עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliranNi,

שלום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת סאונד cubase וכד' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך במלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, לאחר זמן רב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש(ונוסף), ובעיתוי טוב הייתי רוצה לקבל המלצה למפרט מבוסס CORE 2 DUO החדש.... כולל מסך LCD (אם אפשר 19 אינץ' אז מעולה אבל אני יכול להסתפק בהחלט גם ב17 אם זה יהיה על חשבון רכיבים חשובים במחשב). המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ואני די בטוח שבגלל זה הוא יסתדר טוב גם עם כל השאר... ציוד היקפי מלא גם צריך להיות כלול בחבילה(לא צריך מדפסת ) תודה רבה מראש על העזרה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

5. אהלן ותודה מראש.. כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K, ותכלס, אם אין הצדקה מעדיף בסביבות ה3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורדפרס, לעיתים לא מאד קרובות עריכת תמונות או וידאו (בעיקר camtasia, photoshop), ריבוי טאבים [עכשיו פתוחים אצלי כ30, המחשב מת..], הצגת מצגות וכ'ו ללקוחות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי, כמובן שלא רוצה ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mind5,

1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idanra,

קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by p00ter,

היי כולם, אני צריך עזרה בהרכבה של שרת קטן המיועד לעיבודים כבדים של הרבה נתונים. מגבלת תקציב עד 20 אלף שקל. צרכים בסיסיים: מעבד - 8 ליבות זיכרון - 64GB דיסק SSD 1TB ועוד דיסק SSD מהיר עד 64GB (להתקנות מערכת הפעלה ותוכנות נוספות) יציאת רשת כניסות USB כונן דיסקים אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב נייד עם קורא טביעות אצבע. התוכנה של ההתקן שהגיעה עם המחשב דורשת credentials, מישהו יודע מה זה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה וש"ש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 ש"ח אני מעוניין במחשב למשחקים כולל מסך כמובן לא TFT אלה CRT וחשוב לי שהמעבד יהיה DUAL של AMD אני גר באזור המרכז אז חשוב לי שהמחשב יקנה מהאזור אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה חזק לתגובתכם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by brsv,

לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…

13. Started by Lapua23,

סביבות 3000 ש"ח גודל - מעדיף כמה שיותר גדול 17 סטודנט - שימוש עיקרי זה בתוכנת AUTOCAD מערכת הפעלה - לא חובה הבנתי שמשתלם להזמין מAMAZON או NEWEGG , מכיוון שההיצע בארץ על הפנים. תודה רבה !

14. Started by ISmile4U,

איך המחשב הנייד ThinkPad R50e 1834-9LG ? האם הוא שווה את המחיר של כ 7,500 שקל והאם הוא מתאים לצורכי תיכנות ועיצוב גרפי (לא תלת מימדי כבד)? Original description: P M 715, 512MB RAM, 60GB 4200rpm HDD, 15 XGA(1024x768) TFT LCD, Intel Extreme, 24x24x24x/8x CD-RW/DVD, Modem(CDC), 10/100 Ethernet(LOM), 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם.. אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ. טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו: Cpu Athlon 64 3200+ (S-754) Mother board VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio Memory 512MB A-DATA x 2 Vga cards RADEON X800 PRO 256MB AGP Hard disc 80 GB 7200 SATA-100 Cd LG X16 (box)DVD Cases KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oshikv,

היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי כולם, מחפש לקנות מחשב לאחי הקטן. חשבתי על מפרט מבוסס על I5, שימושי המחשב הן בעיקר בסביבת חלונות (כוללים פתיחה של המון חלונות במקביל) ויש צורך שיהיה חזק גם בגיימינג, אין צורך בOC רזולוציית מסך של 1920/1080 ישנה חשיבות גדולה לטמפ יחסית נמוכה של המחשב + שקט תודה רבה.

19. שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז יש לי קצת שאלות אז תגידו לי מה אתם חושבים על החלקים הבאים: מעבד:‏Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ 695 שח לוח אם: Gigabyte GA870AUD3 533 שח זיכרון:כאן אני צריך עזרה כי אני לא מוצא בחניות של KSP וTMS זיכרונות של 1600MHZ במחירים נורמלים שתומכים במערכת AMD(לדוגמא ה G SKILL..) כ.מסך אני לא בטוח שהוא מתאים למערכת אבל תגידו לי מה דעתכם עליו כי הוא במבצע עכשיו..: Gigabyte GTX460 768MB OC GDDR5 DUAL DVI - מחיר מבצע עד 25 829 שח. בבקשה תענו לי מהר כי אני דיי מתכנן ליקנות מחר את החלקים.. אהה וחשוב מאוד אני יכול לקנות או מKSP או מTMS כי החלקים אצליהם הכי זולים(אתם יכולים לראות גם כן שילוב בין שני החניות במחירים של החלקים.. וספק כוח של 500W יחזיק את המחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 ו- H87 ? לציין כי אין לי כוונות לבצע OC ושדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפיד 4, cod האחרון. -אי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11k. ניתן לחרוג רק אם המחיר הסופי במהלך הבלאק פריידיי צפוי להיות נמוך יותר מהתקציב המירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות. תוכנות לדוגמא: Visual studio, Unity. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yogevzak,

מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים