ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים זקוק למפרט מחשב למישהי שהעיסוק שלה הוא פלאש (צד שרת / צד לקוח / עיצוב / תכנות) ציטוט שלה : לא צריך מסך וציוד היקפי, רק מחשב. אז האם זה אפשרי לדחוף ב 3K איזה C2D חביב, לוח וג'יגה זכרון, כרטיס גרפי או OB או חלש כלשהו (לא גיימרית) הרדיסקים וצורב ? (ומארז וספק שלא יהיה ערומכו) אשמח לשמוע הצעות, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקשכם לעזור לי בהרכבת מפרט בתקציב של 8,000 ש"ח (כולל מסך). הייעודים העיקריים של המחשב: משחקים, עבודה גרפית (Photoshop), עבודה עם וידאו... כלומר, המחשב הביתי הכי חזק שניתן לבנות בסכום הכסף לעיל. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בהיגיון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטי HD, משחקים כבדים, ומשחקים חדשים שיצאו..... תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1440x900 יתכן מסך בעל רזולוציה של FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות, אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש. תקציב : 1600 ש"ח.לא כולל מסך. לצרכים הבאים : 1.המחשב נועד לגלישה באינטרנט,אופיס,מוסיקה,וידאו,שיתוף קבצים - שיעבוד כמה שיותר מהר. 2.גם קצת למשחקים ( לא מעל הרמה של gta). 3.מערכת הפעלה :xp אך אם אופציה לויסטה.(שויסטה תעבוד טוב ללא שום איטיות). 4.מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעוד שנה. עברתי בכל הודעות של הפורום של השבוע האחרון - מצאתי 3 מפרטים מעניינים - איזה מפרט יותר טוב ? ( כמובן שאני פתוח להצעות אחרות). מפרט מס' 1 - משתמש : pl ----------------------------------------------------- והנה מפרט אחד זול: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 די…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב הם תכני HD ומשחקים ברזולוציה: 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? OC קל\בינוני וכן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, דבר ראשון אני חדש באתר והמקום נראה פשוט מצויין! בכל מיקרה, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, אבל אני רוצה להרכיב את המפרט בעצמי, כי אני לא סומך ולא אוהב את כל חברות המחשבים האלה.. אני רוצה מחשב גיימרים, לא משהו מטורף ב 200,000 אלך שקל אבל משהו חזק ומכובד. בגדול התקציב שלי נע עד 10,000, אבל אני מוכל להתגמש עד 12 במידה וזה שווה את זה... הינה המפרט עד כה בניתי לאחר שינויים רבים שהיו (ובטח עוד יהיו) לוח אם Asus P6X58D Premium http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&content=overview לוח חזק של אסוס, מה שאהבתי בוא שיש לו תמיכה ב SATA3 וUSB3, וגם הוא תומך בדור הבא ש המעבדים, 32NN.. כרטיס מסך ??? אני עדיין מחכה לסדרה החדשה של NVIDIA ספק כח …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ההמלצה המצויינת שקיבלתי פה למחשב עבורי, אני צריך מחשבים נוספים לשימוש משרדי, הפעם רצוי בתקציב נמוך ככל האפשר. אין דרישות מיוחדות - לא לסוללה, לא למשקל בטח שלא לרזולוציה. מחשב נייד סטנדרטי, 13" ומעלה, שיריץ אופיס ואינטרנט בלי שום בעיה, כולל קבצים גדולים יחסית. דרוש מחשב שיעשה את זה טוב גם עוד שלוש שנים, אך כאמור כמה שיותר זול, ובכל מקרה פחות מ-3K למחשב כולל חלונות. 8 זה בסדר, 7 עדיף אם יש כאלה לא ישנים. אודה מאוד לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 שווה ת'כסף? לשימושים רגילים, לא משחקים כמובן...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ? האם זה בכלל משנה? למה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים כבדים, שישרת אותי לטווח הארוך, אני לא בן אדם שמחליף מחשבים מהר.. חשבתי עד עכשיו על הכרטיס 1800XT 512MB אבל אני רואה שהורדתם אותו מהפרק.. לא שאני יודע למה.. למחיר 1800 ש"ח הוא נשמע לי טוב.. טוב אני צריך מחשב ללא ציוד הקיפי, מספיק לי 160GB, אני רוצה צורב של LG עד עכשיו הייתי סגור על הספק ליבריטי 400, אבל נראה לי שקונרו+אוברקלוק קטן במסגרת קירור סטוק וATI לא ינצלו את הספק.. ומכיוון שהספק לא יחזיק גם לעתיד מכייון שהצריכה של הכרטיסי מסך הבנתי שהולך להיות דור חדש של הספקים מטורפים, אז חשבתי אולי להוריד פה קצת את הרף.. בעיקרון, מחשב למשחקים כבדים, אוברקלוק קטן, לא משנה לי אם זה משתי חניות אפילו, לטווח ארוך. +ויש לי מסך syncmaster 710N אם זה מועיל במשהו..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. מתלבט בין 2 דגמים של Dell ללימודים של מדעי המחשב 1. https://ksp.co.il/?uin=45508&select=.132..214..2639. i7 עם 128GB SSD + 1TB 2. https://ksp.co.il/?uin=45305 i5 עם 256 ssd יש הבדל של מאיץ גרפי ההבדל מבחינת מחיר הוא 500/600 ש"ח יותר לi7 הולך לקנות באילת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 due E4400 2.0GHz 2Mb Box לוח אם:ABIT IL9 PRO 945 LGA775 זיכרון:OCZ2667 1024VP DDR2 PC2-5400 x 2 (2048) דיסק קשיח:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 צורב דיוידי:AD-7170SATA ספק: H-550D EZCOOL מקלדת ועכבר מסך:NEC MONITOR17 LCD 73V-S כ.מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB PCI-E ושאלה: האם כדאי להחליף את המעבד לסדרה 6? ובכללי אם ההצעה המקורית שווה מבחינת המחיר? (המחשב מיועד למשחקים) הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב המסך לא חשוב, נא לא לשנות. תודה שוב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-