עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אשמח להמלצה למפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב - 2500-3000 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: אינטרנט /אופיס פה ושם פוטושופ אולי -מהי הרזולוציה הטבעית - המסך הנוכחי הוא dell 22 ברזולציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM אלא אם יש חנות אחרת מומלצת לאיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?אם אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (אפשר מחוץ לתקציב אם זה בעייתי) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המח…

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by below_z,

אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  6. לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by adisod,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה2500 שקל נשמע לי כמו מחיר טוב פחות או יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב - לראות תוכניות טלוויזיה, סרטים, אימיול, אופיס, אינטרנט... לא צריך משחקים או עריכת סרטים... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לרמקולים חדשים... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט חשוב ביותר - כרגע יש לי מחשב שעושה רעשי מוות ואשמח למחשב שקט כמה שיותר - הייתי נותן לזה 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום. המחשבים אמורים לשמש סטודנטית ובעל חברה. לא דרושות יכולות גרפיות גבוהות. המחשבים ישמשו בעיקר לעובדה משרדית. דרוש זמן עבודה ארוך עד כמה שניתן. מחשבים אמינים, העדפה לסדרות מעט יותר ממותגות. לגבי גודל המסך נילך על 15 מכיוון שאני לא בטוח ש13 התקבל בברכה. המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה ואחריות לשלוש שנים. איך המחשב הנ"ל? Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLJ5IV‎ מעבד I5 480M זיכרון- 4GB HD-500GB מסך- 15 אינצ' רחב HDR כרטיס מסך-ATI Mobility Radeon HD 5145, (512 MB Dedicated)‎ צורב DVD סוללת 6 תאים WIN7 HOME PREMIUM 64BIT שלוש שנים אחריות IBM מחיר קצת חורג מהתקציב אבל אפשרי 3650 יש משהו טוב יותר מזה במחיר הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by solidus,

שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AvalonX,

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. מעבד + קירור: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪822 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1349 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪99 סה"כ: ₪4648 1. מה התקציב המקסימאלי…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. צריך כיוון ללפטופ כדי לעבוד עם קיובייס. מוזיקה אלקטרונית לא להקליט כלים ושטויות. אני יודע שזו תוכנה שדורשת הרבה כוח אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה. תקציב בסביבות ה-3K לא יותר מדי עם אפשרות לחריגה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD עריכת קול ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD HL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, במידת האפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by ihugtrees,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. הא…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by alonchen4,

שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by omershiloh,

אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by chiisser,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by SuBeX,

לשימוש כתחליף לדסקטופ בבית. שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, אולי מעט מוזיקה וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. כרגע אני מסתכל על HP 4580S כאלטרנטיבה טובה. בא עם הרבה פיצ'רים (HD 7200RPM, מעבד i3-2310M ויציאת HDMI, כולל WIN7, זיכרון 4GB), עם תג מחיר של 2400+-, אך לצערי רק עם שנה אחריות. הלפטופ הוא בשביל אימי, לכן ניתן להבין שלא צריך להיסחף לשום מקום ;D בנוגע לחומרה טובה יותר. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? קראתי חוות דעת באתרי השוואה, וסה"כ נכתב עליו שהוא סביר++ ובמחיר הזה הוא ממש מציאה. הדאגה היחידה היא מסיפורי עבר על איכות של HP ולכן חשובה לי דעה מנסיון אישי, אם מישהו יכול לתת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מאוד חזק ל DJ עם כל התוכנות הכבדות שלו. FROOTY LOOPS, Qbase וכל אלה. ובנוסף שיהיה גם חזק מאוד לעריכת ווידאו, ADOBE וכל התוכנות הכבדות. מה הייתם ממליצים בסכום של 3500-5000 ש"ח בערך +/- 1200$ רק על המחשב עצמו... 1: לוח-אם, 2: מעבד, 3: זיכרון, 4: דיסק, 5: כ.מסך. רק שאת הדיסקים אני לא בטוח עדיין אם אני ישים SSD x 2 במקום Caviar Black 750GB x 2 על RAID 0 כמובן. זה גם שאלה האם שווה SSD במקום WD CB 750GB ולהחליף חלק אחר במחשב יותר זול. וברור שאני צריך פה כ.מסך יותר חזק ממה שיש. הנתונים שכרגע יש לי הם: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960 ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Gil3,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: טרקלין חשמל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 2800 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: DELL inspiron מערכת הפעלה מועדפת: עדיף בלי מערכת הפעלה כדי שיעלה פחות גודל כונן קשיח מועדף: מינימום 250GB משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15,9 זמן סוללה רצוי: 4 שעות לפחות צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: חיבור HDMI , שלט שיהיה אפשר להפעיל אותו מרחוק מהשלט(לא רק דרך כפתור ההפעלה) , רצוי בלוטוס מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאת…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים