עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין במחשב למשחקים כבדים, שישרת אותי לטווח הארוך, אני לא בן אדם שמחליף מחשבים מהר.. חשבתי עד עכשיו על הכרטיס 1800XT 512MB אבל אני רואה שהורדתם אותו מהפרק.. לא שאני יודע למה.. למחיר 1800 ש"ח הוא נשמע לי טוב.. טוב אני צריך מחשב ללא ציוד הקיפי, מספיק לי 160GB, אני רוצה צורב של LG עד עכשיו הייתי סגור על הספק ליבריטי 400, אבל נראה לי שקונרו+אוברקלוק קטן במסגרת קירור סטוק וATI לא ינצלו את הספק.. ומכיוון שהספק לא יחזיק גם לעתיד מכייון שהצריכה של הכרטיסי מסך הבנתי שהולך להיות דור חדש של הספקים מטורפים, אז חשבתי אולי להוריד פה קצת את הרף.. בעיקרון, מחשב למשחקים כבדים, אוברקלוק קטן, לא משנה לי אם זה משתי חניות אפילו, לטווח ארוך. +ויש לי מסך syncmaster 710N אם זה מועיל במשהו..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by חובב,

מעבד: Intel Core 2 due E4400 2.0GHz 2Mb Box לוח אם:ABIT IL9 PRO 945 LGA775 זיכרון:OCZ2667 1024VP DDR2 PC2-5400 x 2 (2048) דיסק קשיח:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 צורב דיוידי:AD-7170SATA ספק: H-550D EZCOOL מקלדת ועכבר מסך:NEC MONITOR17 LCD 73V-S כ.מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB PCI-E ושאלה: האם כדאי להחליף את המעבד לסדרה 6? ובכללי אם ההצעה המקורית שווה מבחינת המחיר? (המחשב מיועד למשחקים) הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב המסך לא חשוב, נא לא לשנות. תודה שוב.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איך אני מגיע לביוס של המחשב נייד שלי-TOSHIBA ניסיתי ללחוץ על DEL ולא הצלחתי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ומתלבט בין 2 מעבדים ולא סגור לגבי פתרון אחסון . אני הולך על פתרון של AMD מבחינת המעבדים וזקוק לעזרה בהתלבטות הבאה: Ryzen 7 1700 vs. Ryzen 5 2600 השימוש העיקרי והחשוב ביותר: הפקה מוזיקלית. כלומר עבודה עם DAW (בעיקר FLStudio אם זה חשוב) ו-VST למניהם. מעבר לכך, חשוב לי מולטיטאסק. שאוכל לעבוד עם מספק אפליקציות במקביל בצורה הכי יעילה שאפשר מבין 2 האופציות. אין חשיבות לגיימינג. המשחקים שאני משחק בהם פעם באף פעם ירוצו על זה גם ככה.... ההתלבטות השניה היא פתרון אחסון: אני מתלבט בין m.2 nvme למערכת ההפעלה והתוכנות העיקריות, SSD SATA לצורך VST וסאמפלים וHDD לצורך אחסון של כל שאר הזבל - זה הגיוני מה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm

12. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. הי אני צריכה מחשב לצפייה בסרטים בסלון צרכים: אין צורך בTV Card. חשוב שיהיה שקט שיהיה מספיק מקום לסרטים מארז מתאים לסלון יהיה נחמד אבל לא הכרחי חיבור אוזניות וusb מקדימה (די סטנדרטי אבל בכל זאת) לא ישחקו משחקי מחשב עליו כרטיס רשת אלחוטי ממחשב ישן אז יש צורך במקום בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

15. Started by eliranl,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤581 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800 GT ZL 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1275 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤626 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤452 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤725 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤44 כמות:2 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5016 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SpLAsH,

היי, אשמח אם תוכלו להכין לי 2 מפרטים כאשר אחד יהיה לעבודה משרדית באיזור ה1800 שקל, והשני יהיה למשחקים באיזור ה2300 שני המפרטים צריכים לכלול מעבד (לא משנה לי אם זה AMD או אינטל), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק של 250 ג'יגה, מארז וספק לא צריך את שאר הציוד היקפי תודה רבה עדכון: המפרט עלה ל3500 שקל כולל מסך 19" הציוד שצריך להכלל לא השתנה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ehh,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני קראתי כאן מספר נושאים ועקב זה יש לי כאן מספר שאלות. 1. איך אתם מתאימים ספק למערכת ?. 2. איך אתם מתאימים מארז למערכת ?.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vAnN,

-מארז ( לא רלוונטי ) ספק כוח A.PFC 500W FAN12 CI-POWER CWT לוח אם GA-H61M-S2PV GIGABYTE מעבד אינטל 8MB GHz CORE i7 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC כ.מסף NVIDIA GEFORCE 660GTX 2.GB צורב ---- ( לא רלוונטי) מאיץ גרפי (?) INTEL GRAPHICS מסך MAG R22N זה מפרט שקיבלתי בIVROY, כשאמרתי לו שהתקציב שלי הוא 5000, ואני רוצה מחשב גיימינג למשחקים כבדים .המחיר הסופי יצא 4595 כולל המסך שבמבצע(הוא דחף לי אותו כדי לעבה את המחיר ) מבקש חוות דעת איפה אפשר לשפר ואפילו להגיע ל5000 בלי מסך. ------ מה אני מחפש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+עד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אוקי כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה-4200 ש"ח לחלקים הבאים: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 632.61 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1484.25 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Cases : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case [ ¤ 701.85 ] 1 Total Price ¤ 4183.4 המחשב הוא לצורך אולפן הקלטות אודי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים