ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לאשתי שיחזיק כמה שנים קדימה. צרכים עיקריים: עבודה בתכנת אוטוקד לאדרכילות. ראיתי את זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796417 תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברצוני להרכיב מחשב למטרות גיימינג ושאר ירקות, כאשר את החלקים כנראה שאוכל להביא מארה"ב עם חבר. בניתי משהו בינתיים דרך newegg, אשמח לקבל פידבק והצעות לשיפור. XFX HD-685X-ZNFR Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity - 160$ Antec High Current Gamer Series HCG-750 750W ATX12V v2.3 / EPS12V v2.91 SLI Certified CrossFire Certified 80 PLUS BRONZE - 90$ G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - 55$ ASRock Z68 Extreme4 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard - 185$ Intel Core i5-2500 Sandy Bridge 3…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects אולי גם Autodesk Maya העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis, COD, Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב חדש למשחקים בסביבות ה 3000-3500 שקל עכשיו יש לי מערכת רמקולים די טובה של לוג׳יטק z2300, ולכן חשוב לי קצת היציאת האודיו. במפרט הראשון הצלחתי להכניס את הכרטיס מסך של נבידיה ה 570 עם לוח אם מעאפן של biostar h61 . במפרט השני הכנסתי את הלוח אם gigabyte pa65 אבל זה בא על חשבון הכרטיס מסך, שהוא ה 480 של נבידיה. השאלה שלי אם אני ירגיש הבדלי איכות ביציאות סאונד בין שני הלוחות אם ואז שווה להקריב מהכרטיס מסך? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? את הרכיבים בחרתי לפי ביקורות בדגש על אמינות. השתדלתי לחסוך עשרות או מאות שקלים בבחירת דגמים קצת פחות מהירים או עם פחות פונקציות. בחרתי מארז, קירור מעבד וספק כוח שקטים (לפי ביקורות) בלי להגזים במחיר. התקמצנתי כרגע על SSD, אבל אני בטוח אקנה אחד בעתיד (נניח עוד שנה). המחשב ישמש לתיכנות כולל הפעלת שרתים וירטואלים מינימאלים, וגם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אני לא מעוניין ב-OC או משחקים. אני רוצה לקנות ב-rsm (גר בתל אביב) בעקבות המלצות בפורום, חוץ מזכרונות שמצאתי הרבה יותר זול יותר בנעה מחשבים. לוח אם (691 ש"ח): Asus P8H67-M Pro B3 H67 מעבד (894 ש"ח): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray זכרון (295 ש"ח): G.Skill Ripjaws-X 2x4G…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תקלה די מבאסת ומוזרה אולי מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון. המחשב הוא HP Pavilion dv5-1179ej . כל פעם שאני מדליק אותו, כל הנורות נדלקות, המאוורר מתחיל לעבוד, מופיע סמן מהבהב בצד שמאל של המסך ואחרי 2-3 שניות המחשב נכבה לבד וחוזר חלילה עד שאני מכבה אותו מהכפתור בלחיצה ארוכה. פירקתי זכרונות, Hardisk, כרטיס WiFi, מקלדת, פאנל קדמי.. חוץ מלפרק את הלוח עצמו ולהרכיב אותו חזרה פירקתי כמעט הכל והחזרתי חזרה. מה זה יכול להיות? :'( יש מצב שהלוח פשוט נדפק? ??? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 , WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 HD READY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , …
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש מפרט למחשב עד סכום כולל של 3500 שח (ללא ציוד היקפי) אבל כולל הרכבה שירות RSM VIP. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? => 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? => לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? => נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? => משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב => משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב => מסך 23 אינטש FULL HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? => ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? => 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? => קל. 7. האם האם יש צורך לכלול הרכב…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אצתרך עזרה בבחירת פרט התקציב הוא עד 1400 שקל למחשב... השימושים העיקריים שלו זה להרצת סרטי MKV (שיהיה לו יציאת hdmi),מוסיקה וגלישה באינטרנט... כמו כן אצתרך לפחות 1T של אכסון קשיח ... האם זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-