עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  3. אני מתלבט אם לקנות את השילוב: 1) Dell 2209WA + gainward hd 4850 או 2)hd 4870 512mb +samsung 2243ews השימושים: משחקים כבדים, אופיס, אינטרנט. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד של חברת דל. מדובר בדגם מסויים: Dell Studio XPS 13 להלן המפרט: מפרט המחשב: מחיר: בסביבות 1200 $ שימושים: תיכנות, בניית אתרי אינטרנט, לימודים, משחקים, עבודה עם גרפיקה, עבודה עם קבצי וידאו, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, וכו'... אודה לקבל חוות דעת מכם חבר'ה ? מה אתם אומרים???

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אז ככה בגלל שאני יודע שמחשב נייד בד"כ ממש לא בנויי למשחקים הייתי רוצה לדעת אם יש מחשב בסכום הזה שיסחוב לי משחקים כמו GTAIV+-. אני יודע שאין דבר כזה לבנות מפרטים של מחשב נייד וכל זה אז אם יש אפשרות לקנות מחשב מסויים ולשדרג לו משהו זה יהיה גם בסדר גמור. מקווה שזה לא בקשה מפגרת מידי בשבילכם, תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by arkadur,

לאחר המון זמן מאז שהINSPERION הוותיק שלי שירת אותי במשך 5 שנים והלך לעולמו, אני תקוע עם EEE שמאוד מקשה עלי את העבודה השוטפת התקציב שלי הוא באזור ה5K, ושמתי את עיני על הדגם של HP, שעל פניו המפרט שהוא מציע לא רע לשימושים שלי שהם סרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט, כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית ולכן יש לי בצד דיסק 7200 RPM שיוחלף בכל מקרה במחשב החדש. צבע הברונזה של המחשב גם קנה אותי, כמו כן גם יציאת הESATA, ואולי זה "מסנוור" אותי, אבל האם יש עוד אופציות בטווח המחיר הזה שיכולות להיות טובות יותר? המפרט הוא מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זכרון: 4GB DDR2 זכרון קשיח: 250GB 5400rpm מסך: 13.3" WXGA High Definition LED כרטיס גרפי: Nvidia GeForce 9300GS זכרון גרפי: עד 512MB כ…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  7. שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EyalRDT,

אני מחפש מחשב נייד ע"פ המגבלות הבאות מסך 15" ומעלה חיבור S.Video מצלמה מובנית + מיקרופון HD של 250 GB או יותר זכרון 4GB הפעילות העיקרית של המחשב תהיה צפיה בסרטים משחקים פה ושם וכמובן גלישה באינטרנט.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. היי לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי אז כך: יש לי כבר מארז וספק כוח 480W ויש לי מעבד intel p4 3.00GHz 64bit הוספתי את הפרטים הבאים (זה בינתיים כי יש לי מפרט פצצה, המפרט השני שאני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים) אז אמרתי בינתיים אני אשדרג חלקית לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤288 כרטיס מסך: [..] PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ¤176 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤450 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 כמות:2 מחיר סופי: ¤1202 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il והנה המפרט המלא (הפצצה): מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤983 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1061 כרטיס מסך: [..]…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  10. שלום רב לכל באי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו') המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי. הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל. ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן. אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'. ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה? והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה? התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  11. יש לי ספק, צורב, הארד דיסק וכרטיס מסך אז אני רק צריך לוח אם, זכרונות, מעבד, וקירור למעבד. איך המפרט הבא שהרכבתי בKSP: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio Freezer 7 Pro (LGA775)

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  12. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by tamir_ye,

כמה אמור לעלות מחשב נייד לגרפיקאים (הכוונה שלי פוטושופ ופלאש בעיקר)? יש איזשהם מחשבים מומלצים/דגמים?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. יש לי מארז יפיפי של ANTEC מוזארת אבל לצערי הלוח אם שיכול לשכון בו זה רק מיקרו ATX אני במקור רציתי להשכין בו פנטיום 4 ...לצערי מחשבים כאלה יש והמון אבל קשה למצוא משהו מוכר מיקרו ATX הוא שיודע שזה מה שיש לו אז יש לי כמה שאלות 1) מדובר במחשב שכל תפקידו זה יותר לשמור על ספריות מוזיקה ו סרטים באיכות לא HD והורדות האם אני חייב כרטיס מסך או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך פנימי GMA לדוגמא? מצאתי משהו כזה בערך.. מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 260 ספקי כוח‏ Golden Tiger G-T 400W,8cm Fan (24pin 80 סה"כ 710

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב בפרופיל שלי בתקציב של 2000 שקל ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי לי להחליף כדי לקבל את השיפור הגבוה ביותר. יש לי ספק 350W עכשוי כדאי לי להחליף אותו? השימושים שלי היו משחקים בינונים לא מטורפים האיתי אומר גיימר לייט

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by Dudis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by lior_876,

אמור לשבת עליו מסך רחב 22'' מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1300 1300 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 450 450 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 220 220 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 1 940 940 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 280 280 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 105 105 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 355 355 ס…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by kylesan,

. מה התקציב? 3500 מזומן אפשר חריגה ב300-200 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רק קירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע עדיין 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. מקס

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 7, שמשחק משחקים קלים עד בינוניים. זה המחשב הנוכחי: AMD Athlon64 3200+ MSI K8N Neo2 Platinum 2x512MB A-DATA PC4000 DDR500 PNY GeForce Verto 6800GT Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W NEC-3520 אני מעוניין לשמר את הספק כוח, מארז, כונן קשיח וכונן אופטי. את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות אני מעוניין לשדרג. 1. תקציב: 1500 ש"ח (כרגע לא ידוע אם במזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים קלים עד בינוניים - קווסטים, Bionic Commando Rearmed, סדרת משחקי לגו - Lego Indiana Jones/Star Wars/Batman, וכו'... 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. במחשב אני לא צריך: כונן קשיח, מארז, ספק, כונן אופטי 5. אין העדפה לחברה\חלק …

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. במקור רציתי מארז קטן אך ראיתי שזה מאד מייקר את העלות (כי צריך לוח אם ללא כרטיס מסך) ולכן ויתרתי. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה המפרט שהוצע לי: מעבד - INTEL PENTIUM E6300 NEW BOX בכמות 1 ¤480 נאמר לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד הוא מספיק שקט בשבילי. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1646 לוח אם - GIGABYTE EG41MF-US2H בכמות 1 ¤430 היתרון בלוח האם הזה שיש לו 4 סלוטים לזיכרון ואז אפשר יהיה להרחיב זיכרון בעתיד. והוא גם כולל כרטיס מסך http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=14…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.