עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית עם כלים של Adobe - Photoshop, Premiere, InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows 10 …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maksimsl,

שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danielly,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב הוא 5K גמישות של 200 ש"ח למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב במיוחד למשחקים בFHD וקצת צפייה בסרטי FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. - צריך מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? -8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקולקינ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rani109,

שלום אני מחפש נייד שישמש אותי בבית. אין בעיה של משקל או סוללה. חשובה האחריות. השימושים העיקריים הם אופיס, איטרנט וזהו פחות או יותר. והוא יהיה מחובר ברשת אלחוטית. חשבתי להוציא עד 4000. להלן דוגמה למחשב שנראה לי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode= ש"ח מחירו 3700 ש"ח מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

9. שלום, אשמח לקבל דעה על המפרט הבא: עניתי כאן לפי השאלון: זה מחשב לשימוש משרדי קל בלבד, אופיס ואינטרנט. התקציב הוא 1300, ואם אפשר הייתי חוסך יותר. אוברקלוק קל אולי, אם אפשר בכלל לעשות עם המעבד והזכרון האלה. גרפיקה ושקט לא רלוונטים. הארד דיסק אני מביא שלי מהבית אז לא רלוונטי. הייתי רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בעתיד ושאם חלק או חיבור יהרס תהיה לי אפשרות להחליף (לדוגמה: חיבור אטרנט על הלוח אם נהרס אז אפשר להוסיף כרטיס ethernet pci). הייתי רוצה גם להוציא את מירב הביצועים במחיר הזה. הקירור חשוב, בקיץ המחשב ישב בחדר חם. מעדיף לקנות מksp. אני גר בחולון. שאלה נוספת, אני קורא הרבה תגובות חיוביות שליליות בnewegg ואמזון על ההארד דיסק WD20EFRX למישהו יש נסיון איתו ?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by jetman,

http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eilon Avziz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עדיף לא להגיע לחריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Asher82,

קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עוד בערך חודש חודשיים אני סוף סוף קונה מחשב חדש, וכבר לפני מספיק זמן תכננתי את המפרט, ב5200 שקל, אך לפני חודש שמעתי שיוצא amd64 2800+ והבנתי שיש לי 300 שקל מיותרים, עכשיו, מה כדאי לי להוסיף בהם, אני חשבתי על לוח אם יותר טוב, אבל אני חושב שעדיף להתייעץ בכם, להלן המפרט: Gigabyte GA-K8VT800 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX Westren Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB OEM Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Citizen Black Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Black Front USB 300W Case המחשב מיועד למשחקים ולא לoc. כל דעה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…

16. שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dtechno,

Athlon 64 3000+ (S-754) box K8NS (s754)gigabyte 512MB A-DATA xfx 6800GT 256MB DVI,TV 80GB SATA 2439 ATX MIDI PFC, usb מksp ב5000~

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל? גם לכם נמאס לשלם הרבה יותר ולקבל גם הרבה פחות? לפי דעתי אפשר להקים פה בפורום התאגדות של מס' אנשים - לפחות 10 אנשים שמחפשים מחשב לגיימינג או לכל צורך אחר. המפרט צריך להיות פחות או יותר זהה ועם זה לפנות למס' חנויות ולקבל את המחיר הזול ביותר שאפשר!! יש לנו כל כך הרבה כוח בידיים ביחד וכלום לבד. בוא ננצל את זה! אם הנהלת הפורום תמצא את זה לנכון אפשר להרים פה פרויקט שיצור באז רציני ברשת, שלא לדבר על המון משתמשים שיצטרפו לפורום. אפשר להשיג פה מחירים ממש טובים !! מה דעתכם?

19. מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט (גלישה באתרים, צפייה בסרטונים) ו-OFFICE בסיסיים. הופניתי למפרט הבא של IVORY - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9355 אודה על התייחסותכם למפרט. האם הוא מתאים? האם מומלצים שינויים כלשהם? האם המחיר הוגן? מעולם לא רכשתי מחשב מ-IVORY. האם הם מומלצים? (סביר להניח שאקנה באחד מהסניפים בת"א או בר"ג). כמו-כן אודה על המלצות לגבי חנויות נוספות באזור גוש דן. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by napoleon45,

זאת אומרת, נייד עם מסך מתקפל ! יעני, מה שסמסונג יכולה, לנובו יכולה יותר .... תראו בעצמכם - https://youtu.be/7RjjZNwudgc צפוי לצאת אי שם במחצית השניה של 2020.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eden jan,

שלום, החלטתי לקנות מחשב נייד הוא צריך לעמוד בדרישות גבוהות בין אם זה למשחקים, עריכות וידאו (ברמה מקצועית) או סתם ללימודים. התקציב שלי הוא עד 6000 ואני קונה מאילת. אשמח לדעת מה מבין המחשבים הללו יותר טוב https://ksp.co.il/?list_compare=.56021..49836. וכמובן אם יש אפשרות להוזיל במחיר גם יעזור תודה מראש

23. Started by ZiX,

היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מפרט מלא של Fujitsu LifeBook A530-1 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10345 מפרט מלא של Fujitsu LifeBook AH530-7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10903 ובקיצור: המחיר אותו מחיר 3190 ש"ח ההבדלים: Fujitsu LifeBook A530-1: ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎500GB Sata Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng, Arb, Fren)‎ Fujitsu LifeBook AH530-7‎: ‎Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch 16:9 HD Glossy LCD with LED backlight (1366 x 768)‎ ‎320GB Sata‎ ‎Free Dos - Without OS חוץ מאלה הכל זהה. מה הייתם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NeptuneMB,

היי חברה. בקרוב אני אקנה את המחשב שלי,למרות שאני יחכה למעבדים החדשים שיגיעו. אך עד אז אי אפשר ליהות בטוח שהם ישפרו את הביצועים בהרבה. אני איני אוברקלוקר,ואני לא יעשה את גם, אז מינעו ממני וממכם את המאמץ לבחור לי פריטים לoc. המטרה שלי שתביאו לי ביקורת למפרט הזה. {1220שח}AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL {1135שח}512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original*2 {661שח}EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX {53שח}NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 {554שח}COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE {2641שח}SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL -אני רק עם ATI. {576שח}WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA {170שח}התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים