עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sky1sky10,

שלום לכם, מבקש מפרט למחשב עד סכום כולל של 3500 שח (ללא ציוד היקפי) אבל כולל הרכבה שירות RSM VIP. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? => 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? => לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? => נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? => משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב => משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב => מסך 23 אינטש FULL HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? => ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? => 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? => קל. 7. האם האם יש צורך לכלול הרכב…

2. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ranbd0,

שלום רב ! אצתרך עזרה בבחירת פרט התקציב הוא עד 1400 שקל למחשב... השימושים העיקריים שלו זה להרצת סרטי MKV (שיהיה לו יציאת hdmi),מוסיקה וגלישה באינטרנט... כמו כן אצתרך לפחות 1T של אכסון קשיח ... האם זה אפשרי?

4. מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Kuduro,

אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by os87,

מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by anthonyp,

המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by orisaban,

אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by idanshir,

שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by evgeni99,

אבקש חוות דעתכם בנוגע ל 4 מפרטי מחשב השימוש למחשב יהיה לצורך גלישה אופיס ומעט משחקים אבקש התייחסות בנוגע לחלקים לא מומלצים למשל לוח אם,ספק ומעבד אם יש צורך בשדרוג חלק מסויים כדי לשפר בצורה משמעותית את ביצועי המחשב התקציב שעומד לרשותי הוא עד 1500 ש"ח מפרט 1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W מעבד Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם Chipset Intel H61 B3 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2\SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מחיר: 1285 מפרט …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sbwolf,

ברצוני במחשב HTPC אבל גם לאינטרנט ועבודה(אופיס) במקרה הצורך. התקציב הינו עד 3100 ש"ח, אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם למרות שקשה לי לחשוב איזו סיבה יכולה להיות. אנא הכלילו בהצעה מערכת הפעלה וחובה שהמפרט יבנה מ-RSM בלבד. אני מתלבט בין 2 הפלטפורמות הנ"ל, כל הצעה אחרת תתקבל בברכה: מפרט INTEL Intel Sandy Bridge Core i3 2105 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪695 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2909 Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2649 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD204UI, יחידות 1 ₪425 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2132 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://ww…

14. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by ArZi17,

שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. הכל בכותרת. דרוש מחשב נייד 15.6" ל 3DMAX ומשחקים עד 6000 ש"ח. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד- כאמור, 3DMAX. התוכנה משום מה לא אוהבת את הדרייברים של ATI.... דרישות נוספות- מעבד I5 SB או I7 4GB+ זיכרון 500GB+ הארדיסק שנתיים או 3 אחריות, רצוי עם איסוף והחזרה. חברות מועדפות- ASUS, DELL, TOSHIBA, SAMSUNG חשבתי על- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12996 בגלל ה GT550 המצוין שיש שם. אם יש למישהו אופציה עדיפה- אשמח לשמוע. התקציב עד 6000 ש"ח ללא חריגות. תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. Started by maor0247,

http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום וברכה, לא מזמן פרסמתי הודעה בדבר מחשב שולחני שאני עומד לקנות ובקשתי המלצות, הערות והארות. השרשור ההוא נעלם בתהום הנשיה ללא תגובות קונקרטיות והייתי מעוניין להעלות את המפרט הכמעט סופי שגבשתי לקראת סגירתו. ייעוד המחשב הוא שימוש משרדי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וגיימינג [יחסית] כבד; כמו כן אני מעוניין להשקיע בחומרה איכותית שתתן לי מחשב על ביצועים ראויים גם בעוד שש שנים מהקנייה. תחילה אפרט את החלקים שכבר הזמנתי ולאחר מכן את ההתלבטויות והשאלות: מעבד: Intel 2nd Generation Core i7 2600K לוח אם: Intel DP67BG זכרון: Kingston DDR3 1600Mhz 2x4GB HyperX כרטיס גרפי: Asus GTX 570 DCII דיסק קשיח: Intel SSD 160GB 320 Series מסך: LG E2340T 23" LED [ציוד היקפי נוסף זניח] כעת ההתלבטו…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by daniel4x,

שלום לכולם אז ככה אני צריך המלצה לנייד באזור ה2200 שקל עם חריגה עד 200~300 שקל (די משמעותי בשבילי,חייל) רק אם זה ממש ממש משתלם . אז ככה מטרות המחשב בעקרון הם: 1.עבודה משרדית,גלישה. 2.עבודה בתיכנות ברמה של מתלמד בסביבת עבודה של Microsoft. (אם זה נחוץ c#) * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי? לא מבין בזה. =[ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע במקומות שאני ישתמש בו יש חשמל אבל בכל זאת שהיה זמן ממוצע של כ3שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מומלץ שהיה במחשב אבל לא חייב. * בלוטות? לא משמעותי בשבילי אבל אם יש..... * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה +- אם יש יותר אחלה אם קצת פחות לא כל כך משמעותי. * צורב DVD? גם …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by FuglyCow,

המחשב מיועד לעריכה גראפית (פוטושופ) וגיימינג קל .. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪447 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪248 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 12…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by tslil100100,

זה מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪99 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקו…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. Started by Python2,

שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.