עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nightbeat,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

3. אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. מישהו יכול לתת לי בקשה חנויות ממולצות עם מחירים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים ותוכנות עריכת סרטים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- ? זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/כל חברה אחרת667mhz דיסק קשיח WD1600JS Western Digital SATA2 צורב NEC AD7170A DVD כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIeוLeadtek כרטיס קול ורשת שיהיו מובנים בלוח אם מארז- ? אם אפשר חוות על המפרט, שיפורים במסגרת המחיר והמלצות למארז זול עם ספק כוח אמין או בנפרד כל אחד (לא חשוב לי בכלל החיצוניות) ולוח אם שיתאים לרכיבים. אני מתכנן לבצע את הרכישה בשבועיים הקרובים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mafisto00,

חשבתי לקנות ממכר שלי מחשב דגםHp pavilion dv6700 הוא אמר שהוא קנה אותו לפני שנה בערך. המחיר שהוא מוכן למכור זה בסביבות 2000₪ הצורך שלי הוא שימוש באנטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בחיבור לטלויזיה. זה בעיקר. אשמח לעצתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 1,075 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 562 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד 480 ש"ח 1 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL 820 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 128 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + 400W PSU 590 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 4,045 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 3,924 ש"ח המחיר הינו לתשלום אחד בכרטיס אשראי. אין …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו לבד ווינדוס 7 , שהתקשרתי לחנות אמרו לי שאי אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 אמרו לי שתהיה בעיה של דרייברים ,ושאי אפשר להתקין על שום נייד חדש מערכת ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 זה נכון , אמיתי ????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by diablo4u,

תקציב - 4000 ולא מעל! מטרות: שגרה (גלישה באינטרנט מוזיקה וכאלה), וקצת עריכה (solid). אופציות: כונן קשיח שיהיה 120 או 160 מה שנכנס בתקציב אבל לא פחות מ120. שיהיה sata. צורב דיוידי - רק אם אפשר במסגרת התקציב. ציוד הקפי - לא צריך. ואין העפדה לחברות מסוימות. חברה זה לחבר וזה די דחוף. אני ממש מקווה שתעזרו למרות שהרבה זמן לא הייתי פה. תודה מראש ולאחר מכן. עוד דבר אחד: שתהיה חנות עם שם ועם אחריות.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by RonCohen,

אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by jongler,

שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Guy_A,

היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד 13/12 לצורך שימושים כלליים כמו אינטרנט/אופיס/קצת מסחר בבורסה/ואולי קצת משחקים למרות שזה זניח. בנוסף המחשב גם יהיה מיועד לצפייה בסרטים דרך טלוויזית full hd כך שחיבור HDMI הוא חובה. חשוב לי שיהיה לפחות 4G זיכרון,כונן אופטי אפשרי אך לא קריטי (עם אפשרות לרכישה בנפרד). לגבי דיסק קשיח אני עדיין לא יודע אם ההבדל בין 5400RPM ל 7200RPM הוא קריטי ? זמן סוללה בערך 3-4 שעות. חשוב שהמחשב יהיה אמין וישרת אותי לטווח ארוך. חשבתי על הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=31649 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8872 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השאיפה היא לרדת אפילו מהסכום הזה... מה יותר זול יותר טוב - זה לא האיכות זה המחיר ;D בקיצור - מחשב לסטונדטית בעיקר לשימושי הקלדות ואינטרנט - חשוב מאוד 3 דברים: 1. צורב במקום CD רגיל... 2. שיהיה מסך LCD! 3. שיהיה TV-OUT בכרטיס מסך (אפילו אם הוא מובנה..) השאיפה היא לרדת מאיזור ה 4000 אפילו... עדכון!!! ~~~~~~~~~~~~ אני מאוד רוצה שיהיה DVI ל LCD משהו שלא כל כך שמתי לב אליו... הסיבה שאני מעדכן את הנושא זה בגלל שעבר המון זמן ועלו מחירי הזיכרונות... אשמח לקבל מפרט מעודכן תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Yellow Slider,

אני מחפש מחשב נייד חזק, לא כבד במיוחד, עם מסך גדול יחסית, ושהסוללה שלו תיהיה חזקה ולא תגמר מהר. אין צורך במערכת הפעלה, (אני יכול לוותר ולקבל הוזלה במחיר?) המחשב הוא לשימוש בתוכנות גרפיקה, פתיחת קבצי טקסט גדולים (40-100 מגה), גלישה באינרטנט, אני נוהג לגלוש בFF עם 10-12 טאבים פתוחים בו זמנית ככה שהמחשב צריך לעמוד בעומס של דפדפן כבד ועוד 4-5 תוכנות משניות. אינטרנט - חשוב שיהיה כרטיס WIFI טוב (אינטרנט אלחוטי) וכמובן אחריות. על מה הייתם ממליצים לי? אני לא יכול לעבור את תקרת התקציב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך שתמליצו לי על מפרט בבקשה אני משחק במשחקים כבדים אני לא הולך לעשות OC ולא צריך ציוד היקפי ומסך .

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tibia,

שלום... זה המפרט שאני רוצה תסתכלו ותגידו את דעתכם http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574 אגב אני יודע שהמעבד מגיע בלי קירור אבל אני מקבל קירור מתנה של Tt תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המפרט הוא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 2 512MB TwinMOS כרטיס מסך : 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסק קשיח : maxtor :160GB 8MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black :FLOPPY צורב :LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax לא מיועד לoc , מיועד למשחקים וכול השאר מה דעתכם בבקשה? תודה רבה.....

• 21 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים