ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט המעודכן בתגובה האחרונה. יום טוב לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות מחשב חדש, וחשבתי כבר על אפשרות למפרט. אני אשמח אם תעייצו לי מה לשפר, לשנות, הערות... המטרות של המחשב הם שונות. איני גיימר כבד - למעשה כבר מספר שנים איני משחק כלל, עקב חוסר במחשב נורמלי. עם זאת, אני ארצה לשחק במשחקים במחשב החדש, על כן בחרתי כרטיס מסך שאני חושב שמתאים בשבילי. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, הורדות ונושאים כללים בעיקר. יחד עם זאת לא ארצה להתקע עם מחשב שיזחול כאשר מפעילים דברים רבים. אולי לעתים יהיה שימוש בפוטושופ, או בקידוד של אודיו ווידאו. אך אם ההבדל בין אינטל ל AMD בקידוד הוא דקות בודדות אין זה איכפת לי. המפרט: 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 2) לוח אם: …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 533 לוחות אם Asus M2V Green ¤ 426 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 420 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 דיסק קשיח WD 250GB IDE WD2500JB ¤ 376 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 690 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 מסכים T39D 20'' LCD 8ms DVI ¤ 1110 הרכבה ובדיקות ¤ 5 סה"כ 4233 או זה: המטרות הן משחקים (לא יותר מדי כבדים), הורדות, פוטושופ וגלישה בNET. תעזרו לי לבחור!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישמש לתוכנת עמוד ענן נטו מסך שיראו טוב בשמש בשימוש בגי'פ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ספק, מארז, מסך, צורב, וציוד היקפי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ולאחר חיפוש לא מצאתי בדיוק מחשב כמו שאני מחפש, אשמח לעזרה - ניסיתי להיצמד לחוקי הפורום, תודה מראש. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הכנסת אלבומי תמונות באינטרנט (לופה וכו') ומשחקים קלים לילדים קטנים. * גודל המסך? 15.6 לא משנה לי אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך? אין חשיבות לרזולוציית המסך (משער שהסטנדרט זה HD). * משקל רצוי? אני לא יודע מה מקובל - אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי - אני מתנייד עם המחשב.. משער שעד 2.5-3 ק"ג, עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת USB3 וכן HDMI. * כונן אופטי - צריך.תקציב - כמו שכתבתי, עד 4,000 ש"ח, כמובן שכמה שפחות עדיף.. לא חובה לנצל את כל התקציב.. כלומר, מחשבי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים. במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל. בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית. חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב. ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל. גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית. כרטיס גרפי חזק פחות מענין. אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$. זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$ אמשח לקבל הצעות נוספות. למשיב אודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ... החלטתי אחרי הרבה זמן לשדרג את המחשב התקציב הוא 2200-2500 השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג וכרגע המעבד מהווה צוואר בקבוק בשבילי המערכת שלי היא Q6600 3.4 GIGABYTE GA-43 CROSAIR 550W HD6870 אלו הדברים החשובים בערך ... חוץ מהכרטיס מסך שיש לו שנה +- שאר הרכיבים בני 5 שנים +- אז הספק דיי מפחיד אותי האם אני יוכל להשאר איתו ללא OC ? חשבתי משהו באיזור מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX - זמין במלאי ₪1173 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 ₪694 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 - זמין במלאי ₪340 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי OC איני בטוח השאלה האם OC יתן לי יותר תמורה מאש מפרט ללא OC (ממש אין לי ניסיון אבל אני מוכן לנסות) אני רוצה שמפרט יהיה או מskypc או foxpc או אם יש חנות אחרת באיזור של רחובות (שני החניות הנ"ל ברשל''צ אז זה לא נורא) לגבי מסך כרגע אני מתקיים עם CRT ישן mag 786FD ואני מתכנן לקנות 22" - 24" LCD רחב אז כדאי שהמפרט יתאים לגודל של המסך שיהיה. דיי אשמח אם המפרט יהיה שקט כי כרגע אני חיי על מארז ג'נרי + 3 מאווררים ג'נרים + ספק ג'נרי ואני עדיין ישן איתו (אני לא רגיש) למרות זאת קצת שקט לא יזיק. (אבל לא באופן משמעותי שיוריד מהאיכות של המפרט מבחינת חומרה) לגבי ספק אני שומע כאן על PCP&C שהם מאוד טובים אז יהיה נחמד אם יהיה במפרט. ולגבי כרטיס מסך אני מעדיף שיהיה דגם עם קירור צד של…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט כבר נקבע אבל לוח האם אזל מהמלאי. נא ראה הודעה מספר 10. ------- עקב העזרה המעולה שקיבלתי פה לפני כמה חודשים אני חוזר לסיבוב נוסף =] והפעם מחשב לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים+". במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב מחובר לטלוויזית 37" FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים+"(?), למשל: מייפל סטורי, קאונטר סטרייק ולעיתים אחד מהמשחקים החדשים יותר כגון אססין קריד 709. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-