ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי, רצ"ב מפרט למחשב שמוצע באינטרנט , אני מחפש מחשב לילדי בן ה 14 שמרבית זמנו מבלה כמו חבריו במשחקים . האם המפרט הזה הולם ? תודה . פרטים כלליים זכרון: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: S-ATA 2 7200Rpm 320GB מהירות מעבד: 3.2Ghz כרטיס קול: Realtek ALC655 6-Chann משולב כרטיס מסך: משולב Integrated SiS 3D 128M תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: ECS-T-M21066/662 צורב: DVD±RW X18 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 935 כניסות, יציאות וחיבורים יציאות: PCI S.ATA 2 6xUSB 2.0 VGA PCI Express X16 מפרט: לוח אם יצרן: ECS דגם: 662/1066 T-M2 Chipset: SIS FSB: 533/800/1066OC Mhz כ.מסך משולב: Integrated SiS 3D 128MB Graphics כ.קו…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב LENOVO או SONY לעיבודים גרפיים כמו CAD ו- PAINT SHOP ודימושים משרדיים אחרים. תקציב- כ5000 ש"ח. עדיפות לאיכות וקבלת שירות. מסך 15.4" לפחות. מצ"ב שתי דוגמאות מחשבים. מי מהם לדעתכם מתאים לי יותר? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1& categoryId=8198552921644570896&parentCategoryId=16154 Lenovo 3000 N200 TY2K2IV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אם אף אחד מהמחשבים אינו מתאים, אנא כוונו אותי למוצר אחר. יש לי אפשרות לקנות מחשב בחו"ל. האם כדאי כלכלית? איך מטפלים בנושא חריצת עברית במקלדת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני כתבתי בימים האחרונים מספר בקשות לגבי מפרטים ובסוף קניתי מחשב מטורף שנועד לגרפיקה תלת מימדית ואנימציה ועכשיו נותרתי עם המחשב הקודם, שיש לו את היכולת להיות אחלה מחשב והמטרה שלו, מחשב לעבודות עם תוכנות אדובי- פרמייר, אפטר אפקטס פוטושופ וכד', אולי קצת משחקים במקרה שישעמם, ובעיקר לקשר אותו עם המחשב החדש על מנת להאיץ ברינדור קבצי התלת מימד והאנימציה. וכל זה בתקציב של 2000 שקל, אני מוכנה לחרוג בכמה מאות שקלים אבל זה לא המחשב הדומיננטי כאן אז לא בא לי להתפרע עליו יותר מדיי נכון לעכשיו זה המפרט של המחשב הנוכחי- מעבד- Intel core 2 Duo E6750 2.66GHZ לוח אם- Asus P5kpl כרטיס מסך- radon x1300 זיכרונות- אין לי מושג מה המהירות ואיזה חברה אני רק יודעת ש2GB דיסק קשי…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מבקש דגם/מפרט למחשב נייד לסטודנט (לא לגיימרים ולא לעריכת וידאו) מחשב חזק שיחזיק מעמד לאורך זמן עם חיי סוללה ארוכים, נפח דיסק קשיח גדול עיצוב יפה ,מסך איכותי בגודל סטנדרטי/גדול והכי חשוב -עם אחריות בארץ.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
Athlon 64 3200+ (S-754 - 1280 K8NPro (s754),GBL,Fwire- 730 512MB A-DATA 2 450 900 xfx 6800GT 256MB DVI,TV - 2680 wd120GB SATA - 570 Lite-on 52 x 32 x 52 (box- 190 CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp - - 380 סה"כ 6730 ללא מארז מאווררים למיניהם וספק וזה מ KSP זה בשביל חבר....
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן 4.5-5K ללא מסך. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (METRO EXODUS, AC ODYSSEY , FAR CRY וכו'..כותרים "כבדים"). בנוסף עריכה גרפית בCAPTURE ONE, פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 3 הארד דיסקים SATA "רגילים" ועוד 2 כונני SSD. אחד ההארד דיסקים מתחיל לאט לאט להתפגר (BAD SECTORS וכו..מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקציב של 4000ש"ח המחשב יהיה בעיקר ללמשחקים ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות למפרטים שיתמודדו בצורה טובה עם המשחקים:CRYSIS,GEARS OF WAR,BIOSHOCK,COD4 הנ"ל.(ללא מסך וללא ציוד היקפי ללא OC ) זהו המפרט אותו קיבלתי לפני מספר ימים אך הצלחתי להגדיל את התקציב ב 500 ש"ח איזה שיפורים כדאי בהתאם למחיר החדש ? המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤907 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR66…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
סליחה על ההודעה הקודמת אני מעדכן את זאת: 2000 שקל מזומן לצורך משחקים וגם סרטים ב 1080I HD (יש לי מסך 22") לא צריך שום ציוד היקפי צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך וספק או מארז +ספק, יש לי מארז ישן MID אבל אם יש כבר חדש כחבילה אז סבבה ועיצוב לא משנה אני מעוניין בחברה GYGABYTE גם בכרטיס מסך וגם בלוח אם.. הבנתי שזה שילוב טוב כנראה יעשה אוברקלוק בלי ווינדוס כרטיס מסך לא פחות מ8600GT שלא יהיה יותר מידי רועש אבל זה לא הכי חשוב משחקים צריכים לעבוד סבבה על רזולוציה לפחות 1440X900 (כנראה שלא קריסיס) אבל NFS החדש למשל (מחפש יותר איכות וחדות מאשר אפקטים) אה וחשוב שהמחשב יהיה יציב! הציעו לי: מעבד 2180 ולעשות לו אוברקלוק לוח P947 (אני חושב) זכרונות אמרו לי שיש זולים 2GB ב250 שק…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, חריגה של עד 100-200 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה, משחקי מחשב(אין צורך לכרטיס מסך חזק, אך כזה שיכול לסחוב משחקי מחשב גם אם לא באיכות גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(רמקולים בתוך המסך עדיף) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית …
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס, קצת משחקים) + Windows XP (לא ויסטה!). גודל לא קריטי (המחשב כנראה לא ייצא כמעט מהבית). תקציב - עד כ-4500 ש"ח (כולל ה-windows). הם גרים בכפר סבא, והוא מעדיף חנות באזור (כפר סבא, רעננה, הוד השרון). תודה.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש שובר את הראש ולא מצליח להחליט, אהיה אסיר תודה על כל עזרה: המפרט הראשון הרכבתי ב TMS בהסתמכות על המלצות (מעולות!) שראיתי פה בפורום למי שרוצה מחשב לדו מימד ב 5K המפרט השני קיבלתי מחנות אחרת בתל אביב, הדילמה: המפרט השני לכאורה יקר יותר, אבל אולי נותן גם ביצועים טובים יותר ? כלומר הכרטיס מסך נראה לי יותר עדכני מצד שני הלוח אולי טיפה פחות טוב? ה ssd הוא של קינגסטון שהבנתי שגם טיפה פחות טוב ? וכו׳ או אולי הם לא באמת פחות טובים וזו סתם טעות שלי? כמובן שאני מוכן לשלם יותר ולקחת את היקר יותר, אבל רק בתנאי שהוא באמת יותר טוב מצרף פה את המפרט הראשון בטבלה והשני אחריו ------- המפרט ראשון [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]מעבד[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i7-47…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש מחשב GAIDA שמשמש לקולנוע בייתי עם רשת N (ל HD) האם זה באמת עונה על הצרכים ? (צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט) האם רצוי לקנות את זה בחנות קרובה לבית או שיש אחריות כלל ארצית של היצרן ? אם צריך קרוב לבית אשמח לקבל המלצה על חנות באיזור ירושלים תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך יעוץ למישהו (אני) שלא מבין בכלל במחשבים . אני קיבלתי פה כבר עצה אבל המצב השתנה קצת מאז. אני צריך עצה למפרט למחשב שיפעל בן זונה בתפקוד היומ יומי - אייסיקיו אינטרנט ושיט כזה. אבל שיהייה גם אם אופצייה להפעלת תוכנות עריכת סרטים פשוטות. אני צריך גם חיבור וכרטיס פייר וייר. והאם אני צריך ספק כוח או מקרר למעבד? אין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר . עדיף מחשב כמובן כמה שטוב אם משך חיים רב כאפשר. אשמח גגם אם תגידו לי מה החסרונות של המחשב המוצא זה המסך שיש לי אם זה משמעותי- מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 5ms 1:700 LCD 19. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשידרוג רציני. לא למטרת OC, בכוונה להחליף מעבד עוד שנה-שנתיים. CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 Motherboard (D-DDR,GF4MX,5.1 Sound,RAID,S-ATA,1394,2xLAN,USB 2.0) [ ¤ 997.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 סה"כ 2406. שלוש שאלות: 1. המתחרה העיקרי של ה-MB ששמתי הוא ה-LANPARTY2 של DFI. ההבדל במחיר 30 ש"ח. מה דעתכם? שימו לב שלג'יגהבייט י…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום! חב' Gigabyte מציעה מגוון הצעות אטרקטיביות למדי בתחום הניידים, בייחוד בהשוואת המחירים למחשבים מתחרים שווי ביצועים, חלקית בזכות ביטול החיוב במערכת ההפעלה כחלק מהחבילה. אני פונה לאילו מכם שהתנסו עם הניידים של חב' Gigabyte. האם אתם מרוצים, האם יצא להשתמש בשירות היבואן ומה דעתכם? מה דעתכם על האמינות של היצרן לעומת המתחרים? האם קיימת אפשרות להרחבת האחריות ל-3 שנים (כמו יתר המתחרים) ומה העלות? ומדוע החברה לא מופיעה ב-sticky של הייבוא האישי (שם מפורטות כל המתחרות על נתח השוק הישאלי בניידים)?.. מודה מראש על התגובות, איליה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. המפרטי שהציעו לו בשריון מחשבים הוא כזה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci5-760-INTEL-GF9500GT~35~158.htm רק עם שדרוג לכרטיס מסך GTS450 ב200 ש"ח ושדרוג זכרון ל4GB הכל יוצא 3000 ש"ח. או את זה http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm עם שדרוג ל4GB זכרון וGTS450 זה יוצא 3400 ש"ח. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. הנייד ישמש ללימודים, הרבה פוטושופ ופלאש וגם עבודה שוטפת של תיכנות (HTML, ASP, .net וכו'). * גודל המסך? - 13-14 אינץ', לא רוצה יותר. * משקל רצוי? - בסביבות 1.5kg. המחשב יסחב כל יום על הגב ללימודים וחזרה, עם עוד חפצים בתיק, ככה שמשקל זה חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי - 4-5 שעות או משהו כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - כונן רגיל (HDD), לפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא חובה, מעדיף שיהיה. * כונן Bluray? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא. * האם בתקציב צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-