ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט שבנו לי למטרת גיימינג בעיקר אבל גם לסרטים וכו'... כמות מחיר מעבד Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪955 קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only 1 ₪108 לוח אם Gigabyte P55-USB3 1 ₪620 מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 1 ₪790 זיכרון 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 2 ₪114 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪277 כרטיס מסך Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI 1 ₪1868 כונן אופטי SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK 1 ₪92 מסך LG E2240T LED MONITOR!!!!! 1 ₪827 סה"כ: 10 ₪5765 תודה לעונים! וגם אלה שלא =) יום טוב!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות לעצמי מפרט למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בתכנון 3D ב SolidWorks ומעט משחקים. דגש עיקרי - דרוש לפרק זמן ארוך במיוחד. אני מחזיק מחשב 7-8 שנים, כך שבסוף התקופה שדרוג כנראה לא יהיה רלוונטי (למעט תוספת RAM במידת הצורך). בהמשך מצורף השאלון ואחריו המפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית 3D, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני מזמין מחשב אחרי הרבה שינויים ועזרה פה בפורום הגענו לאחלה מפרט וניצול מלא של כל שקל ,לא מתכוון כרגע לשנות מפרט אבל רציתי לדעת האם בכלל יש הבדל במעבדים החדשים ? אם אני יקח i5 4490 או שמגיע עם 3.2Ghz או i5 של Skylake הנמוך מבניהם שמגיע עם 2.7Ghz יהיה בכלל שיפור ? בתכלס זו תוספת של 350 שקל כולל ההפרש מחיר בלוח אם אז שווה או לא ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, משחקים (ממש בקטנה, מפורט בהמשך), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TF2, Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלו הוא 10,000 שקל למרות שאני לא חושב שהוא ישתמש ב-4\3 מזה. עכשיו אני יודע שיצאו מעבדי 64 ביט של אינטל ואני חושב שדל מציעים אותם.(Pentium D840,המחשב הכי ימני בקישור שמתחת) אני רוצה שהמחשב שלו יהיה מתאים לשידרוגים בעתיד ובעיקר וגם שיתאים ל- Windows Longhorn. השימושים יהיו בעיקר לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה, ואילו זכרונות DDR לקחת? DDR2? אם כן באיזו מהירות? אני יודע פחות או יותר איזה מחשב שלקחת רק שהבעיה שלי הפעם היא עם המעבד והזיכרון שאני לא מבין בהם מהצד של אינטל. הנה המחשבים שיש שם - http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx?c=il&id=dimen&l=he&s=bsd תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד שמתאים לי מבחינת הנתונים שלו http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Factory-Refurbished+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/2001049.p?id=1218305634741&skuId=2001049 אבל הוא REFURBISHED לקחת או להתפשר על משהו פחות טוב אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לשתף אותכם בקנייתי ביום שישי את הנייד הנ"ל. לאחר סקר מקיף מאוד ולקחים מהDV6282(שנגנב ממני בעודו צעיר :-[)החלטתי להזמין את אותו סגנון מחשב ולהרחיב את הזכרון לקינגסטון 2 ג'יגה בעקבות הכובד של הויסטה. מבחינת עיצוב כמובן אין מה לדבר,פשוט מהמם,המצלמה המובנית נחמדה,סה"כ מחשב חזק. מה שמאוד בלבל אותי זה בזמן שעשיתי סקר בזמן האחרון על דגמי הניידים עם הג'פורס 8,הגיע הדגם הזה לארץ וצויין במפרט שלו שקיים אצלו ג'פורס 8400 G,החלש ביותר בסדרה זו,וכשקיבלתי תמחשב הופתעתי לראות שקיים בעצם ג'פורס 8400 GS מה שקיים אצל המתחרה דל. האם למישהו יש מושג אם זה באמת אמור להיות ככה?כי בבדיקה שערכתי באתר של HP מצויין גם שזה דגם הG(לא שכ"כ מפריע לי,הרי ידוע מה עדיף). כמו כן הקורא טביע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה מאומצת - גרפיקה (דו מימד), המון חלונות גלישה (20+), המון תוכנות רקע. המחשב הולך לעבוד 24/7, אשמח גם להמלצה לאל פסק. לא הכנסתי מארז, אשמח להמלצה. ויכול להיות שלקחתי כרטיס מסך שהוא חזק לצרכים של המערכת. (לא משחק כלל) יש לי כבר 120GB של SSD. אני חובבן בבניית מפרטים, אשמח להצעות ייעול ושיפור. ויש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב.(מלבד מארז - שזה סתם גדול) המפרט הזה הוא מ-newegg.com [TABLE=width: 528] [TR] [TD=width: 26, bgcolor: #CCCCCC]Qty.[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, colspan: 2]Product Description[/TD] [TD=width: 87, bgcolor: #CCCCCC]Savings[/TD] [TD=width: 72, bgcolor: #CCCCCC, align: right]Total Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #E8E8E8, align: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel core i5 6500 Tray 1 ₪865 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 ₪59 לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ₪389 מארז Antec GX1200 Full Tower 1 ₪361 קירור למארז Antec F29 120mm Led Silent 4 ₪120 ספק כוח Seasonic S12II-620 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מעוניינים לשדרג את המחשב הנ”ל (מצ”ב JPG), לפי הדרישות הבאות, כאשר ברור לי שנצטרך לרכוש מחשב חדש…. : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה קלה אם זה ממש שווה את זה). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? AUTOCAD, עבודה במקביל על מספר פרוייקטים. כרום עם המון tab-ים פתוחים (אזור ה-200+), Creative Cloud של Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לאחי אשר מטייל הרבה ומתעסק בצילום .. הוא מחפש מחשב שהוא יוכל להסתובב איתו בעולם ולהעביר כל הזמן תמונות מהמצלמה שלו אליו וגם בו זמנית לערוך את התמונות במחשב. אין לו מחשב שולחני בבית לכן כאשר הוא יהיה בבית המחשב הזה יהפוך להיות לא נייח .. וכנראה שהוא ישתמש בו גם לצפיית סרטים בעיקר בנוסף לעריכת תמונות. מכיוון שהוא מתעסק עם הרבה תמונות צריך הרדיסק גדול מאוד, מינימום 200 GB. עריכת תמונות והתעסקות רבה עם כמות גדולה של קבצים וצפיית בסרטים שהם השימושים העיקרים במחשב, לאחר שקראתי את הטיפים שיש למעלה.. רשום שרצוי מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון לפחות .. זה נכון ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? והאם צריך 2GB? כי אחי מחפש מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך לכן המחיר גמיש .…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-