עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avi_miz,

שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 1337Din,

זאת רשת קטנה ונחמדה, הבעלים חביב ונותן שירות טוב, אך לכל דבר יש גם חסרונות למישו יש מושג כמה זמן הם קיימים? קצת ביקורות עליהם? כי אני פוחד שאני ארכוש מחשב ותוך כמה חודשים הם ייעלמו או יפשטו רגל בהקשר של המחירים בהחלט שווה להזמין מהם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by fx-57,

חבר שלי צריך מפרט נחמד לגיימינג. יותר נכון אח שלו צריך. אח שלו עולה לכיתה ד'. והוא כולה רוצה לשחק כמו בן אדם משחקים כמו GTA SA סימס 2 וכאלה. בניתי לו מפרט בKSP (אפשר לבנות רק בKSP,חובה הרכבה,חובה צורב דיוידי) בניתי משהו נחמד ב4645 ש"ח,אבל בגלל שאנחנו באר שבעיים אנחנו קיבלנו הנחה על המחשב של 110 ש"ח. הינה מה שבניתי: פה יש 7600GS. אם מישהו יכול לשים מחשב נורמלי,עם 1GB זיכרון,רמקולים פשוטים GPT 2.1,מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק,מארז נחמד עם ספק כוח נורמלי מKSP. עד 4500 ש"ח [glow=red,2,300]חריגות עד 100 ש"ח!![/glow] תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…

5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורכי פיתוח (עבודה ב- visual studio 2010 ותוכנות דומות), מסמכים ואינטרנט. עד תקציב של 2500 שקל (ואפשר גם בפחות) אשמח לקבל ביקורות למחשב הנ"ל. 1. טושיבה, Toshiba Satellite C650-15H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9336 כתוב שמחשבי טושיבה מגיעים עם ביטוח לשנה, מישהו מכיר ויכול לתת חוו"ד על הביטוח שלהם? 2. Compaq cq62-200sj WU828EA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5657 על פי מה שבדקתי כמה מחשבי קומפאק כתוב שזכירון הוא 667 MHZ, האם זה אמור להאט את המחשב? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפים בלבד משהו חזק שיסחוב PHOTOSHOP ו FREEHAND אני לא כל כך מבין בתחום הנ"ל וצריך את המחשב כמתנה לחברה המחשב מיועד לעבודה בעיצובים גרפים לצרכי עבודה שוטפת ההמלצות שקיבלתי עד כה הן על DV8229EA של HP מצורף לינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12358362-72182429.html אשמח לקבל דעתכם והצעות אחרות תודה מראש קובי מסיקה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני בדרך לקניית מחשב סלוני שישמש כמדיה סנטר (סרטי HD + תמונות), גלישה באינטרנט ושימושי אופיס בסיסי בשעת הצורך. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 זכרון: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9 הרד דיסק: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX מארז: Antec NSK 2480 מקלדת: Logitech Wireless Touch Keyboard K40 / Rapoo E2700 / Koribo Leira 2.4GHz מחיר: ~ 2800ש"ח (2600 ללא המקלדת) אשמח לשמוע חוות דעת ועצות. תודה, eyna

8. הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ISmile4U,

איך המחשב הנייד ThinkPad R50e 1834-9LG ? האם הוא שווה את המחיר של כ 7,500 שקל והאם הוא מתאים לצורכי תיכנות ועיצוב גרפי (לא תלת מימדי כבד)? Original description: P M 715, 512MB RAM, 60GB 4200rpm HDD, 15 XGA(1024x768) TFT LCD, Intel Extreme, 24x24x24x/8x CD-RW/DVD, Modem(CDC), 10/100 Ethernet(LOM), 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת דגם למחשב נייד שעונה לדרישות הבאות: מחשב נייד עד 2,500 ש"ח, עדיפות אפילו סביב ה-1,500 ש"ח. שימושי המחשב הם בעיקר תוכנות OFFICE, גלישה בדפדפן, ותכני HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, בגודל 13-14 אינצ' לא יותר מקילו וחצי. מעוניינת בדגם עם מערכת הפעלה מותקנת, עדיפות גם לאופיס שמותקן על המחשב, אבל האופיס פחות קריטי. אין עדיפות לחנות ספציפית, אזור ירושלים, אבל לגמרי אפשר חנות אינטרנטית עם משלוח. מחפשת דגם אמין. היה לי את ה- DELL XPS 15, והייתי ממש מרוצה ממנו, אבל מחפשת לפטופ יותר קל פשוט. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב …

11. Started by ArZi17,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי, לפני התחלת לימודים אקדמאיים. רוב השימושים במחשב יהיו כמובן לצורכי לימוד ולא למשחקים, אבל לא מן הנמנע שבעתיד המחשב ישמש לתוכנות כבדות בסגנון של PHOTOSHOP או MATLAB וכו'. יש כמה "דרישות" שאני אשמח למצוא במחשב: מסך 15.6" עם מקלדת נוחה ומלאה, כוללת את כפתורי ה-num. עדיפות לחיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אמינות של המחשב + אמינות של היבואן + העדפה לאחריות 3 שנים איסוף והחזרה ולא אחריות לשנה. הקנייה של המחשב רק ברשתות הגדולות בסגנון של KSP ו-IVORY, או חנות שיש לה מוניטין ממש ממש טוב.(למרות שהאחריות ממומשת אצל היבואן ובלה בלה בלה... :] ) באופן כללי, אני מעדיף מעבד מהדור החדש i5 וגם כרטיס מסך nvidia או לפחות intel hd 4000, למרות שזה אולי יותר ממ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by COCANCOLA,

טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…

13. Started by shim_23,

המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…

14. אהלן , רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט שבנו לי למטרת גיימינג בעיקר אבל גם לסרטים וכו'... כמות מחיר מעבד Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪955 קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only 1 ₪108 לוח אם Gigabyte P55-USB3 1 ₪620 מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 1 ₪790 זיכרון 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 2 ₪114 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪277 כרטיס מסך Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI 1 ₪1868 כונן אופטי SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK 1 ₪92 מסך LG E2240T LED MONITOR!!!!! 1 ₪827 סה"כ: 10 ₪5765 תודה לעונים! וגם אלה שלא =) יום טוב!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Liran_a,

מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by cjtmfor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, משחקים (ממש בקטנה, מפורט בהמשך), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TF2, Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

17. Started by jambo7,

מעבד לוח מארז כרטיס מסך gf4 זיכרון 256 ddr דיסק קשיח cd 52x מקלדת עכבר אופטי מסך 17 רמקולים פשוטים המחשב מיועד לילד בגיל 12 אני מבקש פירוט בקשר למהירות הזיכרונות ולFSB של המעבד והלוח תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by roee01,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000k. 2. מה שימושי המחשב - מסחר בבורסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה אפשר לעבוד עם 4 מסכים בעלי תצוגות שונות במקביל ושיעבוד בצורה חלקה לגמרי 10. האם חשוב לשמור על אופק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט למחשב החדש. לפני פרסום ההודעה דפדפתי מס' שעות בהודעות הפורום ודי הלכתי לאבוד (אולי בגלל שעברתי את גיל 17 ... ) הפעם האחרונה שרכשתי מחשב היתה לפני כ- 5 שנים (העגלה כבר לא סוחבת ) והגיע הזמן להתחדש. ולענינינו: 1. תקציב - חשבתי שסביבות ה- 7 אלש"ח יספיקו ואולי פחות. אבל חשוב לי יותר מע' שתענה על צרכי, ותשמש אותי נאמנה עוד 5 שנים, ופחות חשוב המחיר. 2. מטרות המחשב - בהתאם לסדר השימושים העיקרי : עבודה משרדית (אופיס, וורד) , שרטוט אוטוקאד , אינטרנט (סרטים, מוזיקה, גלישה) , משחקים כגון אמריקס ארמי ומשחקי פעולה שונים (גם כבדים ככרייסיס ושאר ירקות) , עריכת וידאו ביתית , מעט פוטושופ , וכו'. 3. ציוד הקפי - דרוש! מסך 19" ומעלה (רח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Python 3.7,

היי חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על בניית מפרט למחשב שיתאים לצרכים האיישים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר גם יותר אך יש סיבה שאני נוקב בסכום הנוכחי כי לפי סקר שוק ראיתי שזה המחיר בערך של המחשב שאני מעוניין בו כמובן שאעדיף כמה שפחות אך שיענה על הביצועים שלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, Office, כתיבת מסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא מבין בחומרה 100% לכן אשמח לקבלת מפר…

22. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי חבר'ה אני עובד בימים אלה המפרט החדש שלי. כרגע אלה הרכיבים שהחלטתי עליהם. אני מעוניין במארז Antec SLK1650 שבא עם ספק 350W. אני מעוניין לדעת אם יש צורך בספק חזק יותר או שמה שאני מקבל מספיק: Intel Core2 E6400, 2.13 GHz 26400 Intel Boxed Processor Gigabyte GA-945PL-S3 Motherboard / MSI P965 Neo-F Motherboard / Asus P5 Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 * 2 Seagate Barracuda ST3320620AS Antec SLK1650

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.