ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט: Motherboard: CPU Type Intel Celeron-A, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Name Matsonic MS7112C (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Modem) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (02/14/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Multimedia: Audio Adapter C-Media C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשים את המחשב הוותיק שלי (E7200 + HD4870) במשכבו שירת אותי בנאמנות מ2008. יש חשיבות למחשב שקט הכרטיס המסך הנוכחי עם קירור סטוק שלי גרם לי להבין כמה חשוב שקט. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + לימודי מערכות מידע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים (פחות מעודכן כי המחשב הנוכחי ישן) -מהי הרזולוצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי הלך לחנות בשם IVORY וקנה מחשב, מבלי להתייעץ הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה שווה בערך את הסכום או שמה עבדו עליו. מעבד INTEL P IV 1M PRESCOTT HT800 3.0GHZ לוח-אם MSI 848P NEO-V 800 INTEL "מארז מהודר" אפילו לא רשום את שם חברת המארז, או הסוג אולם רשום שהספק הינו 350W זיכרון 256X2 3200 של חברת סיאון, או משהו כזה כ.מסך ATI 9250 128 DDR של חברת GIGABYTE צורב LG דיסק קשיח של חברת סמסונג 80GB. נדמה לי שהבאפר של הארדיסק הזה הוא 2MB, יכול להיות? :-\ אממ, זה נדמה לי הכל. סה"כ 2700 שח כולל הרכבה. יש סיבה לצחוק על אחי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור למחשב נייד, שיהיה אמין, שקט והכי חשוב- שיעשה את העבודה. האם יש המלצות כלשהן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 3000 שקלים (אם ניתן לחסוך אז מה טוב ). על המחשב יותקן WMC 7 (אין צורך להוסיף למפרט), יש צורך במארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), קירור טוב, המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1 ג'יגה עם אפשרות להוסיף שני הרדיסקים נוספים בהמשך. המחשב יחובר לרשת קווית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי לחסוך 4000 ש"ח ואני מעוניין במחשב חדש, המחשב שלי כבר עגלה אני מתכוון לשחק במשחקים הכבדים יותר כמו COD ו MAFIA 2 וסרטים ב HD 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD - תדיר , משחקים - מזדמן , וגלישה באינטרנט- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? -32 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - COD, MAFIA2…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד INTEL E6400 זכרון 1GB 667 MHZ DDR2 X 2 צורב LG X18 מארז של EZ COOL BLACK/RED 25CM FAN+LED לוח אם GIGABYTE GA965PS3 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 כ.מסך X1950XT VIVO 256MB PCIE מסך LG L1970HR זהו... מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב כי הסכום הזה זה ממש קצה היכולת שלי) יש מספר דברים שחשובים לי במחשב 1) קצב עבודה - שיהיה מהיר וכמובן שלא יתקע 2) שיהיה יחסית שקט 3) התוכנות העיקריות שאני עובד איתן היום הן: אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr , emule וutorrent (ואני רוצה להשאיר לי אופציה גם במידה ובעתיר ארצה תוכנות קצת יותר כבדות כמו אוטוקאד וכאלה) בכל מקרה אין משחקים כבדים על המחשב. 4) לא יודע אם זה משפיע על הכרטיס רשת - יש לי 100 מגה של הוט המפרט ההתחלתי שאני ראיתי כאן באתר שנראה לי הוא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632§ion=293&target=רב-תכליתי רק שיש מספר נקודות לגביו: 1) יש להוסיף מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? ללימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?)כרגע לא יודע אבל ישחק, צפיה בסרטים, ופוטושופ תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.5 עד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMh * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קנו לי מחשב חדש ואני לא מבין בשיט בדברים האלה וחבר שלי הפנה אותי לפה כדי לברר אם הוא שווה משהו אז הנה AMD Athlon 64X2 Dual+Core Processor 5000 RAM 2.00GB,2.61GHz ATI Radeon HD 3450 אם צריך עוד משו כדי לדעת תגידו אני ירשום אתם אומרים שאני יוכל להריץ עם זה וויסטה או משחקים חדשים ברזולוציה נורמאלית?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם! מחפש מחשב נייד 15.6 כאשר השימושים העיקריים הם אינטרנט, תוכנות אופיס צפייה בסרטים ופוטושופ לפעמים. מעדיף שיהיה כמה שיותר קל. בתקציב של 3K-4K האם זו הבחירה הנכונה??? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11784 תודה רבה רבה אנשים!!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער שלקחתי את הטופס מפורום אחר, זה היה יותר נוח יש לי כבר ATI HD 6850 toxic וראיתי שיצא ה- sandy bridge אז החלטתי שעדיף לקנות מחשב שמצויד בטכנולוגיה החדשה תקציב מקסימלי למחשב - 3100 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA4/cod6 and more - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לפעמים c4d אבל אל תיקחו את זה בחשבון OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? כנראה שכן - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: מעבד+כרטיס מסך - הא…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעניין לרכוש מחשב פשוט לאופיס, זום ואינטרנט. תקציב עד 1300 ש"ח. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Transcend 4GB 2666Mhz DDR4 CL19 X2 Transcend 110S TS256GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - נפח 256GB מארזים: [url=https://ksp.co.il/?uin=42361]מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מחיר החבילה: 1278 שקל מה אתם חושבים על הספק שמגיע עם המארז? האם יהיו איתו בעיות בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ובכן, עבר זמן רב מאז הפסקתי להתעדכן עם מה שקורה בעולם החומרה, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט. הוא צריך לכלול מארז - לא משהו מיוחד, מידי ממוצע וזול. ספק כוח - Enermax/Antec, או שהצטרפו בינתיים עוד חברות? 350W יספיקו? מעבד - של AMD לוח אם - רצוי מאד שיכלול כרטיס קול, רשת ואולי גם כרטיס מסך, תלוי אם צריך אחד חזק למטלות שמצויינות למטה (אני חושב שלא). זכרון וכרטיס מסך - אם אני טועה, ואחד על הלוח אם לא יספיק, אז צריך אחד (עדיף של נוידיה). המחשב הוא למטרות משרדיות רגילות (אופיס, אינטרנט...) ו יישמוים כבדים יותר כגון פוטושופ, אווטלוק (עם מאות אימיילים, ככה שהוא תופס די הרבה בזכרון) סריקות וכו'...). הקטע הוא שגם אם הפוטושופ נגיד, עובד ברקע על תמונות (ללא התערבותי)…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירוט הזמנה INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-DS3L PCI-EX- ALBATRON ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרונות DDR2 דגם CORSAIR CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארזי GIGABYTE GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XA1CASTS ספקי כוח ENERMAX ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מאווררים למעבד- SCYTHE SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER הרכבת מחשב הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט סה"כ הזמנה: 5626 ¤
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר ולא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ופיתוח (visual studio, VM), סרטים, וכו'. בעתיד גיימינג (משחקים חדשים - למשל battlefield 4) - בעתיד אקנה כרטיס מסך בסביבות ה-550 ש"ח 3. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 1680x1080, בעתיד כנראה 1920x1280. 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים, אבל לא הכי גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-