ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הבקשה היא לחבר.... המחשב לא באמת יזוז מחוץ לדירה, השולחני שלו פשוט התפגר והוא החליט לקנות תחליף שולחני במקום... השימושים הם עבודה משרדית, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה, שיטוט ברשת... תודה! עריכה - ניתן לחרוג עד 600 דולר אבל במידה והחריגה תתן יתרון
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קונה מחשב התקציב הוא 10 אלף גמיש במחיר.. רוצה מפרט חייה שתכינו לי בבקשה ואני רוצה חוות דעת על זה: לוח אמ-gigabyte ge-ex38-ds4 מעבד-intel q9300 כרטיס קשיח-nvidia 8800gts 512mb זיכרון-ddr2 4g 800mhz gingstong צורב lg dvd מארז שחור gigabyte 3s aurora 570s ספק כח 460w zalman מסך 22" l226wtq LG עכבר g5 מקלדת media keyboard רמקולים x240 אני קונה את המחשב בעיקר למשחקים ...
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מפרט לגיימינג והייתי שמח להעזר בהמלצותיכם, אני לא הכי מעודכן במעבדים וצ'יפסטים החדשים של אינטל... ברשותו כרגע: Q6600 2gb ddr2 800mhz xfx 650i ultra ThermalTake 400W PP והוא מעוניין לשדרג, בעיקר בשל בעיות עם הקיים. התחלנו ב-2k אבל כנראה שנעלה ל 3000ש"ח, במידת הצורך, ל-4 חלקים חלופיים. יש לו כבר מארז (של gigabyte זהה לשלי), כוננים, כרטיס מסך gtx460 חדש ומסך. אם אפשר להשאיר את הספק (קשה לי להאמין), מה טוב. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שלא נראה לי שאפשר להוציא משהו כבד למשחקים בתקציב הזה אז אני הולך להשתמש בו למוזיקה וסרטים בעיקר. אם יש מצב להוציא כאן משהו למשחקים, מברוק. רק בקשה - שיהיה עם כפול ליבה. עריכה: חשבתי על זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! הרכבתי מפרט טכני ורציתי לשאול אתכם מה כדאי לשנות, להוסיף, לשדרג וכו. ואיזה לוח אם לבחור אז הנה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHZ 800MHZ לוח אם: HELP ??? זיכרונות: Kingstone 512mb 400mhz DDR כונן קשיח: Western Digital 80Gb 7200 Rpm + 8mb buffer כרטיס מסך: Asus Geforce 4 V8420 td - 128 mb כרטיס קול: Creative live 5.1 כונן תקליטורים: LG X 52 כרטיס רשת: Realtek 10/100mb רמקולים: Creative inspire 2400 (2.1) black מארז:HELP ??? 6 יציאות USB 2.0 סה"כ מאווררים למחשב 4. כונן דיסקים Floppy disk 1.44 ההצעת מחיר שקיבלתי עבור מפרט זה היא כ 6700 ש"ח אם אתם מעוניינים בלינק לאתר תבקשו! תודה מראש, ;D
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בדיוק הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי את הכרטיסים הבאים של NVIDIA למחשבים ניידים שתומכים ב DX10 ותהיתי אם אני יכל להחליף למחשב שלי, HP DB6160ea, את כרטיס המסך. חיפשתי אם יש למחשב שלי את חריץ הMXM אבל לא מצאתי שום דבר שאומר שכן או שלא. סביר להניח שאם HP לא אומרים דבר אז כנראה אין אבל כדי להיות בטוח החלתי לשאול לגבי זה כך שאם יש מישהוא שיש לו מושאג אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, נתחיל מזה שהמחשב המיועד יהיה מחובר לשני צגים, LCD 37 של פיליפס לסרטים, וצג מחשב LCD 26 אינץ לעבודה על המחשב ומשחקים, בנוסף המחשב מחובר למערכת קולנועית ברמה גבוהה. ועכשיו לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב סרטים ומוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית ובעתיד שימוש בתוכנות של ADOBE לעיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מבחינות התוכנות שלא קשוקות לנגינת סרטים ומוזיקה (MEDIA CENTER למיניהן) תוכנות גרפיות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיישאר יציב כל עוד יופעלו עליו במקביל מספר תוכניות כבדות כמו תוכנות שיתוף ודפדפן וכן שצפיית סרטים בו תהיה מהנה כולל כרטיס קול ברמה מספקת (בלי מסך)
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי קונפגירציה מותאמת אישית למחשב נייח שאת כל הרכיבים אני בחרתי ואני מחפש הצעות יותר זולות אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ביותר זול בבקשה שיגיב וגם צריך הצעות מחיר למארזים עמידים ומאלומיניום או מפח אבל שיהיו טובים ומספיק גדולים בהתאם למה שרשום. מפרט טכני למחשב נייח: לוח אם-gigbyte gsa-ep45 ds3-מחיר:630 ש"ח כרטיס מסך-asus geforce en9600gt hdti 1gb pcie -מחיר 840 ש"ח intel dual core 2 quad q9550-אין לי מחיר לזה בינתיים עדיין בבירורים,כל הצעה תתקבל בשמחה. צורב lg gs22lc30 dvdx22 0em-מחיר:155 ש"ח דיסק קשיח western digital דגם wd3200aaks נפח 320gb אריזת oem-מחיר:225 ש"ח זכרון ocz pn-ocz3pi16002gk 2gb-מחיר:430 ש"ח מארז-בזה אני צריך עזרה אלומיניום או פח עדיף …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
2 מעבדים XEON 2.4 גיגה זיכרון 40 גיגה הרד דיסק ואת כל השאר אני לא יודע אבל זה מחשב של IBM ואמרו לי שהכל בו IBM כמה הוא שווה היום
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חשבתי על הליסט הבא, עוד לא עשיתי חקר שוק ממש מקיף, אז הנה דוגמא אחת להתרשמות: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case 798 ש"ח 1 PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX 442 ש"ח 2 Seagate Barracuda 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB ST31000333AS 1,110 ש"ח 1 ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 875 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח 1 Dell 27 LCD 2709W Widescreen Flat Panel OP-RD09-2541 3,890 ש"ח 2 G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 541 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 PCI-e Hdmi 890 ש"ח סה"כ 9,980 ש"ח המחשב לשימושים בהחלט כלליים; הכל מהכל, ואני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן אני מעוניין לקנות מחשב נייד של עד 4000 ש"ח, לאינטרנט סרטים שירים וכל זה..... משחקים אינני סבור שאני רוצה שירוצו לי על המחשב, אם כן, האם יש מחשב שיכול לספק את צרכיי ב-4000 ש"ח או שצריך להוסיף מעט יותר תודה לעוזרים אוריה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם למטרת לימודי הנדסה ניתן לסתפק במחשב עם מעבד כסגנון של T4500/T4400/T6600 או שעדיף כבר ללכת על I3 ? ושווה את התוספת מחיר של 500-1000 שקל ? כמו כן המחשב יהיה המחשב העיקרי בזמן הלימודים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 אחליף את המעבד ל-I3 החדש (IB). וגם מארז קצת יותר טוב. משמש בעיקר לגלישה קצת סרטים קצת מוסיקה. תקציב עד 1500ש"ח, ללא ציוד הקיפי, ללא מסך וללא כונן נייד, רק מחשב.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הדרישות: עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי שיהיה שקט מאוד ושהמארז יהיה יפה שיהיה הכי טוב שאפשר למשחקים! ורצוי מחנות tms תודה !
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב חברים וחברות מדובר במחשב המיועד למסחר במניות עם זרימת מידע זמן אמת ותוכנות גראפים זמן אמת (גרפיקה בסיסית, לא משהו מרהיב)-2 מסכים יחוברו חשיבות רבה לביצוע פקודות במהירות.. הנה מפרט ,אנא חוו דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm אל פסק ADVICE PRPC750 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3283¤
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט הזה למשחקים כבדים על מסך 22", וסרטי HD # אני מעוניין במעבד 4 ליבות (למרות שאני יודע שעדיף 2 ליבות למשחקים) # לא צריך הארד דיסק Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048 Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21764 G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23746 Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995 Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 145 ש"ח ht…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך,מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח ורק אם יהיה שיפור גדול בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא ציוד היקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. צרכים: אופיס, אינטרנט, סרטים. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. מעביר כונן אופטי מהמחשב הנוכחי. תודה!! ------------------- אפשרות א': חנות TMS [b]מעבד:[/b] Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪600 [b]קירור למעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/14584]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 [b]לוח אם:[/b] Asus H110-I PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪393 [b]מא…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם EEE PC 901 ....יש לי במחשב 12 ג'גה שמחולקים ל 4 ו- 8 .... המחשב פורמט בטעות וברצוני להתקין עליו שוב ווינדוס XP אין לי דיסק מקורי אבל יש לי מספר סיריאל שמודבק על המחשב ליד הבטריה ! כיצד ניתן לעשות זאת ? אני חושש שתיקון במעבדה לא בא בחשבון מאחר והמחשב גם ככה לא שווה הרבה .... כיצד ניתן להתקין על המחשב שוב מערכת הפעלה חדשה עם הסידי קי שיש לי ללא סידירום ..?! תודה מראש לעוזרים LIMER
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים למטרות הגיימינג שלי (דיאבלו 3, סטארקרפט 2 וקרייסיס 2 בתור דוגמאות לעכשיו...) ולעבודה בפוטושופ. בנוסף שיוכל להחזיק במולטיטאסקינג פוטושופ, אינטרנט עם לפחות 6 טאבים פתוחים, אייטיונס ברקע, איזה סרט/פרק שעשיתי לו פאוז ומחכה לי כבר 4 ימים וירקות אחרים שאני לא מעלה בדעתי כרגע. גודל מסך - נוטה לכיוון ה15.6" - אלא אם למישהו יש טיעון חזק למה לא. משקל לא הכי רלוונטי אבל שלא אשבור את הגב. לגבי זמן סוללה, אני לא מעודכן מה הממוצע למחשבים הניידים אבל הדרישות של התוכנות שאני אפעיל כנראה יצטרכו מעל הממוצע. שתהיה יציאת HDMI ו לפחות 3 כניסות USB 3.0, בלוטות', כמובן שקליטת WIFI, כונן DVD שגם צורב. שיגיע עם Windows 7 ואופיס שכולל Powerpoint וורד ואקסל. אח…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-