ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
הצרכים הם לימודים (אופיס) ואינטרנט בלבד. חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12012 המחיר הוא עד 2000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט לעבודות בתוכנות כבדות (בעיקר Vmware) בסכום של כ4000 שקל. בניתי את זה: [table] [tr] [td]Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray [table][tr][td]1099[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [table][tr][td]670[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [table][tr][td]550[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]HD 6670 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [table][tr][td]490[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ [table][tr][td]255[/td][/tr][/table][/t][/td][/…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לפורום כאמור בכותרת אני מתכנן מפרט HTPC חדש לסלון ומתלבט בין שתי הפלטפורמות הנ"ל: 1. AMD e350 zecate , Radeon HD6310 הלוחות שהסתכלתי עליהם - Gigabyte GA-E350N-USB3 Asus E35M1-M PRO יתרונות - תומך בעד 8 ג"ב זכרון, DDR3 1066 חסרונות - single channel Intel ATOM D525 , Nvidia ION next generation gtx200 based.2 הלוחות שראיתי - Zotac ZBOX-ID41-U יתרונות - ? חסרונות - ? המארזים שהסתכלתי עליהם (גם בגלל המחיר) : Antec ISK-100 Antec ISK 300-150 שתי המערכות עולות + - אותו הדבר (אני מכוון לסביבות ה 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי - רק המחשב). השאלות שלי - 1.איזו פלטפורמה חזקה ויעילה יותר? 2.האם יש למישהו המלצה ללוח? 3.איזו פלטפורמה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש מחשב נייד של חברת Lenovo, מזה כשנתיים אני חושב. בימים האחרונים הוא נתקל בבעיה שבהתחלה נפתרה מספר פעמים (די בעצמה כנראה), ועכשיו כבר לא נפתרת: התמונה שעל מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה. למשל, אם מזיזים את העכבר, רואים את הסמן מגיע למקום המתאים רק כשלוש שניות לאחר ההזזה עצמה (ורואים עקבות של העכבר); עוד דוגמה היא שכשפותחים חלון חדש, רואים במשך כמה וכמה שניות בעיקר את החלון הישן, ואז, רק כעבור כ-30-60 שניות רואים בעיקר את החלון החדש. זאת אומרת, הכל עובד, רק הרבה הרבה הרבה יותר לאט. הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר. מה ניתן לעשות, לדעתכם? תודה מראש! עומר.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪255 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪154 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Ov…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! - ברשותי מחשב נייד של לנובו. אני מעוניין לרכוש בתחנת עגינה אוניברסלית. ברצוני שהיא תשמש גם לשימוש במחשב נייד אחר , של dell, של העבודה, וכן מחשב נייד אחר, hp, של החברה. הרצתי חיפוש בזאפ וראיתי תחנת עגינה אוניברסלית של Kensington וכן של targus http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db140302=140583&keyword=docking+station שאלתי היא: האם כדאי להשקיע בתחנות עגינה אוניברסליות ? האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה אוניברסליות ? בתודה, רפי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-