ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייח עשיתי רשימה של החלקים אשמח לקבל הצעות ייעול במפרט תודה לכל העוזרים רק חשוב לציין שאני רוצה חברות טובות ולא חלקים שקשורים לחברת MSI תודה לכל העוזרים... המפרט הוא כזה: מעבד אינטל I5 2500K 3.3 S1155 המחיר שלו 945 בזאפ לוח אם ASUS P8P67 PRO המחיר שלו 1040 בזאפ הרדיסק WD 1TR WD10EALX 32MB המחיר שלו 275 בזאפ מארז NZXT RB921 המחיר שלו 375 בזאפ צורבים 2 של LG GH22LP0 המחיר לשניהם 270 בזאפ ספק כוח HEC 700W המחיר 420 בזאפ כרטיס מסך HD 6850 1GB המחיר 830 בזאפ זיכרון 2X2GB G.SKILL מהירות 1600MHZ דואל צאנל CL6 המחיר 388 בזאפ סך הכל לא כולל מסך יוצא לי 4563 ש"ח... מה דעתכם???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד לנובו R50E התקנתי עליו היום ווינדוס XP מחדש. עד עכשיו היה עליו לינוקס והטראק פוינט עבד מצוין . מה שקורה שגלילת הדפים עובד טוב מאוד בכל המחשב כולל באקספלורר ומשום מה בפיירפוקס לא עובד ? ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרון אבל הלכתי לאיבוד , נראה שלהרבה היתה את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי איך למצוא פתרון . מישהו מכיר את הבעיה , יודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב לסטודנטית לאדריכלות ואני צריך חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם:INTEL G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד: Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm אני מתלבט אולי לבקש את ה Q6600 במקום. זכרון: 4GB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כ.מסך: FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI ד.קשיח: SEGATE/HITACHI-1000GB(1TB) SATA II 32MB די וי די: DVDRW X22 S.ATA אני מחפש מפרט עד 4K ש"ח - המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים או משהו אלא בעיקר לעבוד עם תוכנות של עיצוב גרפי וכדומה. אני כן מעוניין במעבד 4 ליבות - אם כבר קונים היום אז כדאי לקנות משהו שיחזיק מעמד כמה שנים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי אם יש לכם משהו יותר טוב שעולה טיפה יותר אשמח לראות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H87-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Value 4GB DDR3 1600MHz 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 600W A…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=258&keySearch= אני יודע שזה כרטיס מובנה למחשבים נייחים... לא הצלחתי למצוא שום דבר על זה לניידים. מה טיבו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תכננתי לקנות מחשב לפני כחודשיים אבל תקופת מבחנים גרמה לי לדחות זאת. אני בטוח שהסטודנטים שביניו יוכלו להבין זאת... לפני כחודשיים הוצע לי ע"י DARKloth שעזר לי רבות את המפרט הנ"ל: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אבקש המלצה למחשב בייתי שישמש אותי לשימוש רגיל בייתי. כולל גם משחקים וסרטים. חשוב לי שתהיה יכול שדרוג. לכן נגיד מוכן להתפשר על כרטיס מסך בשביל מעבד ול. אם טובים יותר. חשוב לי גם מארז שיהיה איכותי ושקט. וגם צריך מסך טוב לפחות 23 אינץ. מוכן לחרוג עד 1000 שקל מהתקציב. כלומר 6000 שקל נומינאלי ועד 7000 גג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש תקנים שונים לרשת האלחוטית, כנראה שהנפוץ יותר היום זה 802.11n אבל החדש ביותר זה 802.11ac. יש טעם לקנות בארץ לפטופ חדש שלא תומך ב-802.11ac? זאת אומרת, עד כמה התקן הזה נפוץ בארץ? ואם הוא לא מאוד נפוץ, האם למישהו יש הערכה גסה עוד כמה שנים זה כן יהיה מספיק נפוץ בשביל שזה יהיה חשוב שהתקן הזה יהיה כלול בלפטופ שלך? תודה מראש, ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, לאחרונה הגיעה העת לרענן את חדר העבודה בבית ולהפטר ממה שהיה פעם מחשב ביצועי ביותר, אך היום משמש בעיקר כקופסת פח דקורטיבית וסופחת אבק. מאחר ואינני בקיא בחידושים האחרונים בעולם החומרה, חשתי כי HWzone יחזיר אותי לעניינים חיש מהר, ועל כן אני פותח פוסט זה. לענייננו: 1. מחיר מקסימלי: כאמור, 2000 ש"ח (רצוי שלא לחרוג מתקציב זה, הכוונה הראשונית שלי הייתה מחשב ב1500 אך אני נוטה שלא להתפשר על איכות החלקים). 2. מה הן מטרות/שימושי המחשב? מעט עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, שיתוף קבצים - עד כאן מחשב סטנדרנטי שאפשר לקנות גם ב1K ולסגור עניין, אבל פה זה הופך למעניין: אני מוזיקאי ויוצר ומתכנן אולפן ביתי - מחשב סביר לאולפן ביתי אמור לעלות בסביבות ה3-4K, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של 3500 ש"ח,איזה מחשב הכי כדאי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! במשפחתנו הוחלט לרכוש מחשב חדש (שני מחשבים ל-5 אנשים, ואפילו לאחרונה אימא שלי התחילה לשחק במחשב, זה לא מספיק...) ולהוסיף אותו לקיימים. המחשב ישמש כמחשב למשחקים (לא משהו כבד במיוחד..), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. (שימושים כלליים) - ללא OC, לא ישמש לעריכה או משהו בסגנון. בנינו את המפרט הבא, מבוסס על חבילת מבצע מKSP שלה הוספנו ושינינו דברים: מעבד: AMD 64Bit 3200+ Venice core לוח אם: Gigabyte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, Sata, 1394) זיכרון: Twinmos 512MB 400Mhz X2 כרטיס מסך: Gigabyte 6600 256MB Pci- E הארד דיסק: WD 160GB (8MB) Sata II כונן DVD של פיליפס (יש לי כבר צורב DVD במחשב אחר, לא ראיתי צורך להוסיף). מארז ג'נרי (כן כן, אני יודע, עדיף מארז אחר.…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... עוד שבוע בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בימים האחרונים התלבטתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות פה בפורום כדי להיסגר על החלקים. המטרה של הדיון הזה היא לסכם את הכל ולבקש את הדעה שלכם על המפרט המוגמר. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. אין לי ידע רציני בOC אבל אני בהחלט רוצה ללמוד. החנות ממנה יקנה המחשב צריכה להיות מאזור חיפה והקריות. את המסך אפשר לקנות מחנות אחרת מזו שבה נבנה המחשב. (יש עדיפות ל-TMSFOX). המפרט עד כה: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1756 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי את המחשב הנוכחי שלי: AMD 1333 Bus 266 ASUS A7A266 320MB SD-Ram Hercules GeForce 4 MX 400 / TwinView Sound Blaster Live! Value LG Flatron 795FT Plus המחשב היה תותח בתקופה ההיא ועלה גם סכום תותח :-\ כיום, הוא עדיין עובד כמו תותח, אבל כשמגיעים למשחקים - ברזולוציות גבוהות הוא פשוט מקרטע במשחקים של היום... כשקניתי אותו, אמרו לי שאני אוכל לשדרג את המעבד בעתיד אבל אף אחד לא ציפה שיהיו מעבדי XP ושאני אדפק... אז עכשיו, כשאני רוצה לשדרג, אני צריך להחליף גם את הלוח, אז נראה לי שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וזהו, מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות לוח, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון חדשים. כדאי לקנות בנפרד ולהרכיב לתוך המארז הנוגחי ולשים בצד את החלקים הישנים? או לקנות הכל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להחליף לוח ומעבד ועקב כך גם כרטיס מסך ובנוסף יפנק את עצמי בספק נורמאלי אני מתכוון לחסוך כמה שניתן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק בינוני לא יותר ולגביי הכרטיס מסך לא מתכוון להריץ על הכי גבוה.בעיקר סרטים ומשחקים אבל שוב לא ברמה הכי גבוהה נראה לי חשוב שיהיה DX10 המעבד הוא זמני לתקופת מעבר עד שיהיה כסף או חשק למשהו חזק יותר מעבד D2C 2180 _מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט GA-P35-DS3_מחיר 615 שקל קירור פריזר 7 _125 שקל ספק OCZ STEALTHXSTREAM 600W_550 שקל כרטיס מסך כאן יש התלבטות בין משהו מבוסס על 8600GT או HD2600PRO/XT בערך 600 שקל סך הכל יוצא 2400 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וIDE שונים כמו אקליפס, ויזואל סטודיו, JB וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14 שהוא איזושהי פשרה בין גודל למשקל * רזולוציית המסך? לא חייב להיות מסך סופר איכותי, אבל אני כן מתעסק עם הרבה טקסט אז שלא יהיה נורא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יהיה מספיק טוב, שיספיק לחצי יום מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן 250GB SSD שאני מתכוון לשים בו, מעב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-