עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by embedded,

בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by rangolan2,

אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום זה מה שהצלחתי למצוא מהמפרטים, אשמח לעצות נוספות ואישור . Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 CoolerMaster CM 690 MID ATX - Black - NO PSU Enermax PRO82+ 525W 3X12v Rails x24A each Geforce GTX 285 1GB DDR3 512bit --- תודה רבה לכל העוזרים אני גם צריך HD שיהיה שקט ומהיר 500 GB אין צורך בOC או שידרוג עתידני

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by most,

התקציב הכללי הוא 3500 ש"ח כולל מסך כך שמה שנשאר בערך זה 2500 ש"ח עדיפות לחנות באיזור י-ם אני מכיר רק את KSP אבל אם יש משהו טוב אחר אז מקובל DO YOUR BEST בתודה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שנה טובה לכולם. לרגל השנה החדשה והעובדה שהסטודיו שלי לעיצוב גראפי תופס תאוצה החלטתי לצפר את עצמי במחשב חדש (תחת התירוץ של התיעלות). עד היום לצערי רכשתי חלקים לא בצורה חכמה והפעם החלטתי להתיעץ עם המומחים. אני זקוק למפרט המתאים לעבודה גרפית עם תוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטריטור. אני לא עושה עריכת וידאו. אני חוטא מידי פעם במשחקים ומשחק את כל החדשים והכבדים. לא בהכרח בהגדרות הכי כבדות, למרות שקניתי מסך חדש... חשבתי לקנות מארז חדש, ספק כוח, לוח אם, מעבד וזכרונות מתאימים. אני עובד היום על פנטיום 4 3G. כיום במחשב שלי יש לי 3 דיסקים קשיחים ( שניים של 500 ואחד של 640). כרטיס מסך של nvidia 9600 512M כרטיס קול creativelive 7.1 מסך סמסונג 23" FULL HD. צורב DVD X20 כעקרון יש לי ספק …

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by amisha,

היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. 1. מה התקציב? 3200, אפשר לחרוג טיפה אם צריך. 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל (אל תהרגו אותי, אני יודע שגם AMD טובים אבל המחשב לא בשבילי.) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך משהו מיוחד, לא צריך לקנות מאווררים (יש לי מספיק) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה, אם השאר עולה עוד כסף אז לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיריץ את המשחקים החדשים, אפשרות לשדרוג יעיל בעתיד (כרטיס מסך וזכרונות, אני לא אשדרג את השאר), חשוב מסך איכותי וטוב שאני אוכל להמשיך איתו גם למחשב הבא…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה ‎RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ LG איך הניידים של LG בכללי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חבר'ה, יש לי מפרט של מחשב נייד ללימודים בלבד (לא שום דבר מעבר). תנו את דעתכם: מעבד אטום חד-ליבה 1.6GHZ 2 GB זכרון 667 160 GB הארד דיסק 12 אינץ'. 2610 מחיר. יש אפשרות להשיג דיל יותר טוב מזה? עד 3000 גג, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם המקצועית בהרכבת מחשב חזק לעריכת גרפיקה. מדובר בעבודה מסיבית ב PHOTOSHOP ןבעריכת קבצי תמונות. הלכתי לאיבוד קצת במגוון המעבדים וכרטיסי המסך החדשים, אשמח לעזרה. אין לי התנגדות לAMD או אינטל עד היום הייתי חובב של AMD אבל הבנתי כי חל שינוי משמעותי בתחום... תודה מראש ושנה טובה !

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום לכולם! אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב לשחק בו משחקים און ליין מהדפדפן, לגלוש באינטרנט ואולי גם לשחק בכמה שוטרים.... אז ככה מה אני רוצה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס רשת אלחוטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן(אפשר לא חובה MICRO), עדיף מארז שוכב/HTPC 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן, הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? ל…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by aytek,

שלום, יש לי בבית מחשב ישן (לא כ"כ ישן - בן שנה וחצי), עם המפרט הבא: מעבד ATH64 3800x2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N6SGM AM2GF6100 AMD זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHz דיסק קשיח HITACHI 160GB 8MB SATA2 צורב SATA NEC 7170S DVDx18 כרטיס קול מובנה 7.1 כרטיס רשת מובנה. אני רוצה להסב אותו למחשב HTPC והשאלה שלי היא האם זה אפשרי ללא החלפת המרכיבים העיקריים (לוח אם, מעבד, זכרון, דיסק) ברור לי שאני רוצה להוריד את המאוורר על המעבד ולשים קירור פסיבי ברור שצריך להחליף מארז למארז HTPC. יכולת הקלטת שידורי טלויזיה לא כזו חשובה לי (יש לי yes MAX HD). אבל אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי ומקלדת ועכבר אלחוטיים, אולי גם להוסיף יכולת BT ללא סטיק USB. מה האופציות שלי? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אני קונה מחשב נייד לחברה שלי בתקציב של שלוש וחצי אלף עכשיו מצאתי מחשב נייד שניראה לי ממש טוב ואני דיי נעול אליו זה המיפרט מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: P7370 BUS SPEED: 1066 MHz מסך גודל המסך: 12.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500 MHD זכרון כרטיס מסך (UP TO): 384 MB מסך: BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB .כוננים כונן: צורב DVDRW Dual Layer תומך LightScribe ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM נתוני שמע/מצלמה כרטיס…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by arielkris,

התקציב שלי היה 2500 אבל חרגתי הבאתי מפרט בן ז*** לפי דעתי בכסף הזה הפחתתי קצת בכרטיס מסך ממש קצת וקצת בכונן קשיח [שאני לא יודע למה הוא יותר זול אבל עם יותר נפח] AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ¤384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ¤117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=991 HEC 500TE-2WX 500W …

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים. למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה? אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4.5K ואני צריך את העזרה שלכם בבניה של המפרט אני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש גם למשחקים בין היתר אז חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אהלן, זה המחשב שחשבתי עליו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3736&CatCode=315 אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם? * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, לימודים(תכנות ויישומים הנדסיים) וכמובן משחקים פה ושם :-) * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? פחות קריטי, העיקר שיהיה מתחת ל3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120GB * צורב DVD? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer,hp,dell,asus (אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע) תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1050 Asus M3N78-EM GeForce 8300, יחידות 1 ¤447 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=540 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤407 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1101 Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ¤276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 Asus DRW-20B1LT x20 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ¤130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤175 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ThermalTake TR2 400Watt RSI, יחידות 1 ¤230 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=10…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  21. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד קל (אזור ה 1.5 - 1.8 ק"ג) אשר יהיה מוצלח במחיר של עד 5500 ש"ח השימוש למחשב הזה הולך להיות אינטרנט ווורד בלבד אבל אני כן רוצה מחשב מוצלח עם מעבד core 2 DUO, ולשדרג אותו ל 4 גיג'ה זכרון הסתכלתי על מספר מחשב שאני חושב לקנות, בעיקר DELL כי אני מאוד אוהב אותם ויש לי אחלה ניסיון איתם הסתכלתי על ה DELL Vostro 1220, הוא קצת לא לטעמי בעיצוב אבל נראה לי שמבחינת מפרט הוא אחלה ... אשמח מאוד לשמוע תגובות. וDELL M1330 שהוא נראה לי אדיר אבל אני קצת מפחד כי לפי מה שהבנתי DELL הפסיקו לשווק אותו ועכשיו מוכרים את ה Studio XPS 13 שהוא מאוד מוצלח אבל הרבה יותר כבד (קרוב ל 3-3.5 ק"ג) , אפשר להשיג אותו בארץ אבל אני אשמח לשמוע תגובות עליו על המפרט שלו ועצם העובדה שDELL כבר לא …

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה: *חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD 1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה?? 2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחי…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום, לאחר כמה שנים טובות החלטתי (עם עוד חבר) לקנות מחשב חדש, אנחנו משתתפים בהרבה מסיבות רשת ומשחקים במשחקים עדכניים שיוצאים, ובנוסף משתמשים בתוכנות כגון Solidworks. שנינו משתמשים במסכי 24, ולא צריכים ציוד הקפי כלל. עריכה : 1920X1200 אספתי קצת מידע מהפורום וניסיתי לשחזר את הידע שהיה לי בתחום לפני כמה שנים ובניתי מפרט, רציתי לדעת את דעתכם דברים שחשובים לנו -> DX11, I5, ארבע גיגה זכרון לפחות, כשהוא שוקל להקריב משהו מהמפרט ע"מ להרכיב 8 גיגה זכרון (אגב, DDR3 רץ ב1033 בdefault וכל זכרון שמצהיר שהוא תומך במהירות גבוהה מכך זה לOC בלבד, נכון? [כמו שהיה פעם עם DDR רגיל, שהיה רץ ב400 וכל מה שהצהיר שרץ מעל היה מיועד בעיקר לצרכי OC?) ומסנני אבק על כל כניסה במארז (כמו לדוגמא ב902 …

• 6 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.