עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר, זה הצעה שהוא נתן לי לפני כמה חודשים ולא יצא לי להוציא את זה לפועל אז אולי זה קצת לא מעודכן. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects אני מעוניין להוציא בערך 6000 ש"ח. לגבי המפרט שלי - להוזלת עלויות אני מאד מקווה שאני אצליח להביא מ-newegg או ספק אחר - את המעבד, SSD, כרטיס מסך ואולי גם את הזיכרון. לפי דברים שקצת קראתי ודיברתי עם מורים אין לי צורך בכרטיס מסך QUADRO. אין צורך בציוד שמחוץ לקופסא - מסכים, מקלדת, עכבר וכו'.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מבצא טוב בעקבות הכריסמס ואז אולי גם אגדיל את הSSD והזיכרון. האם המארז גדול מספיק? - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו …

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by asaf16,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iGuy,

מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  4. טוב אז אני קונה היום מחשב נייד סוף סוף.. הנייד יהיה רק לבית..ובעיקר לסרטים פיפא/פרו (אגב גם בזה יש לי התלבטות) אני לא הולך לשחק עוד משחקים רק מה שהזכרתי קודם. אז ככה לדעתי אסוס חברה טובה מאוד, אני ממש אוהב את הניידים שלהם. וגם את האחריות(3 שנים). אני קונה היום את אחד מהמחשביםם האלו. אתם תחליטו: ASUS K53SJ (קיבל ביקורות טובות באתר wisebuy) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode=795 הביקורת עליו - http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=790177&cid=1922 ASUS X54HY לא מצאתי ביקורות באינטרנט לכן זה דיי הימור קל. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= שתיהם דומים מאוד ולכן אתם תחליטו איזה דגם אני יקנה..…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by thesuk,

שלום, אני צריך מחשב חזק למטרת גרפיקה מעבד I7 RAM 8 GB כרטיס מסך חיצוני (לא למשחקים - רק שלא יגנוב מהRAM של המעבד) מקלדת מוארת - חובה ! דיסק קשיח או 7200 סל"ד או כונן פלאש SSD בנפח 500 +- תקשורת אלחוטית WI-FI מסך FHD בגודל 15.6 +- תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב תחליף נייח לסטודנטית. המשקל לא משמעותי, גודל המסך צריך להיות 15.6 וצפונה. שימושים לא כבדים מידיי לכן לדעתי I3 מהסדרה החדשה מספיק+ 4 או 6 ג'יגה RAM. לי חשוב מאוד נושא האמינות והאחריות לשלוש שנים, כמו גם בנייה איכותית. לה חשוב מאוד עיצוב המחשב והיא מעדיפה מחשב בצבע לבן או שחור. כמובן שבמידה ותהיה הצעה לצבע אחר, היא גם תישקל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, בעיקר תוכנות אופיס, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 15.6 עד 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכ…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,MW3,ACR,SR:3 וכ"ו.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by yuvalhuck,

איזה נייד עדיף: 7200RPM 2.4GHz Intel Core i5-2430M וכרטיס מסך מובנה של אינטל או: 5400RPM 2.1GHz Intel Core i3-2310M וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520M 1GB או AMD Radeon HD 6470 1GB או שאולי בכלל כרטיס חיצוני? שוב- השימוש הכבד ביותר הוא Photoshop. ההפרש ביניהם הוא 250 ש"ח כשהשני הוא הזול יותר. תודה!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by yakir32,

שלום לאחר בירורים רבים הצלחתי להרכיב מפרט העונה על הדרישות שלי אני אשמח אם הוכל לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים. מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 ₪472 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! ₪608 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU - זמין במלאי ₪172 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W ₪241 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח !…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

בוקר טוב, התחדשתי בלנובו S205 מסידרת ברייזורס של AMD ואני מרגיש שהוא לא עומד בקצב שלי עם סה"כ שתי גיגה זיכרון (רץ על וינדוס 7). אני מעוניין להוסיף עוד 4 גיג'ה בתדר 1333Mhz ולא 1066 כמו אצלי במחשב (הבדל מחירים גדול). האם עיניין זה יהווה בעיה? נ.ב אני לא טועה שהזיכרון אצלי הוא 1066 נכון? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2129392

14. היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by assafy1000,

היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…

16. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  17. התקציב הוא 2700 אבל אפשר חריגה עד 500 ש"ח. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. שיהיה מחשב שקט אבל לא חייב שקט במיוחד. אני מעוניין שהמעבד יהיה Quad.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. גיימינג כבד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1200X1900 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים... 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 …

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים קלים יחסית וסרטים באיכות גבוהה (מומלץ HD) בתקציב של 2K מתגמש חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לשימוש עם מסך גדול, לא מתחמם יותר מדי ונפח אחסון 160GB ראיתי ניידים נחמדים של lenovo וגם asus eee יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מברר לגבי מחשב עבור ידידה ולכן אשתדל לענות על השאלות הדרושות כמיטב יכולתי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר. בכל מקרה, לא משחקים ולא סרטי HD למיטב ידיעתי. * גודל המסך? כנראה ש-13 היה אידיאלי, אבל בהתחשב בסכום זה כנראה לא ריאלי, אז אפשר לחרוג כלפי מעלה לפי הצורך. בכל מקרה, לא נטבוקים למיניהם, המחשב הולך לשמש כמחשב ראשי ונטבוק נראה לי צעצועי מדי, אפילו בהתחשב בדרישות הצנועות. * משקל רצוי? אה... כמה שפחות... אבל בהתחשב במגבלות הסכום, אין ציפיות גדולות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי מושג, לא נראה לי ששיקול עיקרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by dirk1,

מעבד: ‏Core i7 920 לוח אם: GIGABYTE ‏EX58-EXTREME כרטיס מסך:ASUS HD 5858 זכרון: OCZ RPR2000LV6GK 3X2GB 2000MHz CL9 מארז:ANTEC TWALVE HUNDRED ספק כח:CORSAIR ‏TX 750W Active PFC 12cm Fan‎ מסך:SAMSUNG 26"HD ואולי גם גוף קרור נוסף למעבד עדיין לא החלטתי... אשמח לקבל חוות דעת על המפרט כמו כן בעניין הזיכרון: האם עדיף ללכת על ה-OCZ 12G 1333 ? תודה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by adis84,

שלום אני חדש כאן אני מחפש מחשב ל: קצת משחקים עיבוד תמונה ווידאו בעתיד יש מצב שהוא יהיה גם שרת מידיה (מוסיקה וסרטים) הרכבתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת - בעיקר אם אפשר באותה עלות (לא נמוכה) לקבל משהו יותר טוב (טוב = מהיר יותר, שקט יותר) תודה מראש מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪725 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO TURBO ₪749 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1150 CL5 - TITANIUM EDITION : OCZ2T11504GK ₪375 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪284 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME …

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by yogev_23,

אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זה מה שהיא ביקשה ממני , מה דעתכם? לפי דעתי יש מקום לשיפור בעיקר כי היא מוכנה להשיקע כסף. 1. מעבד - מתלבט בין 2 ליבות חזקת או 4 ליבות מהדגמים הראשונים - E8 או Q8 . 2. מאוור למעבד - zalman CNPS8700 led retail 3. לוח אם - ASUS P5Q 4. דיסק חשיק - westrn digital WD caviar blue WD500AAKS 5. ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU 6.זכרונות - kingston KHX8500D2K2 - 4G 7. כרטיס מסך - GIgabyte 9800 GT 1024mb GV-N98TOC-1GH 8. צורב - LG GH22LP20 DVDx22 10. מארז - פתוח להצעות. מה אתם אומרים..?? אשמח לתגובות תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by roc,

שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.