עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jambo222,

שלום מפרט למוזיקה יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא זקוק לכרטיס מסך . אני יכול להשקיע עוד קצת השאלה אם יש טעם. מעבד -Intel - i7-8700 לוח אם - ASRock - Z370 Pro4 זיכרונות - DDR4 - > Lenovo - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz דיסקים קשיחים -Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM SSD - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - MX500 מארזי מחשב - מארז עם ספק - GX330-VP-500PC]GX330-VP-500PC Antec מאוורר למעבדים - Arctic - Arctic Alpine 11 GT Rev 2 במזומן: ₪3406

2. Started by cucu12,

לנובו הוציאו את המחשב הזה לא מזמן.הוא עדיין לא הגיע לארץ בצורה מסודרת. http://www.cnet.com/laptops/lenovo-ideapad-yoga-13/4505-3121_7-35477652.html מישהוא מכיר? יש איזושהיא חוות דעת? כדאי לדעתכם להביאו לארץ ביבוא אישי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין במחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ,עיבוד תמונות בפוטושופ,ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה חזק, שקט,עם קירור איכותי. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Gigabyte GA-G31MX-S2 Intel G31 LGA775 Motherboard 472.00 ¤ 1 472 ¤ Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD 762.00 ¤ 1 762 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 562.00 ¤ 1 562 ¤ NEC/Sony 16/48 Bulk Black S-ATA DVD-ROM 100.00 ¤ 1 100 ¤ LiteON LH-20A1S White/Black/Silver x 20 Retail S-ATA DVD±R/RW 175.00 ¤ 1 175 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 143.00 ¤…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Dr.Shon,

שלום חברים מחפש מפרט ב4000 אלף אפשר קצת לחרוג. המחשב למשחקים כבדים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 אלף ,משלם בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למטרת משחקים כבדים ,סרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ללא צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המפרט הוא כזה: ASUS "A8N-SLI Deluxe" nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL - $269.00 AMD Athlon 64 3200+, 512KB L2 Cache, Socket 939 64-bit Processor - Retail - $215.00 CORSAIR XMS Xtreme Memory Speed Series, Xtra-Low Latency 184-Pin 1GB(512MBx2) - $247.25 DDR PC-3200 w/ Heat Spreader, Model TWINX1024-3200XL - Retail Albatron nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, DVI/TV-Out, PCI-Express, Model "PC6600GT/128" - Retail - $194.00 אני חושב שהמפרט הוא טוב בגלל שהוא משאיר הרבה אפשרויות פתוחות...כמו להוסיף עוד כרטיס מסך וכולי... אני לא מתכוון ברגע לעשות OC אבל אולי בהמשך...אני כרגע רק רוצה מחשב מהיר שיריץ לי את כל המשחקים הח…

7. Started by אלעד,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מטרת המחשב:הרצת תוכנות היודעות לנצל ריבוי ליבות וזיכרון רב. בלוטות יהיה נחמד אך לא חובה מצלמת רשת גם נחמד צורב DVD חובה אם יש משהו טוב בצורה מורגשת עם חריגה קטנה זה בסדר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, מפרט זה לא זר, וחלקו הומלץ פה על-ידי המומחים והמגיבים. השאלה המרכזית היא האם כרטיס המסך שבחרתי יקר וכבד מדי בשביל הדרישות מהמערכת (פרימייר, אפטר, קצת דה-וינצ'י). אם הוא הבחירה הנכונה, האם הוא גדול מדי בשביל המארז שבחרתי? כמו כן, חוות דעת כללית על המפרט תתקבל בברכה (הבנתי שלמסך הזה יש לעתים זליגת אור, אבל המחיר שלו הכי משתלם) * הסיבה שלא הוספתי עוד דיסקים קשיחים היא שהמחשב יחובר לסביבת עבודה עם כרטיסי רשת גדולים, וכל מה שלא יימצא בעבודה שוטפת יועבר אליהם. אולי בעתיד ארכוש עוד קשיח. ~תודה גדולה מראש~ ! http://www.tms.co.il/preview/spec/vdgur6yl [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=widt…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים. המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף. אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום. בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה. תודה מראש לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הי, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K 2. מה שימושי המחשב? שילוב של מנהל הורדות, מנהל תוכן לכלל הבית (גם עבור מזרימי-מדיה מרוחקים), יעד גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני) וכמובן מדיה-סנטר ראשי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? טלויזיה "60, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת כדוגמת - Xgene. יירכש מחוץ לתקציב המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא ידוע לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ו/או הרכבת מחשב בחנות? אתקין לינוקס. יש צורך בהרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מגורים באז…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by iluxa1,

מה יותר טוב אני קונה באי.ביי ב 7000 גג....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברי HWzone חבר משפחתי זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייד לבת שלו שישמש תחליף למחשבה השולחני, וינוצל בעיקר למשחקים. עלות המחשב המומלצת היא 4000-4500 ש"ח עם חריגה ל5000 ש"ח. על המחשב להיות נייד אבל בעל מסך לא קטן יותר מ15 אינץ'. הוא יהווה תחליף למחשבה השולחני של הנערה וינוצל לרוב למשחקים, לכן דרושה חומרה חזקה, ואף מסך גדול. יש עדיפות למחשבים בעלי שנתיים אחריות ויותר. איזה מחשב ניתן למצוא בתקציב הנ"ל שיתן את תמורתו המלאה לכסף, ויספק את הביצועים החזקים ביותר? בברכה, אור כהן מה לגבי המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15679 או זה? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=L650-1OH&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pandas.co…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DivineTurtle,

יש לי בין 2500 ש"ח גמיש (עד ל2800 נאמר) כולל מסך למחשב גיימינג. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל זה מה שיש. מבחינת ציוד היקפי אז צריך רק עכבר וכונן DVD. כמובן להשתדל להמנע כמה שניתן מצוואר בקבוק. אני לא מעודכן בכלל בטכנולוגיות במחשב היות ואני בצבא ואין לי זמן לעקוב, אז אני אשמח אם תוכלו לפרט לי טיפים והערות/הארות במידה ויש.

15. טוב תראו אני לא רושם תקציב כי אין לי ממש תקציב, כשיש לי כסף אני פשוט קונה חלק, אני קונה חלק הכי שאפשר אבל במחיר שאני יכול לעמוד בו... כאילו השקעתי שחלקים פה ממש את כל מה שיש לי... :-\ ואין ממש הרבה אני חייל... בקיצור הנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240315.0 זה מה שפרסמתי לגבי הספק שאני רוצה מעבד-AMD Athlon 64 x2 4000+ SOCKET AM2 2X1024 Cache \ AMD ATHLON ‎64 X2 4800+ AM2 2X1024 CACHE (אחד מהם-זה תלוי בכסף שיהיה לי ברכישה, העדפתי את השני מגה זיכרון נדיף על עוד כמה MHZ שלדעתי לא משמעותיים תקנו אותי אם אני טועה ) לוח-את הלוח הZה כבר רכשתי...- ASUS M2N SLI DELUXE זיכרון- בנתיים 1 גיגה מספיק עד שיהיה כסף CORSAIR DDR2 XMS2 800MHZ 1GB(2X512) CL4 כרטיסי מסך, …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RonX,

לפי מחירים באילת- (NZXT S340 Elite=482(Ivory (Intel Core i7 8700K Tray=1,448(Ivory (Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III=482(Ivory (אייבורי)594=Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail (G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit=803(Ksp (Corsair 850W 80+ Gold TX850M=512(Ivory (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7=1,076(Ivory (Eaton 5E 850i USB + Program-272(Ksp קנייה מחו"ל מפני שאין בארץ(מעדיף לקנות את שאר החלקים בארץ)- Kraken X62=(RGB)(Newegg)+Aer RGB+Hue(Newegg)=1,170 סך הכול:6,839 יצא לי עם קניית כרטיס מסך בערך- מקסימום הוצאות עם כרטיס מסך GTX 1080 TI=11,100(לא סגור על איזו גרסא) מקסימום הוצאות עם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alergic,

המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. מעוניין לקנות ולבנות מחשב HTPC לסלון המשפחה שישמש לצפייה בסרטים (דרך הטלויזיה), להשמעת מוסיקה וללכידת וידאו (כמו YES MAX). רצוי שיתמוך בתקן הדחיסה h.263- שלפי הבנתי אמור להחליף את ה-mpeg2. המחשב לא ישמש למשחקים. לא יעשה אוברקלוק. רצוי שיכלול שלט (ואם זה יחסוך את הצורך במקלדת+עכבר, מה טוב). אשמח אם תפרטו גם באיזה מערכת הפעלה מומלץ להשתמש (windows xp mce?) אשמח לקבל עוד קצת חומר בנושא- יותר מהבסיס שקראתי כבר ב - http://www.hometheater.co.il כמו שכתבתי אני בערך מתחיל מ-0, ורוצה להיות סגור על הכל לפני הקנייה- שתתבצע בעוד כחודש. תודה, נדב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by thebestof2005,

השאלה בכותרת. האם המעבד Sempron שווה להשקיע בו למחשב לא יותר מידי עם דרישות, או ששוה להשקיע יותר כסף ולקנות Athlon? השאלה יותר אם המעבד הנ"ל עושה יותר מידי בעיות או גורם לבאגים מסיומים ולא שווה את הכסף שלו?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב???? טוב אז ככה סתם הסתובבתי באתר מכירות כלשהו (אני מסתכל לפעמים אולי יש הצעה טובה) וראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת איזה מפרט הכי חזק אפשר לקנות במחיר של זה לדוגמה המחיר 3700 לא כולל משלוח

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by avichaisH,

שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?

24. אני צריך מפרט במחיר של 9000 ש"ח המפרט לא יכלול ציוד הקפי בכלל לא צריך מסך המחשב יהיה מיועד למשחקים רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עוד כמה זמן שיהיה שיפורים בחלקים..?? לדוגמא: ה ג'יפורס 8800 וכו' תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by I T Z I King,

אני מחפש לקנות נייד חדש והיות ושני הניידים הנ"ל תואמים בדיוק את צרכי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על איזה מהם תמליצו יותר. LG T1-DUKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=13152 ASUS A8Jn http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2371&products_id=16023 במבט ראשון ה ASUS נראה מבטיח יותר (למרות מחירו הנמוך משמעותית), הוא מתבטא במעבד חזק יותר , כרטיס מסך חזק יותר, דיסק קשיח גדול יותר. אבל עדיין הוא לא LG...ומעוצב קצת פחות ממנו. קשה להתעלם מהדמיון במראה שלהם כאשר שניהם פתוחים. אשמח לשמוע חוות דעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.