עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Inzagi,

האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by the_saint,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב SFF קטן וחמוד, עדיף שיהיה מבוסס על אתלון 64 לסוקט 939 הבעיה היא שאין כאלה בארץ אז אני שוקל לקנות אותו בחול השאלה אם יש מישהו שביצע הזמנה בכזה סדר גודל מחול ואם כן איזה חנות מוכנה לשלוח למדינה מוזרה כמו שלנו... חוץ מזה , מי שיש לו רעיון למפרט מוזמן לעזור. אני יודע מה אני צריך אבל לא מכיר את הדגמים הספציפים שמתאימים לי אז כמו שאמרתי, אתלון 64 סוקט 939, כרטיס מסך של נוידיה 6600 GT לפחות חצי גיגה זיכרון (אין לי מושג איזה מהירות או סוג צריך היום) וצריך מסך LCD 17, צורב די וי די וזהו בערך.. ברגע שאני אראה מה הכיון של המחירים אני אוכל להגיד מה התקציב שלי ואם בכלל שווה ללכת על SFF או מחשב רגיל גדול ומגושם תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tfo,

טוב אני יחלק את זה ל3 חלקים אני מבקש לענות מסודר: חלק 1: קודם כל שאלה: יש לי HDD WD 5000AAKS 500GB 16MB, SATA2, שלא היה בשימוש בכלל האם כדאי להשאיר אותו או שעדיף לשדרג להארד דיסק יותר מהיר? טוב אז ככה המחשב הראשון הוא בשבילי, התקציב הוא 6000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג עדיף שלא, במקרה שכן אני יכול לשלם במזומן אז יש הנחה קטנה כידוע) מטרות המחשב: משחקים כבדים כמו GTA4 ו CRYSIS, עבודה עם תוכנות רבות במקביל, עריכת ווידאו לפעמים, פוטושופ, אינטרנט כמובן, סרטים, וסרטי HD, אני מתכוון להשאר עם WINDOWS XP עד שיוצא WINDOWS 7. עכשיו לעיקר: אני רוצה מעבד עם 4 ליבות עם ההדפה ל Q9550, אל תגידו לי 2 ליבות, רק 4 ליבות. אני כן מתכוון לעשות OC אך ורק למעבד אבל לא משהו מטורף. חשוב מאוד! שהמחשב יהיה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי לכולם על פי המלצות וחוות דעת הרכבתי מפרט המיועד לשימושים הבאים:גלישה באינטרנט .משחקים<קליל מאוד> וצפייה בסרטי DVD . רציתי לקבל את אישורכם לפני הקנייה.אז ככה יש את החלקים שאני סגור עליהם ויש את החלקים שעדיין אני מתלבט. החלקים שאני סגור עליהם: ?WESTERN DIGITAL? - ?80 GB 7200 ATA-100 (8MB הארד דיסק. ?HEC Compucase CI-6A19? -מארז. זכרונות ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? ??1.44,? ?FLOPPY? - ?Teac/SONY 1.44? -כונן דיסקטים. ?GIGABYTE? - ?RADEON 9550 128MB? .<חשוב שיגיע עם 128BIT או שמספיק גם 64BIT ?המשחקים לילד בן שש.משחקים קלילים> עכשיו החלקים שאני לא סגור עליהם: האם לקחת מעבד - ?Sempron 2800? <הבנתי שהוא בסוקט A >או לקחת את הסלרון D <הבנתי שהוא יותר חז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 3pac,

צריך מפרט למשחקים חדשים כמו Assassins Creed Devil May Cry 4 Mass Effect ,Brothers in arms , Alan Wake BioShock Crysis ללא מסך ורמקולים . יש המלצות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MalGano,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום ותודה מראש! אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש גם לעריכת וידאו/תמונה (פרמייר+פוטושופ) וגם למשחקים. לא אכפת לי מיופי או "מגניב" - המחשב הולך לשבת בפינה בחדר... כן חשוב לי מאוד: שקט (שונא מאווררים מרעישים) ואמינות לאורך זמן. מחיר: 4000 שח, אלא אם יש סיבה ממש טובה לדעתכם להעלות קצת. אגב, האם יש מבצעים ייחודיים בבלאקפריידי שנוגעים למחשבים נייחים ששווה להלחץ ולקנות את המחשב במיידי? תודה רבה ! חגי

12. Started by nirock,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL 1 זכרונות: זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ציוד רשתות: כרטיס רשת Edimax EN-9260TX-E Gigabit Ethernet PCI Express Network Adapter 10/100/1000Mbps 1 מארזים: מארז כולל ספק Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black \ Silver Case + 380W PSU 1 מחיר החבילה: 2380 שקל לרכישה <div id=rtl> זה מה שהרכב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mic3mic4,

שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by YoniDahan,

אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אין צורך במסך ודיסק קשיח (קניתי 500 G מהיר) רצוי שיהיה שקט כמה שאפשר לא משנה אינטל או AMD מי נענה לאתגר ? צג 22" סמסונג משחקים : SHOOTER +רשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by sapinir,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. יש לי את המפרט הבא ב- 8300 ש"ח. מה דעתכם? איפה אני יכול להשוות מפרטים ומחירים של מחשבים ניידים? מעבד 533MHz Intel® Pentium 4 Processor 2.66 GHz מסך XGA TFT " 15 זיכרון 2x256MB 512 MB (אפשרות הרחבה עד 1G ) דיסק 40 GB CDRW Combo DVD כונן דיסקט 1.44Mb מודם מובנה V92 56K כרטיס רשת מובנה 10/100 Intel קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Stero Speakers גרפיקה: Up to 64MB Shaerd Integrated ATI Mobility Radeon Graphics משקל 3.4 Kg Windows XP Home

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קיבלתי מפרט וגם התיעצתי עם עוד כמה אנשים החלטתי לקחת מעבד של אינטל.. במקום AMD שכתוב לי במפרט.. אף פעם לא עבדתי עם AMD ככה שאני לא ממש בטוח לגביהם וגם 3 אנשים שונים אמרו לי לא לקחת AMD ולקחת אינטל מסדרה i3 או i5 תלוי בתקציב.. עכשיו אני צריך עזרה בזה כי אני לא יודע איזה מעבד לקחת שיתאים זה המפרט : AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by flowmeter,

שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by House M.D.,

שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by exti110,

מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא: מחשב פנטיום 3 450MHZ לוח אם אינטל דיסק קשיח 8.4Gb זיכרון 192MB כונן דיסקטים כונן דיסקים x50 מודם 56 מסך 17 PHILIPS צורב חיצוני USB של SONY מקלדת + רמקולים + כיסויים משחקים, תוכנות המוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח. איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד? איך המסך פיליפס 17? בתודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by idan188,

שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים