ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הרעיון לעשות RAID 0 עם הכונני SATA 3 האלה. ולצרף את ה-3TB שכבר יש לי ב-3 כוננים אחרים לאחסון נטו. בנוסף, לפתוח את ה 6950 ל- 6970. כבר יש לי מארז TT Tsunami Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,069ש"ח ( למזומן:1,037ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1156 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7424 כמות: 1 מחיר: 229ש"ח ( למזומן:222ש"ח ) ASUS P8P67 (P67) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14287 כמות: 1 מחיר: 860ש"ח ( למזומן:834ש"ח ) KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey Series http://www…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מס שאלות.. 1. איך המפרט ביחס למחיר? 2. אילו צרכים המפרט הנ"ל ישרת מצויין ואילו פחות? 3. אמור להקנות מהחנות www.Atlantic.co.il , התנסתם/שמעתם עלייה? במידה וכן ספרו לי. 4. ניתן להביא מחשב טוב יותר, באותו מחיר מחנות אחרת אמינה? 5. איך משחקים כמו sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6 יעבדו על המחשב הזה? תודה מראש, אבירן.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי וללא צורב ומסך. המחשב מיועד לשימוש באינטרנט בלבד! תודה!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח. במזומן. (חריגה מקסימלית 11,000 ש"ח במזומן). 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (גם קלים וגם כבדים)...הורדות....עבודות לבצפר(מיקרוסופט וורד) משחקיםאתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא....אני צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. רק…
-
- 112 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
1. תקציב: 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שאפשר כבדים), צפיה בסרטים 3. ציוד הקיפי: מסך 4. לא צריך כרטיס קול 5. אין העדפה 6. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. שהמחשב יהיה מהיר 9. כמה שיותר שקט (עדיף להשקיע כמה שיותר בחומרה) 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - gta4, cryses, משחקי ספורט זה אמור להיות מחשב זמני שיחליף את המחשב המאוד ישן שלי לתקופת הצבא. עוד שנתיים אני כנראה אשדרג או אקנה חדש.חשוב לי שלתקופה הזאת יהיה לי מחשב מהיר, שלא יתקע ושאני אוכל להפעיל בו את רוב המשחקים החדשים. אם אפשר גם לצרף הסבר למפרט מה המחשב יפעיל ומה היכולות שלו. תנסו להוציא את המיטב מהתקציב הזה
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד השנה ורציתי לקנות מחשב עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ תוכנות, סרטים אבל גם משחקים (כמו red alert 3 למשל). על מה מומלץ? אני רוצה תמורה מלאה למחיר שאני משלם. ראיתי מחשבים של החברה olidata אבל הבנתי שהם ממש לא טובים אז על מה מומלץ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 00:13:09 מה לגבי הנייד הזה:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי לבחור בין ה-3 לפי הטבלה והמפרט. הצרכים זה מחשב חזק לעבודה, גם VMWARE WS ועליו מספר מחשבים וירטואלים. לא חשוב לי המשקל ואני כן מעדיף מסך גדול ככל האפשר, לא חשובה עלות. חשוב סוללה עם זמן עבודה ארוך ככל האפשר. בסופ"ש אנצל את המחשב גם למשחקים במידה ואפשר. Model Inch Usage Weight Processor Graphics Memory Storage Dell Latitude 7370 13" Lightweight 1,2 kg Intel® …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
P4 2.8GHz HT 512KB Cache ABit IS7-E AData 256MB DDR 400MHz זוג סטיקים (שוקל להחליף ל-OCZ או GEIL בתוספת 80 שקל) Maxtor 80GB \ 8MB Cache 7200RPM Club-3D Radeon 9200 128MB Microsoft Wireless OPTI + Mouse LiteOn DVD 16x48 Black CompuCase CI-6A19 Floppy חושב שעדיין אסור לוותר... בשורה תחתונה יוצא לי באזור ה- 4100 ש"ח בהנחה שאני קונה את כל הרכיבים משתי חנויות ומבצע הרכבה עצמית - גם על זה אני זקוק לחוות דעה. המפרט די מספק את צרכיי והייתי מעוניין לדעת על איכות המוצרים והאם יש תחליפים טובים במחירים +- זהים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו המפרט שאני מרכיב: כרטיס מסך לוח אם מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 זכרון 512 מ"ב במהירות 333 או 400 מ"ה. בנוסף לכך, שני כוננים קשיחים וכונן אופטי אחד (קורא/צורב CD/DVD) המארז+ספק כוח שאני שוקל הם: 6A21 עם ספק 400W מארז+ספק של Antec אני רוצה להיות בטוח שספק הכוח שאני משיג מספיק טוב בשביל לתמוך בחומרה, אם תוכלו להגיד לי כמה בערך יעלו ספק ומארז שיתאימו לצרכים שלי זה יעזור מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מעבד, לוח אם, זכרון RAM, ספק כוח וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג/תוכנות/סרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD/battlefield/assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1880p 24 אינץ+- (חושב לקנות Samsung S25HG50FQM 24.5'' LED)…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את המחשב הנייד הראשון שלי. אמרתי שעל איכות ואחריות אני לא מתפשר וקניתי מחשב עם אחלה מפרט: dell n5010 בצבע שחורכ INTEL I5 460 4GB DDR3 500GB 5400RPM RADEON 5650 סוללה 6 תאים ואחריות ל3 שנים. בחרתי במעבד איי 5 כי יצא לי לשחק במחשבים ניידים עם מעבדי I3 ודי התאכזבתי מהביצועים. אני עובד עם מערכת WINDOWS 7 64BIT שקיבלתי עם המחשב. אז מה הבעיה? הבעיה היא שאני מרגיש שהמחשב איטי, יש לו דיליים ובכמה תוכנות שפועלות ביחד הוא לא ממש מטיס את עצמו. אני רגיל לעבוד עם מחשב נייח ויש לי מעבד E6400 (שעובד עם WIN 7 32BIT) ובאמת שהוא מרגיש בהרבה יותר מהיר ויעיל מהI5. לפי דעתכם יש איזשהי בעיה במחשב? או בגלל שזה מחשב נייד הוא אמור להיות יותר איטי? אשמח לעזרה. תודה, ניב
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1190 M.BOARDS - GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 508 MEMORY DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 Vedio Card GAINWARD 9800GTX+ 512MB PCI-E 1070 or INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI PCI-E 1100 POWER SUPPLY 500W אשמח לקבל תגובה על המחשב, ואיזה כרטיס יותר כדאי.. לצורך משחקים, פנאי ועריכת וידיאו
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקבוק של לנובו וצצו לי כמה בעיות, אשמח לקבל את עזרתכם: 1. חלק מהכפתורי תפעול של המחשב האלה שנמצאים על כפתורי ה-F (הגברה/הנמכה של התאורה, כיבוי/הדלקה של הוויפי וכו') לא עובדים לי. (הכפתורים של הגברה/הנמכה של הקול עובדים לי) 2. כשאני רואה סרטים האיכות של התצוגה ממש ממש גרוע, רציתי לדעת אם זה בכל המקבוקים ככה או שיש לי בעיה ספציפית, ואם יש איזה עדכון לכרטיס מסך לעשות. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המחשב הבא: Intel E8500 Asus Q-Pro 4GB RAM 640MB Hardisk GTX 480 Graphic Card 750W Thermaltake PS מארז C690 אני קונה: מעבד Intel I7-3770K לוח אם Intel DQ77KB דיסק קשיח Intel 240GB 520 series את 3 החלקים האילו אני קונה במחיר מוזל דרך חבר שעובד באינטל. מהמחשב הישן אני אשאיר אצלי רק את ההרדיסק, הספק והכרטיס מסך.. אני צריך עזרה בבחירת מארז + זכרונות (16GB), קירור למעבד חשוב שהמארז יהיה שקט. התקציב לחלקים הנוספים (מארז, זכרומות קירור) מקסימום 1500 שח.. אפשר קצת יותר וגם קצת פחות :-)). מטרת המחשב היא למשחקים + עבודה (תכנות ב- Visual Studio 2012).. אגב- אני לא מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כרגע.. מקסימום אשדרג אותו בעתיד. תודה מראש. שי
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך את דעתכם על מפרט שהרכבתי, אם הוא מתאים, אם יש המלצות לשינוי חלק כזה או אחר וכו'. לוח אם - ASUS P5QL-E מעבד- intel pentium dual-core E6300 BOX כרטיס מסך - Gainward Geforce 9600GT 512MB DDR3 ספק כח - seasonic ss400ES 400W זיכרון 2G יש לי ודיסק קשיח 320G של westren digital גם. אין גם צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד קצת לעבודות גרפיקה (פוטושופ) ומשחקים כמו call of duty. בנוסף אני צריך המלצה למארז טוב ושקט. שמתי עין על המארז של antec ה-P182, אז אם יש המלצה על משהו בסגנון רק טיפה יותר זול זה יהיה מצויין. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני יודע שכבר פתחתי נושאים קודמים אבל עכשיו התקציב נסגר סופית ובנושאים הקודמים התפתחו ויכוחים אישים שהוריד את הנושא שלי לזבל.. אז ככה בקשות.. אשמח להכניס קווארד.. כרטיס מסך טוב .. לפחות ה320MB ...ציוד היקפי : מסך [לא פחות מ19] עכבר ומקלדת] לגבי העכבר אשמח לשלב mx518 ... מתוכנן oc קל-בינוני .. מארז שקט!! אשמח מאוד להכניס את הP180.. אני מת עליו!!. 2G ראאמ לפחות.. 250 HD לא צריך יותר... צריך צורב אבל לא משהו מיוחד ששוה להשקיע עליו .. תודה מראש לכל העוזרים והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-