עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, מאחר ואני זקוק למחשב חדש, אני בוחן אפשרות של בניה מאפס של מכונה מתוך מטרה לבנות מחשב שיעמוד בגבורה בכל מה שאני יכול לזרוק עליו. המפרט הזה נבנה מתוך שימוש במה (שלדעתי) עונה לצרכים שלי (האמת יש לי חשש שזה אפילו קצת יותר מכך), ואני אשמח לחוות דעת והצעות לייעול. לפני הכל, השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נריב על כמה שקלים אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? השימוש התובעני ביותר יבוא ממשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים: התובעניים כרגע יהיו Battlefield 3, Skyrim (אני צופה ומצפה שייצאו עדכוני טקסטורות וכו' ל- Skyrim שיעלו את הדרישות של…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by ilan_sh,

היי, אני מעוניין להרכיב מחשב לעיבוד וידאו שכולל המון המון רינדורים (Full HD כמובן) עם עבודה גם על EDIUS 6 גם על הADOBE Premiere/After Effect זוללי הזכרון וגם על תוכנות כמו MAYA ודומות. אני כיום עובד על מחשב מאד מיושן שמצליח להריץ את תוכנת הEDIUS ... אבל לוקח לו נצח לרנדר דברים קטנים. בכל מקרה, התקציב כרגע עומד על סביב 6K (אני יכול לספוג חריגות קלות) כך שמעבדי הi7 extreme (כל משפחות ה-6 ליבות) נופלים לי. אני מניח שאצטרך כרטיס גרפי שיתמוך ביותר ממסך אחד כדי לעבוד בצורה נוחה יותר (2-3?). אז: 1. הייתי שמח לקבל מפרט מתאים מפי המומחים 2. הייתי רוצה לשאול האם יש עדיפות לעבודה בiMac (או אפילו שימוש בMac Mini) על עבודה במחשב בעל spec דומה שמריץ מערכת מייקוסופט? 3. מחר יש …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by yossi555555,

שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…

7. תחילה נענה על השאלון: * מטרות המחשב? לימודים . אופיס, תכנות והרצת סימולציות (MATLAB ) , סרטים לחיבור ל מסך חיצוני HD , עבודה במקביל. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? קל יותר טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך לרוב יהיה בחשמל אך יהיה נחמד לדעת שניתן לעבוד איתו בלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ 3 שנים+ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שהבנתי למעבדים החדשים של אינטל יש מאיץ גרפי מובנה ושיכול לעמוד בצרכי ( סרט HD על מסך חיצוני ? ) הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסדרה…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by EyalOnn,

הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  11. היי. מבקש מפרט לחבר כמצוין בנושא הת'רד. פתוח להצעות ואף מעדיף מפרט מבוסס AMD אם הוא יתן תמורה גבוהה יותר לכסף. המפרט צריך לכלול הרכבה. אין צורך בצורב ומארז. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eshedv,

יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  16. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by soni,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  18. שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב בדגש על RPG כ-80% מהזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם Visual Studio, מכונות וירטואליות של VMware ו-Blender 3D לפעמים סה"כ כ-20% מהזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SkyRim, Witcher II, Dragon Age II, DeusEx -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lee.,

שלום לכולם. ההורים רוצים לקנות מחשב חדש. השימושים שלהם הם בעיקר אינטרנט, אולי גם אופיס. לא משחקים, בטח שלא חדשים. הציעו להם את שתי ההצעות הבאות: מעבד: G620 3M 2.6 לוח אם: אינטל DH61 SA כולל כרטיס קול ורשת זיכרון 2G DDR3 1333 קשיח: 320GB SATA2 PCI EXPRESS on board צורב DVD מארז: ATX USB FRONT מקלדת ועכבר ב1350 ש"ח לא כולל תוכנות או מעבד: i3-2100 3M 3.10Ghz לוח אם: אינטל DH61 SA כולל כרטיס קול ורשת זיכרון 4G DDR3 1333 קשיח: 320GB SATA2 PCI EXPRESS on board צורב DVD מארז: ATX USB FRONT מקלדת ועכברב-1850 ש"ח כולל תוכנות בעיקרון מהמחשב הנוכחי יש להם צורב אז כנראה שאפשר לחסוך אותו. רציתי לדעת מה דעתכם ואיך משפרים את המפרטים לחלקים פחות גנריים בלי לחרוג ביותר מדי …

21. שלום, אני משתמש חדש בפורום ואני צריך קצת עזרה בבחירת מפרט מחשב לתכני HD ומשחקים (בעיקר FIFA) אני קונה הכל מחבר שלי אז אני רק צריך מפרט, כרגע ההצעה שלי היא כזאת, אנא תקנו מה שלא נראה לכם... תודה מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz לוח אם: ASUS P8P67-M PRO זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 ספק: TR2 RX 450W דיסק קשיח: WD 500GB SATA3 כולל מארז מומלץ וצורב דיוידי רגיל תקציב מקסימלי - 4,000 ש"ח בתקווה לחסוך קצת... יש לי מסך 23 אינץ' אני רוצה לשחק ברזולוציה מקסימלית וחשוב לי הגרפיקה ובהמשך יתחבר גם לטלויזיה 37. חשוב שיהיה שקט ושיתמוך בRAID ובחיבור USB3 . לגבי OC אף פעם לא עשיתי ואני לא יודע אם כדאי או לא, אז אם אפשר הסבר והמלצה. תו…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by gshani,

שלוםן, אני מנסה לבנות מפרט לשימוש ביתי בסיסי. גם בRSM וגם בTMS יוצא לי הפרש של 200-300 ש"ח בין מה שאני מצליח לבנות והמפרט של המשרדי ב1180 וזה אחרי שקיזזתי הרכבת מחשב, שירות VIP ואת העלייה הנוראית במחירים של הדיסקים קשיחים. מאיזה חנויות הבאתם את המחירים ? להלן מפרט שבניתי GlacialTech Igloo 7311 Light Silent fan, יחידות 1 ₪39 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=499 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 שרות RSM VIP, יחידות 1 ₪130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1255 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 CompuCase 6K3…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. היי חברים, להוסיף ולשפר תמיד אפשר. עזבו מחיר וכמובן שאנו לא הולכים להשקיע 10K על מחשב כרגע. האם המפרט האמור מספיק טוב להריץ משחקים באולטרא או באיכויות גבוהות? במידה ולא, מה הצוואר בקבוק שלי? תודה!

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.