עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Adi Ruben,

אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .

2. יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחשב לעבודה מאומצת - גרפיקה (דו מימד), המון חלונות גלישה (20+), המון תוכנות רקע. המחשב הולך לעבוד 24/7, אשמח גם להמלצה לאל פסק. לא הכנסתי מארז, אשמח להמלצה. ויכול להיות שלקחתי כרטיס מסך שהוא חזק לצרכים של המערכת. (לא משחק כלל) יש לי כבר 120GB של SSD. אני חובבן בבניית מפרטים, אשמח להצעות ייעול ושיפור. ויש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב.(מלבד מארז - שזה סתם גדול) המפרט הזה הוא מ-newegg.com [TABLE=width: 528] [TR] [TD=width: 26, bgcolor: #CCCCCC]Qty.[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, colspan: 2]Product Description[/TD] [TD=width: 87, bgcolor: #CCCCCC]Savings[/TD] [TD=width: 72, bgcolor: #CCCCCC, align: right]Total Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #E8E8E8, align: …

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח Corsair C…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nadaviz,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל, למצל את כולו, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, קומפילציה gcc, visual studio, workbench הרבה תוכנות פתוחות בו"ז outlook, word, visio, explorer, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Cd-Writer,

Mother Board: GigaByte 8SINXP1394 (GA-SQ800 ULTRA2) (סטפינג B0) CPU: Intel Pentium 4 2.4B (סטפינג C1 עם הקוד SL6RZ) Memory: DDR-SDRAM Winbond 512MB 3200(400MHz) (צ'יפים BH-5) Case: Compucase-HEC 300W Midi Tower CI-6A19 Front USB אני הולך לקנות את המחשב הזה ורציתי לדעת איך הוא לאוברקלוק? איזה קירור כדאי לי לקנות לו? תודה ולהתראות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איך המחשבים האלו בכללי? מי יותר טוב לעבודות משרדיות? חשובה המהירות. יותר נייח אך עם אפשרות להתנידות. בקונפיגורציות האלה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDS1535NB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 עם הרחבת דיסק קשיחצ ל160GB וזיכרון ל-4. איך האתר הזה באמינות בכלל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tibia,

שלום... זה המפרט שאני רוצה תסתכלו ותגידו את דעתכם http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574 אגב אני יודע שהמעבד מגיע בלי קירור אבל אני מקבל קירור מתנה של Tt תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yaniv15,

שלום, אם אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש ביתי כללי (כ-3,000 ש"ח) ללא כרטיס מסך ומבוסס i5 עדכני, האם יש סיבה לקנות מחשב רגיל ולא minipc קומפקטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by wertuy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וIDE שונים כמו אקליפס, ויזואל סטודיו, JB וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14 שהוא איזושהי פשרה בין גודל למשקל * רזולוציית המסך? לא חייב להיות מסך סופר איכותי, אבל אני כן מתעסק עם הרבה טקסט אז שלא יהיה נורא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יהיה מספיק טוב, שיספיק לחצי יום מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן 250GB SSD שאני מתכוון לשים בו, מעב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by VMC,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט בעיקר למשחקים, שימושים משרדיים, סרטים וכו'. התקציב שלי עומד על 5000 כולל מסך וציוד היקפי. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב. מצאתי מסך שהמחיר שלו מאוד קורץ לי, קישור: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=9146988&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+LCD+(%e3%f7)+%22174 מאוד חשוב לי שהחנות תהיה במרכז, כמו KSP או זיגזיג2000 בפ"ת. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אוקי אז ככה אני רוצה מחשב בן זונה פצצתי כאילו אח שלו... חחח לא רציני האמת אני צריך משהו לשנה הקרובה לפני שאני מתגייס לקרבי אז בעיקרון אני צריך משהו חזק במיוחד בשביל לשחק דום 3 וHL2 עם פילטרים מלאים והכל על HIGHEST שירוץ חלק... הבנתי שמסיפק לי 4000 שקלים בשביל זה... דהיינו משהו בסגנון GF8600 )הבנתי יש את הדבר הזה אתה יכול לגרום לו להיות ULTRA) שהבנתי שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בזמן הקרוב הממ...לוח אם חזק במיוחד...והממ יש לי 1 GB זיכרון רגיל של 333MHZ אני צריך לשדרג למשהו חדש או להישאר עם זה? זה יגרום לצאוור בקבוק? וכמובן איך לא עם מעבד כמו athlon64 אני לא רוצה FX כי מה לעשות אני מתגייס לקרבי אז לא יהיה לי זמן עוד שנה וקצת לשחק בו אז משהו לשנה הקרוב...המממ כדאי 3000? 3500…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מחשב. המחשב יהיה לשימוש משחקים (חדשים) וצריך להחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה יציב ושקט. התקציב הוא 4,000 שקל +-. אין צורך במסך, ציוד היקפי, צורב וכרטיס רשת. אין לי בעיה אם החלקים יהיו מאתרים אחרים ואני ארכיב בעצמי את המחשב. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by edenbd,

בניתי לי את המפרט הזה, http://extraup.keygate.co.il/up/ztlfa.jpg המשחק הוא בעיקר למשחקים, לא גיימר כבד אבל. מעדיף שיהיה מבוסס על INTEL ו GEFORCE, ושיהיה מסך LCD. לא צריך כרטיס קול עכבר ומקלדת. תגיבו על המפרט שבניתי בבקשה, ואם הוא לא טוב אז אם אתם יכולים תבנו לי אחד טוב בסביבות ה 6000 שקל. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עזרה בבניית מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. אם יש רכיבים ששווה להשקיע אז אפשר להשתמש בחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,the witcher 3, fallout 4, shadow of mordor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

22. שלום חבר'ה אשמח לעזרה קטנה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?הצגת מצגות,גלישה באינטרנט, office -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רצוי מסך בסביבות ה14-15 אינצ', חייב מסך מגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

23. Started by Revolution3z,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:

24. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by adirnasri,

המחשב ישמש לצורכי משחקים חדשים ואינטרנט אז חשוב שהוא יריץ את המשחקים בצורה חלקה ושיהיה שקט(לא כזה חשוב בעקרון) ללא ציוד הקפי חשוב שיהיה באזור המרכז בעדיפות בראשון וגם בבקשה את האתר שהרכבתם את המפרט תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.