ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המטרה לקנות לאמא שלי מחשבה הראשון. שאלתי קצת מוזרה והיא מורכבת משתי נושאים: 1. האם מסוכן להכנס לקשר עם אחריות של חברת DELL? האם כל מחשבי DELL נחשבים ללא אמינים? 2. שמתי עיין על הדגם V13 במידה שהתשובה ל1 היא לא, אז האם יש המלצה אחרת על פי הדרישות. -------------------------------------------------------------- 1. לדוד שלי יש מחשב מסוג DELL והוא צלא כרימון בחוויות נוראות בתקלות תכניות ויחס רע משירות הלקוחות שלהם במספר מקרים ובמספר מישורים. רציתי לדעת אם זה עקב דגם לא מוצלח שבחר או אולי סתם מקרה פרטי. אשמח לשמוע מהמבינים בדבר. אולי עדיף להמנע במגע עם חברה זאת. אני אישית מעוד מעוד מבסוט מהיחס של חברת HP העיסקי במחשב שלי. 2. במידה וDELL V130איננו מוצלח אשמח לשמוע על דגם אחר …
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייעוד של המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה מול אופיס, תוכנות לשרטוט וגם מדי פעם לצפייה בסרטים. התקציב שלי עומד על 3000 שקלים שזה המקסימום שאני יכול להשקיע, בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7104&CatCode=315 של lenovo 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7591&CatCode=315 של dell אלו הדגמים שאני חשבתי עליהם.. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה הנכונה בעבורי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי אחרי קצת מחקר ועצות את המפרט הבא: http://oi52.tinypic.com/14w83ti.jpg המפרט אמור להיות לגיימינג (לא יותר מדי), עריכת תמונות (2D) וצפייה בסרטים בעיקרון אני רוצה שיהיה איכותי, שיהיה כיף לעבוד (או.. לשחק ) במפרט חסרים כמה דברים קטנים כמו ציוד היקפי ומארז שאותם אני אקנה בחנות ולכן הוא מעוגל ל5.5K השאלה היא אם המפרט עצמו עובד טוב, אם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני וכו' ואם יש משהו שהייתם משפרים\משנים מע' הפעלה תהיה windows7 (כבר יש), לא מתכונן OC. המחשב אמור להיות לטווח הרחוק, אז לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים עכשיו כדי שהוא יתאים גם לתוכנות\משחקים של עוד 5 שנים ו..זהו. תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש מחשב DELL מסדרת Vostro יש לי שאלה לגבי 2 הדגמים הנ"ל: 3450: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm 3550: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2520m.htm אני כן הולך להתנייד עם המחשב הרבה ולכן יש לי העדפה ל-3450 בגלל גודל מסך קטן יותר ומשקל קל יותר. -השאלה שלי היא לגבי המעבד, ברור לי שהמעבד של ה-3550 חזק יותר, השאלה עד כמה זה משמעותי? -ב3550 יש את הסידרה החדשה Sandy Bridge, האם ב3450 זה מסידרה ישנה יותר ועד כמה ה sandy bridge משמעותי והם הוא שווה את ההשקעה? המחשב ישמש לעיצוב גרפי דו מימדי, photoshop, illustrator, Indesign ולרוב כל התוכנות רצות במקביל עם קב…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה המלצה למחשב נייד ללימודים - צריך שהוא יהיה קל , עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן - משהו בסנגון של 6-9 שעות ביום , נוח לכתיבה ועם אינטרנט אלחוטי. כול זה בתקציב סביר (עד 4000 שקל בערך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5800 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים, עריכת סאונד ואינטרנט. א) תוכנות עיקריות ספציפיות: cubase sx תוכנת עריכת סאונד הדורשת מעבד חזק וזיכרון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: crysis 2. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) : מקלדת טובה, עכבר סטנדרטי. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה …
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ותוכנות קלות. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא משנה. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה והרכה בחנות. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp בנתניה. תודה מראש, דובי.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה באוקטובר לימודי אדריכלות בטכניון, שמעתי שאין מה להתפרע עם מחשב בשנתיים הראשונות, אבל אני עתידה לרכוש בכל מקרה ורציתי המלצות למפרט שיחזיק לי כמו שצריך תוכנות כבדות הנדרשות כמו אוטוקאד, סקאטש אפ וכו'.ושלא יהפוף להיות עגלה אחרי שנה. התקציב הוא בין- 3500 ל4000 ש"ח, ואת המחשב יביאו מארה"ב. תודה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
המליצו לי על המפרט הנ"ל: מה דעתכם? האם הוא טוב? צריך לשנות מה אתם ממליצים? Intel Core i5 2310 2.9GHz 6MB LGA1155 - TRAY- מעבד Intel DZ68DB (Z68) - ATX - USB 3.0, FireWire - Gigabit Ethernet - BOX PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 (2x2gb) 4GB 1333MHZ CL9 GIGABYTE GTX465 1024MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL Thermaltake V14Pro (CL-P0472) cpu cooler 775 / 1366 Seagate Barracuda 2TB GREEN SATA3 6GBp/s Asus XONAR DS 7.1 Channel PCI - כרטיס קול LG BLU-RAY BD-ROM + DVD-RW GBC-20L + Lightscribe - BLACK כרטיס 3 אנטנות 3T3R N-MAX 300MBps - חיבור PCI - TL-WN951N Thermaltake Toughpower 1000W (W0155R) EPS 80 PLUS- RETAIL SLI Certified - 5 YEARS Warranty Thermaltake Aguila Middle Tower - Silver…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כמה ימים, ואני צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: …
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למרות שקראתי מאדריך לקניית מחשב נייד, הופתעתי שלא היה כתוב על קניית מחשב נייד מתצוגה. האם כדי לקנות מתצוגה או לא אם מחשב ישומש לעבודה משרדית?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחרונה השגתי מעבד i7-2600k (מעבד בלבד - ללא מאוורר). אני רוצה לבנות סביבו מחשב חדש תוך שימוש משמעותי בחלקים מהמחשב הנוכחי שלי. מפרט מחשב נוכחי: מעבד: Core 2 Quad Q6600 (לא רלוונטי) קירור למעבד: Arctic Cooler A7 (רגליים שחוקות) כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS ספק כח: Enermax Modu 82+ 525W מארז: Sonata III Black זיכרון: 2x1GB DDR2 800MHz לוח אם: לא רלוונטי רזולוצית מסך טבעית: 1680x1050 דיסק קשיח: 500GB - עם 32bit WinXP צורב DVD ברור לי שיידרש לפחות: לוח אם חדש וזיכרון חדש, ואולי גם קירור חדש למעבד. בנוסף אולי כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש למרות שלאחרונה שיחקתי ב- Portal 2 ועם רזולוצית המסך שלי הכל עבד די חלק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש dell vostro 3450 לקראת תחילת לימודים אוניברסיטאים. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה במעט סרטים ואופיס. הלבט היחיד שעומד מולי הוא בדבר המעבד. אני אשמח מאוד 'למשוך' עם המחשב תקופה של כארבע שנים. בהתחשב בצרכיי, האם יש צורך ברכישת מעבד i5 או שיספיק לי ה i3? תודה רבה, ערן.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-