עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Noder,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב HP בארה"ב בקרוב. נתקלתי בסדרת HP Pavilion dv6t Quad המציעים מעבדים של AMD : AMD A8-3500M ואינטל : Quad Core i7-2630QM או i5 רציתי לדעת מה דעתכם על מעבדים אלו ומחשבים אלו בכלל והאם כדאי לקחת מעבד של AMD או אינטל ? המחשב ישמש ללימודי תואר למדעי המחשב וצריך להריץ תוכנות חזקות. תודה שי

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by phantomII,

שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. עניתי לפי ההוראות, בתחילת התשובות שלי יש - (מקף)1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 ש"ח כולל הכל (כולל מסך, רישיון של windows 7, עכבר, מקלדת, הרכבה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך אבל אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה - חשובה לי בעיקר התמורה בעד הכסף והאיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח רק אם זה קריטי ובאמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום לכל העוזרים, אני רוצה לבנות לאחי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח ל-משחקי רשת ועריכת 3D שיכלול את הרכיבים הבאים : 1.לוח אם 2.מעבד 3.זכרונות 4.כרטיס מסך 5.אמצעי איחסון (500G-יספיק אבל עדיף טרה) 6.ספק 7.ומארז לסדר יש חשיבות ואני די מאמין בו... אם אפשר להרכיב את המפרט דרך KSP אני הודה לכם מאוד. תודה ושבת שלום, שגב.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. כולל מסך

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמחירו 2745 ש"ח. המחשב לא מיועד למשחקים נטו אבל אני כן רוצה שיהיה מספיק חזק לפעמים שארצה לשחק. מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB SEAGATE צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7260S כ.מסך ATI Radeon 6450 1G-3 POWER CP;PR מחשב ללא מע' הפעלה כר. רשת 1G מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם אני רוצה לדעת איך ה value for money ואם המחשב חזק מספיק להריץ משחקים כדוגמת call of duty modern warfare 2, אם הוא לא מספיק חזק, מדוע, המעבד ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by ndrV3,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. מחפש מפרט, התקציב הוא 3500 בערך, שימוש כללי, שיהיה מהיר ועמיד, גם למשחקים. הכנתי את המפרט המצורף, אשמח לדעת אם הוא טוב/משתלם, בנוסף צריך המלצה לספק כוח וקירור כי באמת אין לי מושג בזה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. בגלל שההודעה הקודמת ירדה אני פותח הודעה חדשה עם המסקנות וההמלצות החדשות השימוש במחשב הוא גם למשחקי רשת וגם משחקים כבדים, וגם שימוש כללי, חשוב לי שיהיה דיסק קשיח SSD כדי שהוינדוס יעלה מהר וגם המשחקים או המפות בתוך המשחקים ובכלל תגובות מהירות. מסך כרגע יש 23" אבל זה יכול להשתנות בטווח של חצי שנה - שנה, (לגדול לעוד מסך נוסף גדול יותר) המחשב אמור להריץ כל משחק חדש בשנתיים הקרובות בהגדרות תצוגה מקסימליות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא נורא אם התקציב ינוצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by idDFdd,

אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  18. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני הרכבתי לחבר שלי מפרט חדש, (אני לא מתכוון לענות על השאלות בסטיקי כי זה משהו קטן) הרכבתי לו את המפרט הזה : http://tms.co.il/preview/spec/3kdpt6eg האם הספק שבמפרט יכול להחזיק את המחשב הזה ? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by v101,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shaybenmoshe,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. ציוד היקפי מלא יש לי ואני לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין במחשב שיריץ את האינטרנט חלק ועבודה משרדית ואם אפשר גם סרטים ב - HD. אתם יכולים להמליץ לי על מפרט? תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום אני מחפש מחשב לאינטרנט אבל כמובן גם למשחקים כבדים יחסית מה שמצאתי הם מהסדר הזול ליקר כמובן: 1 MSI CX640 עולה 3250 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה 2 ASUS 53SJ עולה 3490 שקל 3 שנים אחריות כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד i3-2310M זיכרון 4 גיגה 3 MSI FX620 עולה 3685 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 540M הרדיסק 640 מעבד I5 2410M זיכרון 4 גיגה 4 MSI FX720 עולה 3890 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה פה המסך הוא 17.2 לא כמו בכולם 15.6. 5 Asus K53SV i5 עולה 4100 שקל 3 שנים כולל כרטיס מסך 2 גיגה גיפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים