ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על: מעבד I5 4GB זכרון ספק איכותי מאוורר שקט כונן קשיח 1TB דבר נוסף אם אפשר, המחשב צפוי להיות גם מחובר לטלויזיה בחלק מן הזמן, אם עדיף לקנות כרטיס מסך חיצוני אשמח שתשלבו הצעה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב הישן של אחותי שבק חיים וצריך להזמין לה מחשב חדש. רצוי שהמחשב יתאים לעריכת וידאו (לא מקצועית) ושיהיה שקט. אין צורך בדיסק קשיח. עדיף שלא יעבור את ה2500 ש"ח. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ;D שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט. אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן. יש מבצע על האינספיירון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? ) הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה). קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה. מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה... מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד של ASUS A52J חדש שניקנה לפני חודשיים, המחשב הזה משמש אותי כמחשב נייח כלומר רוב הזמן פועל ודולק למרות שהשימושים שלי בו זה לא למשחקים אלא רק לסרטים HD ואינטרנט. רציתי לשאול מה דעתכם, האם אני צריך לקנות משטח קירור? אם כן מה אתם ממליצים לי? תודה ~!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות עוד חודשיים לפטופ 17", אני מעוניין בלפטופ דק (סגנון סדרה 9 של סמסונג,אפל אייר), או "די דק" (מתחת לממוצע) שיהוו כמחשב ראשי. בעיקר לעבודות (וורד, VISUAL STUDIO), גלישה וסרטים. פחות למשחקים אבל שיהיה לו יכולות סבירות מינוס.. אני שואל עכשיו כי אני רוצה לקבל תחושת מחיר לדרישות שלי וגם לדעת אם יש משהו שהולך לצאת עד עוד חודשיים.. יבוא מחול גם אופציה, פחות עדיפה אבל עדין אופציה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, GTA IV, crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode=1#. המחשב מיועד למשחקים מוזיקה סרטים אינטרנט ועבודות. המשחקים הם:call of duty black ops,world of warcraft,fifa 2011,nba 2010,rome,worms,gta תכנאי מחשבים אמר לי לשפר את הכרטיס מסך של המחשב את הספק ואת הזיכרון ל4gb. את הכרטיס מסך הוא אמר לי לשנות לsapphire ATI radeon 5850 1gb אבל את הספק ואת הזיכרון הוא לא אמר לי למה לשנות. למה כדאי לי לשנות?כמובן שלא יהיו במחירים גדולים אלה משהו במחיר סביר ושיהיה טוב. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ביקש ממני חבר לבנות לו מפרט לעבודה משרדית. העיסוקים העיקריים שלו הם מסחר בבורסה בעזרת המחשב. המחשב אמור להתחבר ל4 מסכים ובכול מסך יוצג גרף בזמן אמת. שאר השימושים המשניים הם: גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. אודה אם תוכלו לבנות מפרט שיוכל להתחבר ל 4 מסכים ושיהיה מספיק חזק. * דרגת רעש- 6 נ.ב אודה אם תוכלו להמליץ גם על מסך שיתאים לצפייה ממושכת במסך מחשב ושלא פוגע בראייה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב נייד דגם: toshiba satellite a300-1lt http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== יש לי נייח עם מארז עם אופצייה מעניינת להכניס כונני 2.5 ממש כמו USB. http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjEyMQ==&lan=us אני רוצה להעביר לאחי סרטים גדולים של FHD וב- USB זה לא זז. קיצר חשבתי לפרק את הכונן שלו מהנייד ולהכניס אותו לנייח שלי בחיבור הייעודי הזה לכונני 2.5. החיבור הזה מחובר ללוח אם כמובן ב- SATA2 והוא מוזן בחשמל מהספק. העניין הוא שאני קצת לא בטוח מה ייקרה לנייד אם אני אוציא את הקשיח שלו עליו נמצאת מערכת ההפעלה? זה לא מסוכן קצת והאם בכלל יש לי גישה אליו בנייד? ראיתי בחלק האחורי של הנייד כמה אזורים שניתן לפרק עם ברגים אחד זיכרון ולא יודע מה השנ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה . אני צריך מפרט של עד 2200 ש"ח מסך כבר יש . הרדיסק 1 טרה כרטיס מסך עם יכולות HD ללא שום בעיה . מארז נחמד , ספק כח איכותי של 400 וואט מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי .
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ליועצים ולמומחים. הסיפור שלי הוא כזה, אני מרכיב שלושה מחשבים שונים. 1. מחשב בסיסי ללא ציוד הקפי בתקציב מוגבל לשימוש אופיס וגלישה. – 1300 ש"ח 2. מחשב ילדים – לא משחקים כבדים, קצת יפה קצת עושה. - 1600 ש"ח 3. מחשב לי – גם לא למשחקים כבדים, שימוש כללי וסתם כי מגיע לי. 3000 ש"ח יש לי כיום חלקים שונים אם מקניות קודמות ואם ממחשב שקיים אצלי ועובד. חלקיהם יעברו קניבליזציה ויושתלו במחשבים החדשים. חלקים אלה מסומנים במחיר 0 שקלים, כלומר אין עליהם דיון – הם קיימים. (מה קורה לעריכת הצבעים באתר???) אז זה פחות או יותר ההרכב שסידרתי ומבוסס על אתר pandas. אני יכול ורוצה להרכיב לבד בעיקר לנוכח העובדה שיש כאן עירבוב בין שלוש מערכות שקשה לי לראות שחנות תסכים לבצע. אם יש חנות במרכ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש מפרט לגיימינג עם חשיבות: מעבד I5 2500K ולוח אני חושב Z68 וכרטיס חזק אין צורך ב צורב ,דיסק קשיח ,מארז ,מסך כיום עושה אוברקלוק על E6600 ל2.4 לא יודע כמה יהיה צורך במחשב חדש תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-