ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בייעוץ לגבי רכישת נייד. משמש לעבודה עם אופיס וגם לצפיה בנטפליקס עובד כ-12 שעות ביום, לרוב עם מספר קבצים הפתוחים במקביל (לעיתים קבצי אקסל ופאוור פוינט מאוד 'כבדים') מסך 14; Anti glare, ללא touch; בהירות גבוהה; לאור זמן העבודה הממושך המסך חייב להיות איכותי SSD 500 MB עדיפות למקלדת עם מקשים 'רכים' + במחשב הנוכחי נתקלתי בבעיה במקלדת [חלק מהמקשים לא עובדים, כפתור הדלקה מקרטע] כך למדתי שיש שני סוגים של מקלדות, כאלה שנשלפות מלמעלה ולמטה. לאור הניסיון הנוכחי הייתי מעדיפה נייד עם מקלדת הנשלפת מחלקו העליון של המחשב משקל עד 1.5 ק"ג אין צורך בווינדוס ואופיס 3 שנות אחריות תקציב 5000 ש"ח עם גמישות קלה עובדת שנים עם …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי על מפרט שאני אמור להרכיב אותו ופתאום ראיתי מפרט כמעט זהה למה שבחרתי בעלות מוזלת יותר, מה עדיף? מפרט א: Gigabyte M68SM-S2L AM2 288¤ Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM 243¤ Thermaltake RSI AM2 45¤ FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sata 123¤ A-Data 1GB DDR2-667 CL5 138¤ WD 160GB SATA II AAJS 207¤ LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe IDE Black 124¤ Compucase HEC 6A19 Black NO PSU 218¤ סה"כ 1386 מTMS מפרט ב: http://skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm מה עדיף מבחינת רכיבים ומה עדיף מבחינת אמינות של חנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח האם הישן של הQ6700 אז אני מחפש מעבד ולוח אם חדשים,יש לי כבר AMD 7800 GPU אז אני לא צריך מעבד עם כרטיס גרפי מובנה. אני מחפש לקנות רק מחנות IVROY. אם אפשר דוגמא למחשב מצד אינטל ומצדAMD, עד 1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, עריכה תלת ממד (בקיצור הרבה כוח). התקציב שלי הוא בסביבות ה-12K-10K (אם העדפה לפחות). נורא חשוב לי כרטיס גרפי חזק ,מעל 4GB RAM , ומעבד שיכול לסחוב... אני כבר 8 שנים עם thinkpad r-40 ולא ברור לי איך הדינוזאור הזה מצליח לסחוב על הגב שלו את PRIMERE ואילוסטרטור עם 512MB ובכלל אני כמעט ולא יכול בלי ה TRACKPOINT שהם (שהרוב שונאים או לא מבינים למה זהטוב בכלל), אבל הוא בשלבי גסיסה והגיע הזמן לשדרג. ההתלבטות שלי היא בין dell precison m6400 שבארץ עולה בסביבות 14K שזה נורא יקר ומעל התקציב שלי אבל מבחינה טכנית הוא עולה על כל הדרישות. LENOVO THINKPAD w700 שגם כן די חזק קצת פחות עונה על הדרישות לעומת הדל, אבל עדיין יקר באותה המידה, ואני אישית חושב…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב חזק המיועד למשחקים, עד 6000 ש"ח, ללא מסך. הבעיה, חייב להיות ממש שקט (אילוצים משפחתיים...). אין צורך בכל ציוד היקפי. תודה, DJ ND
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי ושלום עברתי על ההמלצות לקניית מחשב נייד, אבל לא הבנתי איזה חברה או אפילו שתי חברות הן הטובות ביותר לקניית מחשב נייד? בנוסף אשמח לקבל המלצות לדגמים עד 2000 שח תודה רבה דידו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך 5 חלקים כרטיס מסך זיכרון פנימי דיסק קשיח 160GB לפחות מסךLCD איכותי מקלדת+עכבר איכותיים שלא יהיה יותר מ-10,000 אפילו לא בשקל.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם המחיר שווה את המחשב: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11598 אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/547751-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-2-5K-%D7%9C%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8?p=4918046#post4918046
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקופסא בלבד, כלומר, ללא מסך וללא התקני פרפריה. בנוסף לכל הדברים חשוב לי שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו חיבורים (USB) בחלקו העליון ראיתי את המפרט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 מישוה יכול להמליץ/לשפר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושיוכל להריץ MW3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, starcraft 2 world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי הצעה לרכוש נייד dell d820 ב6000 שח מה אומר הפורום
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שיוכל לשאת במשימות בסיסיות כמו הפעלת מסנג'ר, אינטרנט אספלורר וכדומה. מבקש מכם להרכיב לי מפרט כולל מארז אך ללא ציוד היקפי שיתאים לי לצרכים אלו ולא יעלה על מחיר 1000 ש"ח. אם אפשר להפחית במחיר ועדיין לקבל מפרט עם מעבד נורמלי (DUAL CORE או משהו באותו רמה של AMD) אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קודם כל תודה! דבר שני קראתי בזאפ על LG L1730S ושמהירות הרענון שלו היא 12 אם כבר הצעתם מסך ב1100 שקל לא עדיף להוסיף עוד 700 בשביל התענוג של הדק? (הפוך ממין אה...) האם הוא כל כך נופל ממסך שמן? ??? ומה קרה למסכים של ה800 שקל? אין בעיה עם תאימות של AMD עם כמה תוכנות? כי משחקים פחות בראש שלי אני יותר בכיוון של הרבה ישומים יחדיו ותוכנות גראפיות. ומתי חוץ מזה אינטל עומדת להוציא 64 שתומך גם ב32? שווה לחכות לזה? (בחודשיים הקרובים?) ותודה על המפרט ממקודם פשוט אני צריך יותר הסברים כי ה3 שנים צבא שעברו קצת הוציאו אותי מהעיניינים. אז בגדול מחשב חזק (ומה שמשתמע מזה אם צריך עוד אוורור וכאלה אשמח אם תציינו כי אני לא אדע לבד כרטיס מסך בינוני ומעלה ובגדול אני עדיין מבולבל בקשר למעב…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב AMD 64 BIT עם 512 מגה זיכרון כרטיס מסך או 9800XT או 6600GT (הטוב מבין השניים) , צורב LG , הארדיסק של 80 (עדיף SATA) התקציב הוא 4500 (בלי מסך) !!! תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, המחשב הקיים בן כ-4 שנים. יש רק שני דברים שאנימתכנן להשתמש מהמחשב הישן וזה הספק כוח שקניתי לפני כשנה והמארז (בן 8 בערך - עם 4 מאווררים בגודל סטנדרטי) אני משחק יחסית מעט, כרגע יש לי Radeon 5770 שהריץ את Assassins Creed 4 באופן שסיפק אותי. חשוב לי להיות מסוגל לפתוח הרבה חלונות אינטרנט ולהיות מסוגל לשחק כשמתחשק לי. המחיר המקסימלי הוא 3000 אבל מעדיף כמה שפחות - הכוונה שהמחשב יחזיק לעוד 4 שנים בערך. קצת מידע טכני: - הגודל של המארז הקיים סטנדרטי לחלוטין, אין בו שום דבר מיוחד. - המחשב נמצא בפינת החדר מתחת לשולחן, יחסית מאוורר אבל המעבד הנוכחי (AMD Phenom 965) בדר"כ בין 50 ל-60 מעלות. - הספק כוח : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail) זה המפ…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש״ח, ניתן לחרוג ב-500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר RPGs ו-Action), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים קיימים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיפעל בשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה מיוחדת, אורות יהיה נח…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לדוד שלי הוא מתעסק עם תוכנות כבדות מאווד וגם תוכנות גרפיות יש לו כבר מסך וציוד הקפי אז רק מחשב עם מעבד חזק מאוד לא לאוברקלוק אלא לביצועים טובים וגם כרטיס מסך שהיה חזק מאווד אז תפציצו בהצעות(שהיה מחנות אמינה) אפשרות לחרוג טיפה ברוך השם לא חסר לו כסף טפו טפו טפו!!!
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-