מרמקולים התקציב לכ. מסך הוא 800 שקל (אני לא צריך יותר מזה) 1 GB זיכרון + הרכבה בחנות (באיזור חיפה) תודה מראש לכל המגיבים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קודם כל תודה! ברצוני לקבל מפרט למחשב נייד טוב. שיהיה בעיקר לאינטרנט מהיר. אם אפשר בנוסף שיהיה די חזק ומהיר..אודה לכם עם מישהו יסביר לי איך הולך כל הקטע עם זה ומה צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש ברחבי הארץ בחיבור ניידי.בנוסף אשמח אם ישאר תקציב לכרטיס מסך נחמד שיוכל לפהעיל black & white 2 תודה רבה! דבר אחרון תרפו חנות שממנה בניתם את המפרט ותודה! (זה במזומן אני משלם)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.