עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by jonathanh,

שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כולל ציוד היקפי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard ¤625 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL5 ¤1118 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1561 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37381 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55N מארז ללא ספק GIGABYTE Triton Black ¤349 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXX1CASNB ספק כ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אוקי.. אני מבקש שתעזרו לי לבנות מחשב לבית.. אני רוצה להשתמש במחשב בשביל אינטרנט משחקים ולפעמים גם ליראות סרטים.. התקציב הוא מקסימום 4200 שקל.. שיהיה כרטיס מסך טוב.. אבל שגם השאר יהיו טובים.. לא צריך מקלדת ועכבר ודרך אגב.. אני מבקש שהמחשב יהיה דרך "פנדה" www.pandas.co.il כי החנות שלהם היא ליד הבית שלי..! תודה מראש...!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by reiematza,

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos X2 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיס מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארזים 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver מחיר 4060 ¤

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…

9. היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eytanhw,

...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות בלבד * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.8 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Blu…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. 1. תקציב 5500 ש"ח לנצל הכל ללא חריגה 2. שימוש המחשב הינו בעיקר להרצת משחק ספציפי: Flight simulator 2004\FSX * הכוונה להריץ בהגדרות הכי גבוהות שיש. * ההרצה יכולה להיות ממושכת לעיתים 12-14 שעות רצוף ! 3. אין צורך בציוד הקפי (מסכים,מקלדת,עכבר וכו) * יש צורך בדיסק צורב בלבד. 4. המפרט חייב להיות שקט ככל האפשר. * המחשב עובד לעיתים בשעות הלילה. * לא מתוכנן אוברקלוק עתידי. 5. מערכת הפעלה WINDOWS7 רגילה. 6. רכישה מאזור ת"א. 7. בקשה מיוחדת: * המחשב ירוץ עם חומרה בשם MATROX אשר מפצלת ל 3 מסכים ולכן דורשת כרטיס מסך חזק מאוד ע"מ שלא ירדו פריימים (FPS) בפיצול. תודה ;D

13. Started by ilanb0,

לאחר מספר בדיקות, מצאתי המחשב המצ"ב באיביי. האם הקנייה כדאית? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170639425009

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

15. שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by TeaHwpce,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 אני מעונין לקנות המחשב. אני יודע שהמחשב אינו מותאם למחשקים ואינני מתכנן להריץ משחקים, אני רק אתקין ליתר ביטחון כך שאני לא קונה את המחשב למטרות הנאה. עיקר השימוש של המחשב הוא אינטרנט ותוכנות כבדות. האם כדאי לי? אם אתם יודעים על מחשב אשר מתאים לרצונותי, אנא ידעו אותי.

17. המשחק הכבד ביותר באטלפילד 4

18. Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המחשב מיועד לאוברקלוקינג ומשחקים: מעבד- intel p-4 2.6 Ghz 800 fsb 512kb cache 512k ht לוח אם- asus p4c800 deluxe כרטיס מסך- sapphire radeon 9600 pro מארז- atx midi tower 300w 12v כונן- 3.5 teac 1.44 mb דיסק קשיח- maxtor 120 GB ultra sata 8MB ATA 150 asus speedX 16/48-DVD צורב- LiteOn 52x32x52 מקלדת- microsoft multimedia עכבר- microsoft optical mouse כרטיס קול- on board רמקולים- creative inspire 2400 2:1 כרטיס רשת-intel network adapter 10/100/1000 pci on board

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום למומחים אני מחפש נייד למטרות משרדיות (אופיס, אנטרנט, תוכנות סטטיסטיות) משקל - עד 2 ק"ג גג. (ועדיין קשיח מספיק כדי לעמוד בטלטולים וחבטות) מסך - גדול ככל האפשר בגבולות המשקל (עם אפשרות לעבודה בסביבה חיצונית ללא סינוור) הוא צריך לכלול כונן אופטי, והארדיסק גדול זמן סוללה פחות קריטי תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום כולם ביום ראשון בצהריים אתקשר ל TMS ואזמין מה שיומלץ פה. חשבתי על מפרט ובדקתי את רובו כך שיתאים לשימושים שלי כמה פרטים: המחשב יורכב פה בבית לא ע"י החנות,יש ברשותי פרקטל R4 שממתין לחלקים, עם 2 המאוררים הרגילים + SILENT WHEEL של טרמלטייק מקדימה. ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות TMS אייבורי וKSP לפי המחיר הזול ביותר\יותר אחריות (לקשיח למשל) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להישאר בגבולות אלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

22. Started by michal1311,

שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…

24. מוצר: פנטיום 4 2.8 חברה: אינטל+ECS+סמסונג+NEC+LG דגם: 2.8 מחיר: 2,000 ש"ח תיאור: מעבד פנטיום 4 במהירות 2.8 זיכרון 512MB DDR לוח אם ECS P4VXAD כרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB דיסקים קשיחים סמסונג 60GB+80GB צורב DVD של NEC דגם ND2500A כונן DVD של LG כונן פלופי 1.44 מארז+ספק כוח 380W מה אתם אומרים.. הוא שווה את המחיר או שאני צריך לשאול אותו שאלות לגבי דברים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by zilor,

שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים