ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, נכון להיום המפרט של המחשב שלי: מארז CM690 ספק כח corsair 650tx v2 לוח אם p55a ud4 מעבד i5 760 זיכרונות 4GB transcend קירור מעבד hyper tx3 כרטיס מסך 7950 gigabyte oc windforce כונן קשיח SSD crucial c400 128GB כונן קשיח Samsung 1TB כונן אופטי סטנדרטי אני מעוניין בעיקר לשדרג את הזכרונות והמעבד, דבר הגורר גם החלפת לוח אם וקירור למעבד כי בנוסף אני גם לא מרוצה כל כך מהקירור הנוכחי. לסיכום, אני מעוניין בהמלצה של שילוש - לוח אם, זיכרונות, קירור ומעבד. מבחינה תקציבית אשמח להיות חסכני ולשמור על יחס עלות תועלת טוב. מבחינת דרישות וביצועים - אני לא מתכנן OC, למדתי מנסיון שאני לא ממש צריך את זה ועם המעבד הנוכחי שלי עושה עבודה טובה (לא מדהימה) גם היום אז אני לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה... ;D
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב לפתוח מיליון חלונות ולהשאיר אותם פתוחים. מוזיקה, קבצי PDF כבדים קורל דרו ופוטושופ. סרטים. בקיצור אוהב להעמיס על המחשב כמו כן אני מעוניין לשחק במשחקים החדישים של היום. יש ברשותי ספק של COOLER MASTER EXTREME POWER DOU 650W כך שאין צורך להוסיף ספק למפרט. כמו כן, יש לי מסך DELL 24" (שאותו אני נורא אוהב (-: ) אני כבר איזה שבוע מנסה להרכיב מפרט, ובגלל עיניים גדולות אני כל הזמן חוזר אחורה. אני מעוניין בלוח אם טוב, אבל אין לי שום כוונה לעשות OC. אני רוצה אופציה ל CF כי על פי הבנתי הספק שברשותי יכול לתת CF לכרטיסי 4850. הקו חשיבה הראשונה שלי היה, לקנות מערכת AMD: PHENOM X4 9950 לוח מבוסס SB750 מנגד חשבתי על C2D E8400, הסיבה שפה בחרתי בכפול ליבה היא שרבוע ליבה של אינ…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, מבוסס פנטיום 4. המחשב ישמש לצרכי עבודה עם תוכנות תלת מימד (בעיקר 3D MAX) וגרפיקה (פוטושופ). מגבלת התקציב שלי היא כ 4600 ש"ח (ללא מסך). אני חייב להודות שאני מבולבל משפע המעבדים, לוחות האם וכרטיסי המסך, ועל כן אודה למי שיוכל לסייע לי בסבך רכיבי החומרה הקיימים כיום בשוק. בתודה מראש, יואב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים? הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית[/b]. אודה לעזרתכם האדיבה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ניתן לחרוג קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ובדרך אם אפשר להסביר האם עדיף מעבד עם 4 ליבות או לא!!! אם כן אז מחשב עם 4 ליבות תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המפרט הקיים שלי למשחקים. המפרט הקיים: Intel G620 GIGABYTE GA-H61-S2V-B3 4GB DDR3 1333 Seasonic 430W אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים. כגון MASS EFFECT 3, BATTLEFIELD 3, DIRT 3. המסך שלי הוא 22" 1920X1200. תקציב השדרוג הסופי הוא 2000 שח. בניתי על ה6950 ו מעבד 2500 אך לא בטוח שהספק שלי יסחב.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הדעה שלכם חשובה לי, הרכיבו לי מפרט בפורום הזה לפי הצרכים שלי. בפורום מתחרה אמרו לי שהמפרט זוועתי, ותבינו אותי אני לא רוצה לבזבז 4 ספרות סתם ככה בלי להנות מהם. אני מאמין לידע של רובי אבל אם בכל זאת התקציב שלי נע בין ה-3500ל-4000 דעתכם על המפרט שהרכיבו לי, כמובן שביקשתי יציאה אופטית למי שמסתכל על הלוח אם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪177 לוח אם: H77 D3H כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 - מחיר: ₪425 …
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השאיפה היא לסגור עניין ב 1500, אבל אם זה יהיה ממש משמעותי ניתן יהיה לגלוש ל 2000 רוב הפעילות של המחשב תסתכם בגלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. אין צורך בציוד היקפי. מה שכן חשוב מאוד זה TV-OUT . אני חשבתי על כיוון של AMD , אבל באיזה חנות שהלכתי להתעניין אמרו לי שיש בעיות עם האחריות , ושיחסית הרבה מעבדים חוזרים אליהם מקולקלים. אם מישהו חושב שסתם זיבלו לי את השכל אני אשמח לשמוע חוות דעת מהנסיון שלו.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל 1525. ניסיתי להתקין את ה SP1 לויסטה ולקראת סוף ההתקנה הוא רשם לי שיש שגיאה והמערכת הפעלה לא עלתה יותר. נאלצתי לפרמט את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הוא לא מחפש רשתות והאמת היא שניסיתי לעבור עוד הפעם על כל הדרייברים שקשורים לתקשורת וכלום. מתחנן לעזרה דחוף.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בלי מסך. אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' כדי לצפות בסרטי HD, אז שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI. חייב שהמחשב יצליח להריץ 1080P בלי בעיות. שהמחשב יוכל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר. *שהמחשב יהיה שקט. *אני תמיד העדפתי Intel.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי מהמפרטים יותר טוב רק לOC ולמשחקים ! עד 4500... מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤829 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay -------------------------------------------------------------- לוח אם ASUS P5Q ¤623 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 --------------------------------------------------------------- כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤265 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ---------------------------------------------------------------- זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤298 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK ---------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי סקר שוק מפרך נשארתי אם שתי הצעות אחרונות והם: 1) amd 64 2.8 מעבד abit kv8 pro לוח אמ hitachi 8mb buffer 160gb דיסק קשיח 512mb ddr 400 adata זיכרון iiyama 17 msi 9800pro 128mb 256 bit צורב של liteon מארז hec compucase עכבר מקלדת... מחיר 5510 ב ksp 2) pentium 4 520 2.8gh lga775 לוח (לא הבנתי אז אני ירשום מילה במילה) לוח אינטל avalon ציפסט 915g עם pci express 16x 512mb dukk channel ddr 160gb serial ata מארז atx לא ברור צורב lite on radeon 600 pro אני לא חושב שרשמתי את הדגם נכון אם תרשימו לי את השם זה מאוד יעזור :] עכבר מקלדת... התכנאי לא רשם לי את הדגם של המסך זה המסך שנקבלים ב660 בקנית מחשב ב אקסלנט משם המפרט מחיר סופי 5320 מה דעתכ…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הראשון הוא של LG דגם F1 227DE הקישור: www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=168&keySearch והשני הוא DELL ISPIRON 6400 הקישור: www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=503 אציין רק שלשני המחשבים יש שלוש שנים אחריות אם יש לכם הצעות הדומות במפרט במשך האחריות ובאיזור המחיר...אשמח לשמוע ד"א את MSI פסלתי משום שאייבורי קורעים כאשר הם שומעים תשלומים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בהצעת מחיר למחשב ביתי שישמש יותר לעבודות משרדיות (סביבת אופיס, גלישה באינטרנט, הורדת קבצים...) דגש על 2 ג'יגה זיכרון נפח איחסון גדול אין בעיה שכרטיס הקול יהיה מובנה על לוח האם המחשב לא משמש להרצת משחקים כמעט כרטיס מסך גם לא צריך להיות משהו מהשורה הראשונה אבל משהו סביר צורב דיוידי במידה וישנו לוח אם הכולל חיבור פייוואייר אעדיף אותו זהו מחשב שהולך לזוג צעיר ואין צורך בכל עניין הקירור ושיפורי המעבד אם קירור מעבד שידוע לי שזאת תוספת של 100 וקצת ש"ח אבל תוספת זאת תוספת נדרשת. אין בעיה לספוג זאת אבל אין צורך במארזים יקרים ומעוצבים אין בעיה בחריגה של 100, 200 ש"ח מעל התקציב על מנת לא להתפשר בחלק מסויים שמשחק בכמה עשרות/מאות שקלים והוא רלוונטי אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים ואינטרנט... לא לאובר קלוקינג או לעריכת וידאו רצינית...
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עבור מחשב סלוני לצורך משחקים בסיסיים, אינטרנט והרבה HTPC יש לי 2 מפרטים אפשריים, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. ההבדלים הם במעבדים, אחד ATHLON ואחד G620. אשמח לחוות דעת מהו המפרט המועדף, ואם כדאי לבצע שינויים במפרטים. תודה מפרט 1 AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core 65W AM3 Box, יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2940 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI / HD103SI, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1971 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Xigmatek Asgard III Pure Black,…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אעשה למפרט הבא C@ לכ3GHZ לכן לקחתי את החלקים הללו זה יעלה הרבה יותר אך תהיה לו הוזלה במחיר אני מאמין שיצא כ2400ש"ח סה"כ (אלו חלקים לC@ מי שלא שם לב)
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-