עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pms1,

שלום זה המפרט מה אתם ממליצים לשנות כי התקציב מקסימום 1700 ? תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 ₪367 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] GIGABYTE GZ-X7 BLACK w/o PSU ₪200 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W ₪201 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 REV.2 - זמין במלאי ₪60 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪201 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1856 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Mister Hai,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחדש שמיועד לצפייה בסרטים (יחובר HD לטלויזיה) למשחקים. תקציב מקסימלי הוא כמו בכותרת 3500 ש"ח המסך טלויזיה הוא 32" HD Ready אין צורך בציוד היקפי או במסך המחשב יהיה אצלי בחדר אז אם הוא יהיה שקט זה יהיה מעולה לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת עברתי פה בפורום על כל מיני מפרטים שראיתי שהציעו לאנשים והרכבתי את המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪811 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by TUTURU,

שלום אני חדש, אז אם במקום הלא נכון בבקשה לעביר. אז השאלה כזו אני מבין שהכרטיס מסך בנייד לוקח מי הזכרון RAM בשביל השימוש בשבילו זה נכון? אם כן נגייד החלפת זיכרון RAM נפתח ותדר גבוה יותר אז בעצם יגרום לשיפור ביצועים גרפים אומנם? (הכונה בכרטיס מסך מישני בטכנולוגית האופטימוס של נוידה למשל 540M)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב נייד מארה"ב לצורכי לימודי מדעי המחשב. אני מתלבט בין שניים (מותאם אישית) שמפרטיהם הם : Toshiba Satellite P750-BT4G22 Laptop Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.0GHz (2.90 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB Cache NVIDIA® GeForce® GT 540M with NVIDIA® Optimus™ Technology with 1GB GDDR3 memory 6GB DDR3 1333MHz SDRAM 4096MB+2048MB 500GB HDD 7200rpm, Serial-ATA Lithium-Ion Battery 6-cell, 4400 mAH Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit, SP1 DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive Microsoft® Office 2010 Starter Wi-Fi® Wireless LAN (802.11b/g/n)+ Bluetooth® v.3.0 + Enhanced Data Rate (EDR) Glossy Black LED Backlit Tile keyboard 1 Year S…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by itzikefly,

1. מה התקציב - 2000-2500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: עיקר -משחקים, אינטרנט ותחזוקה שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ksp, sky ps, או חנות אחרת שתיהיה באזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יהיה אפשרי להוסיף את הארדיסק והצורב בנוסף מהמחשב הקודם? 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אני יודע שהתקציב דל= חיילים, חשוב לי מאוד שהמחשב הזה יצא סבבה תודה רבה לכולם! תודה

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 835 ש"ח ( למזומן:818 ש"ח ) ASROCK Z68 Pro3 - Retail - לוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15661 כמות: 1 מחיר: 690 ש"ח ( למזומן:676 ש"ח ) CORSAIR 4Gb Kit (2GX2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14107 כמות: 1 מחיר: 392 ש"ח ( למזומן:384 ש"ח ) Sapphire 5450 1GB GDDR2 (1GB - 2.8GB HM) - HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12527 כמות: 1 מחיר: 348 ש"ח ( למזומן:341 ש"ח ) Scythe JAPAN Reeven 120 775 /…

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  8. הייתי מעוניין לשדרג את המערכת, התקציב שלי עד 2500 שח. החשיבה הכללית שלי כרגע, I7 2600K לוח שמופיע בביקורת האתר Gigabyte Z68X-UD3H-B3 וזכרונות עוד לא יודע.. אולי שני סטיקים של 2 אולי של 4 והאם יש באמת הבדל בין 1333MHZ ל 1600MHZ ? או ששווה לי לחכות קצת ל Sandy Bridge-E ? תודה ליועצים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בגלל שהמחשב הנוכחי שלי מעצבן אותי נורא, ונשבר לי ממנו ממש. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, עבודה עם מסמכים, סרטים, מוזיקה [שיוכל להריץ סרטי HD על הטלוויזיה בלי לקרטע, כמו הנייד הישן שפעם היה אצלי במשפחה], מדי פעם משחקים ישנים לנוסטלגיה, לא משהו כבד במיוחד * גודל המסך? עדיפות ל15 אינצ בערך * משקל רצוי? לא מוגזם, אבל לא קריטי לי יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לכמה שיותר, אבל הבנתי שאפשר "לשפר" ברכישת סוללה עם יותר תאים, אבל שיחזיק יום שלם של עבודה במסמכים ואינטרנט בלי טעינות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI זה קריטי, ומעדיף כמה שיותר USB מין הסתם. * בלוטות? עדיף שי…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by erezb84,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 1500 ש"ח, לצרכים בסיסיים - אינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה סרטים. אני מעדיף שיהיה לו כונן DVD מובנה. גודל - העדפה ל 13-15.6 (העניין הוא שבמחיר הזה מצאתי רק או נטבוקים ב 10 אינץ או נוטבוקים ב 15.6) לפי מה שראיתי אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5685&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7396&CatCode=315 יש עוד משהו ששווה לראות? או להחליט בין 2 אלה... אני יודע שהסכום הוא נמוך יחסית...השאלה אם יש עוד מבחר בסכום הזה? המון תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PC-Man,

קניתי את המחשב נייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLK830EA השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם החלקים שלו בפנים הם כמו שכתוב במפרט בוואלה? אפשר לרמות בזה לא? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. שלום מחפש מחשב נייד לסטודנטית לחשבונאות, בתקציב של 2000-3000 ש"ח. למעשה כל נייד שיש היום בשוק, אפילו הזולים של לנובו (G560 ודומיו) אמורים להספיק מבחינת חומרה, הבעייה שהיא רוצה שהוא יהיה יפה, וה-G560 לא ממש כזה אשמח לקבל המלצה לנייד יפה, ואם הוא עם מעבד I3/I5 עוד יותר טוב. תודה רבה נ.ב. דיסק קשיח גדול מהווה יתרון.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by doscape,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם זה לא גורע מאוד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, קול, גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIER החדש, CUBASE ועוד כמה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים ברזולוציה FULL HD עם אפקטים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד כמ…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by Gal.z,

שלום, בהמשך לבקשה למפרט שכתבתי כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505791.msg4328053#msg4328053, לא קבלתי תשובה סופית בנוגע למפרט. לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי. מדובר בסטודנט צעיר ללימוד צילום למשך 3 שנים, עבודה גרפית בתוכנות הרלוונטיות: פוטושופ ילוסטרטר וכדומה. הפעם נלך לכיוון הבא: מפרט ללא מסך - תקציב: עד 3.5K מפרט כולל מסך - תקציב: עד 4K אשמח גם להבין כיצד לבחור לוח למפרט שלא מתוכנן בו OC וכוונה להשתמש בכרטיס מסך בודד, כמובן ביחס עלות תועלת נכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K או 4K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  23. שלום אני רוצה קירור טוב למעבד AMD 955 AM2+ AM3 תקציב עד 120 שקל בערך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by talbo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי בעיקר משחקים ועירכת וידיאו וכמובן תוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו אבל עם תוכנות שמיועדות לחובבנים למשל: Pinacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים