ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא: מחשב פנטיום 3 450MHZ לוח אם אינטל דיסק קשיח 8.4Gb זיכרון 192MB כונן דיסקטים כונן דיסקים x50 מודם 56 מסך 17 PHILIPS צורב חיצוני USB של SONY מקלדת + רמקולים + כיסויים משחקים, תוכנות המוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח. איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד? איך המסך פיליפס 17? בתודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקשכם לעזור לי בהרכבת מפרט בתקציב של 8,000 ש"ח (כולל מסך). הייעודים העיקריים של המחשב: משחקים, עבודה גרפית (Photoshop), עבודה עם וידאו... כלומר, המחשב הביתי הכי חזק שניתן לבנות בסכום הכסף לעיל. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעבד P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוח אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingston ה.דיסק MAXTOR 80GB (8MB) SATA כוננים ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כ. מסך MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV צורב ??? Teac 52 x 24 x 52 ( DVD Teac X16 מודם Conexant 56k V92 PCI מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll מחיר 4060 ¤ - ללא מסך. - המחשב מיועד לצרכי תכנות, עיבוד תמונות לפעמים לעיבוד סרטים. - האם הלוח אם שנבחר כאן הוא מספיק טוב, מה דעתכם ? - התקציב הוא עד 4000 - 4200 תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדי? DELL XPS M1330 או MACBOOK 2.4 שתיהם 13 אינץ ומחיר פחות או יותר אותו דבר (מחו"ל כמובן) עיקר העבודה אינטרנט+אופיס+סרטים (וחיבור לטלויזיה לצפיה בHD) מה עדיף? היה לי נסיון עם MAC OSX כך שזה לא בעיה... השאלה מבחינת חומרה מה טוב יותר האיכות של דל או אפל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card אז ככה, שאלות שלי הן כאלו: הזכרונות האלו יגבילו אותי מעל באס 250? האם כדאי לחכות ל- Presccot? מן הסתם החום שהוא יפיק יקשה על הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה בבניית מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. אם יש רכיבים ששווה להשקיע אז אפשר להשתמש בחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,the witcher 3, fallout 4, shadow of mordor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 ש"ח - 7,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטים כבידה יחסית, פרימייר ואפטר אפקט, קצת פוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd של טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מבוסס amd בעלות של 6000 ש'ח לא כולל מסך ורמקולים במקלדת לא להשקיעה מקלדת פשוטה מאוד כנ''ל לעכבר תודה. המפרט רצוי להפעלת משחקים כבדים מאוד בעתיד גם.לכן אבקש שיהיה כרטיס מסך חזק וזיכרון כבד תודה רבה לעוזרים : - )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בניתי לעצמי מפרט ב-KSP והייתי רוצה הערות לגביו לפני שאני קונה... רקע: זה מפרט לגיימינג, אני רוצה מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, לוח-אם שתומך ב-USB3 ו-SATA3, זיכרון 4GB ו-1T של HD התקציב עד 3500... זה מה שהרכבתי (אגב, אני לא סגור על KSP, כל חנות עם סניף במרכז הארץ תהיה בסדר...) מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 לוחות אם למעבדי אינטל P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI 530 זכרונות 1GB DDR1 400Mhz CL3 Kingston X2 390 כרטיסי מסך GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 2.0 640 דיסקים קשיחים Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 275 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 C…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשים את המחשב הוותיק שלי (E7200 + HD4870) במשכבו שירת אותי בנאמנות מ2008. יש חשיבות למחשב שקט הכרטיס המסך הנוכחי עם קירור סטוק שלי גרם לי להבין כמה חשוב שקט. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + לימודי מערכות מידע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים (פחות מעודכן כי המחשב הנוכחי ישן) -מהי הרזולוצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב 5500 ש"ח לנצל הכל ללא חריגה 2. שימוש המחשב הינו בעיקר להרצת משחק ספציפי: Flight simulator 2004\FSX * הכוונה להריץ בהגדרות הכי גבוהות שיש. * ההרצה יכולה להיות ממושכת לעיתים 12-14 שעות רצוף ! 3. אין צורך בציוד הקפי (מסכים,מקלדת,עכבר וכו) * יש צורך בדיסק צורב בלבד. 4. המפרט חייב להיות שקט ככל האפשר. * המחשב עובד לעיתים בשעות הלילה. * לא מתוכנן אוברקלוק עתידי. 5. מערכת הפעלה WINDOWS7 רגילה. 6. רכישה מאזור ת"א. 7. בקשה מיוחדת: * המחשב ירוץ עם חומרה בשם MATROX אשר מפצלת ל 3 מסכים ולכן דורשת כרטיס מסך חזק מאוד ע"מ שלא ירדו פריימים (FPS) בפיצול. תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שזה כמעט כל המחשב... מה שהצלחתי להרכיב זה ב-1400 מעבד 950 של i7 ולוח אם של הסוקט המתאים ב-1000 שקל, זכרונות יחסית לא יקר, אני צריך 16 ג'יגה יעלה לי 330X4=1300 בערך יעני בטוטאל-3700 רק לשדרג לדור הבא מה-E8400..מבעס לאללה! גם אני לא מבין יש סוקט 1366 ו1156 שזה יותר חדש או ישן? מה יותר טוב? ראיתי 870-875 באותו מחיר של ה-970.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :] הינה המפרט Processor: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disks: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail CD ROM: SAMSUNG CDROM x 52 Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הכול יוצא בערך 7000 שקל פלוס מינוס זה רק קופסא, אין צורך בציוד הקפי שידרוגים, עצות וכול דבר דומה יתקבלו בברכה :ם בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 3000 שקלים (אם ניתן לחסוך אז מה טוב ). על המחשב יותקן WMC 7 (אין צורך להוסיף למפרט), יש צורך במארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), קירור טוב, המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1 ג'יגה עם אפשרות להוסיף שני הרדיסקים נוספים בהמשך. המחשב יחובר לרשת קווית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשתמש בפורמט לצורך ההתחלה... שאלה נוספת - בכל מפרט שראיתי כמעט, מערכת הפעלה אינה כלולה. בהעדר מערכת הפעלה - מהי האלטרנטיבה? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. תכני HD, הורדות וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC, UTORRENT. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-