עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AlcaTeL,

http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super-Multi DVD‎ ‎ Webcam‎ ‎HD Web Camera ‎ ‎ Audio‎ ‎Bundled SonicMaster subwoofer‎ ‎ Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicMaster‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V3.0+HS ‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ ‎ External Ports‎ ‎1 x Microphone-in jack‎ ‎ 1 x Headphone-out jack (SPDIF)‎ …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avichaisH,

שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי נייד COMPAQ 2500 פירמטתי אותו ואני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי.הורדתי קובץ בשם WLAN מDRIVERGUIDE וזה לא זיהה לי. . Harris/Intersil PRISM 2.5 Wireless 802.11b Controller זה הכרטיס רשת לפי תוכנת אוורסט דגם מדוייק של המחשב Hewlett-Packard Presario 2500 (DP873E)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. זהו אני קונה מחשב: מארז super atx3 לוח gigabyte 965 p-ds4 מעבד אינטל דואל E6300 memory kingstone cl2 677Mhz 512X2 160gb sata2 7200 rpm -8 buffer- westerndigital leadteck 7900 gt dvdX16 4400 nis מה דעתכם

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rikus,

שזה כמעט כל המחשב... מה שהצלחתי להרכיב זה ב-1400 מעבד 950 של i7 ולוח אם של הסוקט המתאים ב-1000 שקל, זכרונות יחסית לא יקר, אני צריך 16 ג'יגה יעלה לי 330X4=1300 בערך יעני בטוטאל-3700 רק לשדרג לדור הבא מה-E8400..מבעס לאללה! גם אני לא מבין יש סוקט 1366 ו1156 שזה יותר חדש או ישן? מה יותר טוב? ראיתי 870-875 באותו מחיר של ה-970.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir4u,

היי לכולם! אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לאשתי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 חריגה עד 4 רק אם מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניתוח נתונים של ניסויים, קריאת מאמרים ושיחות בזום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה עם מאוורר רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לכמה שיותר קל, מסך בין 13 ל15…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ohad11,

אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, מבקש המלצה למחשב כמה שיותר זול עם כרטיס מסך שתוכנות גרפיות תומכות בו . חשוב שמסך יהיה 17 אינץ' לפחות. בתקציב כמה שיותר זול .

16. אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shahar Keinan,

שלום לכולם, אני אשתמש בפורמט לצורך ההתחלה... שאלה נוספת - בכל מפרט שראיתי כמעט, מערכת הפעלה אינה כלולה. בהעדר מערכת הפעלה - מהי האלטרנטיבה? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. תכני HD, הורדות וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC, UTORRENT. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mazam,

שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by andrei21,

אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לפגום בביצועים, אז עדיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לצפייה בטלווזיה דרך לווין (DVB-S), הקלטה וקידוד לHDD ובנוסף משחקים כבדים (Crysis, GTA IV). שימוש תדיר נעשה בשניהם. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ , 1920x1080 . יש אפשרות לשדרוג ל32 אינץ (מסך טלווזיה) - …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by poao,

זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אשר השימוש העיקרי בו יהיה גלישה באינטרנט וצפיה סטרימינג של סרטונים וצפיה בסרטים בHD.סוללה לא כל כך חשובה לי(לרוב הוא יהיה מחובר לחשמל).גודל מסך אני משער שכל מה שיהיה יותר גדול מ12 אינץ' כולל יהיה בסדר.התקציב שלי הוא עד 2.5Kאני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים פלוס יכול צפיה בסרטים של 720\1080 למרוט שב99% מהזמן יהיה מדובר בסרטים של 720P.מאוד אשמח להמלצות. לנושא המכירה,יש לי 2 מחשבים ניידים אותם אני שוקל למכור ואני אשמח לשמוע כמה לדעתכם הם שווים.הראשון הוא אחד הנטבוקים הראשונים שנמכרו מדובר על ASUS EEE PC 4G והנה המפרט שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=69281...מדובר על מחשב במצב חדש שבקושי היה בשימוש...ועם 1GB זכרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים