עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה אתם אומרים? שווה משהו? לוח האם: gigabyte ga-8st800 מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz זיכרון: Ddr 256 MB 2700 Pc 330 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB ddr tv out HD: Vestern digital 40 gb ata 100 7200 rpm CD-rom: X52 צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מהודר, כונן דיסקטים, רמקולים, עכבר אופטי, מקלדת, מודם וכרטיס רשת... מחיר 3,500 ש"ח. לוח האם: אינטל מקורי מעבד: Intel Pentium 4 2.4 533 זיכרון: Ddr 256 micron 333 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB כרטיס קול: AC 97 HD: 40GB 7200 bmb CD-rom: X52 Sumson צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מפואר, כונן דיסקטים, רמקולים(500W), עכבר, מקלדת... מחיר 4,000 ש"ח. לוח האם: Intel rock lake d865pe ht מעבד: Intel Pentium 4 2.4 800 ht זיכרון: Ddr 512 micr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דןזט,

היי חברים. אפשר מפרט? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality -לאילו הגדרות גרפיו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by juliafe,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nirzx,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS שקניתי לםני כשנתיים. אני רוצה לפרמט אותו אבל כולם רמאים ולוקחים כ300 שקל לפעולה פשוטה. יש לי ווינדוס 7 במחשב אבל אין לי את הדיסק וממה שאני הבנתי בכלל לא צריך לפרמט מחשב נייד, אלא יש אפשרות לשחזר הגדרות יצרן. מישהו יכול לעזור או להביא לי איזה מדריך? תודה ! אה ותיהיה לי בעיה אחר כך להתקין אחר כך את כל הקוקים למחשב? או להגדיר מחדש את הרשת וכל הבלאגן הזה?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by bujawoton,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים ולשימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה, אבל גם משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות השבעת אלפים שקל ללא מסך. שימושים משחקים כבדים צפיית HD ושירים(אולי איזה כרטיס קול אם נשאר מספיק כסף) כמובן שבעדיפות הראשונה משחקים... מה שאומר שאני רוצה להשקיע הרבה בכ.מסך. לפי מה שראיתי באתרים הגירסה החדשה של ה2XX לא הגיע לארץ(של NV) אבל אם זה שווה אני מוכן לחכות CPU- מעדיף intel Q9450 ... (או משהו אחר בסדרה 9 הזולה) מארז- שקט שקט שקט :] antec 182p נראה לי בחירה נכונה ואם לא הוא אז משהו אחר אבל שיהיה שקט, תודה מראש, אבישי

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4K. בניתי מפרט מסויים ורציתי לדעת אם הוא טוב (החלקים מהמפרט נלקחו מהמפרטים הממולצים באתר). במקרה שלא האם תוכלו להמליץ לי על מפרט אחר? הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 930 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 565 512MB V-Data X2 600 LG GSA-H10A Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 260 Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail 1257 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 250 סה"כ 4072 נ.ב האם הכרטיס מסך הזה כבר זמין בארץ??

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום, אני מבקש לרכוש מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron N5010 בירושלים. אודה לכם על המלצה על חנות ותיקה ואמינה ועל דגם בעל ביצועים חזקים לעבודה מאומצת עם אוטוקאד. תודה רבה על הסיוע

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  9. שלום רב , אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי . הדרישות הן שיעמוד בתקציב של עד 1500 שקל. עדיפות למעבד אינטל (נסיון לא משהו עם AMD ) שיהיה שקט (אין צורך במפלצת קירור או משהו בסגנון). הארד דיסק של 320 ג'יגה לטובת הורדות. עדיפות למפרט מSKYPC. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by purple-hey,

שלום, דקה מזמנכם בבקשה. התחלתי לחפש נייד. אך לצערי הנסיון שלי עם ניידים מועט מאוד. זקוק להמלצות לגבי דגמי הרכיבים המומלצים לניידים. נתקלתי בזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 מה אומרים? מה המהירות מטמון של המעבדים? מי מכיר את הT3200? טוב/לא? כרטיס רשת 10/100, סליחה על הבורות אבל יש גם 10/100/1000? במחיר סביר? מה קורה מבחינת DDR2/3 ? עד כמה נורא הכרטיס מסך? במובן של סרטים? טלויזיה בסטרימינג מהאינטרנט? לדעתכם אפשר להעמיס עליו קצת מעבר - ZBRUSH, MAYA,AFTER?(בכוונה לתצוגה, ולא לעבודות רינדור. יש לי מחשבים אחרים לזה) ואם יש לו יציאת טלויזיה, יציאה אחרת? סליחה עם חלק מהשאלות מפגרות. נייד ראשון חשוב לציין שהמחשב מיועד בעיקר לגלישה…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום רב. אבא שלי רוצה להשתדרג אחרי שנים רבות שלא היה לו מחשב נורמאלי והמחשב הנוכחי גוסס (נראה לי לא החליף מחשב ב15+ שנים האחרונות) אני רוצה שיהיה לו מחשב טוב לשנים הבאות ורוצה לעשות לו מתנה יפה ליום הולדת. השימושים שלו ושל אמא שלי בעיקר זה אינטרנט,אופיס,סרטים. חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ויהיה לו הרבה מקום פנוי. הוא לא משתמש בפוטושופ אבל כן משתמש בכל מני תוכנות חינמיות לעריכת תמונות. אני אפרסם פה את המפרט שבנית וחשבתי עליו ותגידו מה דעתכם, מה הייתם משפרים או מורידים שיחזיק טוב לשנים הבאות. בעיקרון התקציב הוא גג עד 3500 אבל השאיפה שיצא יותר זול שיש דברים שאין צורך בהם לשימוש. אני שנים לא התעסקתי בבניית מפרט אז לא יודע מה הולך בשוק היום ומה כדאי. בנוסף אני מתלבט בנוגע למא…

12. Started by Sharon12435,

מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Firefix,

הציעו לי על המפרט הזה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=545de5301539c מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז התייעצות קצת שונה הפעם, לפני המלצה ללפטופ. כיום יש לי לפטופ דל 13" n3010. Core i5 נראה לי מהדור הראשון 8 גיגה ראם (שודרג לפני שנה). בבלק פריידיי קניתי ssd sata 3 וחשבתי לשדרג. ידעתי לפני שיש לי sata 2 במחשב, אבל זרמתי עם זה. אחרי שהזמנתי גם הארד דיסק נייד usb3, התחלתי לתהות שאולי כדאי לשדרג את הנייד. מבחינת ביצועים כיום הוא די מספק אותי. אני משתמש בו בתור מחשב נייח ונייד. בבית הוא מתחבר למסך גדול. מבחינת זמן סוללה הוא קצת יותר בעייתי. לפני שנה גם החלפתי סוללה לאחת שקניתי מאיביי, כיום הסוללה מחזיקה במקסימום שעתיים. ראיתי חברים עם לפטופים חדשים (לא אולטרא בוקים) 15" שמחזיקים מספר שעות בכיף, אולי זה קשור למעבדים החדשים יותר. ולשאלת השאלות: האם יש טעם לשדרג? הסיבות כמו שאמ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by moshiko4512,

שלום לכולם אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים בארה"ב שם אני נמצא בחודש הבא ואני מתלבט בין שניים: 1.(חיפוש בגוגל)Toshiba P105-S9337 2.ASUS G2P-7R009C(חיפוש בגוגל) אז השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך חזק יותר ובכלל איזה מחשב עדיף??והאם הם מחשבים טובים בכלל?? תודה מראש לעוזרים!! :)

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קיבלתי את ההצעה הבאה: 1,399 ש"ח Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB EM64T 641 Box 1 1,175 ש"ח ASUS P5LD2 Deluxe Intel 945 chipset 1 851 ש"ח GEIL 1GB (2X512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Ultra Dual Channel 1 520 ש"ח Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS 1 791 ש"ח LEADTEK WinFast PX6600TD PCIe 256MB ViVO 1 198 ש"ח GyroTech CC+3 (CA100) 1 170 ש"ח HEC 300AR-TF 1 159 ש"ח Thermaltake CL-P0169 Cpu Cooler LGA775 1 סה"כ (אחרי הנחה קטנה...) 5100 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם, מה כדאי לשנות (אם בכלל?), והאם אפשר להוריד 1000 ש"ח מהמחיר בלי לרדת באופן משמעותי בביצועי המחשב. אני לא גיימר רציני, רוצה שיעבדו משחקים סטנדרטיים (PES5 , GTA) ושי…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  19. מפרט למשחקים בלבד, אולי קצת סרטים OC מינימלי אם בכלל.. המפרט צריך להיות בבקשה מגיבור מחשבים http://www.gibornet.co.il כל החלקים (בלי מסך וציוד היקפי) אך ורק משם ובלי חריגה מהתקציב תודה רבה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  20. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חייב תשובה מיידית .....לאובר קלוק מתון !! עדיף ה 6600 או יספיק לי 6400 ? מה לגבי זכרונות 667 או 800 ? לוח ....יספיק ה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום ותודה לעונים. אני מעוניין במחשב (מעבד אינטל הדור החדש CORE2 6400), שיהיה בתקציב 8000 ש"ח כולל הכל + מסך LCD 19 אינטש. המחשב מיועד לעבודה גרפית בכמויות (הוצאת מגזינים כל שבוע). התוכנות שעובדים עליו בעיקר הן: קורל, פוטושופ, פיינטר, אינדיזיין ותוכנות האופיס.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

CORE 2 DUO E6300 TRAY Scythe NINJA PLUS GA-965P-DS3 1Gb KINGSTON Original 667 MHZ Western Digital 320Gb 16MB ATI RADEON X1900XT 256 mb VIVO Retail Dual DVI ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT EDIMAX WIRELESS USB LAN CARD 54 MB EDIMAX WIRELESS ROUTER 54 mb בנוסף המחשב הישן יעבור לסלון לתוך המארז MOZART SX HTPC לכן יש גם כרטיס רשת אלחוטי לחיבור לנתב שיהיה בחדר של המחשב הראשי הצעות שיפורים ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים בהזרמה לטלוויזיה FHD, סדרות, אינטרנט. משחקים אבל לא חובה חיית משחקים. לשחק בתדירות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Primo_,

שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …

• 6 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.