עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, כרגע המפרט שלי: מעבד- AMD Athlon 64 3000+ לוח אם- GA-K8N Ultra-9 זכרון- 1 ג'יגה (אם אינני טועה של סמסונג, לא זוכר אם סטיק אחד או שני סטיקים של 512) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 6600 GT (דגם שיצא מהחברה עם מעט אוברקלוק, אולי של אלבטרון?) צורב דיוידי - LG GSA-H44N הארדיסק - Seagate 120GB ST3120827AS מארז - Thermaltake Soprano ספק- Enermax Noisetaker 425W רמקולים- Altec Lansing ATP3 מסך - LG 1750HQ Flatron 17" האם כדאי לשדרג? המחשב בסדר גמור אין לי בעיה איתו מלבד העניין שמתכבה לפעמים מעצמו ושבא לי טכנולוגיה חדישה יותר אולי כדאי להשאיר חלקים מסוימים ולהחליף אחרים? אם חדש לגמרי אז הדרישות: 1. תקציב= 3000 גמיש 2. מטרות= גלישה מרובה באינטרנט (הרבה הורדות), שמיעת מוזיקה …

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  2. עריכה: מכיוון שבסוף חבר שלי יקנה את המחשב מארה"ב והבנתי שהמחירים יותר נמוכים, אשמח לקבל עצות למחשבים ניידים למשחקים במחיר הנ"ל (בהיתחשבות שהמחשב לא יקנה בארץ אלא בארה"ב), מפני שפעם שעברה לא היה לי מספיק זמן בכדי לפרט, הפעם אני אפרט ואני מצטער לגבי המנהלים על חוסר הפירוט: מטרת המחשב: מחשב למשחקים חדשים (או במילים אחרות כבדים). גודל המסך: 15 אינץ' ומעלה. משקל רצוי: כול משקל. זמן סוללה: כול זמן סוללה. יציאות מיוחדות: HDMI (לא חייב) בלוטות: כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB (ומעלה, עדיף 320GB). צורב DVD: כן. אחריות בינלאומית: כן. העדפה לחברה כולשהי: אין. לפני העריכה: מכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים הרבה (ואין לי שמץ של מושג לגבי כרטיסי מסך של מחשבים ניידים), ואני באמת ל…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום קיבלתי לאחרונה את סימס 3, ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחק. קיבלתי את ההצעה הבאה דרך מקום עבודה: ---------------------------------------------------------------------- מעבד אינטל מקורי Intel® Core2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz 4MB לוח אם אינטל מקורי Intel® PEARL CREEK G31PR 1333Mhz זכרון ראשי 2048MB DDR II 800Mhz דיסק קשיח SAMSUNG 250GB 7200RPM SATA II כרטיס מסך \ גרפי Nvidia Geforce 9500GT 512MB + DVI כרטיס קול Intel® High Definition Audio 5.1 o\b צורב DVD SAMSUNG DVD-RW 20X20 כרטיס רשת Intel 10\100\1000 o\b מארז מאושר אינטל Midi ATX ----------------------------------------------------- אני רוצה לקנות את המחשב הזה בגלל הנוחות והמחיר הלא-יקר (כ-2…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. 1. עד 2800, 3000 מקסימום של המקסימום 2. משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...) וגראפיקה (פחות חשוב) 3. בלי ציוד היקפי 4. מעדיף כונן 320GB, ולפחות 3GB זכרון. 7. הרכבת מחשב במעבדה 10. יש סיכוי לoc אבל לא משהו קיצוני... 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה:"משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...)" תודה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by tom57,

מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. כותרת^ . מה התקציב? 5500-5800 2. מטרות המחשב? לדוגמה:, משחקים כבדים,צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד intel 6.מחשב שיהיה מקורר שלא יהרוס את החלקים. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10.האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. יש לי מסך 22 ממש טוב ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף. מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ₪1259 פתרונות קירור למעבד C…

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  7. שלום לכולם,מעוניין לקבלחות דעת על המחשב הנ"ל: compaq cq61-280ej האם לדעתכם מתאים לצרכיי,ובכלל רשמים כללים מהמחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by DoLikeMe,

שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אהלן לכולם, אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא : (הורכב מאתר KSP) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel 2* דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS RAID0 כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל …

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  11. היי אמנם המפרט קצת מוגזם אבל חיים רק פעם אחת אחרי בירורים רבים הגעתי למפרט הבא ראו תמונה מה אתם אומרים? מתוכנן על מערכת 32 ביט לכן רק 3 ג'יגה זכרון אין קירור למעבד כי אני לא מתכנן oc אז המחשה הטרמית תעשה תעבודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחים שלי, כי נראה לי ששלהם אינו בר שדרוג (מארז מפורק, ספק ג'נרי, P4 עם DDR1 266) התקציב הוא עד 2500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. חשוב שהרכיבים יתאימו לאוברקלוק די רציני (על אוויר, לא יותר מזה), ממילא התקציב דל, לפחות אסחט ממנו את המקסימום. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגלישה, משחקים לא כבדים במיוחד כמו קרייסיס או כאלה., אבל כן GTA IV. יש מהמחשב הישן צורב רגיל, אל אני רוצה צורב DVD. העיצוב לא חשוב, מארז טוב של HEC או מארז טוב אחר עם סירקולציה טובה יספיק. לגב קירורים, כשאני קניתי את המחשב ה TT BT היה הקירור הכי מומלץ, כיום נראה לי שהמוגן מומלץ יותר ממנו. אני לא יודע איך הקירורים שבאים עם המעבדים ואם כדאי בכלל בתקציב כזה להשקיע בקירור. אנ…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Satellite U500 $1032.00 DELL Studio XPS 13 $1,099 ThinkPad T400 $1,129.00 Latitude E6400 Colors 1200$ מה הכי משתלם וכדאי מבחינת ביצועים - עלות? תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. אני נוסע לארה"ב, ואני רוצה לקנות שם נייד. התקציב הוא 1000 דולר (מה שאומר שבארץ המחשב אמור לעלות כמה אלפים טובים יותר) והמטרה היא מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי עם אורך חיי סוללה וד. קשיח גדול לשימוש מולטימדיה ומשרדי.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by adirbd,

אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by hagarbat,

אני מעוניית לקנות מחשב נייד לשימוש סרטים גלישה, לימודים, אופיס..........עזרו לי לבחור :-\ LG ‎Model‎ ‎RD510-S.AD35E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support)‏‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/M…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. 1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by yonir,

שלום, אני חושב לקנות מחשב, הדרישות הן: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ש"ח פחות או יותר. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) השימוש משרדי בעיקר ומידי פעם צפייה בסרטים. (ייתכן גם הרצת תוכנות מדעיות כבדות יחסית אבל זה שימוש משני יחסית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. המפרט כולל מסך בלבד, שאר הציוד ההיקפי קיים (מקלדת, עכבר ורמקולים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  20. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1630 מפרט: שם המוצר מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61-260EJ 500GB תמונה מק"ט: 505998 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1Ghz זיכרון: 4096MB 800Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: High Definition HP Brightview 15.6 רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש מודם 56K: יש USB: 3 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Vista Home Premium Eng/Heb …

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אז הכותרת דיי ממצה את עצמה. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה. אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות. עדיפות לכ.מסך של ATI. מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות. מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה. כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל. את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב. אז על מה אפשר ללכת ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  22. אהלן, אני מחפש המלצה למפרט בכ-3400 ש"ח שישמש למשחקים (חדשים בין היתר) ושימוש שוטף. מתכוון לשלם במזומן. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן OC, חשוב שלוח האם יתמוך במערכת 5.1, עדיף מערכת שקטה אבל לא משהו שיצריך הוצאה כספית גדולה ויש צורך בהרכבת המחשב. כרגע יש לי מסך 19" על רזלוציה 1280X1024, אני מעריך שהוא יישאר איתי לשנה הקרובה. מקריאה כאן בפורום הגעתי למושג כללי למפרט. אני מתלבט בין AMD 940 ל AMD 945 ל Intel C2Q Q9400 - כולם בסביבות אותו מחיר ולא הצלחתי להבין איזה מעבד עדיף. בנוגע לכרטיס מסך, עקב הרזלוציה שאני עובד בו הבנתי שאין צורך ביותר מ HD4850. אם וכאשר אקנה מסך גדול יותר הבנתי שיהיה עדיף לקנות כרטיס חדש מאשר לעשות הצלבה, דבר שידרוש ספק ולוח אם יקרים יותר. מבחינת המארז…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  23. היי, אני אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי. המפרט ישמש לעבודה ורינדורים עם תוכנות כגון SolidWorks, Maxwell ועוד. יבוצע OC. מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm כמות 2 ¤80 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9 Adata/Gskill/Geil HS כמות 2 ¤740 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤244 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤48…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  24. הלך המחשב שקניתי לפני ארבע שנים על סמך המלצות מהפורום כאן. הוא היה בן @#$^ של מחשב ואני מקווה לשחזר את ההצלחה שנית. עד היום אני מפאר בפני חברי את הפורום והחברה שלבסוף קניתי אצלה את המחשב. מטרות: אינטרנט (גלישה והורדות), office, פיתוח תוכנה (visual studio, eclipse), משחקים פשוטים (לרציניים יש לי את ה-xbox). מה יש לי כבר: מסך, מקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסקים קשיחים (שלושה). מה אני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל ספק) שיכול להכיל DVD, ולפחות שני דיסקים ( מתלבט: כ. מסך (האם ה - on board מספיק או לא לצרכים הפשוטים שלי בהקשר זה? בהנחה שאני רצה לעבוד ברזולוציה של לכל היותר 1920X1080). תקציב: אני אפילו לא יודע כמה אמורים לעלות מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל …

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אחרי שהחלטתי להזמין dell נשאר החלטה אחרונה.. איזה מסך עדיף: מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.