ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עושה סדר בבית ורוצה למכור חלקים ישנים שאני לא משתמש אבל לא יודע כמה הם שווים. אשמח לעזרתכם 1. מיכל נוזלים 2. משאבה מדגם P400 3. רדיאטור + מאוור 120CM. (חסר מאיין מתאם לצינור כניסת נוזלים של הרדיאטור אבל אני מאמין שאפשר בקלות למצוא את החלק הזה ואם לא גם המאוור שווה משהו) מצורפות תמונות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב יכול לעלות עד 4500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות ורק עם הצדקה. חובה מסך 19" CRT. חובה גיגה זיכרון. המחשב עבור חברה טובה שזקוקה למחשב לעבודת משרד/גרפיקה ויש לה ילד בן 6 שהיא לא רוצה שישחק יותר מדי משחקי מחשב (אך לא למנוע לחלוטין). מצטער על ההערות באנגלית בסוף המפרט. אשמח לדעת אם יש שילוב כרטיס-מסך ולוח אם נבונים יותר במסגרת התקציב (לוח-האם קצת ישן אני מבין) וחוץ מזה אשמח לשמוע דעה אם המפרט נראה לכם או שמא יש מקום לשיפור. אם אתם מציעים חלופה - אשמח לדעת מדוע או מה אקבל תמורת תוספת המחיר כמובן. לא רוצה שתשלם על דברים לא שימושיים בחודשים הקרובים. תודה רבה!!! Price quotes are from logicpc.co.il (Ramat Gan) and ksp.co.il (Tel-Aviv) 19" CRT Viewsonic E92F+SB Flat Monitor 1190¤…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב דיי חזק(אולי כיום כבר לא אבל לפני שנה כן חח).SATELLITE L505 141 למי שלא מכיר ICORE 5 עם 6 ג'יגה ראם וכ.מססך ATI HD5165 ומאז שהתחילו לצאת כל המסכים האלה התלת מימדיים האלה ומסכי המגע למחשביים נידיים סיקרן אותי לדעת אם אפשר להחליף את המסך במחשב הנייד לדבר כזה ואם מישהו יודע מה העלויות של זה(נגיד למסך כמו שלי 15.6 חח)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 698.94 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 661.83 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - קירור מצויין למעבד לא תודה 948.56 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,577.15 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS - GAMES 551.80 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 643.62 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 305.47 ש"ח ANTEC…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים,אני מעוניין בחשב ביתי בתקציב 2000 שח" עם חריגה של 200 שח. לא צריך מסך ולא ציוד היקפי,כמובן שצריך מארז וספק וללא מערכת הפעלה. אני מחפש משהו שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים ברמה טובה וחוץ מיזה השימושים הרגילים של אינטרנט מוזיקה ואופיס. כמובן שיהיה אפשרות לשידרוג בעתיד כמה שאפשר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט ??? בין 4 מחשבים נישאים לצורך ביתי. התקציב שלי מכסה את כל האופציות. המחשבים הנישאים הם: 1. LG R560-R29/R39 - אחריות לשנתיים קבוצת ח.י 2. HP PAVILION DV6-1310EJ - אחריות לשנתיים בבית הלקוח. 3. TOSHIBA SATELLITE L500-12T - אחריות לשלוש שנים. שנה ראשונה אחריות על נזק וגניבה. 4. DELL INSPIRON 1564 - עם המעבד החדש INTEL CORE I3-330M - שלוש שנות אחריות בבית הלקוח. אשמח לקבל את המלצתכם בנדון. נ.ב האם האחריות לארבעת הנישאים היא גם על עבודה וגם על חלפים? (מניסיונכם האישי). תודה מראש, מרק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בתור אדם המעורה בשוק המחשבים די טוב רציתי פעם אחת ולתמיד לפתוח דיון בו אשמח לקבל הסברים לגבי פערי המחיר האדירים 10% - 30% בין כלל משווקי המחשבים לרשת המחשבים אי... האם הם פשוט מרווחים פחות , עושים שימוש ברכיבים משומשים\מחודשים או יש להם פטנט שעוד לא עליתי עליו. אשמח לקבל אינפורמציה שתאיר את עיני כצרכן העומד בפני רכישת מחשב מתקדם לצרכים משרדיים והסתקרן לגבי המפרט המצורף בתמונה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤987 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ASUS P5LD2 SE/C ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31050 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37376 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Elite 330 350W ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-330-KKN1-GP כרטיס קול Creative Audigy 2 ZS 7.1 ¤366 http://sky…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב עד 3500 ש"ח - למחשב עם 2 מסכים נדמה לי שזה סוג של אופטימיזציה, לא? אשמח לכל הערה!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
המפרט המעודכן בתגובה האחרונה. יום טוב לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות מחשב חדש, וחשבתי כבר על אפשרות למפרט. אני אשמח אם תעייצו לי מה לשפר, לשנות, הערות... המטרות של המחשב הם שונות. איני גיימר כבד - למעשה כבר מספר שנים איני משחק כלל, עקב חוסר במחשב נורמלי. עם זאת, אני ארצה לשחק במשחקים במחשב החדש, על כן בחרתי כרטיס מסך שאני חושב שמתאים בשבילי. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, הורדות ונושאים כללים בעיקר. יחד עם זאת לא ארצה להתקע עם מחשב שיזחול כאשר מפעילים דברים רבים. אולי לעתים יהיה שימוש בפוטושופ, או בקידוד של אודיו ווידאו. אך אם ההבדל בין אינטל ל AMD בקידוד הוא דקות בודדות אין זה איכפת לי. המפרט: 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 2) לוח אם: …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט הנדסאי תכנה בתל אביב לקראת סמסטר ב' הקרב ובא, וכנראה שאצטרך מחשב נייד בשביל הנוחות. התקציב נע בין 2500 ל 3000, והקריטריונים להלן. אגב, למישהו יש מושג אם אמורים לצאת לשוק מחשבים חדשים בקרוב? ואם כן מתי? תודה לכל העוזרים * מטרות המחשב - Visual Studio ואולי איזושהי תכנת Java בהמשך, Visual Basic, צפייה בסרטים * גודל המסך - עדיף כמה שיותר קטן, אבל ממה שהבנתי numpad נמצא רק ב15.6" ומעלה אז שיהי כן. עדיפות ברורה למסך מאט * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad נדרש * משקל רצוי - הכי קרוב שאפשר ל2 ק"ג, אם אפשר פחות - מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא ממש חשוב, אבל שלא ייכבה אחרי שעה עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.wellcom.co.il/14395 שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות לשיפור בחלקים ובמחיר .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפטופ Presario 2800 עם Win-XP, לא מכבה את עצמו כשעושים Shutdown. הווינדוס נשאר על המסך עם ההודעה: מערכת Windows מבצעת כיבוי.... למישהו יש רעיון איך מתגברים על התופעה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-