עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RonTwins,

שלום! אני רוצה מחשב עד 5000 ש''ח כולל מסך,רמקולים,ושני סטים של עכבר ומקלדת. המחשב מיועד למשחקים,אך גם לOC. לא ללכת על כרטיס שפחות מX1650XT. 1GB זיכרון יספיקו בהחלט. הארדיסק לפחות 160GB. תודה לעוזרים. לא ניתן לחרוג מהתקציב.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by nicksaf,

אני במצוקה רצינית,מחפש מפרט כבר הרבה מאד זמן. הבעיה היא שאין לי כך כך נסיון. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים,שיוכל להריץ משחקים חדשניים כגון: CRYSIS,CALL OF DUTY4 וכו' אני מעוניין שישרת אותי לכמה שנים טובת. המארז רצוי שיהיה מרווח עם הרבה מקום ובעל מערכת קירור טובה. הדברים שאני לא צריך הם: מסך צורב רמקולים כרטיס קול וכל האביזרים הנלווים אני חשבתי על חלק מהדברים: Proccesor: intel core 2 duo: E6700-750 socket 775 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=884351&familyID=1&culture=en-US Video card: Gigabyte/Asus: Geforce 8800 GT Memory: Kingston/Corsair 2048 800mhz בבקשה מכם תגידו לי אם זה טוב ואם לא אז איזה חלקים צריך. אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות,זה הב…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  3. רקע: הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה. בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה. אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים: א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים. ב. מחשב פשוט למד…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by HoLy4EvEr,

זה מחשב לחבר... אני יודע ש3500 זה לא סכום טוב למחשב למשחקים אבל אם אפשר הטוב ביותר לסכום זה. בלי מסך בלי צורב ובלי ציוד הקפי (רק מארז ומה שבתוכו). הבחור מהצפון קריות, חיפה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Kanji,

אפשר לעלות במחיר עד 5000 . אני מתכנן לקנות בSkyPC [אם קניתם מהם מחשב אשמח לדעת אם הם חברה טובה] , לא זקוק לציוד הקפי , ולא מתכנן לעשות OC. *מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by men30,

ראיתי את המחשב הזה מעלי אקספרס. נראה טוב לזום וגלישת אנטרנט מה דעתכם? מחירו ממש זול פחות מ 400 שקלים עם מערכת הפעלה. https://s.click.aliexpress.com/e/_eNVmot

7. Started by Ori Haham,

היי, מחפש מחשב מיני שיעבוד על טלוויזיה 55 אינץ. מיועד להצגת מצגות ודוחות אקסל בעיקר. תקציב כ1500 שח כולל וינדוס .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by aviseror,

חברה איך המחשב הזה ? אני צריך אותו רק אבל רק למשחקים תודה מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מסכים CHIMEI 221D 22'' LCD 5ms DVI מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 5840 ¤

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. שלום שלום. אני חייב להודות שהפורום הזה ממש ממש עוזר לי אני רוצה להודות לכם בזמן האחרון ההורים שלי מבקשי ממני מחשב לסלון - אז החלטתי לפנות אליכם. [בגלל שבטרד הקודם שלי עשיתי טעות במה שיש לי.. -פתחתי חדש] OK אז מה יש לי: XP MEDIA CENTER מארז מעבד P4 3.0GHz Socket 478 HDD WESTERN DIGITAL 80GB Gigabyte ATI 9700PRO 256MB AGP -- עכשיו פעם שעברה הציעו לי לקנות רק את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850 אני לא מבין בעיקרון איך זה יעבד כ HTCP? ואיזה לוח אם אתם מציעים ? והאם אפשר להקליט לHTPC מוידאו עריכה: מה אתם אומרים על התגובה ה\את ב ZAP [br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 11:18:22[מצטער על ההקפצה פשוט אף-אחד לא עוזר לי]תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייח ישן ואני מעוניין לשדרג אותו / לקנות חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה. מעבד: Intel I5 4460 3.20GHZ כ.מ.: Radeon Rx 470 4GB זכרון ראם : 16GB DDR3 לוח אם: Asus H81mk ספק כח: Antec 620w זכרון SSD: נפח 128GB SanDisk דיסק קשיח: 1TB אני מעדיף להוציא כמה שפחות התקציב בגדול הוא 3,000 ש"ח, אולי אפשר לחרוג ל-3500. השאלה היא, יש לי מספר רכיבים שאני יכול להשאיר ולא לקנות חדש, כמו ספק, SSD ודיסק קשיח. יש לי מספר אופציות: 1. לשדרג את כל השאר. השאלה שנשאלת כאן היא אם המארז שלי גדול מספיק לכל הרכיבים החדשים שיש. ע"פ בדיקה שלי: המארז עצמו כולל הפלסטיקה: 45 ס"מ רוחב 40 ס"מ גובה בפנים: …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by yarin153,

אני מרכיב מפרט למחשב לחבר אם אפשר עזרה לפי השאלון שמילאתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים בעיקר סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)MATLAB orCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו חדש וכבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).42 fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על המחשב : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9205 איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שווה את הכסף שדורשים אליו, או שבסכום זה, אני יכול לקחת משהו יותר טוב(יחס עלות - תועלת)?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by eliko78,

תקציב : עד 6500 יעוד:משחקים כבדים,MATLAB,VISUAL STUDIO,סרטים FULL HD ציוד הקפי:מקלדת ,עכבר מסך 24 FULL HD האם מתוכנן אוברקלוק :כן כבד האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב:יש המלצות על חנות מסוימת? עדיפות לכרטיס מסך:HD5770 ,HD5850 עדיפות למעבדים:I7 920,I7 860,I5 750[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 22:17:08 עדיפות ל 24 אינצ מוכן להתפשר גם על 22-23 אינצ' לטובת מערכת יותר חזקה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. אהלן חברים! קודם כל אני רוצה להגיד המון תודה לאנשים הפועלים כאן אתם עוזרים המון וזה לא מובן מאליו אז תודה על זה. שנית, יש לי לפטופ lenovo ideapad y460p שהוא אומנם בין שנתיים בערך אבל מריץ משחקים סבבה כי יש לו גם כרטיס מסך נפרד שהוא יחסית היה טוב בזמנו. הבעיות העיקריות של הלפטופ הן הסוללה שלו והעובדה שהוא מתחמם בטירוף. נכבה לי שאני משחק משחקים והחלטתי שאי אפשר ככה. אז בקשר לסוללה, הזמנתי לו סוללה יותר גדולה שיהיה לו בליטה מקדימה ויהיה בשיפוע אבל לפחות יהיה לי קיבולת יותר גבוהה. חוץ מזה אני רוצה לקנות לו משטח קירור שיקרר בצורה יעילה וטובה. חשבתי להזמין מ EBAY אני לא מבין במשטחי קירור בשיט. אני רוצה לקנות משהו איכותי ביחס למחיר ומוכן להשקיע קצת אבל גם לא חייב לה…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

17. Started by Inertia,

אני בחיפושים אחר מחשב נייד חדש בטווח מחירים של 3000-4500 ש"ח. יש לי כמה שאלות עקרוניות לבעלי הנסיון בפורום: 1) שמעתי שמועות זדוניות על MSI - שהרכיבים שלהם לא איכותיים וכו', האם יש אמת? ראיתי בIVORY מחשב של MSI במחיר זול מאוד יחסית למפרט שלו... האם יש סיבה לחשוש? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2323&CatCode=315 2) מה ההבדל בין Gigabyte W566U ל Gigabyte W536M? ראיתי הפרש של כ500 ש"ח עבור מפרט שנראה זהה (אותו מעבד, אותה ערכת שבבים) 3) אם כבר במעבדים עסקנו אז מה ההבדל בין T5750 לT5800? לא מצאתי לזה הסבר באתר של אינטל... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. 1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. אשמח לעזרתכם בייעוץ לגבי רכישת נייד. משמש לעבודה עם אופיס וגם לצפיה בנטפליקס עובד כ-12 שעות ביום, לרוב עם מספר קבצים הפתוחים במקביל (לעיתים קבצי אקסל ופאוור פוינט מאוד 'כבדים') מסך 14; Anti glare, ללא touch; בהירות גבוהה; לאור זמן העבודה הממושך המסך חייב להיות איכותי SSD 500 MB עדיפות למקלדת עם מקשים 'רכים' + במחשב הנוכחי נתקלתי בבעיה במקלדת [חלק מהמקשים לא עובדים, כפתור הדלקה מקרטע] כך למדתי שיש שני סוגים של מקלדות, כאלה שנשלפות מלמעלה ולמטה. לאור הניסיון הנוכחי הייתי מעדיפה נייד עם מקלדת הנשלפת מחלקו העליון של המחשב משקל עד 1.5 ק"ג אין צורך בווינדוס ואופיס 3 שנות אחריות תקציב 5000 ש"ח עם גמישות קלה עובדת שנים עם …

20. Started by idani1983,

החלטתי על מפרט שאני אמור להרכיב אותו ופתאום ראיתי מפרט כמעט זהה למה שבחרתי בעלות מוזלת יותר, מה עדיף? מפרט א: Gigabyte M68SM-S2L AM2 288¤ Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM 243¤ Thermaltake RSI AM2 45¤ FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sata 123¤ A-Data 1GB DDR2-667 CL5 138¤ WD 160GB SATA II AAJS 207¤ LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe IDE Black 124¤ Compucase HEC 6A19 Black NO PSU 218¤ סה"כ 1386 מTMS מפרט ב: http://skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm מה עדיף מבחינת רכיבים ומה עדיף מבחינת אמינות של חנות? תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. נשרף לי הלוח האם הישן של הQ6700 אז אני מחפש מעבד ולוח אם חדשים,יש לי כבר AMD 7800 GPU אז אני לא צריך מעבד עם כרטיס גרפי מובנה. אני מחפש לקנות רק מחנות IVROY. אם אפשר דוגמא למחשב מצד אינטל ומצדAMD, עד 1200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ROmer-,

שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by woodi,

אז ככה, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, עריכה תלת ממד (בקיצור הרבה כוח). התקציב שלי הוא בסביבות ה-12K-10K (אם העדפה לפחות). נורא חשוב לי כרטיס גרפי חזק ,מעל 4GB RAM , ומעבד שיכול לסחוב... אני כבר 8 שנים עם thinkpad r-40 ולא ברור לי איך הדינוזאור הזה מצליח לסחוב על הגב שלו את PRIMERE ואילוסטרטור עם 512MB ובכלל אני כמעט ולא יכול בלי ה TRACKPOINT שהם (שהרוב שונאים או לא מבינים למה זהטוב בכלל), אבל הוא בשלבי גסיסה והגיע הזמן לשדרג. ההתלבטות שלי היא בין dell precison m6400 שבארץ עולה בסביבות 14K שזה נורא יקר ומעל התקציב שלי אבל מבחינה טכנית הוא עולה על כל הדרישות. LENOVO THINKPAD w700 שגם כן די חזק קצת פחות עונה על הדרישות לעומת הדל, אבל עדיין יקר באותה המידה, ואני אישית חושב…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by nbav,

שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by icebreak,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים