עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן לקחת מחשב חדש מסך 19 אינצ' LCD יש לי אז ככה שאין צורך לקנות כמו כן HD חדש בעל 250 GB של WD SATA יש לי אז גם אפשר לחסוך על זה אז ככה עכשיו צריך התיעצות וגם קצת עזרה ( המחירים שאני מציין הם לפי KSP אם יש הצעה למקום יותר זול אני ישמח לשמוע ) אני יפרט מה אני רוצה ואם אפשר תיעצו לי בנושא נתחיל מהדבר הכי חשוב מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB במחיר של 1350 חשבתי לקחת את ה6300 הוא יותר זול ב300 שקל אבל איטי יותר אז אמרתי שנשקיע עדיף כבר ב6400 או שאולי עדיף כבר להשקיע במשהו חזק יותר? לוח אם אז כאן מתחילה כול ההתלבטות הקשה... וכאן אני באמת צריך עזרה ויעוץ נתחיל מה אני מוכן להשקיע: עד 700 שקל (מכיוון שראיתי שעד 700 שקל אפשר למ…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! הוצע לי המפרט המצ"ב בחנות שאני לקוח שלה זה זמן רב. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב, אותו אוכל להשקיע. השאלה המתבקשת היא - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? אודה לכל תגובה בנושא. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by huhxd,

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1046 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤ 432 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 598 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 291 מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK) VB1000BNS w/o PSU ¤ 395 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 404 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4744 חרגתי קצת.. אבל לא נורא.. איך המפרט הזה?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by valorien,

אהלן חבר'ה. אני מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס במחיר של 3000 ש"ח - מחשב נטו ללא מסך. אני יודע שמגבלת הכסף לא מאפשרת להיות "יצירתיים" כל כך, אבל אשמח אם מישהו יוכל להציע את המפרט הכי רלוונטי לדעתו לסכום כזה. תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by c0der,

היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Asot,

חבר'ה הרכבתי מפרט למחשב מאוד עצבני ורציתי דעות לגבייי המפרט: תאימות,מה יכול ליהיות יותר מהיר,יותר מתאים...לא להתבייש להוסיף שקלים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS P5N32-E SLI ¤1186 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31031 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤330 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤196 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-800 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32013 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שזה הטאבלט הפופולרי ביותר בימינו נראה לי, אפילו שהוא עם מעבד של AMD... צריך להגיע בימים הקרובים, ובעקבות הגעתו תקבלו גם תמונות והתרשמויות ראשוניות.

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום! אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט שיריץ בעתיד תוכנות אנימציה ב-3D (דוגמת MAYA). כרגע עדיין ללא כרטיס מסך (ירכש בנפרד בעתיד בעת הצורך) אלא אם כן זה נכנס בתקציב. הדגש הוא על הרכבת מפרט שיוכל לעמוד בתלת מימד מבחינת כוח עיבוד וכוח קירור - כך שישאר רק לקנות כרטיס מסך כשתגיע השעה. תקציב: 6-6.5K (אם מישהו יצליח להשחיל כרטיס מסך טוב, אז גם 7K יהיה בסדר). מסך:" LCD 17. הרכבה בחנות אחת - לא מדובר בפריק כמונו שיתחיל לקרב פזורינו מבין הגויים.. תודה וחג שמח לכולם,

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חברה! הרכבתי לעצמי מפרט נחמד ורציתי כמה תגובות, אני אישית מבין בנושא המחשבים ורציתי לשמוע דעות אחרות, לא הלכתי על המפרט של כל הרכיבים יחסית זולים וכרטיס מסך מצויין, הלכתי על הכל ככה ממוצע +, אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1479 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤296 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV BLUE כמות: 1 - מחיר: ¤37 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤692 קשיח למחשב שולחני: Western D…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vorlon_,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן בתקציב של 4000 ש"ח ראיתי את המפרטים, אבל חסר שם מסך LCD שזאת אחת מהדרישות. מישהו יכול להמליץ על מפרט בתקציב הזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכם, חיכיתי הרבה זמן לירידה של ה-Q6600, עדין לא ה-22.7 אבל אני רואה שכבר חלה הירידה, אז אפשר כבר לבצע את הקנייה.. המפרט הזה הוא מ- Iqpc אני לא כל כך מכיר את החנות, אשמח לשמוע אם מישהו ביצע שם רכישה איך הייתה החוויה. בכל מקרה, מחשב לצורכי עבודת בגרפיקה, מאיה, פוטושופ, אפטר וכדומה. לגבי Quadro יקר לי מדי כרגע אז אני יקח לי 8800 חביב. אם אתם רואים משהו מיותר, או משהו שחסר, אפשר גם להעלות את התקציב טיפה. נ.ב. אשמח גם לשמוע לגבי הכונן קשיח החיצוני, אני לא מבין בזה כל כך, אשמח לשמוע. נ.ב.2. מישהו יכול להמליץ לי על אל-פסק שיספק לי חשמל למחשב הזה, לעוד מחשבים (שצורך בערך 300W) ועוד שני מסכי 24"? ובקיצור הנה המפרט נכון לעכשיו: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אני מעדיף שהמחשב יעלה בסביבות ה5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,500 זה המקסימום מעל זה כבר חונק אותי. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: Adobe Premiere Pro CS6, Adobe After Effects CS6, AVID. (משתמש באביד פחות מהאחרות) קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: פרימ…

• 24 תגובות
    • 19.3k צפיות
  16. Started by T-Flash,

אחשלי רוצה לקנות מחשב חדש... הוא עובד עם תוכנות כמו CUBASE ו NUENDO וכו אין תקציב מסויים פה... תבנו לי בבקשה מפרט עם +- החלקים שאני אבקש בהכי זול... מעבד: אכשיו האם מעבד כפול ליבה רלוונטי פה? כלומר התוכנות הנל ינצלו את הכפול ליבה? האם לקנות 4400+? או 3800+? יש הבדל ביצועים גדול ביניהם? לוח אם: לוח אם צריך לתמוך ב DDR מעל 400MHZ אם יש... כמובן PCIE וכו... זיכרון: הוא צריך 2G... יש את של TWINMOSS 1GX2... האם יש תדר יותר גבוהה מ 400MHZ והאם זה יצא לי משתלם? כרטיס מסך: אני אבחר לבד ;D כרטיס קול: לא צריך... יקנה בנפרד... אחר כך... ההרד דיסקים: 3 ההרד דיסקים...: 1. של 80G למערכת וכו... 2. של 300G לקבצים וכו... 3. RAPTOR של 40G... מארז וספק תבחרו לי לבד... לא…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם סוף סוף (בעזרת השם) אני קונה מחשב חדש. בעיקרון כבר המפרט סוכם ומוכן, אני רק רוצה שתעברו עליו ותעירו הערות. תקציבו הוא 5200-5500 ש"ח, יש לציין שירכשו 2 מחשבים. שימושיו הם משחקים,משחקים,משחקים, OC ואולי פוטושופ פה ושם. המחשב לא יוחלף בזמן הקרוב, לכן יש צורך בתמיכה עתידית. על המחשב להיראות גם קצת "יפה" ולא מכוער. לא משנה הרעש. הנה המפרט שבניתי: מחכה להערות והארות, אור כהן ביום שני אני כנראה קונה מחשב, אם למישהו יש הצעות לשינוי אני פתוח אליהם, כנראה שאני לוקח את הGTX: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18799

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by b11y,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by danilevi,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ראיתי שיש מעבד DUAL CORE ו-DUAL CORE 2 מה ההבדל בינהם??? כמו כן מה שחשוב לי במחשב שיהיה חזק ויהיה יכולת לשחק במשחקים (גם כבדים). יש לי פה 3 דגמים שאני מתלבט עליהם(הקבצים נפתחים בפאור פוינט): דגם 1 (דואל קור): http://www.2send.us/uploads/570fd79248.ppt דגם 2 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/7433827b20.ppt דגם 3 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/49e3b09740.ppt כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים טובים עם מערכת הפעלה XP PRO, התקציב שלי הוא עד 12,000 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי חבר'ס, זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache [939 PIN] + Glacialtech Igloo 7200 light 20dBA Quiet - שלוש שנים אחריות Albatron K8NF4U nForce4 Ultra chipset - שלוש שנים אחריות Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 - שלוש שנים אחריות Point Of View GeForce 6600 128mb (128bit 8-Pipelines 300/550) PCI-Express - שלוש שנים אחריות Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות NEC 3520A Black DVD-RW - שנתיים אחריות Black Floppy 1.44 - שנה אחריות COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper II - 24Pin - ATX 1.3 - 350W - שלוש שנים אחריות 2xGlacialtech DC Fan 120x120x25mm 19dBA Quiet fans הרכבה עצמית.. נקודות לציון: * אני לא בטוח בקשר ללוח…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהבתי את המפרט השני בקישור הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ אבל הייתי רוצה להתאים אותו יותר לסטטוס של גרפיקאית חובבת ולאו דווקא גרפיקאית על... לדוגמא - למצוא כרטיס גרפי במחיר יותר נמוך לשימוש בפוטושופ (C3) וגם מתאים לויסטה. בנוסף רוצה להוסיף מסך - 19 אינצ', רוצה כרטיס הרחבה ליציאות USB מקדימה (לפחות עוד 6 יציאות כאלה) וגם לעוד 2-4 יציאות FIREWIRE. אה - גם עכבר ומקלדת מומלצים אם יש. לא רוצה להתפשר בנושא ה- 4 ג'יגה זכרון ובנושא המעבד המוצעים במפרט הנ"ל. רוצה אבל לדעת אם יש לוחות אם שיכולים לתמוך ביותר מ- 4 ג'יגה זכרון. שימושים נוספים למחשב - הורדות מהאינטרנט (סרטים, מוסיקה וכד') וצפיה, האזנה למוזיקה וגם מעט שימושים משרדיים. הקצבנו לנו עד 10,000 ש"ח לכל זה אבל כמו…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BlackTalon,

אהלן ! שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי? פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום. בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום. עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום... אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך) …

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך מפרט של משחקים (החדשים doom bf2 וכו..) כל השאר סטנדרטי. כולל הכול (מסך, רמקולים, עכבר מקלדת...) החיצוניות לא מעניינת , המערז יכול להיות "עוד סתם קופסה" חייב חצי גיגה זיכרון, אם אפשר אז לדחוף גיגה המפרט הוא לחבר ואנחנו רוצאים כבר מחר לבצע הזמנה אז בבקשה העניין דיי דחוף.. 5K זה לא מספיק וידוע אבל בעקרון תנו מפרט שניתן יהיה בעתיד לשדרג בלי להחליף הכול מחדש כמו לוח , מעבד למשל תודה לכולם מראש

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.