ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 PNY GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב מעל 5500 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3009 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪629 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic M12D-750 7…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2, Battlefield 3, Call of duty black ops, battlefield bad company 2, fifa 12, call of duty modern warfare, Microsoft flight simulator X וMicrosoft flight simulator 2004 ועוד משחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
איך הנייד הזה של אסוס? Asus UL31F או בכלל הנייד HP G62-460SJ אני טס היום ואלו שתי הניידים היחידים בתקציב שלי. מה עדיף מהם ואם הם בכלל משתלמים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימיינג וצפייה בתכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעתי זה המקום להתייעץ לגבי רכישת מחשב חדש אז אני מקווה שתעזרו לי...בגדול התקציב בין 4500-5000 כולל מסך השימושים יהיו בעיקר למשחקים. וצפיית סרטים. ועבודה שוטפת. אמשח אם תוכלו להרכיב לי מהאתר של RSM בכפר סבא אבל לא חובה..... מסך 22 אינץ יספיק תומך HD לא יבוצע בו שום Oc מכול סוג. שקט שיהיה סביר תודה מראש!! לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 11.6-13.3 , בתקציב של עד 3500שקל אני מתלבטת בין 2-3 דגמים, ואשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו יודע ומכיר HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: W…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייח עשיתי רשימה של החלקים אשמח לקבל הצעות ייעול במפרט תודה לכל העוזרים רק חשוב לציין שאני רוצה חברות טובות ולא חלקים שקשורים לחברת MSI תודה לכל העוזרים... המפרט הוא כזה: מעבד אינטל I5 2500K 3.3 S1155 המחיר שלו 945 בזאפ לוח אם ASUS P8P67 PRO המחיר שלו 1040 בזאפ הרדיסק WD 1TR WD10EALX 32MB המחיר שלו 275 בזאפ מארז NZXT RB921 המחיר שלו 375 בזאפ צורבים 2 של LG GH22LP0 המחיר לשניהם 270 בזאפ ספק כוח HEC 700W המחיר 420 בזאפ כרטיס מסך HD 6850 1GB המחיר 830 בזאפ זיכרון 2X2GB G.SKILL מהירות 1600MHZ דואל צאנל CL6 המחיר 388 בזאפ סך הכל לא כולל מסך יוצא לי 4563 ש"ח... מה דעתכם???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תקציב חשוב לי לציין שהראם שתציעו לי שזה יבוא בשני סטיקים 2X2 בבקשה. ורק מעבד של INTEL ורק כרטיס מסך של NVIDIA ולוח אם של חברה מצויינת תביאו לי כגון : ג'יגבייט,אסוס ועוד... מהו תקציב לרכישת המחשב? 4500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. - BFBC2 / CRYSIS 2 / COD / GTA IV וכל המשחקים באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. יש לי 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? - …
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יודעים על הדבר הזה בארץ? כי אני מאוד מתעניין בזה ואני מתכוון לקנות מה זה ה ViDock ? ה ViDock זה קופסה לכרטיסי מסך רגילים של מחשבים נייחים. את הכרטיס מסך של מחשב נייח (שנועד במקור להיות בתוך מחשב נייח בלוח אם שלו) מכניסים לתוך הקופסה ומחברים אותו בתוכה ואת הקופסה פשוט מאוד מחברים ללפטופ דרך חיבור pci express 2.0 שאין לכל הלפטופים שהוא מהיר בהרבה מה USB 2 וכנראה גם מה USB 3.0 . אחר כך פשוט מאוד מתקינים את הדריוור של הכרטיס מסך ממש כאילו יש לכם אותו בתוך המחשב בצורה רגילה לחלוטין , עושים ריסטרט ללפטופ ואז משחקים עם הכרטיס מסך שבקופסה. הלפטופ משתמש בכרטיס מסך שבקופסה בתור המעבד הגרפי עבור המשחק כך שתוכלו לשחק עם הגדרות גבוהות בהתאם לכרטיס מסך שהכנסתם לקופסה.…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-