עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by ndrV3,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. מחפש מפרט, התקציב הוא 3500 בערך, שימוש כללי, שיהיה מהיר ועמיד, גם למשחקים. הכנתי את המפרט המצורף, אשמח לדעת אם הוא טוב/משתלם, בנוסף צריך המלצה לספק כוח וקירור כי באמת אין לי מושג בזה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. בגלל שההודעה הקודמת ירדה אני פותח הודעה חדשה עם המסקנות וההמלצות החדשות השימוש במחשב הוא גם למשחקי רשת וגם משחקים כבדים, וגם שימוש כללי, חשוב לי שיהיה דיסק קשיח SSD כדי שהוינדוס יעלה מהר וגם המשחקים או המפות בתוך המשחקים ובכלל תגובות מהירות. מסך כרגע יש 23" אבל זה יכול להשתנות בטווח של חצי שנה - שנה, (לגדול לעוד מסך נוסף גדול יותר) המחשב אמור להריץ כל משחק חדש בשנתיים הקרובות בהגדרות תצוגה מקסימליות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא נורא אם התקציב ינוצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by idDFdd,

אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  8. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני הרכבתי לחבר שלי מפרט חדש, (אני לא מתכוון לענות על השאלות בסטיקי כי זה משהו קטן) הרכבתי לו את המפרט הזה : http://tms.co.il/preview/spec/3kdpt6eg האם הספק שבמפרט יכול להחזיק את המחשב הזה ? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by v101,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shaybenmoshe,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  14. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. ציוד היקפי מלא יש לי ואני לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין במחשב שיריץ את האינטרנט חלק ועבודה משרדית ואם אפשר גם סרטים ב - HD. אתם יכולים להמליץ לי על מפרט? תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב לאינטרנט אבל כמובן גם למשחקים כבדים יחסית מה שמצאתי הם מהסדר הזול ליקר כמובן: 1 MSI CX640 עולה 3250 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה 2 ASUS 53SJ עולה 3490 שקל 3 שנים אחריות כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד i3-2310M זיכרון 4 גיגה 3 MSI FX620 עולה 3685 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 540M הרדיסק 640 מעבד I5 2410M זיכרון 4 גיגה 4 MSI FX720 עולה 3890 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה פה המסך הוא 17.2 לא כמו בכולם 15.6. 5 Asus K53SV i5 עולה 4100 שקל 3 שנים כולל כרטיס מסך 2 גיגה גיפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.. עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher2, BF3, BAD COMPANY 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש נטבוק בסיסי לצורך אופיס ואינטרנט בתקציב כמה שיותר נמוך, הכי נמוך שראיתי זה 1000 ש"ח. המחשב ישמש מחוץ לבית לכן חשוב שיהיה קל וקטן ולכן אני מעדיף 10.1. כמו כן, בגלל שהוא אמור לשמש יום שלם מחוץ לבית ולא יהיה איפה להטעין חשוב סוללה חזקה (8 שעות נראה לי סבבה). כונן קשיח לא משנה איזה וצורב DVD לא משנה אם יהיה או לא. ראיתי שלושה דגמים שהם אופציה: Acer Aspire One D255 N450 Asus 1001PX-BK Asus Eee PC 1005HA N270 לפי ההצהרות של היצרנים הסוללה אמורה בכל המקרים להחזיק 8-9 שעות. השאלות שלי למי שמתמצא הן: 1) האם הסוללה באמת מחזיקה את הזמן הזה כשהשימוש הוא משרדי בלבד? 2) מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של האסוסים? מי מהם עדיף כשהשיקול העיקרי הוא זמן סוללה? 3) האם יש המ…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. היי. ידידה טובה שלי רוצה להשתדרג. היא כרגע עובדת עם Inspiron 1545. יש לה אפשרות להחליף אותו והיא רוצה הצעה טובה. חשבתי להציע לה את Dell Vostro 3450 - 2410m שראיתי אותו מומלץ פה כמה פעמים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm או את Dell Inspiron n5110 - n2410M שמראה נתונים גם טובים. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm הדברים החשובים לה מלבד ביצועים כמובן, הוא המשקל וגודל המסך. יש לה מערכת הפעלה משלה (win7) אז נראה לי שגם על זה אפשר לוותר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט הבא: Price list updated 13-07-2011 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1425 1 1425 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 835 1 835 זכרונות‏ DDR3 1600Mhz Price Units Total 4x4GB Corsair Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 1120 1 1120 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS 285 1 285 כונני SSD‏ OCZ Price Units Total OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail 1390 1 1390 צור…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by Itaybe,

היי, אני מבקש עזרה בבניית מחשב HTPC, המחשב כמובן יציג סרטים לטלויזיית 3d ויחובר למגבר שמחובר לטלויזיה המפרט שחשבתי עליו (או שאני צריך) מעבד : i5? לוח אם שתומך ביציאה אופטית למגבר להערכתי אני צריך כרטיס מסך נחמד שבפרט יתן לי יציאת HDMI מארז וספק : אלגנטי ויפה שיהיה כחלק מהרהיטים בסלון לצד המגבר אין לי צורך במסך ובדיסק קשיח במערכת הפעלה, לגבי מקלדת ועכבר קניתי כבר את ה koribo ונראה לי שאני אקנה גם למחשב הזה (קניתי את זה לחבר לפני זה) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LEIRA〈=heb&cart=1310627507101989733 יש חנות מומלצת אמינה וטובה באיזור נתניה ? תודה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר אבל עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/COD/FIFA/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום רב! מאז ומתמיד אני ניגש לפורום הזה כדי לקבוע מה יהיה המחשב הבא שלי, ועד עתה מעולם לא איכזבתם אותי (למרות שהמארז שיש לי כרגע הוא על הפנים, חח) אז הסיפור הוא: סיימנו לשפץ את הבית וכעת אני רוצה מחשב חדש לחדר החדש. המטרות שלו הן בעיקר למשחקים, ונוסף לכך לתיכנות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אך יש צורך במערכת שמע אייכותית, רצוי שתהיה 5.1 חשוב שהמחשב: יהיה שקט במידה סבירה ולא יפלוט יותר מדי חום - האם קיימת אופצייה לקירור מים? (מה קירור כזה דורש ממני?) יהיה מארז מעוצב יפה/מגניב ומושקע, שלא יהיה גדול יותר ממה שצריך - ואורות אדומים זה פלוס. OC - אפשרות, לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה בחנות. המחשב לא מיועד לשידרוג, אני מחליף מחשב כל 2…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וחשבתי טיפה על העתיד (שנה - שנתיים מעכשיו) וכנראה שאני יצתרך לשדרג את המחשב שלי בשביל להגיע לביצועיים מקסימלים בגיימינג בעוד כמה שנים, הבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך במערך כרטיסים (SLI) ושהספק כוח שלי לא יספיק לזה (600W). מה אתם ממליצים לי לעשות? הנה המפרט שיש לי עכשיו: Intel® Desktop Board DP67BA Intel® Core™ i7-2600K 3.40 GHz Scythe Mugen 2 CPU Cooler 8GB 1333Mhz (2x4GB) Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB) Hitachi 1TB 32MB SATA II Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים