עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by matan3636,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תנסו לחסוך אבל אם אי אפשר תנצלו את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wheelman - left 4 dead 2 - dead rising 2 - test drive unlimited - cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lampertg,

אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, לא רוצה OC ולא רוצה SLI, אין לי כח וחשק להתעסק עם זה.. לא מתכנן לשדרג בעתיד, אני מחליף מחשב כל שנתיים-שלוש, יש לי וינדוס לא צריך לרכוש, יש לי ציוד הקפי ויש מסך 23 אינצ' 1920 1080, מעדיף לא לנצל את כל התקציב, עברתי על מפרטים מומלצים ונראה לי שאני דיי סגור על המפרט, חוץ מדיסק קשיח, חשבתי על מעבד I5-2500K, לוח מבוסס על P67 - אולי Asus P8P67M זיכרון 2x4gb ddr3 1600 כי זה לא כלכך יקר.. כרטיס מסך כנראה GTX570 ספק כח, מארז, מאוורר - סטנדרטיים, ראיתי כבר הרבה המלצות פה אני פשוט אבחר, לדעתי מה שנשאר זה דיסק קשיח, ואני דיי רוצה SSD, עבור מערכת הפעלה.. אז רציתי לדעת מה זה ה6GB שראיתי שיש בלוח, ויש גם דיסקים SSD שהם 3GB ויש 6GB אז צריך 6GB כדי שהלוח ינוצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי. עיקר השימוש משחקים (לא משהו יוצא דופן), מעבר לזה גלישה וצפיה בסרטים (אני צופה דרך טלוויזה שמחוברת למחשב דרך יציאת SCART 21 פינים אז אצטרך גם מתאם מHDMI לזה). מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום האפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - משחקים, גלישה, צפיה בסרטים (לא HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ל…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idDFdd,

אז ככה, אני מתכנן לקנות ציוד מאוד מאוד חזק שיסחוב לי בעיקר סימולטורי טיסה כמו FSX עם הרבה תוספים שלוקחים הרבה מאוד משאבים.... שיסחוב את הסימולטור בלי למצמץ בכלל, והסימולטור הזה דורש מערכת מאוד מאוד חזקה שהכל ירוץ חלק. חשבתי על מפרט בסגנון כזה, לשים לב שאני קונה בנוסף שלושה מסכים והסימולטור יעבוד על רזולוציה מאוד גבוהה.... - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪616 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Drag…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by maortoubian,

יש לי התלבטות מאוד עמוקה... האם לרכוש את הסמסונג Q330 I5: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6004 או את הדל ווסטרו 3450 I5 : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm אשמח לעזרה בנושא תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית+ (לא בדרישות הכי גבוהות), עבודה משרדית, תכני HD, הרצת מספר אפליקציות רב במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 22" 1080X1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק רמקולים סראופוניים טובים, ללא סאב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YfatCohen,

שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. תקציב מקסימאלי - 2000 - לנסות לחסוך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושי המחשב: בעיקר בניית אתרים (הפרנסה שלי) ומעט עבודות לדפוס. מבחינת תוכנות: פוטושופ (עיקרי - לבניית אתרים ולטיפול בתמונות בפורמט raw) אילוסטרייטור ואינדיזיין (יותר נדיר). כרגע משתמש ב-cs3. אם אפשר לשדרג ל-cs5 ולהשאר במגבלות התקציב - מה טוב. לא מיועד למשחקים בכלל. רואים סרטים (חלק קטן מהם ב-hd) המסך שלי ברזולוציה של 1680*1080 3. אין צורך בציוד הקפי ממש. אולי מקלדת שקטה מאוד, אם יש לכם משהו מומלץ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. השקט די חשוב לי - 8 מתוך 10 הייתי אומר 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. צריך שהמחשב יהיה מורכב. חשבתי להתקין בו בעצמי וינדוז 7 גרסת 64 ביט 8. אני גר בירושלים, אין לי חנות מו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by רוטר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eshtul,

שמתי בתיקון מחשב THINKPAD דגם T7659 וכאשר קיבלתי אותו חזרה הדגם של הלוח אם T7500 האם יש הבדלים מהותיים. אשמח לדעת שלא נוצלתי

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by mmMigy,

בעבר מישהו רשם כאן שיש בלונדון רחוב עם כמה חנויות מחשבים שמתחרות בינהן, מישהו יודע על איזה רחוב מדובר?? תודה

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. לצורכי גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים פוטושופ אבל חובבני בעיקר וגיימינג כבד יצא לי טוב בתקציב קיבלתי עזרה עם המפרט בפורום אחר ורציתי לבקש חוות דעת.. ואם יש הצעות לשיפור פעם ראשונה שאני אקנה מ-TMS ועושה רושם שזו חנות אמינה, אבל יש מפה מישהוא שכבר קנה שם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחי…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by eyal491,

שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by pico,

שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג + צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אשמח לעזרה בנושא מפרט מחשב (מארז בלבד) לעריכת מוסיקה (קיובייס 5 + REASON) - בשימוש ביתי, להכנת סקיצות ועבודות ברמה סבירה (ללימודי מוסיקה) חשוב מאוד לציין - יש לי כרטיס קול חיצוני (M-AUDIO) לכן אני מנסה להוזיל עלויות על לוח M (ועל כל מה שעוד אפשר) פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי לא לעבור 2500 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג עד 3000 גג (אבל לא רצוי) 2. מה שימושי המחשב: משרדי + הקלטת ועריכת מוסיקה (קיובייס5 + REASON) לשימוש בייתי. לפעמים קצת סרטים, ללא גיימינג בכלל 3. לא צריך ציוד היקפי כרגע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי דיסק קשיח 500GB די חדש. אז דיסק נוסף של 500GB יספיק. כמו שאמרתי, יש לי כרטיס קול חיצוני לכן (נראה לי) שאפשר לחסוך…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by mantana_ten,

שלום לכולם, אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים . אחד לי ואחד לידידה שלי . שנינו הולכים ללמוד באוקטובר השנה. אני הולך ללימודי הנדסה ולכן אני מעוניין במחשב נייד שישרת אותי למטרת הליומדים הזאת. חשוב לי התכונות הבאות: - עבודה עם אופיס -אינטרנט -מותאם לתוכנות של הנדסה(הנדסת חשמל) -סרטים -זמן הסוללה שלו ארוך יחסית. - מחיר בסביבות 2500-3000. אם יש מחשב נייד מאד טוב טיפה מעל ה-3 זה גם בסדר. -שלא יהיה כבד מידי. המחשב השני - עבור הידידה. אמור לשרת את אותה מטרה רק שהיא הולכת ללמוד כלכלה כך שאין לה צורך של תוכנות להנדסה. החשיבות של המשקל עבורה הוא יותר משמעותי. התקציב שלה הוא 2000-2500. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים