ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בעבר מישהו רשם כאן שיש בלונדון רחוב עם כמה חנויות מחשבים שמתחרות בינהן, מישהו יודע על איזה רחוב מדובר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לצורכי גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים פוטושופ אבל חובבני בעיקר וגיימינג כבד יצא לי טוב בתקציב קיבלתי עזרה עם המפרט בפורום אחר ורציתי לבקש חוות דעת.. ואם יש הצעות לשיפור פעם ראשונה שאני אקנה מ-TMS ועושה רושם שזו חנות אמינה, אבל יש מפה מישהוא שכבר קנה שם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחי…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג + צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בנושא מפרט מחשב (מארז בלבד) לעריכת מוסיקה (קיובייס 5 + REASON) - בשימוש ביתי, להכנת סקיצות ועבודות ברמה סבירה (ללימודי מוסיקה) חשוב מאוד לציין - יש לי כרטיס קול חיצוני (M-AUDIO) לכן אני מנסה להוזיל עלויות על לוח M (ועל כל מה שעוד אפשר) פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי לא לעבור 2500 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג עד 3000 גג (אבל לא רצוי) 2. מה שימושי המחשב: משרדי + הקלטת ועריכת מוסיקה (קיובייס5 + REASON) לשימוש בייתי. לפעמים קצת סרטים, ללא גיימינג בכלל 3. לא צריך ציוד היקפי כרגע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי דיסק קשיח 500GB די חדש. אז דיסק נוסף של 500GB יספיק. כמו שאמרתי, יש לי כרטיס קול חיצוני לכן (נראה לי) שאפשר לחסוך…
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים . אחד לי ואחד לידידה שלי . שנינו הולכים ללמוד באוקטובר השנה. אני הולך ללימודי הנדסה ולכן אני מעוניין במחשב נייד שישרת אותי למטרת הליומדים הזאת. חשוב לי התכונות הבאות: - עבודה עם אופיס -אינטרנט -מותאם לתוכנות של הנדסה(הנדסת חשמל) -סרטים -זמן הסוללה שלו ארוך יחסית. - מחיר בסביבות 2500-3000. אם יש מחשב נייד מאד טוב טיפה מעל ה-3 זה גם בסדר. -שלא יהיה כבד מידי. המחשב השני - עבור הידידה. אמור לשרת את אותה מטרה רק שהיא הולכת ללמוד כלכלה כך שאין לה צורך של תוכנות להנדסה. החשיבות של המשקל עבורה הוא יותר משמעותי. התקציב שלה הוא 2000-2500. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ללא חריגות7-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים וגיימינג, וקצת אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק למקדת ועכבר אלחוטים.לא זקוק לרמקולים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? זקוק לWINDOWS 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מגורים רמת גן 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנ…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זו ההצעה שקיבלתי מאלקטרה מחשבים למחשב משחקים/גיימינג מובהק. שימו לב שלא היה להם מארז וכרטיס מסך טובים יותר להציע לי...(למרות שביקשתי ויש עוד כסף לתת) אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים השונים ועל המארז כולו. אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו. מעבד - cpu intel i5-2500 lga1155 3.30ghz 6m tray (סבבה כי זה כמו בכל מקום אחר פה בפורום). לוח אם - mb asus p8h67-m pro lga1155 h67/usb3/sata6g/hdmi (אין לי מושג מה לוח-אם הזה, המוכר מאוד התלהב...ואתם?) מאוורר למעבד - cooler cpu deepcool theta-7 lga1155/1156 אחסון - hdd 3.5 sata/6g seagate 500g/7200/16 m שתיים כאלה, אין להם 1TB מסוג טוב, רק ירוקים לאחסון. זיכרון - dimm king hyperx ddr3 1333mhz 8g …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ אבל עדיף 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל אבל זה צריך ממש להצדיק את זה. עדיף לחתוך בבשר החי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל דורש מעבד single core חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ביתי בלבד קצת תיכנות אבל לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . BF3 כנראה הכי כבד שירוץ עליו חוץ מזה גם dwarf fortress שצריך מעבד בעיקר. אני רוצה גם להריץ עליו DOSBOX אבל…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי לי מבחינת משחקים ?? הכרטיס מסך 260GTX וכן זה M למוביל זה מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב עד 2500 שח כרגע אני בונה את המפרט האופטימי זקוק לעזרה השימושים במחשב הם הפעלת הרבה תוכנות יחד ,הורדות של סרטים ומוזיקה ,סקייפ מסנגר ,הפעלת 2 מסכים יחד (בורסה) מארז מארז CoolerMaster 370וו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5171&CatCode=409 מעבד Intel® Core™ i3 2120 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או ללוח ECS דגם H67H2-M3 צ'יפסט H67 כולל USB3.0 ו-SATA3 דיסק קשיח שדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים בתור התחלה עם כרטיס גרפי אחד של GTX 570 ואחרי זה להפוך לSLI דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12947 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12272 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.c…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב בין 1000-1500 שקל (בעיקרון כמה שיותר זול) למטרות משרדיות בלבד..רק אינטרנט, אופיס וסרטים קלים. אין העדפה מבחינת אינטל או AMD לפי מה שהבנתי יותר משתלם AMD בטווח מחירים זה. אין צורך בדיסק קשיח גדול. אין העדפה לחנות כלשהי. הערה: ראיתי באייבורי שיש מפרטי AMD בטווח תקציב זה .האם יש משהו ספציפי שהייתם יכולים להמליץ לי משם? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=3&OrderBy=saleprice תודה
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנטבוק ASUS 1015PN, הוציאו אותו לשוק (העולמי) לפני כ-4 חודשים. אבל כמו תמיד בארץ זה תמיד יהיה מאוחר יותר... עכשיו השאלה שלי היא מתי הוא יגיע לחנויות בערך? יש איזה הערכה כוללת למישהו? כמה זמן זה לוקח בדרך כלל? ואגב כל הנטבוקים מאותה הסדרה חוץ ממנו כבר קיימים בארץ מספר חודשים (חלקם גם שווק לפני מספר חודשים)... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220850 אל תציעו הצעות כמו לקנות מחו"ל, אני יודע שזה יותר זול ומשתלם, אבל אני רוצה מקלדת גם בעברית ואחריות בארץ בלי כאב ראש. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין כמה דגמים של DELL ו-LENOVO. אבל החלטתי לבדוק גם כמה מחשבים של HP. ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם - HP Pavilion dm4x Entertainment PC series HP Pavilion dv4t series בכוונה לא רשמתי מפרט אלא כדגמים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - עבודה משרדית, רצוי שיוכל להציג גם סרטים בHD אבל לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מסוגל לעשות OC אם יש מפרט שזה כדאי בו. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי עבודה ב SOLIDWORKS וגם למשחקים על רזולוציה הכי גבוהה המסך שלי הוא SAMSUNG BX2450 24'' LED התקציב עומד על עד 5800 שקל גג אני מבקש לשמוע חוות דעת על המפרט וגם אם אתם מזהים "צוואר בקבוק"? המפרט הוא: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1417 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי אחריו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הילד בגיל 10 אני מבקש מפרט ללא מסך בסביבות 2000 ש"ח. הוא לא משחק במשחקים כבדים (הוא משחק ב: קאונטר סטרייק , סימס, רולר קוסטר וכד' ) שאלה : הכרטיס שנמצא במעבד I3 הוא מספיק טוב או שצריך כרטיס מסך נוסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? , צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בישראל תספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד בתור מתנה לאשה שרואה בעיקר סרטים, וגולשת פה ושם. התקציב הוא כ1500 עם אפשרות חריגה של לא יותר מ200 ש"ח. הוצע לי היום HP G6 עם מעבד 6200 ו3 ג'יגה ראם ב2100 ש"ח, אומנם לא בתקציב כל כך אבל מה אתם אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-