עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD AW NFS RIVSLD GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kokolada,

אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bendale,

אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה נהרס לי הלוח והמעבד והחלטתי לשפר את המחשב שלי קצת אז יש לי תקציב של 2000 שקל לקנות לי לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך pcie אני חשבתי ללכת בכיוונים הבאים : ati sapphire pci-e x1550 512m ddr2 dvi 128bit 500nis ddr 2 1gb 800mhz cl5 twinmos 412nis --G965PDS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 Intel 965P/ICH8 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 6x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT Solid Capacitor 570nis 900 nis-- E6300B CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz BOX 2MB 65W 775/1066 3 YEARS הכל יוצא לי משהו בסביבות אה 2300 בגלל זה אני זקוק לעצתכם אני פשוט לא בטוח שזה הלוח שאני יקח וגם אני לא בטוח האם לקנות AMD או intel :\ השמח לדעת מה אתם חושבים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ShaharSi,

מעבד a6 6400 - בשימוש שנה לוח אם Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 - בשימוש שנה זכרון 4gb 1333 - בשימוש שנה קשיח 250 כונן צורב פשוט של lg מארז של גיגהבייט פשוט(אין לי דגם) תודה רבה.

8. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Zahibbb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

11. אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bigbosf,

שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by omi_n,

היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. המפרט מיועד בעיקר למשחקים הוא לא כולל מסך כי את המסך אני ארכוש בנפרד אני סגור על 2007WFP/FP עם פזילה לכיוון 2407 עכשיו השאלות במידה ואני משקיע על 8800 GTS הוא לא יחזיק מעמד להרבה זמן ולכן חשבתי על 8600 כפתרון זמני אבל יש בעיה כשיגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך אני לא רוצה להיות מחויב לשדרג רכיב נוסף ופה באה שאלה נוספת שהיא על הלוח אם הרי ידוע שהכרטיסי מסך דור הבא כולם יהיו PCIE 2 וכול הלוחות שכרגע נמצאים בשוק הם PCIE לא תיווצר בעיה של אי תאימות בגלל שהלוחות היחידים שיש להם תמיכה בPCIE2 הם לוחות ה X38 תודה לעוזרים ולמשיבים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by noam0123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כעת יש לי מסך מחשב 34 אינץ' והגודל לא מספיק לי. ראשית הרוחב, אמנם הרבה פחות משמעותי לי, אבל מציק לי שאני לא יכול לפתוח שתי תוכנות במקביל על אותו מסך כי אז הטיימליין הופך לקטנצ'יק. שנית והמשמעותי הרבה יותר זה הגובה. כעת התצוגה היא 21:9 אולטרה רחבה אבל הגובה למעשה זהה למסך 24 אינץ', כאן אני מחפש שדרוג ואני לא מוצא כי רוב המסכים גם ה'ענקיים' שביניהם, הם ביחס הזה. יש אולטרה אולטרה רחבים אבל הגובה נמוך. בשכבות בפרמייר ובאפטר אפטר צריך לגלול מלא - מלמעלה למטה ולהיפך. אני רוצה את כולם מולי ללא צורך לגלול בכלל, גם אם יהיו לי 10 שכבות ויותר. מאמין שמי שמספיק מבין בזה יסכים איתי. אשמח לכל המלצה.

22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מפרט מלא של Fujitsu LifeBook A530-1 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10345 מפרט מלא של Fujitsu LifeBook AH530-7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10903 ובקיצור: המחיר אותו מחיר 3190 ש"ח ההבדלים: Fujitsu LifeBook A530-1: ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎500GB Sata Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng, Arb, Fren)‎ Fujitsu LifeBook AH530-7‎: ‎Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch 16:9 HD Glossy LCD with LED backlight (1366 x 768)‎ ‎320GB Sata‎ ‎Free Dos - Without OS חוץ מאלה הכל זהה. מה הייתם …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Lock-Dog,

שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים