ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. יש לי את המפרט הבא ב- 8300 ש"ח. מה דעתכם? איפה אני יכול להשוות מפרטים ומחירים של מחשבים ניידים? מעבד 533MHz Intel® Pentium 4 Processor 2.66 GHz מסך XGA TFT " 15 זיכרון 2x256MB 512 MB (אפשרות הרחבה עד 1G ) דיסק 40 GB CDRW Combo DVD כונן דיסקט 1.44Mb מודם מובנה V92 56K כרטיס רשת מובנה 10/100 Intel קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Stero Speakers גרפיקה: Up to 64MB Shaerd Integrated ATI Mobility Radeon Graphics משקל 3.4 Kg Windows XP Home
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג אבל אשמח שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גרפית מעט פוטושופ וקצת עריכת וידאו, אשמח להיות מסוגל לערוך 4K אבל זה לא מקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז, כוננים וספק. מחפש להחליף שילוש וכנראה כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן אבל אם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת אז אשמח לאופציה. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט שבניתי ב-4600, כולל הרכבה מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 לוח אם: ASUS M2N-VM DH כרטיס מסך: Gigabyte PCI-EX GeForce 8800GT 512MB דיסק: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT המפרט למשחקים, אבל לא רק. יש הצעות לשיפורים?[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:29:25 חוסר תגובה אומר לא?אני לא בטוח כל כך לגבי הלוח אם
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים. במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל. בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית. חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב. ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל. גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית. כרטיס גרפי חזק פחות מענין. אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$. זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$ אמשח לקבל הצעות נוספות. למשיב אודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט כבר נקבע אבל לוח האם אזל מהמלאי. נא ראה הודעה מספר 10. ------- עקב העזרה המעולה שקיבלתי פה לפני כמה חודשים אני חוזר לסיבוב נוסף =] והפעם מחשב לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים+". במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב מחובר לטלוויזית 37" FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים+"(?), למשל: מייפל סטורי, קאונטר סטרייק ולעיתים אחד מהמשחקים החדשים יותר כגון אססין קריד 709. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בהיגיון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטי HD, משחקים כבדים, ומשחקים חדשים שיצאו..... תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1440x900 יתכן מסך בעל רזולוציה של FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות, אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי בנסיבות כאלו או אחרות המחשב שאני אמור לקבל הוא המחשב הזה מפרט המחשב: המעבד החדש Intel Core 2 Duo P8400 2.26GHz חבילת זיכרון ע-נ-ק-י-ת ומהירה800MHZ 3072MB ניתן להרחיב עד 8G דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" מסוג WXGA High-Definition AG כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT 512 יעודי זיכרון up to 1791MB צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth FireWire IEEE 1394 מצלמת אינטרנט + שלט רחוק HP קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי)http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819767.html מחיר 6500 שימושים: משחקים כבדים ועכשיו לשאלה? ידוע הדג…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard ¤625 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL5 ¤1118 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1561 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37381 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55N מארז ללא ספק GIGABYTE Triton Black ¤349 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXX1CASNB ספק כ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול כול מה שמחשב צריך למעט רמקולים עכבר ומקלדת, כמו כן כפי שכתוב בכותרת הוא חייב לכלול מסך דק(ראיתי מסך דק 17 של סמסונג 8MS עם חיבור DVI ב1600 שקל נראה לי שזו האופציה הטובה ביותר). כמו כן אני חושב שעדיף ללכת על AMD מכיוון שהתקציב לא מאפשר לקחת מעבדים יקרים ככה שזה SAMPRON מול CELERON ונראה לי שהסמפרון עדיף. בגלל שזה יהיה מעבד סמפרון הלוח יהיה מבוסס על סוקט 734, האם יש לוח 734 עם PCI-EXPREES? אם כן נעדיף לוח כזה שיפאשר שידרוג עתידי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לבקש מפרט מחשב לגיימינג עד 6000 ש"ח, בניתי מפרט, יוצא קצת יקר, קשה לי להתפשר על דברים, אבל אני מקווה שתעזרו לי עם מפרט נח יותר וזול יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (תדירות גבוה מאוד) ופוטושופ (תדירות נמוכה מאוד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הAAA האחרונים שיצאו (BF4, וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-