ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ב5500 כולל כול הציות ההקפי המחשב מיעד להריץ מחשקים חזקים מאוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב? 3500 מזומן אפשר חריגה ב300-200 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רק קירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע עדיין 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. מקס
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מפרטים - אחד (עד 6K) למשחקים וOC בקטנה, אם בכלל. חשוב לי שיהיה שקט וקריר. אין צורך בציוד היקפי. צריך יציאות firewire. השני (עד 4K) לילד בן 7. משחקים קטנים, קצת אופיס. יש צורך בהכל כולל מסך. אני יודע שזה קשה, בגלל זה באתי לפה חשבתי על המפרטים הבאים: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 824 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 528 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA …
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם יש איזשהי חוות דעת על המחשב הבא: יש לו סוללה 3 תאים עם מעבד i5 4200u - כמה זמן בערך תחזיק הסוללה בשימוש סביר? הארד דיסק 128gb ssd - כמה עולה לשדרג ל256gb ssd? האם ניתן למצוא מחשב עם מפרט דומה ועם הארד דיסק גדול יותר אבל שהמשקל של המחשב לא יגדל משמעותית וגם המחיר כמובן? מי המתחרים של המחשב הזה? מחשב - Dell Vostro 5470
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 615.32 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT Extreme 128mb DDR - PCX - Retail 1,105.57 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח Genius SP-K16 HI FI Multimedia 320 W…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542 Model Name IN-RD09-2542 CPU Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device 8xDVD+/-RW Drive - N-Series Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound High Definition Audio 2.0 Wireless Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module Extern…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב להורים שלי. השימוש היחידי שלהם בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש קצת באופיס, וצפייה בתמונות. התקציב הוא 1000-1500 שח (העדפה לכיוון ה-1000 אחרי שאמרתי להם שלא בעיה למצוא היום מחשב ב-1000 שקל) תודה רבה, רן
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101713]AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1907 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102763]CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 267 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19012]Asus TUF GAMING X570-PLUS[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1005 [b]זכרונות:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/inde…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo z60m בעל זיכרון 512MB ומהירות של 533MHz.. אני שוקל להוסיף עוד זיכרון למחשב כי הוא איטי מאוד וזה כבר מתחיל להתיש, התעניינתי בזאפ על המחירים והופתעתי מאוד לטובה מה שהגביר לי את החשק לשדרג.. עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. להוסיף עוד סטיק של 512. ואז יהיה לי DUAL (או שלא.. וזאת בעצם השאלה, כי במפרט באתר של לנובו לא מצויין אם זה אפשרי או לא.. אפשר לבדוק את זה בCPU-Z או איפשהו?) 2. להוסיף עוד סטיק של 1GB - עכשיו בזאפ אני רואה שהמחיר של 667MHz זול יותר מ533, זה לא משנה אם אני אקנה את הגדול יותר, נכון? כי זה פשוט יעבוד כ533, נכון או לא? 3. לא סביר שאני אעשה את זה אבל אם יש אפשרות לDUAL אז 2 סטיקים של 1GB, למרות שזה נראה לי מיותר כי גם ככה שאר המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים הזמנתי מחשב נייד מחנות ששמה נייד נייד, הדגם הוא Lenovo carbon gen 9 20xw004yiv. לדעבוני גיליתי שהם שלחו לי דגם לא נכון, ובעצם דור 8: Carbon gen 8th 20u90002iv. אחרי ריב ממושך בטלפון הם הסכימו להחליף לי את המכשיר, אמרו שכרגע יש להם gen 10 בלבד. דיברנו על דגם Gen10 21bc0093iv, אבל במקומו הגיע 21cb000gus, המחשב הוא מסך טאץ, והוא כבד בצורה משמעותית מהמחשב דור 8 שקיבלתי, ממש לא 1.13 ק"ג, יותר בכיוון של מאק פרו שזה מעל 2 ק"ג, הם טוענים שמה שמפורסם באתר זה 1.13 קג ללא הסוללה. לפיכך לא הסכמתי לקבל את המחשב ונשארתי עם הדור 8, בעיקר בגלל המידות שלו, הוא יותר דק ומשמעותית ויותר קל. אני מחפש באינטרנט עדות למחשב שבהיותו יותר מג…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מעוניין במחשב חדש יש בידי 2 הצעות מחיר אני אשמח אם תמליצו לי מה לשפר\לשנות.. שניהם עם מעבד דואל קור 3 ג"ה עם 2*2 קאש ועכבד ומקלדת מולטימדיה של לוגיטק וצורב LG H10 X16 שניהם עולים 6200 מפרט 1: ספק כח 500W REAL אלומ' PFC +2FAN + מאורר למעבד שקט 775HEAT-PIPE (אלה קצת משופרים מהסטנדנט בגלל זה הרגשתי צורך לרשום) לוח MSI 945P PLATINIUM דיסק קשיח 160 ווסטרן..סאטא 2 8מגה באפר כרטיס מסך MSI GEF NX7300GSTS256E מסך AOC 19 אינטצ' DVI LCD 8MS דגם LM928 זיכרון 1GB של OCZ GOLD (שני מודולים)667 DDR2 מפרט 2: לוח GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרון PQI DDR2-667 1GB CL4-4-4-12 Turbo Series דיסק קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB SATA II כרטיס מסך PALIT 7300GT 256MB 128Bit מסך 19 אינ…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני כנראה עומד לקנות מחשב חדש. אין לי תקציב אינסופי, אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן, מקווה שלא כזה שיהפוך להיות גרוטאה תוך 3 שנים. כרגע אני מתלבט בין שני מפרטים, ואני אשמח מאוד לקבל את עזרתכם. המפרט הראשון הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1045&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את הדיסק הקשיח שלו מ-160GB ל-320GB, ואת כרטיס המסך המשולב שיש בו לכרטיס לא משולב Nvidia GeForce 8600GT 512MB. המפרט השני הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את המעבד ל-E8400, ואת הספק שמגיע עם 300W ל-400W לפחות. המחירים יוצאים די דומים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה והורדה של סרטים ומשחקים…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד : Intel P620 64Bit 3.0 מקורר ע"י : Zalman 7700Cu ל.אם : 915P NEO2-Platinum MSI זכרונות : A-Data DDR 2 512mb X2 HD : WD S-ata 200GB 7200RPM כונן Floppy : Sony 1.44 מקלדת : Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM עכבר : Logitech MX510 כ. מסך : GIgabyte Gforce 6600GT 128MB PCI-E מארז : Gyrotech Y-1 ספק כח : HEC 400LDT PSU כל זה יצא לי ב"דורון מחשבים" 5500 ש"ח ב6 תשלומים שווים.... עכשיו, יש הצעות ? לשנות, להגדיל לחלק? ודרך אגב, רק כדי להבהיר, אני לא עובר לAMD !
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית הטלויזיה שלי(32WL48) אני מעוניין לרכוש מחשב שיתפקד כHTPC, ויחבר בין כל המכשירים השונים(וידאו, ממיר וטלויזיה). אני צריך מארז יפה(אולי OVERTRUE 1), כרטיס קול(חשבתי של AUDIGY 2 PLATINUM ZS, לא הפרו שהוא חיצוני), מעבד, זכרונות\ כרטיס מסך(עדיף שיהייה ללא כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות). יש לי כרטיס טלויזיה ישן של FLYVIDEO(3000) שאני יכול להשתמש בו וכונן DVD שאני אפרק ממחשב אחר. מקלדת ועכבר טובים גם לא יזיקו(משהו שיכול להחזיק 4 מטר- לא RF). אני יודע שיש כאן חלקים שיכולים לצאת יקר, בגלל זה אני מעדיף לחסוך בחלקים האחרים(כדוגמאת הכ.מסך). ועוד שאלה קטנה: האם כדאי לחכות לכרטיס קול החדש של CREATIVE עם מעבד הקול החדש שלהם? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מערך רייד בפנים, רצוי עם דיסקים מהירים, שקטים ועמידים. רצוי כפול-מעבדים. וכ. מסך חזק מספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מגשש בחיפוש אחרי מחשב נייד עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל , עד 2.2 ק"ג לא מעבר - מסך 13-14 אינץ' אין לי צורך ביותר מזה - סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות - חשוב לי 3-4 ג'יגה זיכרון לפחות אשמח לקבל המלצות מנומקות . מגישוש ראשוני מצאתי : Dell Inspiron N3010-4604AW7 מישהו התנסה איתו ? שיכול להגיד חסרונות/יתרונות ?איך הסוללה? Samsung Q330-JS03IL , Asus U35JC-RX145V שהסוללה שלו נראת לי פצצה , אבל ביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מארז וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול להעיד ממקור ראשון ? זהו אם יש המלצות נוספות עדיפות/זולות יותר אני אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו איך המפרט הזה בשביל משחקים? מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX לוח אם:Biostar Biostar GF8100M2+SE מעבד AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE זכרון Kingston 2048GB X2 DDR2 800GHZ כוננים צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת O/B GB MARVEL דיסק קשיח 320GB SATA 2 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס קול AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA O/B כרטיס מסך GeForce 9800 GT 1GB hdmi + dvi מסך ACER DVI "19" ספק GREEN POWER 500W __________________
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמו הכותרת - בכמה לדעתכם שווה למכור את החלקים הבאים כחבילה כוללת 8) : מעבד אינטל במהירות 2.4 ג'יגה הרץ ליבת נורטווד (Northwood) תושבת 478 לוח אם Asus P4P800 וכרטיס מסך 6800GT של אלבאטרון (אם אני לא טועה אחריות עד 10.07 או משהו בסיגנון) - חיבור AGP תודה על ההמלצות (אם מישהו מעוניין תיפנו אליי באישי)
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-