ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם אנשים יקרים, אני רוצה לבקש ממכם לעזור לי לבנות מפרט למחשב טוב במחיר של 4K ש"ח לא כולל OC, אני לא מעוניין לעשות גם בעתיד. מטרות המחשב הן סרטים, משחקים [בעיקר משחקים] עבודות גרפיות [כמו פוטושופ] וסתם אינטרנט. למפרט לא צריך מסך, יש לי מסך 19 אינץ' רחב של BenQ בעל חיבור HDMI וכל השאר. גם אין צורך במקלדת או עכבר. ולגבי המארז, הוא לא חייב ליהיות הכי יפה בעולם, אבל שיהיה לו מספיק קירור. אבל יש לי בקשות מיוחדות, הרבה זמן לא הייתי מעודכן לגבי מחשבים אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב, אבל אני רוצה כרטיס חזק כמו הGT8800 ומעבד מרובע ליבות. לגבי מערכת הפעלה, אני לא יודע אם הויסטה יותר טובה או הXP, אז תפתיעו אותי לגבי זה אגב, אם אפשר, תנסו לבנות את המפרט על פי החנ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 כרטיסי 5970 של sapphire שנקנו לפני שנה וחצי במצב טוב ועדיין באחריות בזיזגז. יש לי גם את הקופסאות שלהם. כמה הם שווים כיום?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב ב3K כולל הכל, מסך, ציוד היקפי... המחשב נועד בעיקר לשימושים משרדיים... בלי משחקים... איך זה (מפינת המבצעים של KSP) מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך Galaxy FX5200 128MB TV, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2490 ¤ ואז נשאר עודף לשדרוג של המקלדת והעכבר+כרטיס מסך...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות אתרים, גיימינג קל, קצת וירטואליזציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS FS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נקנה לפני שנה במעבדה מקצועית של וידאו ואנימציה . מפרט : Intel Core i7-3930K 3.20 ~ 3.80 GHz x6 SIX CORE 12MB Cache Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler Intel X79 Express Based Main Board 32GB (8x4) DDR3 1600MHz nVIDIA GeForce GTX680 4.0GB GDDR5 195 GB/sec 128GB SATA-III 560MB/s Solid-State Drive- SSD 2000GB 7200-RPM SATA3 6Gb/s +64MB Buffer SATA DVD-RW x24 x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120mm Silent Rear Fan Up To 16 USB 2.0 Ports Includes 2x USB 3.0 (SuperSpeed) Ports GigaBit Lan 10/100/1000 Low Noise 750W True Power Supply - 80 Plus Program WIndows 7 Professional OEM ENG 64BIT Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink DV-Firew…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים פעם ראשונה בפורום הזה אז ככה אני קונה מחשב חדש (יש!!!) ואני לא יודע איזה מפרט אז הדרישות הם מסך 17" עם זמן תגובה 8MS ומטה וזהו אין לי עוד דרישה אחרת וזה הולך להיות מחשב למשחקים (לא צריך תוספות כמו גויסטיקים וכו') תודה לכם על העזרה עמית
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק ביותר למשחקים....אלב חייב בו כמה דברים: א. 1024RAM חובה ב. Radeon 9800 Pro 128MB 256Bit לא כולל עכבר....יש לי כבר mx500 ולא כולל מסך......... אהה..ולא כולל רמקולים. אהה. וזהו תודה! ******חשוב להזכיר....במחיר התכוננתי כולל התקנה....ועדיפות גבוהה ל אינטל 2.8c 800Mhz******
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx אני הולך לעשות בו שדרוג אחד ולהחליף את כרטיס המסך ל sparkle gtx 660 האם לדעתכם המפרט מאוזן והאם ספק הכוח יחזיק את הכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המפרט שבניתי (למחשב רב תכליתי) נעזרתי במפרט שמופיע אצלכם במפרטים של ה-2000 שקל לשימוש רב תכליתי. מעבד: AMD Richland A10-6800K Quad Core 4.1GHz Radeon HD 8670D FM2 - Box לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL זכרון: G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מארז: Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) הרכבתי תמפרט ב-KSP ויצא לי 2159 ש"ח. האם המפרט הנ"ל באמת טוב לשימוש רב תכליתי? והאם הוא יותר טוב מהמפרט שמופיע אצלכם בק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב די ישן (3 שנים ככה): e6750 p35-ds3l 4GB ram DDR2 HD4870 corsair 450 ספק NZXT apollo מארז SSD 120GB עכשיו לדילמה שלי, חבר שבא מארהב עוד שבוע סיפר לי שקנה לעצמו זיכרון למחשב 4 סטיקים של 4GB 1333MHz, הוא משתמש רק ב2 סטיקים ויתן לי את ה2 האחרים. מאחר ואני לא יכול להשתמש בהם נפל לי האסימון שאולי הגיע זמן לשדרג כי שלי כבר די מיושן. המחשב מיועד לגיימינג כמובן, עכשיו לשאלות: 1)האם שווה להשקיע בשדרוג לוח אם + מעבד+ כרטיס מסך (צריך גם ספק חדש? ) כי גם ככה שלי כבר מיושנים (רוצה USB3 וSATA 3 ) והוא בארה"ב אז זאת הזדמנות. 2)האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית בהתחשב בזה שאין אחריות בארץ? 3) האם יש טעם לשדרג את המערכת הנל או עדיף לקנות כבר חדש עוד כמה חודשים? 4)במי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות אבל שיהיה מסוגל לסחוב משחקים בינונים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1920x1080, אינץ: 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זאת ההצעה שהביאו לי: אני אשמח אם תתנו הצעות ותשנו את המארז (לא קומפוס או איך שיקראו לזה...) ותנסו לשנות את הכרטיס מסך לX800-XL מבלי לפגוע בחלקים חשובים.. 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 2 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 5132 HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply 329.00 ¤ 1 329 ¤ 4 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 5 3117 Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 209.00 ¤ 1 209 ¤ 6 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 89.00 ¤ 1 89 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מיכוון שאני לא מעודכן בחומרה כמה כמה שנים טובות אני צריך עזרה בלהבין איזה מפרט יכול להריץ לי את המשחק Simcity 2013 באופן חלק ובהגדרות גבוהות במינימום עלות. אפשר מפרט יד שניה (כלומר, לחפש בלוחות השונים מפרט שעונה / קרוב למפרט שתמליצו). או מפרט מחנות (כזאת שיכולה למכור גם רכיבים ישנים). תקציב , עד 1000 ללא מסך כמובן אך כולל דיסק קשיח - אפשר עם קיבולת מינימלית - למערכת הפעלה ולמשחק. אפשר לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. ללא ציוד הקפי. אם התקציב נמוך מידי , פשוט אשחק על הגדרות/רזולוציה נמוכים יותר. צירפתי את דרישות המערכת המומלצות מהאתר: [TABLE=width: 511] [TR] [TD][/TD] [TD]RECOMMENDED SPECS[/TD] [/TR] [TR] [TD]PROCESSOR:[/TD] [TD]INTEL CORE I5 OR FASTER[/TD] [/TR] [TR…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל בשביל משהו מספיק טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל כדאי שתהיה סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בכלי תכנות שונים, וכן עבודה משרדית - אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. לא לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שנאמר בכותרת אני צריך מפרט למחשב עד 3300 ש"ח אני מבקש ממכם לא לחרוג במחיר ביותר מ 100-200 ש"ח! *הצרכים שאני צריך מודגשים בצבע אדום פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3300ש"ח-תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-כונן DVD 5. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-