ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. אני מחפש מפרט מחשב לשימוש מקצועי (פרנסה) בתוכנות הבאות: 3Ds max, vray, after effects, premiere pro, photoshop, zbrush וגם סימולציות בתוכנה realflow התקציב נא בין 8000 ל- 9000 שקלים. אין צורך בציוד נלווה. אינו מיועד לגיימינג כיום רזולוצידת המסכים שלי היא 1920/1080 (אך סביר להניח שהיא תעלה בעתיד). -2 מסכים, אחד 27" והשני 23"- ניתן לנצל את מלוא התקציב ולחרוג במידת הצורך (כמובן שזו לא חובה (: ) חשיבות מידת השקט? נניח 5 (כלומר לא קריטי אבל תמיד נחמד). לא מתוכנן OC צריך מערכת הפעלה (WINDOWS 10), אין צורך באופיס. זמן רכישה - בחודש הקרוב בקשות נוספות- 2 חיבורי USB3, HDMI עדיפות לרכישה באיזור רמת-גן. חשוב לשמור על אופק …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לא שווה לשפץ משהו בקיצור תגובות: אה המארז זה TEMPEST שלNZXT
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 3000 -3500 מטרה: עבודה שוטפת ללימודים, אופיס וכדומה וגם משחק אחד :] ציוד היקפי: זקוק למסך הכי זול, עד 20 אינץ', רמקולים זולים, עכבר ומקלדת איכותיים ואלחוטיים. קירור ועיצוב: נורא חשוב שיהיה שקט, כמה שיותר קטן ודיסקרטי [בלי אורות צבעים זוהרים וכדומה]. דיסק קשיח: אני צריך נפח איחסון גבוה [לפחות 500 ומהיר] ואיכותי [עדיף 500 וטוב מאשר יותר ומפוקפק], כרטיס קול: אני מעוניין לחבר את המחשב לזוג רמקולים ובאס איכותיים שבבעלותי, אז אני רוצה כרטיס קול איכותי [אין צורך בסראונד] אבל לא בשביל עריכה, רק בשביל איכות סאונד. כללי: אני סטודנט [בשעה טובה] ואני צריך מחשב שיהיה בחדר הקטן שלי ולא יהיה מורגש, יש לי כבר מחשב בבית שאני אעביר לאחותי, ויש לי כבר מסך איכותי ורמקולים, זו הסיבה ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנ"ל צריך להיראות ולשמש כ HTPC (למרות שכרגע אין לו כרטיס טלוויזיה, יהיה לו בעתיד) אך עיקר השימוש בו הוא למטרות משרדיות עם נטייה לתכנון ושרטוט. AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4600 X2 / 2.4GHz SOCKET AM2 BOX GIGABYTE GA-MA78GM-S2H CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP WD CAVIAR SE 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500AAKS ASUS DRW-2014L1T SATA WHITE+BLACK DVD WRITER WITH LIGHTSCRIBE ANTEC NSK2480 ATX DESKTOP CASE WITH 380W PSU 3Y Scythe MINI NINJA (JAPAN DESIGN) REV.B - AM2 סה"כ 2300 ש"ח תקנו אותי אם יש שינויים משמעותיים ששווה לעשות או אם המחיר לא סביר, ההזמנה תתבצע בימים הקרובים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצרכים הם לגלישה באינטרנט מולטי טסקינג, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכו.. , התקציב הוא עד3500 *לא למטרות משחק תודה רבה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לנייד עד 2500 ש"ח: - שימוש - עבודה משרדית/אינטרנט ושימוש בסיסי - דיסק - SSD קטן למערכת הפעלה (128GB)) + 1TB דיסק לאחסון - זכרון - 8GB RAM לפחות (אם יש 16GB בתקציב הנ"ל אז רצוי) - מעבד - עדיפות ל-I5 - מסך - בין 13-15 אינץ' , עדיפות לגדול מביניהם. - סוללה - מינ' 3 תאים - רצוי עם אחריות ליותר משנה, אם יש דבר כזה. אפשר להתפשר פה ושם אבל זה בגדול תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד שמתאים לי מבחינת הנתונים שלו http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Factory-Refurbished+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/2001049.p?id=1218305634741&skuId=2001049 אבל הוא REFURBISHED לקחת או להתפשר על משהו פחות טוב אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. היום לקחתי מפרט מ OMC, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. המחשב מיועד לעבודה משרדית (סטודנט), לשימוש חובבני ב PHOTOSHOP ולמוזיקה / גרפיקה ותמונות. מפרט ראשון intel dual core E2180 2.0 GHz Gigabyte 945 GCM2L זכרון kingstone ddr2 667MHz cl5 1gb X2 הארדיסק WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer מארז EZCool K880B 400W 8CM midi צורב DVD samsung SH203B עכבר אופטי גלגלת logitech (עכבר פשוט) תשלום מזומן מחיר 1283 מפרט שני : אותה מערכת מלבד המעבד : intel core 2 duo 2.4GHz 800FSB E4600 מחיר - 1468 אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנוכחי, והאם שינוי המעבד (המפרט השני) נחוץ או מיותר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA 512 WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD XFX 6800GT 256MB ?Teac/SONY 1.44? ?Toshiba DVD X16? Antec AMG 1000 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC *המארז והספק לא מKSP
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, שאלתי בעבר על הטמפרטורה החריגה של הלפטופ שלי, ואפשר לומר ששברתי שיא היום, אולי כי יחסית חם בחוץ המחשב לא עשה יותר מידי דברים חוץ מלפתוח קבצי RAR של 7 GIGA (שהבנתי שכנראה מאמץ את המעבד), ואז התחלתי לבצע התקנה במהלך ביצוע ההתקנה ראיתי את הטמפרטורה הנחמדה של 92 מעלות. הצלחתי לצלם על 91, אבל המחשב לא האט, ולא גרם לעצמו להתקע על מנת להתקרר... זה מצב נורמלי? המאורר של הנייד עובד, והוא מורם מעל השולחן, כלומר יש רווח קטן בינו לבין השולחן. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. רציתי להוציא את המקסימום מהחומרה ומינימום מחיר חחחח [TABLE=width: 674] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]703[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Scythe Katana 4 SCKTN-4000[/TD] [TD]110[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אמ[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [TD]242[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT[/TD] [TD]309[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]MSI GTX970 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E[/TD] [TD]1653[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח[/TD] [TD]Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III[/TD] [TD]195[/TD]…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב300 שח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בקטנה כחובב עם פרמייר, לא מקצועי. הוא בעיקר משמש כNAS. בשלב זה עורך וידאו עד 1080P. לא מתעסק בכלל עם 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-