עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by hezi508,

שלום לכולם, קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות , אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו. תודה חזי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי נייד עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Idanp,

טוב זה המפרט שהרכבתי שבוע הבא אני הולך ליקנות זה יוצא בסביבות 6000 מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 x 2 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt Antec TruePower 430 Watt WD 120GB 7200RPM 8MB Teac Floppy Drive 1.44 Black ASUS CDROM X 52 Retail ASUS 52X32X52 CDRW Retail Altec lansing ATP 3 2.1 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maxl4me,

שלום לכל הנמצאים ! אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ? הרבה תודה מראש על עזרתכם !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, חבר שלי מעוניין במחשב חדש , התקציב -5K מקסימום. לא משנה אינטל או Amd , חשוב שיהיה כרטיס קול של Creative ורמקולים 2.1 של Creative אף הם. שיהיה צורב , אפשר צורב DVD.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בסטיקי הכוונה ל:תמיכה בזכרון: עד 2GB DDR-II 533/667MHz. ערוץ כפול (Dual Channel). 945GM תמיכה במעבדים: Core 2 Duo (Merom), Core Duo, Core Solo ו-Celeron M 4xx. FSB: 533/667MHz. גרפיקה: Graphic Media Accelerator 950. תוצאת 3DMark2005 1024x768x32bpp כ-500 נקודות עם מעבד Core Duo. היא שהתמיכה של הCHIP היא ל2GIGA באופן כללי, או 2GIGA לסטיק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחרי שסופסוף הושג התקציב לקניית לפטופ, אני מוצא את עצמי את נקרע בין כמה אופציות, לכל אחת היתרונות שלה. אני יודע שבד"כ התשובה במקרה זה היא שכמובן אי אפשר לקבל הכל ולבחור את מה שהכי חשוב לי, אך בכ"ז אשמח לשמוע את הדעות והמלצות של כולם בנושא. אקדים ואומר שמבחינת התקציב במקור רק האייסר היה בטווח אך אם יהיו המלצות חמות אני אחרוג ממנו בשביל האחרים. אהופציות הנשקלות הן: 1) Acer 5750G - היתרונות: מחיר, בעל מפרט מאוד טוב- מעבד i7 סנדי ברידג', כ"מ GF 540M, בטריה ש(כנראה)מחזיקה הכי הרבה זמן. חסרונות: מסך HD בלבד, אחריות לשנה בלבד (ניתן לשדרג). מחיר: 4400 ש"ח, הרחבת אחריות ל3 שנים בתוספת 400 ש"ח. 2) Asus N53SV - יתרונות: מעבד i5 ס"ב, 6GB זיכרון לעומת 4 באחרים, כ"מ 540M, מסך FHD, איכו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …

13. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה אתרים עם מפרטים מומלצים בעברית אתם מכירים חוץ מזה ומ-פי סי און (www.pcon.co.il) ? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה, אני הולך לרכוש פיזית מחשב נייד לגיימינג בארה"ב, אני בהתלבטות קשה בין 2 דגמי MSI! התקציב שלי הוא לא יותר מ-2,000$ (דולר!) הנה ההשוואה (תלחצו על Show Differences) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&searchPromo=false&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1219111590554*1219111593522&unProductString=1219111592284*mp1310683563*mp1310294301*mp1307432464*mp1309854745*mp1309835829*mp1310683501*mp1310683471*1219060404198*1219128145308*1219163971046*1219068211083*1219052242230&catId=&usc=All+Categories שתיהם אותו מחיר, 1889$, באחד יש כרטיס מסך יותר טוב ובשני יש יותר מהירות (SSD וכו) איזה אחד…

16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב הם תכני HD ומשחקים ברזולוציה: 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? OC קל\בינוני וכן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,METRO 2033 משחקים כבדים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1440,אבל עומד לשדרג בקרוב[ עוד איזה חודשיים] לFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כי אני רוצה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RedBull,

היי, בניתי מפרט למחשב שישמש בדרך כלל למשחקים, ובעתיד אני מתכנן לעשות OC. שימו לב שבגלל העובדה הזאת, הזכרונות הם VALUE בינתיים, ולא לקחתי משהו מכובד. מעבד : Intel Core 2 Dou E6420 מחיר - 1110 ש"ח זיכרון : Kingston DDR-2 667MHz 2G מחיר - 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus 8800GTS 640M מחיר - 2190 ש"ח מארז : Thermaltake Armor Jr. מחיר - 580 ש"ח ספק: Enermax Liberty 500W מחיר - 600 ש"ח צורב: Asus DRW x18 מחיר - 220 ש"ח קירור למעבד: Zalman 7700Cu מחיר - 235 ש"ח לוח אם: Asus P5NE32-SLI PLUS מחיר - 1100 ש"ח סה"כ יצא 6485 ש"ח זהו, רציתי לראות מה אתם חושבים על זה, אבל שוב, הקירור למעבד והזכרונות די חלשים בגלל שאין לי זמן כרגע להתעסק עם OC וברגע שאני אתחיל אני אקנה משהו יותר טוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …

24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עריכה אתמול כתבתי פוסט שלם ומפורט, אין לי מושג מה קרה לו. בכל אופן, הנה מה שרציתי לכתוב. 1. תקציב: 7000 ש"ח אפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. שימוש במחשב: מחשקים, תכנות מזדמן ולימודים. יש לי מסך "19, אבל ייתכן שאשדרג בהמשך. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד (8-9) 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה Win 7 (איזה כדאי?) והרכבה 7. חשוב לי לקנות את המחשב בחיפה או בסביבה הקרובה מאוד. 8. ייתכן שבהמשך אקנה מסך גדול יותר - באזור ה "22 אני מעדיף מחשב שיישאר רלוונטי לזמן מה ללא שדרוג חומרה. תודה מראש על העזרה, גרשון

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.