עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hellfire03,

כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Segev Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yatzeK,

בוקר טוב חברים, אני צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב במחירים בין 3000-3500 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לכל שאר הדברים : סרטים, מוזיקה... תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי איזה משימה קטנה שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי! אני צריך לשדרג מחשב פנטיום 2 350 בסכום מזערי של 1500 ש"ח בלבד! האם זה אפשרי???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by haim227587,

יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by valorox,

צריך מפרט למחשב בשביל משחקים, עד 3500 ש"ח החלקים הכי טובים שאפשר להשיג בסכום הזה.. תודה רבה לעוזרים :] (לא משנה מאיזה חברה העיקר שהיא טובה..)

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  9. IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום כולם , תודה מראש על התגובות , ודרך אגב יש לכם אחלה אתר! הובכן אני מחפש מחשב לאח שלי הקטן , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , אבל זה לא אומר שהוא צריך לרוץ על 100 פריימים לשנייה על כול רזולוציה , אני מחפש כרטיס מסך שיעלה בסביבות 1000+ ש"ח . קיבלתי את ההצעה המחיר הבאה , היא נראית לי די זולה כי מתי שניסיתי להרכיב מחשב דומה בחנויות אחרות קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית הנה ההצעה: AMD 3200+ 64bit 939 pin Gigabyte k8n51gmf-9 ATI readeon X700 super pcx 512mb DDR 512mb 400mhz samsungX2 hitachi 80gb sata2 7200 RPM 8m 3 years warranty NEC dvd-RW 3550 case 2107 400w usb2 p4 כולל הרכבה סה"כ מחיר 3250 ש"ח מה דעתכם? מחיר טוב? , מה הייתם משנים ? ערכתי את ההודעה , באמת שכחתי להכניס את המ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by danvis,

שלום לכולם, ההורים שלי ביקשו ממני להכין להם מפרט למחשב, ומכיוון שעבר הרבה מאד זמן מאז שקניתי את המחשב שלי ודברים רבים השתנו בשוק, אולי תוכלו לעזור לי בבניה של המחשב? המחשב לא מיועד למשחקים, רוב העבודה על המחשב זה בעיקר אינטרנט, או משחקי קלפים שלא דורשים רזולוציות גבוהות, מה שכן אני זקוק שהמחשב יוכל לצרוב DVD. תודה לכולם מראש.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by wolfman,

אני קונה את הדברים הבאים: דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 668 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX 991 ש"ח לוח אם: ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 920 ש"ח כונן דיסקטים: Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח כרטיס מסך: Asus geforce 4 v9280s/tvd 128 mb זכרון : Winbond DDR256 MB 3200/400Mhz * 2 אני צריך עזרה בלבחור את הדברים הבאים: 1) מסך 19 שטוח 2) מדפסת 3)מארז - עם יציאות USB מקדימה רצוי שחור 4)כונן DVD קריאה 5)ספק כוח תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם :anim-jjd: אני כבר לא יכול להתאפק ורוצה שתאשרו לי סופית את המפרט הזה לפני שאני מזמין: PQI PC3500 1024MB DDR 433MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2.5-3-3-7 ¤820.00 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ¤2,290.00 Club3D GeForce 6800GT 256MB PCI-EXPRESS ¤1,840 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ¤380 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU ¤290.00 MSI K8N Neo4-F NFORCE ¤ 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ¤460.00 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X ¤230.00 Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue ¤50 -- ---- ----- ---- ---- ---- סה"כ כמעט 7,000 בקשר לזיכרונות (433MHz) הם עולים 20 ש"ח יותר מהגירסה של ה400MHz הכרטיס מסך …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shibby15,

אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

17. Started by TeaHwpce,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 אני מעונין לקנות המחשב. אני יודע שהמחשב אינו מותאם למחשקים ואינני מתכנן להריץ משחקים, אני רק אתקין ליתר ביטחון כך שאני לא קונה את המחשב למטרות הנאה. עיקר השימוש של המחשב הוא אינטרנט ותוכנות כבדות. האם כדאי לי? אם אתם יודעים על מחשב אשר מתאים לרצונותי, אנא ידעו אותי.

18. שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by galdavid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר (כלול בתקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה ARGB (בכל זאת מחשב לבר מצווה). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by growler,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מפרט הכי כדאי אם אפשר לחסוך אז מבורך אבל ממש לא חייבים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדים סרטים ומשחקים COD NBA 2K11 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך דל 2007FP רזולוציה 1600*1200 אם אני לא טועה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: https://www.dell.com/en-us/shop/laptops/g-series-15-3500-laptop/spd/g-series-15-3500-laptop?~ck=bt https://www.amazon.com/HP-Pavilion-Gaming-Laptop-GeForce/dp/B08P6MRZBG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=HP+Pavilion+Gaming+Laptop&qid=1607460250&sr=8-3 בלי להתייחס לעניין המחיר - מה עדיף? בעיקרון, לשניהם כמעט אותו מפרט, עם ההבדלים הבאים: מעבד Ryzen 4600H ב-HP לעומת i5-10300H ב-Dell ב-HP יש פורט USB-C שאין ב-Dell מסך IPS ב-HP לעומת מסך WVA ב-Dell. לגבי המסך, הרבה סקירות אומרות שהמסך של Dell "משעמם" (dull). מהבחינה הזו נראה שעדיף, בלי לחשוב פעמיים, ה-HP. מה שאולי קצת מדאיג זה ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אוקיי חברים מחר אני הולך להזמין(בשעה טובה) את המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ SOCKET 939 לוח: GIGABYTE K8NF-9 NFORCE 4 PCI-E כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 6600GT PCI-E 128MB DDR3 זכרון: SAMSUNG ORIGINAL MEMORY 1GB (512*2) DDR400 PC3200 מארז: A-TOP SUPERTALENT X-BLADE 3 led fans,1 rear 120mm,one front,one side,one optional on other side,window,0.8 metal ספק: Thermaltake SilentPurePower 410watt 120MM fan,black,sliving,24 pin,Passive PFC -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל זה 4700 ש"ח.עם הנחה של איזה 200 ש"ח. מה אתם אומרים?עצה אחרונה? -התלבטתי הרבה לגבי הלוח וזכרונות החלטתי לא לקית תNE…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LTom93,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.