עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sharonhart,

Intel PentiumD 3.2ghz GA-G1975X ג'יגהביט התאמה לאינטל 975X 2 ג'יגה ראם (2 סלוטים של אחד) של קינגסטון 7950GX2 2 הארדיסקים של 250 ג'יגה (טוטאל חצי טרה) של ווסטרן דיגיטל כמה דברים: 1. מה אמור להיות המחיר של הכול..?? סתם לדעת למרות שיש לי מחיר של דילרים 2. לפי מה שהבנתי אין לוח אם שתומך במעבד של אינטל די 3.4 הרץ... זה נכון??? 3. מה היתרונות בדואל 2??? באמת שווה לקנות??? מה ההבדל בינו לבין המעבד שאני עומד לקנות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by elitttt,

שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת לרכישת מחשב חדש לשימוש לילד בן 7 ולשימוש שלי למטרות הבאות למשחקים,לבצוע המרת סרטים מ קלטות וידאו לDVD ,ושימושים רגילים. חשיבות רבה לאמינות החלקים, ולשימוש לאורך מקסימום של שנים. הבקש לקהל חוות דעת גם לעלויות תודה רבה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E8200 45nm : " SLAPP" - BOX ¤876 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤347 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - HEATPIPE - RETAIL ¤365 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤355 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤273 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤36…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

נשמע לכם הגיוני שגובים רק על העבודה 480 שקל לפני מע"מ?! עוד לפני שיודעים מה הבעיה בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by 10ge,

שלום לכולם, חודש הבא (אוקטובר) אני טס לארה"ב, למיטב הבנתי זאת הזדמנות נהדרת לקנות מחשב נייד ( בין היתר ) מאחר והמחירים שמה ופה לא דומים ממה ששמעתי יש מחשבים שההבדל במחירים הם חצי ! לא יודע עד כמה זה נכון אבל שווה בדיקה בשביל זה אני פה. ככה מהנעוץ ראיתי את השאלות שצריך לענות עליהם אני מקווה שזה יתן כיוון די ברור מה אני צריך. אז אני אבלה את רוב זמני בין ניו-יורק ופילדלפיה ככה שאם מישהו מכיר חנויות שמה זה הזמן לשפוך. התקציב הוא עד 700$. גודל המסך - 15 או גדול יותר * משקל רצוי - לא רלוונטי, אני לא מתכוון להתנייד איתו יותר מידיי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נראה לי סביבות ה4 שעות זה סביר , שזה לא יעשה את ההבדל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן! HDMI חובה ע…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by ghgh1,

מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות

8. אני כבר שבוע לומד את עולם החומרה מחדש במטרה לרכוש מחשב חדש, ות'כלס, די הלכתי לאיבוד והייתי שמח לעזרה. נכון שזו לא דרישה סטנדרטית כאן, אבל הגעתי למסקנה שככה יהיה יותר נוח להציג את הבעיה שלי. אז ככה: איזה מפרט (חלקי) הייתם ממליצים על מנת שאוכל להריץ (ללא תקיעות, לא חייב 100fps..) את CRYSIS ב1280x1024 עם כל הפילטרים? עם OC, בלי OC ? (מה שיותר זול.) מבחינת: מעבד - (רק INTEL) גוף קירור למעבד - (אני מניח שאם ההמלצה היא עבור מעבד E5200 למשל, אני אצטרך OC, ואז אצטרך המלצה על גוף קירור) כרטיס מסך - גוף קירור לכרטיס מסך - (במידה ויומלץ OC ) לוח אם - (אני מניח שעבור OC אצטרך המלצה ללוח שיתמוך בכך) זיכרון - מארז - (חייב פילטר נגד אבק, מאוורר, בנוי טוב. מראה לא חשוב בכלל, …

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by haztilon,

שלום לכולם. אשמח לקבל עזרה בקשר למפרט מחשב שאני מתכנן לקנות בבאג מה שמפריע לי הוא שהוא 5400 ולא 7200. האם לדעתכם ההבדל משמעותי בעבודה עם תוכנה כמו קיובייס. שמעתי שדווקא הוא אמין יותר ופחות מתחמם. אשמח לעזרה מכל שיוכל, תודה, עמית. מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 14´´ HD WLED זיכרון: 3GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD530 512MB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth מימדים: 244x340x32.8 מ"מ משקל: 2.23 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית כולל תוכנת Office 2010 Starter באנגלית (Word + Excel) חיבורים: 3 x USB2.0 VGA RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים 5 ב-1 אחריות: אחריות לארבע שנ…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. המטרות העיקריות הן סרטים וסדרות, שיריץ כמו שצריך גם וידאו ב1080. לא משנה גודל המסך והרזולוציה, רצוי שהמשקל יהיה נמוך. זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לכונן כמה שיותר גדול (אני פיראט דגול ) אין העדפה לחברה, מערכת הפעלה אפשר להתקין גם בבית. אם יש אפשרויות טובות ביד 2 אפשרי, אבל תמיד עדיף חדש. תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. Started by Stat84,

בגדול השימוש הוא למשחקים, אפטר אפקטס וCinema 4d, כן אני יודע ש6 ו8 ליבות עדיפים לתוכנות מסוג הזה אבל אין לי תקציב. אשמח לחוות דעת והצעות לשיפורים אבל בלי חריגה מהתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב מסקייפיסי שיכלול רמקולים 5.1+ מסך 24"+ המחשב עצמו (כמובן). המחשב מיועד למשחקים לרזלוציה של המסך שתתנו וואני מאמין שאם זה איזה דל יהיה לו לפחות 1680X1050, חשוב שיהיה 8GB ראם ומעבד I7 (חבר שלי מתלהב, הסברתי שאין טעם ליותר מ4 וחבל להיות כבול לויסטה/XP64), שלרמקולים יהיו חוטים ארוכים כדי שיוכל להעביר אותם לפינות (חדר של 4X3 בערך) ועוד משהו שלמארז יהיה חלון+ אור כחול. לא מתוכנן OC. התקציב הוא כמו בכותרת 8000 שקלים במזומן. עריכה: שחכתי לרשום- המחשב מיועד למשחקים מהתקופה האחרונה יחסית כמו קרייסיס וורהד ביושוק קוד5 וכולי, המחשב לא צריך להיות שקט לגמרי אבל עדיף כמה שיותר שקט, רק לא על חשבון ביצועים (הרמה של 4850 עם קירור סטוק על מקסימום היא מוגזמת ל…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by שלומי ביתרי,

שלום, יש לי מחשב נייד דל סטודיו, נקנה לפני כשנתיים. המחשב בזמן האחרון התחיל להתקע מידי פעם עד שיום אחד הפסיק לגמרי לתפקד. לקחתי אותו למעבדה לבדיקה, ושם אמרו לי שהלך ההארדיסק והראו לי בניתוח של המחשב(כשהמחשב עולה ועושים לו טסט) שאכן רשום שיש בעיה בהארדיסק. קניתי הארדיסק והחלפתי בעצמי,(במעבדה רצו 750 שקל, 600 על הארדיסק של 320 ג'יגה, ו-150 על עבודה, קניתי הארדיסק של 500 ג'יגה של hitachi ב-400 שקל, וההחלפה לקחה 5 דקות) התקנתי עליו ווינדוס והמחשב חזר לתפקד. כעת שוב המחשב מתחיל להתקע (כשבועיים בלבד לאחר החלפת ההארדיסק). זה קורה בזמן אקראי, בערך אחרי כחצי שעה, לפעמים יותר לפעמים פחות, פשוט הוא מפסיק להגיב, אם זה בזמן גלישה באינטרנט, או צפייה בתמונות וכו'. הברירה היחידה זה לכבות…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מעבד בלבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB שעליו אני רוצה לבסס את המחשב 1. מה התקציב? 2500 ש"ח אשראי ללא חריגה 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש לי מסך CRT (בעתיד אני קונה טלוויזיה LCD FHD שתשמש כמסך מחשב אז הכל צריך להיות HD), מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם צריכים במחשב עצמו? המחשב צריך לכלול לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח 1TB, צורב DVD, כרטיס רשת,כרטיס מסך עם חיבור HDMI,כרטיס קול,תקשורת אלחוטית,ספק כוח,מארז,וקירור למה שצריך קירור,וכמובן שהכול צריך להיות מהיר שקט ואיכותי ביותר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום חברים, אחרי בדיקה יסודית בפורומים כאן ובשאר בדיקות אני חייב את עזרתכם, אני רוצה מחשב חזק לגיימינג שיישרת אותי זמן רב קדימה, מפרט בסיסי שיכלול מעבד I7 זיכרון 16-32 כרטיס מסך GTX 980 4GB כונן SSD 500 GB+- השאלה המרכזית שלי האם להרכיב מחשב באחת החנויות המומלצות או לרכוש חלקים ביד 2 \ חו"ל ולהרכיב משהו מעצתכם, כמובן שהשיקול הוא עלות - תועלת אודה לתגובתכם

• 31 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. המחשב נועד למשחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אם אפשר) ללא ציוד היקפי, כנראה יעשה OC, ויש לי דרישה אחת... שיהיה עם המארז P180/P182 של ANTEC

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. Started by elad12,

קניתי מחשב נייד MSI וגיליתיי באתר שכתוב שהיציאת HSMI תומכת רק בDISPLAY. ציטוט מהאתר: The EX623 doesnt support HDMI audio because of VGA hardware limitation. קישור - http://www.msi.com/index.php?func=faq2show&faq_no=1942 האם זה אומר שבשום פנים ואופן אני לא אוכל לראות עם סאונד דרך היציאת HDMI כי אייבורי טוענים שכן. בבקשה אני צריך תגובה מהר כי אולי אני צריך להחליף את המחשב.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט עם ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים, ומסך דק 19 נורמלי (עם dvi גם...), למשחקים, גלישה ושאר ירקות עדיפות ל iqpc תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מחשב ללא ציוד היקפי שיהיה מיועד למשחקים. תקציב: עד 3000 ש"ח. יש לי מסך 24 אינט'ץ ואני נמצא על רזולוציה של 1920X1080. אני עובד עם WIN7. אני מעדיף שיהיה מעבד של אינטל ולא AMD - או שמישהו יסביר לי למה כדאי AMD בתקציב הזה. כונן קשיח של 500GB לפחות. תודה רבה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600(אני מתלבט...אולי כדאי לקחת את ה-E8400?) לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זיכרון פנימי: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 כרטיס מסך: Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB צורב: LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Black מארז: RAIDMAX Sagitta Black Windows Gaming Case ספק כוח : Thermaltake TR2 RX Power 450W מסך: ASUS 22 LCD MW221C 2Ms המחיר הוא בערך 6200 או משהו כזה אם אני לא טועה... יש לי כמה שאלות: הבנתי שהטמפרטורות של ה-8800GT מטורפות ממש...האם הקירור של זלמן מספיק לכרטיס של LEADTEK? ועוד שאלה לגבי המעבד, המאוורר שמגיע עם המעבד מספיק אם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק? תודה ר…

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  22. תקציב - עד 2500 שימוש - למעצבת פנים/אדריכלית תוכנות מיוחדות - אוטוקאד, סקאצאפ, פוטושופ,אופיס, גלישה אין שימוש - במשחקים כבדים. המחשב לא משמש ילדים חשוב מרכזית - הפעלה זורמת וטובה של התוכנות הגרפיות הכבדות יחסית לצד שימושים ביתיים רגילים. מצב הצעת מחיר שקבלתי. האם מספיק חזק ואיכותי ? לא אהבתי שחלק מהרכיבים NO NAME ("זיכרון איכותי" ...) חשיבות בינונית להפעלה שקטה. יש לכלול מערכת הפעלה+אופיס. המחשב נדרש לשבוע הבא. לא נדרשת הובלה. תודה, אלון 0525269143

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט\משרדי (אופיס , אינטרנט וכו') עדיף איכותי ששווה את המחיר. אשמח לקבל הצעות של מפרטים מחנויות אמינות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bar.beker,

היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום לכולם, ובתקווה שפרסמתי פוסט בפורום הנכון (מאמין שכן '__').. אז ככה. הלפטופ שלי (ACER ASPIRE 5715Z) עבד בצורה שוטפת וטובה עד אתמול. יש לי 2 GB זיכרון מעבד DUAL CORE T2390 כרטיס גרפי INTEL X3100 הארד דיסק 160GB וכמובן כונן אופטי (צורב DVD). לעניינינו. על המחשב הייתה מותקנת לתקופה ארוכה מערכת ההפעלה WIN7 לאחר תקופה של ניסיון עם מקינטוש עברתי אליו גם בלפטופ שלי ועבד מדהים. החלטתי מסיבות של תאימות עם תוכנות שכרגע אני ממש עובד איתם לחזור לווינדוס 7. פירמטתי את ההארד ומחקתי אותו ויצרתי חדש בפורמט FAT32 כרגע אני יודע שהוא INACTIVE הבעיה שאני לא יודע איך לשנות אותו ובכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: "NO BOOTBLE DEVICE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" כמו כן, …

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.