ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא עונה על השאלון כי זה באמת משהו בסיסי. אני בד"כ לא בונה מחשבים נייחים כל כך זולים. כל מה שצריך זה מארז עם החלקים המינימלים. אפשר אפילו לוותר על צורב אם אין ברירה. לא צריך מערכת הפעלה. זה פשוט נטו מחשב לעבודה משרדית. אני לא יודע אם להתעקש על אינטל (אולי סוקט 1155 אם יש עוד במלאי?) או לנסות ללכת על AMD בתקציב הזה (ואולי להכניס 4 ג'יגה ראם/ספק יותר טוב למשל) מה אתם מציעים? בתודה מראש, ליאור.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין במחשב שישמש אותי כמחשב ראשי - חיבור לLCD והצגת תוכן HD מלא. בנוסף ישמש כמחשב לימודים, בעיקר תוכנת office וקצת תוכנות להסקה סטטיסטית (קלות ביותר). את המחשב כנראה לא אקח ללימודים חוץ ממקרים חריגים. איך המחשב הזה לדוגמא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv62130ej. ואם יש המלצות למחשבים זולים יותר אחר חזקים אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני ניידים. אני צריך נייד חזק כי אני לומד עיצוב. האם כדאי לקנות ב- ksp???? הוספתי קובץ של המחשב שאני רוצה?? אולי. : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנסגרתי כבר מזמן על הלנובו FLEX 2 14 I7 בעצת יואב וצ'אבי סופסוף ידידה שלי מגיעה מאילת מחר\מחרתיים והסכימה להביא לי את הלפטופ. רציתי לשאול 2 שאלות קצרות- 1. אני רוצה להרחיב לו זכרון ראם ל16..איזה סטיק מומלץ לקנות? מבחינת קירור-מהירות-מחיר.. וכמובן השאלה לגבי החנות-עד עכשיו הייתי נעול על KSP בגלל השירות הנהדר והפריסה הארצית..אבל קראתי תגובה של צ'אבי שזה לא משנה כל כך מאיפה קניתי כי גם ככה CPM נותנים את האחריות לגבי המחשב..ככה שנכנסת לתמונה חנות בשם nett שמוכרת את הלנובו ב3300! ככה שזה הפרש של 330 שקל כולל משלוח חינם בתוך אילת(יתרון..לא נעים לטרטר את הידידה). האם אתם מכירים את החנות? האם אמינה? ובאמת זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה? לא חשוב שהחנות תיהיה "מאחו…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב אתמול והיום עצרתי את ההזמנה. אני צריך מחשב שיתאים לתוכנת SOLIDWORKS ולמשחקים. היות ואין לי שום ידע במחשבים המליצו לי על : 8I945P-S/L RAID DDR2 775 DDR-2 512 MB667 MHZ של סמסונג 2X HD 160 GB SATA 2 GEFORCE 6600LE PCX 256 MB DVI מארז מאושר אינטל PC800 2M 64 BIT 3GB 775 במחיר 3700 שח היות ושאלתי בפורום כבר שאלות וקיבלתי תשובות יפות האם מישהו יכול לתת לי מפרט שיתאים גם לשינויים עתידיים שקרבים ובאים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי כולם, מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כיוון ואני לא יודע לעשות את הפשרות.…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
זה מפרט לחבר שרוצה מחשב חדשת השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ויציאת HDMI בשביל חיבור בעתיד הקרוב לטלויזיה. רצוי מחנויות באיזור חיפה והקריות. בנתיים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Raidmax Cooler for Case 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ¤36 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 940…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי 3000-4000 ש"ח - אלא אם כן תגידו שאני יכול להסתפק בפחות השימוש במחשב לגלישה וצפייה בסרטי FHD מדי פעם שימוש בפוטושופ ועריכת וידאו בפרמייר בנוסף אני צריך במחשב firewire המחשב ישב בסלון ויחובר למסך רגיל ולטלוויזית בHDMI לכן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא צריך ציוד היקפי אני מעוניין במחשב שיחזיק הרבה שנים עד לשדרוג/החלפה תודה
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
מעבד I5 3317 2 כרטיסי מסך אינטל HD 3000 ו-NVIDIA 610M 500GB 4GB זכרון כולל עכבר ותיק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
על איזה משני אלו אתם ממליצים בהתחשב במחיר: 1 x מעבד AMD Sempron 2400 256K S462 1 x Gigabyte GA-7N400L1 1 x Geil 256MB DDR400 Cooling CL2.5 1 x Western Digital 80GB 7200 8M Buffer 1 x Gigabyte Nvidia Geforce FX5200 128 Mb 1 x צורב NEC DVDRW 3520 X16 Dual Layer לבן 1 x הרכבת מחשב מחלקים(מחשב חדש) 1 x מארז X-Blade 480W שחור 2,610.00ש"ח או שם המערכת : מחשב חזק מבוסס AMD 64Bit 2800 מפרט : מארז : מותאם למעבדי AMD מפואר, 500W כולל USB קדימה לוח אם : תוצרת GIGABYTE דגם : GA-K8NS נתונים : DDR400, FSB1600, SATA, PATA, AGP X8 מעבד : AMD 64Bit 2800 כולל מאוורר מקצועי ThermalTake זיכרון : 256MB DDR400 כרטיס מסך : GB Radeon 9250 128Mb TVOut כרטיס קול : מובנה 128BIT…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התחלתי בחודש האחרון ללמוד ניהול רשתות. אני מעוניין להתקין מערכת Win server 2008 R2 בתחנה שלי בבית ללמידה. בגלל בעיות תקציב לא אוכל לרכוש מעבד I7 או חזק יותר... מה דעתכם על שני המעבדים האלו : Intel® Core™2 Quad Processor Q8400 (יותר זול) (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) Intel® Core™ i5-2300 Processor (יותר יקר) (6M Cache,2.8GHZ- up to 3.10 GHz) האם לדעתכם עם שניהם אוכל לעבוד ללא בעיה עם Win server 2008 R2 במחשב ? אשמח לתגובה . במיוחד למי שעבד עם Win serv 2008
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
איך אני יכול לשפר את הביצועים של המחשב הזה? הוא תומך ב-SSD וכמה זיכרון מהיר אני יכול (או כדאי) להוסיף לו? ואיפה אני יכול לקנות לו מקשים למקלדת (כמה חסרים)... החלקים יכולים להיות מהארץ או מחו"ל (עדיפות לאיביי ואמזון). תודה לעוזרים חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצות למחשב עד 7500 ש"ח למטרות מחשקים בעיקר+מסך וציוד היקפי. חשבתי על המפרט הבא, אז אם אפשר חוות דעת, הערות וכד': AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX - מעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro -קירור ABIT KN8 Ultra Nvidia® NF4 Ultra Socket 939 - לוח Samsung 1GB DDR 400 Original - זיכרון eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E - כ. מסך LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black - צורב Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU - מארז HEC ACE480 480W 20/24PIN - ספק Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS - הארדיסק Mag 17 CRT 778AH Silver - מסך Logitech® MX500 Optical Mouse Bulk - עכבר Genius KB-10X PS2 ENG/Heb -מקלדת -------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב לצרכים דיי בסיסיים, אינטרנט תמונות וקצת מולטימדיה לא צריך ציוד היקפי\מסך\הרד דיסק תודה רבה לעוזרים אם 3000 זה יותר מדי אז אפשר גם זול יותר
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים שהרכבתי, רוצה מחשב טוב שיעבוד לאורך זמן, שום דבר מיוחד מידי אבל שיהיה שקט ומהיר. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 עדיף שלא, אלא אם השדרוג יתרום מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/עבודה משרדית, גרפיקה קלה-בינונית, תכני HD, ריבוי טאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, ZEN מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פרסמתי שבוע שעבר פוסט בתקווה למצוא מפרט מחשב לאח שלי. בגדול, אני צריך מחשב שיריץ לו World of Warcraft על הגדרות הכי גבוהות (אולטרא?), כולל ציוד היקפי ומסך (אני מניח שטלוויזית ה720p שלו לא מספיק טובה?). אני מגביל את המפרט ב4k כי המשחק הזה נראה לי קל מאוד להרצה ואני לא רוצה אוברקיל. אבל אם אתם מרגישים שנחוץ אקסטרה כסף בשביל ביצועים גבוהים יותר, אז בכיף זרמו עם עוד אלפיה. שקט ואוברקלוק לא מעניין. דמיינו ילד בן 13 משחק בכיף, אליו זה מיועד. תודה רבה. נקודות קארמה על זה שאתם עוזרים לשמח ילד לבר מצווה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשדרוג כ.המסך בדגם Acer Extansa 5630Z דף המוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655&CatCode= (כמובן שאני לא אקנה באייבורי..) אני דיי נוב בניידים אבל לפי מה שהבנתי כנראה שלא ניתן לשדרג אותו..המטרה היא כמובן כ.מסך שיאפשר ביצועים טובים יותר. במידה ולא ניתן לשדרג, האם יש נייד עם נתונים דומים אך עם כ.מסך טוב יותר? סכום ההשקעה הוא עד 3000 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-