ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אני קצת הייתי בפרש.... תגידו מה דעתכם על המפרט שאני מרכיב למשחקים ב8000 שקל *אפשר גם 8.5 אבל כולל הרכבה תגידו מה דעתכם בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד עד סכום של 2200 ש"ח (רצוי אפילו פחות). משקל - לא חשוב, כיוון שישמש כמחשב שולחני לכל דבר מסך מט מותג - עדיפות ל- Dell/ Lenovo הארד דיסק - 250 ג'יגה SSD אין צורך ב-win או ב-office המחשב ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט (לא צפיית סרטים או גיימינג), לכן חשוב שיהיה מסך איכותי שמאפשר עבודה ממושכת אשמח להמלצות נ.ב. פתוחה גם לקניית מחשב יד שנייה מחברה. אם מכירים חיה כזו - אשמח להמלצה/חיבור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ככה שאני אוכל להריץ באטלפילד 4 על אולטרה בלי בעיות. כרגע אני מצליח לשחק על LOW ב1650 על 1080. וגם זה בקושי. מפרט נוכחי: מעבד: i5-2400 זיכרון: 4GB כרטיס גרפי: GTS 450 וPSU גנרי של 550WATT. אני נוסע לאילת השבוע וחשבתי לנצל את ההזדמנות בשביל להוזיל את המחיר טיפה. מה הכי שווה לקנות? חשבתי על r9 290 וספק כח חדש יותר איכותי. זה ייצא שם בערך 2000. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישמש לתוכנת עמוד ענן נטו מסך שיראו טוב בשמש בשימוש בגי'פ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MotherBoard: Asus P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: Nvidia XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ללא ספק, מארז, מסך, צורב, וציוד היקפי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות , אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו. תודה חזי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ולאחר חיפוש לא מצאתי בדיוק מחשב כמו שאני מחפש, אשמח לעזרה - ניסיתי להיצמד לחוקי הפורום, תודה מראש. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הכנסת אלבומי תמונות באינטרנט (לופה וכו') ומשחקים קלים לילדים קטנים. * גודל המסך? 15.6 לא משנה לי אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך? אין חשיבות לרזולוציית המסך (משער שהסטנדרט זה HD). * משקל רצוי? אני לא יודע מה מקובל - אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי - אני מתנייד עם המחשב.. משער שעד 2.5-3 ק"ג, עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת USB3 וכן HDMI. * כונן אופטי - צריך.תקציב - כמו שכתבתי, עד 4,000 ש"ח, כמובן שכמה שפחות עדיף.. לא חובה לנצל את כל התקציב.. כלומר, מחשבי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי מחשב חביב לסטודנט כבר זמן מה, נתקלתי בASUS U 31F, הוא היה נראה מחשב טוב, נוח, קל יחסית וכמובן עם זמן סוללה ארוך ומתאים למחיר שלי (באיזור ה-3k). החשש היחיד שלי היה שאסוס נותנת רק אחריות לשנתיים. ואז משום מה התחלתי לשמוע שהשירות של החברה בארץ הוא על הפנים, שהמעבדה שלהם עובדת מאוד לאט וכו'. אמינות של מחשב מאוד חשובה לי (חשוב לציין שלא שמעתי כלום לגבי האמינות של הדגם הזה, לכן אני אשמח אם תעזרו לי גם פה), ואני לא רוצה להתקע באמצע שנת הלימודים חודשיים בלי מחשב כי פתאום נדפק משהו והחברה לא עושה מספיק. לכן רציתי לשמוע מה דעתכם על אסוס באופן כללי בתחום הזה, ועל הדגם הזה ספציפית. מעבר לכך, בזאפ יש ממש דף שמרכז את כל הדרישות שלי (מחשב קל, בטווח של עד 3K)…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במערכת שעובדת בתוך דפדפן, קצת וורד ושיריץ גם אתרים כמו MAKO, אתרי צפיה ישירה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפן כרום - כבד, אינטרנט אקספלוור-בינוני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים, ואם כן משהו קל (אולי משחקי דפדפן או דברים לא רצינים כל כך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS ןHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDM צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus אין לי בעיה לשפר דברים אם צריך בעוד 200 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים. במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל. בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית. חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב. ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל. גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית. כרטיס גרפי חזק פחות מענין. אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$. זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$ אמשח לקבל הצעות נוספות. למשיב אודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-