ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים... עוד שבוע בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בימים האחרונים התלבטתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות פה בפורום כדי להיסגר על החלקים. המטרה של הדיון הזה היא לסכם את הכל ולבקש את הדעה שלכם על המפרט המוגמר. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. אין לי ידע רציני בOC אבל אני בהחלט רוצה ללמוד. החנות ממנה יקנה המחשב צריכה להיות מאזור חיפה והקריות. את המסך אפשר לקנות מחנות אחרת מזו שבה נבנה המחשב. (יש עדיפות ל-TMSFOX). המפרט עד כה: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1756 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב הזה נמכר במחיר הזה בוואלה שופס. לדעתי מחיר השוק שלו הוא סביב ה 5000. אני טועה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=TXDV6680T אופיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש עבורי, צרכים: כתיבה office כבד, וסרטים צריך מסך שיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות (יש ניידים עם מסך כמו לקינדל?) ובטריה ארוכת טווח מאוכזב מאוד מהלנובו יוגה 500 שיש לי, על הפנים מתלבט אם לעבור ל MAC כל שהוא בקיצור מחשב חזק ואמין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של 2500 גג. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תואר ראשון+עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה , מקשים מוארים נראה לי גם. * משקל רצוי? 1.5 קילו עד 2.5 קילו * האם נדרש …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בעצמי את המחשב לכן לא אכפת לי לפצל חנויות אבל ההעדפה היא חנות אחת מטעמי נוחות.(יוצא לי 100 שח יותר בחנות אחת לעומט פיצול) הדבר הכי חשוב הוא OC, במילים אחרות ביצועים בחינם כי התקציב שלי נמוך והמטרה הייתה גם ככה 2500 אבל זה קצת לא ריאליסטי הנה משהו שהכרבתי תגידו מה אתם חושבים: מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ₪414 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪602 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ₪701 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ₪281 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪420 מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWE…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שלומד בב"ש מעוניין לקנות מחשב חדש, ולהריץ בו קצת משחקים, לא משחקים כבדים מאוד. תוכנות בסגנון MATLAB וכו'. (סטודנט להנדסת חשמל) הכל יתבצע על מסך ברזולוציית HD READY או 1680X1050 עכשיו אלו תשובות שאני חושב שהוא היה עונה עליהן ככה עדיפות לשקט כמובן, אבל לא בהפרשי מחירים מטורפים OC - מה זה OC??? <- זו התגובה שבטח אקבל ממנו, אז תשכחו מזה הוא מעוניין לרכוש את המחשב מפנדה וההצעה שהוא קיבל כרגע היא: gigabyte GA-G41M-ES2l intel G41 Express chipset LGA Mdel 950030/GG41MES2L 775 – 280 Samsung DVD RW SH S223F x22 SATA Black OEM – 149 Huntkey Hespers H301 Black/Silver Case 400W – 285 Intel Pentium Dual Core E6300 Processor 2.8GHz 2MB 1066Mhz Box – 425 PowerColo…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הסינית השיקה מכשיר חלונות 10 ראשון מתוצרתה, שלא מוותר על קישוריות סלולרית מובנית ועשוי להיות אחד מהזולים בקטגוריה השוק מלא כבר היום במחשבים ניידים המבוססים על חלונות 10, עם מצטרפים חדשים שמגיעים למסיבה כמעט בכל שבוע. למרות זאת – נראה שעדיין יש קצת מקום להפתעות, כפי שמתיימר לספק טאבלט ה-Plus 10 ההיברידי החדש של חברת Alcatel. ה-Plus 10, שהוא טאבלט החלונות 10 הראשון של Alcatel (אשר בימים כתיקונם מתעסקת בעיקר עם אנדרואיד, ועם חלונות למובייל), מהווה מכשיר צנוע עד מאוד עם מאפיין אחד ייחודי – תקבלו בו מסך 10.1 אינץ' עם פאנל IPS ברזולוציה של 800×1,280 פיקסלים, שבב Atom Z8350 מרובע ליבות מהדור העדכני, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 32GB מבוסס eMMC וחריץ micro…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: בד Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Tray ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II33220T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2000GB SATA3 64MB ₪464 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST2000DM001 זיכרון Kingston Hyper-X GENESIS 4096MB DDR3 1600MHz CL9 ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23756G מארז כולל ספק Antec NSK2480 Silver 380W ₪513 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK248…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: Motherboard: CPU Type Intel Celeron-A, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Name Matsonic MS7112C (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Modem) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (02/14/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Multimedia: Audio Adapter C-Media C…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. אני צריך את המחשב החזק והמתקדם ביותר שיש בשוק (לא משנה מחיר). השימוש ליישומיי מולטימדיה. עדיף מסך קטן ולא גדול (כדי שמשקל הנייד לא יהיה כבד). תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. זה המחשב שרכשתי בשנת 2006. רק תשנו זיכרון מ-512MB ל-2.5GB. כמה אני יכול לקבל עליו במכירה? מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלמכור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל . אני יודע שזה לא הרבה למחשב אבל אני מחפש רק מחשב בלי ציוד היקפי וגם אין לי כוונה להשקיע יותר כסף במחשב . אני מחפש מחשב שיריץ משחקים על איכות סבירה + ושיחזיק לי עוד כמה שנים . הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים וראיתי את המפרט למשחקים ב 3000 שקל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ אני רוצה חוות דעת על המפרט ובנוסף אני לא צריך צורב וגם לא מארז - המארז שמפורסם במפרט זה המארז שיש לי ( רק הדגם השחור :\ ) וגם אני לא יודע אם אני צריך הארד דיסק יש לי הארד דיסק של WD 60 גיגה 7200 RPM ( ישןןןן ) אבל אני מסתדר איתו ועם הנפח . אפשר עם הכסף שנשאר אחרי שמורידים את הצורב , הארד דיסק והמארז לשפר יותר את המפרט ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש ועכשיו זה סופי, ולכן אני רוצה לדעת ספציפית על המפרט שלי, עם הוא טוב או לא, ולא להכנס לבלבול כמו שהיה לי מלפני 3 חודשים, אשמח עם תענו לי בהקדם כי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים. אגב את המפרט בניתי מKSP המפרט הוא כזה: AMD athlon 64 bit 3000+ box 939 pin gigabyte GAK8NS ULTRA 939 ATI\MSI Radeon 9800 pro Sumsung 256 MB 400Mhz X2 Raidmax Scorpio 868 Black Maxtor SATA 80GB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט היום: amd barton 2600 epox 8rda+ 768ddr 2700 samsung 40gb maxtor 7200rpm המפרט אח"כ: amd64 +3200 venice 1gb samsung 3200 Gigaybyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 או Epox EP-9NDA3J nForce3 Ultra Socket 939 western digital 80gb 8mb buffer 2600 שקל בערך, שווה את השיפור??? הכרטיס מסך שלי R9700PRO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש מסיבות אשר שמורות במערכת. התקציב שניתן לי הינו 1,200 ש"ח. במחשב יעשה שימוש כללי ביותר, אינטרנט, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכדומה. בנוסף, ישוחקו משחקים קלילים מאוד ואף ישנים על המחשב. מאוד חשוב שHeroes 3 יפעל ללא בעיות על המחשב. אין צורך במסך או ציוד היקפי נלווה. אין צורך בצורב או כונן אופטי. אין צורך בכונן קשיח בנפח גדול, 80 ג'יגה או פחות יספיקו. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבנות מפרט בסכום המבוקש ושהמערכת תכלול כרטיס מסך שאיננו מובנה אשר יאפשר לי הרצת מפעלים פשוטים בכיף, ובנוסף, לענות על הצרכים האחרים שציינתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-