עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד לאוברקלוקינג ומשחקים: מעבד- intel p-4 2.6 Ghz 800 fsb 512kb cache 512k ht לוח אם- asus p4c800 deluxe כרטיס מסך- sapphire radeon 9600 pro מארז- atx midi tower 300w 12v כונן- 3.5 teac 1.44 mb דיסק קשיח- maxtor 120 GB ultra sata 8MB ATA 150 asus speedX 16/48-DVD צורב- LiteOn 52x32x52 מקלדת- microsoft multimedia עכבר- microsoft optical mouse כרטיס קול- on board רמקולים- creative inspire 2400 2:1 כרטיס רשת-intel network adapter 10/100/1000 pci on board

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by oren12,

למטרת משחקים, ואולי גם לשימוש OC בעתיד.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤178 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤441 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤47 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bigbosf,

שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, שמי גדי פונט, אני בן 39 ואני גר בלוס אנג'לס. החלום שלי בעשרת השנים האחרונות זה שיהיה לי מחשב חזק מהיר ושקט, והמחשב הכי טוב בעולם. אי לכך ובהתאם לזאת שאני עושה ערימות של כסף ביום וסוף סוף אני יכול להרשות לעצמי להרתם למען הגשמת חלומי, אשמח אם תעזרו לי להגשים את חלומי ולעזור לי בבחירת חלק המחשב. חשוב מאוד לציין שחשוב שהמחשב יהיה מאד שקט, מהיר בטירוף, שהתאום בין החלקים יהיה אבסולוטי, המחשב עם החלקים הכי טובים ויעילים כרגע בשוק, החל מהבורג במארז, דרך כרטיס הקול והמסך וכלה בכונן התקליטורים. תקרת הגג היא בעצם לא קיימית, אבל עדיף כמובן לא להמליץ על חלקים שסתם יקרים אבל פחות טובים. אני אעריך מאד את העזרה שלכם ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by I21I21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ,אבל אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Metro Last Light, Far Cry 4, Assassins Creed Unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' , 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי בכותרת - משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PHOTOSHOP, TRAKTOR - שימוש מזדמן, OFFICE - שימוש תדיר.. ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY 3, BIOSHOCK, COD, GTA ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה FULL HD …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shual,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by שסע,

שלום לכולם! כמו אחדים מבאי פורום זה – אני מעוניין לרכוש מחשב. אני לא מאוד מבין בזה, ובפעם האחרונה שניסיתי בעצמי – נתקעתי עם מחשב מקרטע שגם התקלקל לאחר חודשיים ("לא בתחומי האחריות"). בקיצור – אשמח מאוד לעזרה. ערכתי מחקר עצמאי בהיקף מצומצם, ומלבט בין Yoga 11 2 לG510 וG580 של לנובו. למה לנובו? כי קראתם מה ארע בפעם האחרונה שרכשתי מחשב שייצרה חברה עלומה. על כל מקרה – אני פתוח להצעות. התקציב, כאמור – עד 2500 (עם אפשרות לחריגה קלה) והצרכים: - מטרות המחשב: עבודה עם וורד ואינטרנט במקביל, במהירות סבירה, רצוי יותר מזה. - גודל המסך: לא קריטי, מסך מגע כמו הYoga – זה בונוס נחמד, במידה והתקציב מאפשר. - רזלוציית מסך: לא קריטי. - משקל רצוי: לא יותר מ2.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IdoShamriz,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm

12. Started by ArZi17,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי, לפני התחלת לימודים אקדמאיים. רוב השימושים במחשב יהיו כמובן לצורכי לימוד ולא למשחקים, אבל לא מן הנמנע שבעתיד המחשב ישמש לתוכנות כבדות בסגנון של PHOTOSHOP או MATLAB וכו'. יש כמה "דרישות" שאני אשמח למצוא במחשב: מסך 15.6" עם מקלדת נוחה ומלאה, כוללת את כפתורי ה-num. עדיפות לחיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אמינות של המחשב + אמינות של היבואן + העדפה לאחריות 3 שנים איסוף והחזרה ולא אחריות לשנה. הקנייה של המחשב רק ברשתות הגדולות בסגנון של KSP ו-IVORY, או חנות שיש לה מוניטין ממש ממש טוב.(למרות שהאחריות ממומשת אצל היבואן ובלה בלה בלה... :] ) באופן כללי, אני מעדיף מעבד מהדור החדש i5 וגם כרטיס מסך nvidia או לפחות intel hd 4000, למרות שזה אולי יותר ממ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + ~gaming + hd movies + Solidworks + Solidedge + Indesign א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Solidedge + Indesign + Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by haviv822,

היי חברים מעוניין לרכוש מעבד+לוח+זכרונות עד 2000 שקלים הרכבתי מבוסס אינטל 10400f + gigabyte z490m + g.Skill Ripjaws V 2x16GB 3200Mhz לדעתכם שילוש מבוסס AMD יביא לביצועים טובים יותר? ואם כן, איזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jambo7,

מעבד לוח מארז כרטיס מסך gf4 זיכרון 256 ddr דיסק קשיח cd 52x מקלדת עכבר אופטי מסך 17 רמקולים פשוטים המחשב מיועד לילד בגיל 12 אני מבקש פירוט בקשר למהירות הזיכרונות ולFSB של המעבד והלוח תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז קיצור קניתי מחשב חדש... וזה המפרט שלו: CPU- Athlon 64bit +3000 939pin CPU Cooler- tt Venus +12 Matherbord- ASUS A8N SLI DELUX Memory- GEIL 512MB DDRAM 400MHZ Video Card- GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E DDR III + TV OUT HD- WD 160GB 7200RPM SATA 8MB LG DVD X16X48 Floppy Drive 3.5" 1.44MB Case- RAIDMAX SCORPIO 868 Blue 420W

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…

21. שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני היתי רוצה מחשב חזר למשחקים שישה בו אם אפשר readon 9800 pro ו-1024 זכרון פנימי האם אפשר כזה דבר בתקציב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לרכישת מחשב נייד. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad בערך בן 7. יש לו מעבד Core i5 דור 8, עם 12GB זיכרון ואחסון של 256GB. המחשב הזה עמד בגבורה בכל משימה שנתתי לו, זה סוס עבודה ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא עלה לי בזמנו סביב 3,500 שקל ובבחינת Value for money הוא מצויין. אף תלונה. עם זאת הגיע זמן להחליף. אני לא משחק במחשב, ולא עושה בינג’ לסדרות. אני עובד. מעבר לעבודה משרדית בסיסית, אני מנתח נתונים (Python, R ועוד) ומתכנת. משתמש בעיקר בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות. מקריאה הבנתי שמעבדי Lunar Lake מצויינים, אבל המגוון שיש בשוק קטן, והמחירים של המחשבים שמבוססים עליהם הוא לא סביר. המחשב הכי זול הוא סביב 6500 ש”ח. אני מבין…

24. Started by omerbiran,

מצב נוכחי: כרטיס מסך 3850HD מעבד Intel® Pentium® Dual Core CPU 2.80GHz לוח אם: G41MT-S2PT זיכרון: 2GB Ram DDR3 ספק כח: TR2 420W אני רוצה לשדרג את המפרט של המחשב על מנת שאוכל להריץ משחקים כגון: Diablo 3, Mass Effect 3 ו Prototype 3 לשם כך אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל : Gigabyte HD6570 (GV-R657OC-1GI) PCI-e 1024MB DDR3 Retail Video Card השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל שאלה נוספת: האם הכרטיס זיכרון הזה: Kingstone HyperX 4GB 1600Mhz DDR3 יתאים למפרט וישפר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 1,075 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 562 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד 480 ש"ח 1 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL 820 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 128 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + 400W PSU 590 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 4,045 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 3,924 ש"ח המחיר הינו לתשלום אחד בכרטיס אשראי. אין …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים