ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XX1CASNB ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm קרור למארז: THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN RGB - TT-A1929 הביאו עכשיו את כל ספקי הNZXT ... איזה מהם כדאי בתקציב הנ"ל... 300-500?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, קניתי נייד חדש ועל כן אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הישן. מדובר בHP Pavilion DV6700. 4 GB ram... ופשוט המפרט הרגיל של המחשב - http://www.engadget.com/products/hp/pavilion/dv6700/specs. המחשב ממש ממש שמור. הוא לא יצא מהבית כמעט והוא באמת במצב מעולה. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצמד המדובר הוא: Gigabyte K8NS (s754) ל-AMD כמובן Gigabyte Radeon 9550 128MB 1. בהנחה שיש לי עוד כ-100 שקל (באמת שלא יותר), האם ניתן לקנות משהו יותר איכותי? קראתי ביקורות על ה-nVidia 6200 המוחלש (משהו XFX של PINE אני חושב) שהראה ביצועים יותר טובים בהחלט, ועולה בערך אותו דבר. הבעיה שמצאתי רק ל-PCI-E ולא ל-AGP... האם שווה להחליף את לוח האם לתומך PCI-E, ואם כן איזה לוח? 2. בהנחה שכל השינוי הזה לא הכרחי, האם לפחות שווה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס מבית Sapphire? שמעתי שיכולות האוברקלוקינג שלהם יוותר טובות והוא עולה רק 40 ש"ח יותר. **אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג רציני כנראה, רק משהו תוכנתי פשוט שאני אחפש כאן איך לעשות**
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים חדשים (אחי הצעיר ממש רוצה לשחק סטאר קראפט 2...) ועריכה גרפית (כגון פוטושופ ומאיה שעם שתיהן אני עובד למחייתי). התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000 עד 3500, כשמסך ושאר ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) כבר יש. בנוסף יש לי כבר שני צורבים במצב טוב, כך שאין צורך בחדשים. ישנה חשיבות לשקט, מאחר והמחשב כנראה ימוקם בחדר שינה. אני לא רוצה לעשות OC... יש לי גם כן שני כוננים קשיחים, שניהם בני כשנה וחצי, ושניהם IDE. האם הם עוד שמישים, או שאני צריך לקנות כונן קשיח חדש ולהוריד את המידע שיש על שני הכוננים הנ"ל אליו? (אם זה המצב, אני מעוניין בכונן של כ 500 ג'יגה, אם זה נכנס בתקציב). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת) איך הוא יריץ לי את המשחקים? ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤789 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤121 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690 ספק כח Corsair CM…
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב-3500 בעיקר למשחקים לא כולל מסך מקלדת ועכבר..... בבקשה . כל הצעה תהייה מקובלת בחום . אם אפשר שהמחשב יכלול צורב DVD המחשב לחבר שלי בתודה מראש קובי וג'וני.. :
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו אני לא בידיוק יודעה לאיזה פורום זה קשור אז סליכה כי אני חדש פה. בכל אופן תראו אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל תתאימו לי את הטוב ביותר במחיר הזה סליכה תורידו מצאתי פורום מתאים.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחשב לאחי הסטודנט. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין במסך 22'' 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן. צריך הכל. לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף - 22), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. עדיפות לעכבר חוטי בסגנון MX518 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כ. דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש בפורום ואני צריך קצת עזרה בבחירת מפרט מחשב לתכני HD ומשחקים (בעיקר FIFA) אני קונה הכל מחבר שלי אז אני רק צריך מפרט, כרגע ההצעה שלי היא כזאת, אנא תקנו מה שלא נראה לכם... תודה מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz לוח אם: ASUS P8P67-M PRO זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 ספק: TR2 RX 450W דיסק קשיח: WD 500GB SATA3 כולל מארז מומלץ וצורב דיוידי רגיל תקציב מקסימלי - 4,000 ש"ח בתקווה לחסוך קצת... יש לי מסך 23 אינץ' אני רוצה לשחק ברזולוציה מקסימלית וחשוב לי הגרפיקה ובהמשך יתחבר גם לטלויזיה 37. חשוב שיהיה שקט ושיתמוך בRAID ובחיבור USB3 . לגבי OC אף פעם לא עשיתי ואני לא יודע אם כדאי או לא, אז אם אפשר הסבר והמלצה. תו…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב זול בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות של המערכת צרכות להיות מינימליות - לשימוש אופיס ואינטרנט בלבד ללא משחקים. ה-HD יכול להיות מאוד קטן וכנ"ל הזכרון (128). אבל, (ופה הקט'ש) המשב צריך להיות אמין מאוד כי הוא לאדם שאין לו מושג בתקלות חומרה למיניהן. תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום,איני מבין כל כך במחשבים ניידים ולכן אני מבקש את עזרת המומחים פה. אני רוצה מחשב שיתן את התפוקה הטובה ביותר ביחס למחיר. אין צורך במערכת הפעלה כי אני כנראה אתקין אותה בעצמי. דברים שחשובים לי: מחשב קל כמה שיותר חיי סוללה ארוכים מסך סטנדרטי,לא גדול מידי וגם לא קטן מידי לא מתחמם\מפזר חום כל כך שהנייד יראה יפה עם ציפוי מבריק ויפה + מסך איכותי. הסתכלתי קצת בפנדה מחשבים והמחשבים של גיגה בייט נראו לי די טובים ויפים,איך הם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי לכולם... מבקש מכם חוות דעת לפרט הנ"ל מ KSP למחשב ב 3300 ש"ח מקסימום ללא ציוד הקפי וללא מסך. המחשב מיועד לסטודנט....מריץ סימולציות של MATLAB וסביבות פיתוח כמו .NET ....המון גלישה.....סרטים ומוסיקה.....ולפעמים משחקים כמו NFS MOST WANTED... מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים MAXTOR 160GB (8MB) SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים FRONTIER IMPRESS Black מחיר 3000 ¤ בתו…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי בצד. המחשב שלי הוא מסוף 2009 ומתחיל להראות את גילו, בעיקר מבחינת ביצועי הגרפיקה. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, אבל תוהה אם אני אאלץ לשדרג גם את הספק כוח (עקב הספק נמוך, או חוסר בחיבורים מתאימים). חשבתי לקנות HD7850. בנוסף לתהיות לגבי הספק, אני לא בטוח אם הלוח אם שלי מתאים לכרטיס (מבחינת הPCI). אשמח לעזרה. כרגע אני לא רואה בעיה עם המעבד שלי, הוא לא עבר אוברקלוקינג, ואם אני אראה שהוא מתחיל לפשל אני תמיד יכול לקנות קירור יותר טוב ולהעלות אותו ל3.4. למרות שכרגע הוא רץ יחסית קר. כמו כן אני כרגע משתמש במסך dell 2209wa, ומתכנן לשדרג אותו אחרי שאני אשדרג את הכרטיס מסך (למסך 23" של דל גם. בעיקר בשביל הרזולוציה הגבוהה יותר וגם בגלל שיש…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הכל כבר בכותרת רק אם אפשר כמה דברים שאני רוצה במחשב , INTEL מעבד דו ליבה,1ג'יגה ראם, וכרטיס מסך חזק שיפעיל משחקים מודרניים מהר ואיכותי וכאמור מסך LCD ללא ציוד הקיפי. תודה רבה על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים - ללא ציוד היקפי. התקציב הוא פחות או יותר 7000 ש"ח, זאת יכולה להיות הפעם היחידה שאני קונה מחשב ב-5 שנים הבאות אז אם אפשר שיהיה טוב. אני צריך ספק כוח של כ-500W. זכרון של לפחות גיגה. עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-