ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרט הבא משתלם? hp dv6500t Intel® Core 2 Duo processor T7100 (1.80 GHz, 2 MB L2 Cache, 800MHz FSB) מסך 15.4 1200X800 2GB 120GB 5400 RPM 8400GS 926$ האם במחיר הזה אפשר למצוא מחשב טוב יותר? והאם שווה להוסיף עוד 50$ עבור המעבד T7300 ? שאלה נוספת היא האם שווה לחסוך 40 $ ולהישאר עם הכרטיס מסך שמגיע על הלוח אם X3100 של אינטל תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס אינטל: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 749 ש"ח Hynix DDRII 1Gb PC4200 533Mhz 1,144 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח HEC ACE580 580W 20/24PIN 520 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח סה"כ 7,547 ש"ח או מפרט כמעט זהה רק מבוסס AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 685 ש"ח …
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה-4200 ש"ח לחלקים הבאים: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 632.61 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1484.25 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Cases : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case [ ¤ 701.85 ] 1 Total Price ¤ 4183.4 המחשב הוא לצורך אולפן הקלטות אודי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש גם לעריכת וידאו/תמונה (פרמייר+פוטושופ) וגם למשחקים. לא אכפת לי מיופי או "מגניב" - המחשב הולך לשבת בפינה בחדר... כן חשוב לי מאוד: שקט (שונא מאווררים מרעישים) ואמינות לאורך זמן. מחיר: 4000 שח, אלא אם יש סיבה ממש טובה לדעתכם להעלות קצת. אגב, האם יש מבצעים ייחודיים בבלאקפריידי שנוגעים למחשבים נייחים ששווה להלחץ ולקנות את המחשב במיידי? תודה רבה ! חגי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אני עובד בימים אלה המפרט החדש שלי. כרגע אלה הרכיבים שהחלטתי עליהם. אני מעוניין במארז Antec SLK1650 שבא עם ספק 350W. אני מעוניין לדעת אם יש צורך בספק חזק יותר או שמה שאני מקבל מספיק: Intel Core2 E6400, 2.13 GHz 26400 Intel Boxed Processor Gigabyte GA-945PL-S3 Motherboard / MSI P965 Neo-F Motherboard / Asus P5 Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 * 2 Seagate Barracuda ST3320620AS Antec SLK1650
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד רק לצורכי מעבד תמלילים, שימוש בוורד, שיהיה נוח, ושיהיה קל, לא כבד. זה הדברים הכי חשובים לי בנייד שאני מחפש, לגבי המחיר אפשר להיות גמיש אבל עדיף להוזיל איפה שאפשר. אשמח לקבל המלצה על דגמים. *תקציב: 1000-3000 שקל. גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אבל לא יותר מידי קטן, 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא משנה כל כך, אפשר לקבל אולי שתי דגמים ואני אחליט מבניהם. הרזולוציה לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברצוני להחליף את אחד המחשבים הישנים אצל ההורים. לכן אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב שיכלול את כל החלקים למעט מארז וספק כח בתקציב של כ 1,800 עד 2,000 ש"ח לפי הפירוט הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,800 ש"ח עד 2,000 ש"ח (לא לחרוג מעל 2,000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי (אינטרנט/עבודה משרדית/צפייה בנטפליקס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב טוב שאני אוכל להריץ כמה תוכנות ביחד שמשחקים יעבדו בלי בעיות בקיצור אני רוצה את המחשב הטוב ביותר שאפשר להשיג בכסף הזה הדברים שאני צריך בעיקר הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וכונן קשיח
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שנמצא כרגע בסין, הוא רוצה לקנות שם מחשב נייד חזק ואין לו מושג על מה כדאי ללכת, הוא מחפש לקנות מחשב אולטרה דק וחזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, * מטרות המחשב: צפיה בסרטים, משחקים * גודל המסך: לא משנה כל כך * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן סוללה סביר - כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD של יותר מ100GB לפחות * כונן CD/DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי שלי: AMD Athlon || X3 450 3.2GHZ AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Thermaltake V3 Wondow Black Cooler For Case 120 mm X2 Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3 Samsung HDD 500GB SATA || 16MB SHAPPHIRE HD 6850 1GB GDDE5 PCIE DVI SONY NEC DVDRW D/R X24 SATA AD7260S BLACK אני רוצה לשדרג אותו. אני רוצה לשדרג מעבד וכרטיס מסך. זיכרון כבר יביאו לי עוד 4 גיגה. חשבתי על מעבד של פנום 6 ליבות כי התמורה שלו לעומת המחיר שלו היא מאוד גבוהה וגם זה המעבד היחיד הכי חזק שמתאים ללוח אם אני חושב. וכרטיס מסך עוד לא החלטתי.. אשמח לקבל המלצות ולשמוע דעות. תודה ) על מה אתם מליצים? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי עיקר שהיה במחשב כרטיס מסך 6800 הרגיל לא המחולש כל המחשב מיועד לאובר קלוניג אז אם מישהו שמבין יכול לבנות לי מפרט מותאם שכל הרכיבים יש יכולית אובר קוליינג טובה תודה (אפשר קצת לחרוג מתקציב)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחות קרציה. שלומדת גרפיקה ממוחשבת ועריכת וידאו (עאלק עורכת :-* נייהיתה לי...) מוכן להשקיע בה להחזרת תשואה עתידית עד 2000 2200 ש"ח ללא מסך, מקלד (זכר) וחולדה. מהן האפשרויות עד שתיתחתן ותחזיר לי כפול ארבע ליבות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-