עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לגבי OC איני בטוח השאלה האם OC יתן לי יותר תמורה מאש מפרט ללא OC (ממש אין לי ניסיון אבל אני מוכן לנסות) אני רוצה שמפרט יהיה או מskypc או foxpc או אם יש חנות אחרת באיזור של רחובות (שני החניות הנ"ל ברשל''צ אז זה לא נורא) לגבי מסך כרגע אני מתקיים עם CRT ישן mag 786FD ואני מתכנן לקנות 22" - 24" LCD רחב אז כדאי שהמפרט יתאים לגודל של המסך שיהיה. דיי אשמח אם המפרט יהיה שקט כי כרגע אני חיי על מארז ג'נרי + 3 מאווררים ג'נרים + ספק ג'נרי ואני עדיין ישן איתו (אני לא רגיש) למרות זאת קצת שקט לא יזיק. (אבל לא באופן משמעותי שיוריד מהאיכות של המפרט מבחינת חומרה) לגבי ספק אני שומע כאן על PCP&C שהם מאוד טובים אז יהיה נחמד אם יהיה במפרט. ולגבי כרטיס מסך אני מעדיף שיהיה דגם עם קירור צד של…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אוקיי לפני כמה חודשים העלתי פה הודעות לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב הצעתם לי פה לחכות לקונרו , וחיכיתי עכשיו אני רוצה לקנות מחשב אני רוצה מחשב שיתן לי MAX , בינתיים אין לי כיון תודה מראש לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by asaf20,

היי. אני צריך עזרה במפרט מחשב ללא מסך וציוד הקפי למטרת משחקים רצוי כמה שיותר חזק שאפשר התקציב הוא 2500 גמיש המסך הוא 26 אינצ והמחשב צריך להתאים תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, מחפשת מחשב נייד לעבודה עם קבצים גדולים במיוחד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם אין ברירה אבל אני על תקציב די מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צריכה את המחשב קודם כל ללימודי BI developer - עבודה עם קבצי csv מאוד גדולים, מאגרי נתונים וכו'. השיקול המרכזי - צריך להתאים לעבודה על קבצים גדולים עם פייתון, sql, tableau, power bi וכו' מעבר לזה עבודה משרדית רגילה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

7. צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Dano,

טוב אז אני רוצה להחליף מחשב מכיוון שאני משחק במחשחקים במחשב ועם המפרט שיש לי עכשיו...כמעט אף משחק חדש שיוצא לא פועל.. אז הנה המפרט הישן..(אל תצחקו על הכרטיס מסך..) מעבד- אינטל פנטיום 4, 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם-אינטל D845HV צ'יפסט-אינטל 82845 ברוקדייל זיכרון-256 מגה מסך-ViewSonic VE710S כרטיס מסך-ג'י פורס 2 MX של MSI מצלמת אינטרנט של אינטל-CS110 פלופי דיסק הרד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור סידירום של LG שהוא כבר מקרטע ולפעמים לא מזהה דיסק מקלדת רגילה של מיקרוסופט-עברית עכבר אופטי של סמסונג מדפסת HP- 920C סורק AVISION -363C רמקולים ALTEC LANSING- ACS22 וכרטיס רשת שקניתי כי יש לנו בבית רשת- Realtek RTL8139 Family PCI Ethernet NIC ומארז של ניורון ניראה לי-MC-2001S עכשיו מה כדאי לי לעש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eytanhw,

...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אוקי, אז קודם כל התקציב שלי למחשב החדש הוא 4800 ש"ח ללא חריגה. השימושים העיקריים הם גיימינג אבל אני לא רוצה שהמעבד יהיה גרוע ורק השקעה על כרטיס המסך. המסך שיהיה צפוי הוא 22 אינץ' כרגע יש לי 19 אינץ אבל אני יחליף אותו במהרה. השקט איננו קריטי רק שלא רועש מידי (7/10). אני לא מתכנן OC. אני צריך צורב. אני רק מבקש שהמעבד יהיה של אינטל. אשמח לתגובות על המפרט שכתבתי לפני שאתם ישר מפרסמים מפרט משלכם, אשמח לדעת אם הוא טוב או לא.. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום ;D שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט. אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן. יש מבצע על האינספיירון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? ) הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה). קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה. מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה... מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לוח אם שתומך ב-sli ASUS P5N-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 650I SLI HD AUDIO GBL 705 ש"ח מעבד q6600 1591 ש"ח כרטיס מסך זמני עד שיצאו הכרטיסים הבאים של ניווידיה G90 Leadtek Winfast GeForce PX6200TC TD 128MB 64bits 180 ש"ח זכרונות OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 639 ש"ח דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 652 ש"ח כונן dvd LiteOn DVD-RW 20A1H x 20 DL Lightscribe 285 ש"ח ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 631 ש"ח מארז ANTEC P182 BLACK 940 ש"ח סה"כ 5623 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: https://www.dell.com/en-us/shop/laptops/g-series-15-3500-laptop/spd/g-series-15-3500-laptop?~ck=bt https://www.amazon.com/HP-Pavilion-Gaming-Laptop-GeForce/dp/B08P6MRZBG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=HP+Pavilion+Gaming+Laptop&qid=1607460250&sr=8-3 בלי להתייחס לעניין המחיר - מה עדיף? בעיקרון, לשניהם כמעט אותו מפרט, עם ההבדלים הבאים: מעבד Ryzen 4600H ב-HP לעומת i5-10300H ב-Dell ב-HP יש פורט USB-C שאין ב-Dell מסך IPS ב-HP לעומת מסך WVA ב-Dell. לגבי המסך, הרבה סקירות אומרות שהמסך של Dell "משעמם" (dull). מהבחינה הזו נראה שעדיף, בלי לחשוב פעמיים, ה-HP. מה שאולי קצת מדאיג זה ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש שייועד למשחקים.... אני צריך עזרה בבניית המפרט הכי טוב למשחקים (ב12K כמובן...), ואם אפשר להשתדל להגיב רק במפרטים..!! המפרט לא יכלול שום ציוד היקפי... רמקולים, מסך, עכבר, מקלדת וכו... זה המפרט שבניתי בינתיים, הוא ניראה לי די טוב מה דעתכם...? Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box 3490 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 MUSHKIN XP2-6400 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-3-10 2140 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E 2400 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ENERMAX LIBERTY 500W 700 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 GIGABYTE 3D AURORA 600 סה"כ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. סה"כ Antec High Preformance Plus View 1000 AMG 785 ש"ח Antec TruePower 430 Watt אספקה מיידית 670 ש"ח VANTEC 36'' ATA 133 ROUNDED CABLE CLEAR SILVER אספקה מיידית 196 ש"ח Vantec Floppy Cable copper 18'' זמין במלאי 52 ש"ח Antec 80mm SmartFan retail 110 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 517 ש"ח סה"כ 2,329 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותהם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eyal_dror,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולהשקיע בו כ- 8,000 - 9,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים (גלישה ועבודות משרדיות הן לא פקטור במצב כזה, נראה לי) המחשב אמור להחזיק מעמד לאורך זמן (לפחות שלוש שנים) ולהריץ גם אז משחקים חדשים ביעילות, עד כמה שניתן. אם ישנה טכנולוגיה חדשה שתנוצל במלואה רק בעוד שנה, אני אעדיף להשתמש בה, כל עוד השימוש בה כיום לא יפריע יותר מדי להרצת משחקים עכשויים. אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לפתור את הדילמות הקלאסיות של AMD vs. Intel ו- ATI vs. nVidia, וגם dual-core: כן או לא, ודיעות בקשר לכדאיות של SLI/Crossfire. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. כלומר, מארז, ספק ומאוו…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים המומלצים של האתר נמצאת סוף סוף בשלבי עידכון מתקדמים, בתקווה לעידכון רישמי חדש לקראת ה-15 בחודש. אשמח להצעות, שינויים, דיעות והערות מצד הקבועים כאן בפורום (אתם יודעים מי אתם). אם לדעתכם יש חלק מסויים שצריך להופיע במקום חלק אחר אשמח לשמוע על כך. אם יש לכם קישורים מועילים בנושא זה יהיה מצויין. אם אתם יודעים שיש חלקים שמופיעים שאינם זמינים יותר בשוק, גם עליהם אשמח לשמוע. אם אתם חושבים שהמחיר של אחד המוצרים אינו מועדכן דווחו על כך בבקשה. שימו לב שרוב המפרטים כבר נחשבים מעודכנים, כולם עד סכום 7500 ש"ח כולל. בסכומים שמעל סכום זה עדיין לא נגעתי (Enc0der עידכן את התאריכים בטעות), אז לא להתייחס למפרטים מעל 7500 ש"ח עדיין! http://www.hwzone.c…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ranforce6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5k - 4k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בפועל, QA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה ה…

22. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gal51,

עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…

25. Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro OCZ GameXStream 600W 120mm Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 LOGITECH S200 - OEM Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret LITEON LH-20A1SX20 אני מתכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך המחשב בעיקר למשקי FPS (ביושוק,כריסיס..) תודה לכל מי שעזר לי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.