עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dman23,

יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  2. שלום ל ACER יש מחשבים מסידרה TimeLine המשתמשים במעבדים SU9400 וכן יש מעבדים מסידרה של SU3500. מישהו יודע מה יותר חזק ולאיזה מעבד "רגיל" יש ביצועים דומים? שייקה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שבוע טוב, לאחר שיטוטים רבים באינטרנט ובחנויות אני עדיין לא מצליח למצוא את האיזון בין השקעה כספית לנצילות המערכת. 1. בראשי מוצגת דילמה בין מעבד כפול למרובע שפורטה פה הרבה בנושאים ספיציפים אך תחום הדו-מימד (עבודה על תמונות) קצת נשכח ואשמח אם תסכימו להרהר איתי. כעת אני נוטה לכיוון המרובע. 2. ביקורות טובות הוצגו לגבי המסך 2209WA אך לא הצלחתי למצוא מתחרה באותו סכום כסף שאני אוכל להתלבט לגביו והאם יש למישהו הצעה למסך שאפשר להחליף. 3. במארז אני קצת אבוד (בחנות שהלכתי אליה הם הרכיבו מארז משלהם ולא חברה מוכרת, האם כדאי?), אם מישהו יכול לעזור פה אני אשמח. 4. כל תיקון או הערה אני גם אשמח. מסך:DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי מחיר: ¤1383 מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by whitiger19,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב, מארז, ספק. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל, WD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  7. מה אתם אומרים בשכל או לא..? ??? מנסים לשכנע אותי כמובן לא לבטל.. מחשב לפי פירוט: מארז PS02B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק (לקחו לי כולל שלושה מאווררים 390 ש"ח) http://www.directron.com/ps02b.html ספק כח SPIRE 12CM FAN 550W SPIRE (389 ש"ח) (איש מכירות טען שאין את הספק כוח שביקשתי והביא לי את זה במקום... התאכזבתי כמובן) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409 לוח אם X48-C PLATINUM 7.1 1GLAN MSI ( ש"ח 690, לוח אם מקורי כביכול שודרג במתנה לזה..) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4007&CatCode=543 מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 (מסתבר שזה TRAY ולא כמו שביקשתי BOX, לאחר בירור, אמר לי שאין להם BOX, כמו כן בכלל ניסה לשכנע אותי בחינם …

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. שלום לכולם מחפש מפרט,למחשב לרינדורים ופחות כתחנת עבודה(כרטיס המסך לא חשוב לי כל כך),חשוב לי לוח-אם עם חיבור ESATA. בנוסף האם נכונה השמועה שלמעבדי AMD אין תמיכה ראויה בארץ?באחת החנויות נאמר לי,שמעבד תקול נשלח לחו"ל על מנת לטפל בו,יען 14 ימי עבודה עד הקבלה. אם לא נכון אשמח לשמוע פרטים אחרים וכמובן גם המעבדים של AMD באים בחשבון. האם OC מועיל בעבודה על תלת (3DMAX)? ואם כן אילו רכיבים חשוב שיתמכו ב OC?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by killer107,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש והציעו לי 2 מפרטים למחשב. רציתי לדעת מאיזה מבין שני המפרטים הוא הכי טוב, והאם אפשר לבנות מפרט יותר טוב בסכום עד 5000 ש"ח. המפרט הראשון מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז: COOLERMASTER HAF 932 RC-932-KKN1-GP w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 550W : SS-550HT דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ המפרט השני מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX לוח אם: FOXCONN X58 FLAMING G…

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by zombie,

OC כנראה ולא יהיה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by AviramR0X,

שמעתי שאם מתקינים לינוקס במקום הOS שמקבלים עם הנייד אז האחריות מתבטלת, נשמע כמו שטויות אבל מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by wta,

איזה מהמעבדים הבאים של מחשבים ניידים קטנים, מסוגל ליותר ביצועים ומולטי טאסקינג? ??? ועוד השוואה N28 מול Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz מי יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by QurNix,

1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) התשלום במזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף לקנות מאייבורי מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שהמארז יהיה יפה אבל לא ממש מושלם כי בכל זאת הוא מאחורי שולחן. כמובן מה שיותר חשוב הוא זה שהמארז יהיה טוב וכמובן סירקולציה נהדרת ושקט. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? יש דרישה למחשב שקט נורמלי (רגיל) לגבי הצבעים פשוט שיהיה מארז נורמלי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת…

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  14. היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by Meitar,

שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  16. זקוק למחשב עם כמה שיותר זכרון, מעבד שתומך בVT, כמה שיותר חזק. אין צורך בHDD ואין צורך בכ.מסך (יש 4850).שיהיה כמה שיותר אמין ועם ספק טוב ושקט, ועדיף מארז סולדי סטיילCM690, כנראה שלא יבוצע OC, אולי ממש בקטנה. אין צורך במסך, ציוד היקפי, יש את כל אלה. תודה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים די כבדים כגון Fallout 3 שיחזיק משחקים ותוכנות פופולריות בשוק לפחות לשנתיים הקרובות. אני זקוק לכל הציוד ההיקפי (מסך + מקלדת + עכבר). יש לי העדפה למחשב מבוסס Intel ולא AMD. שמתי עין על המסך של LG 22" W2261V לכן אשמח אם המפרט יכלול אותו אלא אם כן יש מסכים טובים אחרים. בנוסף אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה סרטי FullHD וSolid Work. נושא השקט לא כ"כ חשוב לי, בנוסף אני לא מתכנן OC למחשב. התקציב כמו שציינתי הוא 5000 עם לא יותר מדי גמישות. אני הרכבתי לעצמי את המפרט הבא רק כדי להראות כיוון כללי של הרכיבים, תרגישו חופשי להחליף את כולו. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 849 ש"ח Gigabyte GA-EP45C-DS3 I…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  18. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Volante,

שלום אני קצת נוב אבל יש משו שמציק לי מהבוקר.אני בודק לי על לפטופ מסוג מסויים שראיתי בחנות, ושם אמרו לי שהוא בעל מאבד intel core 2 duo. עכשיו אני בודק לי בכל מיני חנויות באינטרנט ובחלק מהחנויות מצויין שהוא בעל מאבד Intel Core Duo. האם יש הבדל בין השניים? כי אני זוכר שיש dual core ו-core 2 duo. אז מזה intel core duo? כמו intel core 2 duo? אני סתם אוכל סרט או שיש הבדל שאני צריך להיות מודע אליו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  21. טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16 יצרן DELL דגם מכונה Studio XPS 16 מעבד מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 מהירות 2.53GHz/1066MHz FSB זיכרון מטמון 6MB L2 Cache זיכרון נפח 4096MB DDR3 1066MHz/4GB איחסון גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200rpm כוננים DVD Multi Burner Yes מסך סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb תקשורת מודם 56K No כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n יציאות Parallel No Serial No S-Video Out 15pin VGA video connecto…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. ידידה שלי הייתה במילואים, ואיזה סתומה אחת שפכה לה קפה על הנייד. יש לה hp compaq mx6110, שזה נייד חביב בן איזה 4 שנים. היא ניקתה אותו, ואפילו במילואים איזה בחור נחמד ניתק לה את המקלדת, וניקו טוב טוב מתחת. הקיצר, המחשב עולה והכל עובד פיקס, אבל חלק מהמקשים לא עובדים (מ' ,נ' וכו'). כשהיא מחברת מקלדת USB - הכל סבבה. יש מישהו שנתקל במשהו דומה? יש פתרונות יצירתיים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by lowlow1001,

שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד עם מסך עד 16 אינצ', לצורך עבודות משרדיות ותכנות. התקציב הינו בסביבות 4,000 ¤. זמן סוללה ארוך הינו יתרון, אך אינו חובה. אין צורך ביציאות מיוחדות וצורב ולא נדרשת אחריות בינלאומית. בלוטות וWIFI אינם חובה. אני מעוניין במסך מט. אין לי העדפה לחברה ספציפית. תודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.