ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המבצע הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7975 כמובן שזה מחשב פשוט, אבל למשתמש הביתי שמחפש מחשב זול למטרות משרדיות זה מחשב מספיק לכל הדעות. מחיר המחשב בזאפ הוא כ400-600 ש"ח יותר יקר. צריך רק להוסיף שם ג'יגה זכרון. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד בערך חודש חודשיים אני סוף סוף קונה מחשב חדש, וכבר לפני מספיק זמן תכננתי את המפרט, ב5200 שקל, אך לפני חודש שמעתי שיוצא amd64 2800+ והבנתי שיש לי 300 שקל מיותרים, עכשיו, מה כדאי לי להוסיף בהם, אני חשבתי על לוח אם יותר טוב, אבל אני חושב שעדיף להתייעץ בכם, להלן המפרט: Gigabyte GA-K8VT800 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX Westren Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB OEM Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Citizen Black Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Black Front USB 300W Case המחשב מיועד למשחקים ולא לoc. כל דעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעליו של Dell vostro 3550 עם כרטיס מסך ati 6630m מעבד I5 וסוללה של 9 תאים (בקיצור הגרסא הכבדה יותר של ווסטרו) כל הדרייברים שלי מעודכנים וכך גם התוכנות והביוס. כאשר הלפטופ מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. כאשר הוא עובד על סוללה (גם אם היא מלאה) הוא פשוט מתקע, אני חווה לאגים הזויים של מספר שניות גם כאשר אף תוכנה אינה רצה ברקע, פיקים רנדומליים וקיצוניים במעבד. המחשב עבר דיפראג ובדיקת תקינות זיכרון ראם, וגם הטמפ' שלו סבירות לחלוטין. כמו כן בדקתי את הבעיה תחת כל תוכניות ניהול המשאבים (מצב חיסכון, מאוזן וביצועים גבוהים). בדקתי כאשר הוויפיי כבוי וגם הבלוטות ועדיין יש את הלאגים האלה (כמובן שהכל נבדק כאשר הכרטיס מסך החיצוני כבוי כי כאשר אני על סוללה אין לי צורך בו). האם מישהו נתקל …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב בסיסי אשר השימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט ואופיס בתקציב של 1200 ש"ח +- לאחר שחיפשתי כאן מצאתי בעיקר מחשבים מבוססי AMD האם אפשר להמליץ על מחשב באותו התקציב רק על בסיס INTEL { לא משהו נגד AMD ...} ההצעה שאני קיבלתי מצורפת לנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (אינטרנט,אופיס וכדומה). אודה להערות והארות ...תודה רבה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24׳׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר ל: אחסון וצפייה בסרטים באיכות גבוה (אני בונה ספריית 720P ו1080P), עריכת תמונות, מידי פעם משחקים (לא בצורה רצינית מידי) וגלישה באינטרנט התקציב הוא ~2000 שקל לא כולל ציוד הקפי, למחשב יצתרף HD של 500GB שכבר יש לי אבל אשמח אם במפרט יהיה עוד אחד... יכולת להוציא HDMI קריטית. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-S3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=769 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 NZXT Apollo Black , יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=914 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לפידבק על המפרט הבא למחשב נייח למטרות של פיתוח תוכנה ו- AI. הסבר כללי על הצרכים: - שימוש עיקרי: פיתוח תוכנה סטנדרטי ועבודה משרדית. לא לגיימינג. בהמשך גם AI. - בעתיד - עבודה עם AI (לדוגמה LLM כמו ChatGPT שרץ על המחשב). ידרוש כרטיס מסך כמו 4090 RTX. חלק מהעבודה תתבצע על ה- GPU וחלק על המעבד עם ה- RAM הרגיל. - דגשים: אמינות זה חשוב, במיוחד הדיסק. מחשב שקט זה טוב. - מערכת הפעלה: לינוקס (אובונטו) - אין צורך ב- overclock של שום רכיב רכיבים ספציפיים: - מעבד: לא ראיתי הבדל גדול במהירות בין i5 13600 למעבדים יותר חזקים, מלבד מספר ה- threads, אז נראה שהמעבד הזה מספיק. - זיכרון: 128GB, עם עדיפות לאופציה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הצרכים הם לגלישה באינטרנט מולטי טסקינג, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכו.. , התקציב הוא עד3500 *לא למטרות משחק תודה רבה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000k. 2. מה שימושי המחשב - מסחר בבורסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה אפשר לעבוד עם 4 מסכים בעלי תצוגות שונות במקביל ושיעבוד בצורה חלקה לגמרי 10. האם חשוב לשמור על אופק …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את מפרט המחשב הכי טוב שיכול להיות ב[10000 ש"ח בערך] ויש לי עוד שאלה... שמעתי על מארז די יקר שעובד על גז כך שהטמפ' בתוכו היא 0' מעלות האם זה טוב? וכמה זה עולה? תודה למי שינסה לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-