עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Norm4nde,

אז ככה המחשב לא מעניין אותי איך הוא יראה אבל הכי חשוב זה המסך ... אני צריך מסך 19" דק... זה כל הדרישות .. מכיוון שבתקציב כזה אין הרבה אפשרויות ... (לבחור למשחקים או גלישה עריכה בלה בלה) אז פשוט אני צריך מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך מהר... אינטרנט בלגנים הכל רגיל ... בקיצור 3.5K מסך דק 19" יפה! ויהיה מרשים .

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Roma bluz,

שלום חברים. לפני שאני ממשיך לקנייה רציתי להתייעץ. מה אתם חושבים על המפרט. המחיר בסביבות העשרייה. לגבי הכרטיס רשת האם כדי להוסיף אחד חיצוני או מה שיש על הלוח אם יספיק. השימושים בעיקר אנימציה ומידול. תודה מארזי מחשב - ATX מארז =CC-9011081-WW]CC-9011081-WW - Corsair - Black Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case - NPS...[/url] שנתיים אחריות ספקי כח - ATX =CP-9020091-EU]CP-9020091-EU - Corsair - 650W RMx Series™ RM650x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU...[/url] חמש שנים אחריות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358220]CM8068403358220 - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gershia,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zebra,

איך???? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dror1712,

היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז זה מה שיש לי בנתיים... מארז ANTEC 900: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129021 ספק כוח 550WATT: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 ומסך SAMSUNG 930B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp צריך לקנות: מעבד- INTEL DUAL CORE לוח אם זיכרון שיהיה 2G כ.מסך שיחזיק משחקים כבדים ו HD בין 120-200GB מה שהתקציב יאפשר... עד 6,500 ש"ח...! תודה לעוזרים..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by adirnasri,

המחשב ישמש לצורכי משחקים חדשים ואינטרנט אז חשוב שהוא יריץ את המשחקים בצורה חלקה ושיהיה שקט(לא כזה חשוב בעקרון) ללא ציוד הקפי חשוב שיהיה באזור המרכז בעדיפות בראשון וגם בבקשה את האתר שהרכבתם את המפרט תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kizz,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אם ישנם מחשבים שעונים על הדרישות למטה בתקציב יותר נמוך (4000 ש"ח) - מה טוב. מטרות המחשב: עבודה משרדית "כבדה" - אופיס ואינטרנט. תרחיש רגיל: 6 גליונות אקסל, 2 מצגות, 4 חלונות וורד, כ-15 מיילים פתוחים באאוטלוק ו-4 טאבים שונים ב-firefox. ברקע skype, בבילון ואנטי-וירוס. נפח הזיכרן חשוב מכיוון שקובץ ה-pst מגיע ל2-3 ג'יגה אחרי שימוש של חודשיים. גודל המסך: לפחות 12 אינץ' ועד 13 אינץ' במידה והמשקל כולל הסוללה קטן מ-2 ק"ג. זמן סוללה: מינימום 3 שעות תחת השימוש שמופיע למעלה. רצוי 5 שעות ומעלה. יציאות מיוחדות: לא הכרחי, עדיפות למחשב עם יציאת DVI/HDMI, חיבור סיראלי (לא קריטי) ו-e-sata. בלוטות': רצוי אבל לא הכרחי, מקסימום אוסיף לתקציב דו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ברצוני לשאול האם בתקציב של 1000 שקלים המוסטק 3000 הוא התשובה הטובה ביותר .יש לציין שהיא 3.1פיקסלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הכל בכותרת...נשמע הגיוני? במשחק הפוקר של FACEBOOK המסך דיי נתקע...יש לי כרטיס מסך של 4650, יכול להיות שהוא עובד על מצב חלש ב 2D? המעבד לא יורד מה 50% עבודה. זה מעצבן יש הרבה לאגים כאלו...במיוחד אם אני מעביר את העכבר לכיוון אחר מהמשחק או טאב אחר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי בכותרת - משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PHOTOSHOP, TRAKTOR - שימוש מזדמן, OFFICE - שימוש תדיר.. ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY 3, BIOSHOCK, COD, GTA ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה FULL HD …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1337Din,

זאת רשת קטנה ונחמדה, הבעלים חביב ונותן שירות טוב, אך לכל דבר יש גם חסרונות למישו יש מושג כמה זמן הם קיימים? קצת ביקורות עליהם? כי אני פוחד שאני ארכוש מחשב ותוך כמה חודשים הם ייעלמו או יפשטו רגל בהקשר של המחירים בהחלט שווה להזמין מהם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maksimsl,

שלום לכולם, יש לי לנובו מסדרת T בן כ-4 שנים. לאחרונה המסך הפך להיות ממש כהה ואמרו לי שלא כדאי כלכלית לתקן אותו. יש בו זכרון 1GB הארד דיסק -250, מטען חדש בשווי 300 ש"ח שכמעט ואין להשיג אותו. מישהו מכיר חנות או אדם באזור השרון אשר יהיה מעוניין לקנות חלקים ממנו או כחבילה? חשבתי למכור הכל יחד כמו שהוא בעלות סימלית של 650 ש"ח...לכסות את ההוצאות שלי בגיל החלקים שהחלפתי ב3 החדושים האחרונים. תודה ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד לנובו R50E התקנתי עליו היום ווינדוס XP מחדש. עד עכשיו היה עליו לינוקס והטראק פוינט עבד מצוין . מה שקורה שגלילת הדפים עובד טוב מאוד בכל המחשב כולל באקספלורר ומשום מה בפיירפוקס לא עובד ? ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרון אבל הלכתי לאיבוד , נראה שלהרבה היתה את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי איך למצוא פתרון . מישהו מכיר את הבעיה , יודע איך לפתור אותה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 THERMALRIGHT TRUE BLACK 120 CPU COOLER, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4213 ASUS P5Q PRO, יחידות 1 ¤895 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3316 G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION, יחידות 1 ¤300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4148 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM, יחידות 1 ¤255 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1007 LG GSA-GH22NP40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 INNOVISION GEFO…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים המומלצים של האתר נמצאת סוף סוף בשלבי עידכון מתקדמים, בתקווה לעידכון רישמי חדש לקראת ה-15 בחודש. אשמח להצעות, שינויים, דיעות והערות מצד הקבועים כאן בפורום (אתם יודעים מי אתם). אם לדעתכם יש חלק מסויים שצריך להופיע במקום חלק אחר אשמח לשמוע על כך. אם יש לכם קישורים מועילים בנושא זה יהיה מצויין. אם אתם יודעים שיש חלקים שמופיעים שאינם זמינים יותר בשוק, גם עליהם אשמח לשמוע. אם אתם חושבים שהמחיר של אחד המוצרים אינו מועדכן דווחו על כך בבקשה. שימו לב שרוב המפרטים כבר נחשבים מעודכנים, כולם עד סכום 7500 ש"ח כולל. בסכומים שמעל סכום זה עדיין לא נגעתי (Enc0der עידכן את התאריכים בטעות), אז לא להתייחס למפרטים מעל 7500 ש"ח עדיין! http://www.hwzone.c…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avishai220,

זה המפרט שבניתי אם יש לכם משהו יותר טוב שעולה טיפה יותר אשמח לראות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H87-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Value 4GB DDR3 1600MHz 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 600W A…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד-וכן אם צריך כ"כ הרבה זיכרון אולי לצמצם ל360GB ת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף: Asus G50vt: core 2 dou T9400 Geforce 9800M GS 4GB DDR3 320GB 7200 RPM HP Pavilion Dv6 3125ej: Core i5 460m ATI Mobility Radeon HD 5470 4GB DDR3 500GB 7200 RPM אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, ניסיתי לבנות לעצמי מפרט למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בתכנון 3D ב SolidWorks ומעט משחקים. דגש עיקרי - דרוש לפרק זמן ארוך במיוחד. אני מחזיק מחשב 7-8 שנים, כך שבסוף התקופה שדרוג כנראה לא יהיה רלוונטי (למעט תוספת RAM במידת הצורך). בהמשך מצורף השאלון ואחריו המפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית 3D, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by orgabay87,

בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by baruh443,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים